Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forrófej

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kekeckedő ügyfélnél egyet utálnak jobban a magyar cégek: azt, aki fogyasztani akar. "Volt fogyasztani?????!!!" - ordítja az echte magyar cég kiképzőőrmesteres hanghordozással, aztán leküldi a magáról megfeledkezett kuncsaftot fekvőtámaszba. Mai meghökkentő példánk…..
A csomagolásra írtak szerint ugyanis ahhoz, hogy ledolgozzunk egy sornyi (vagyis három kiskockányi) csokit, 157 órányit kell úsznunk folyamatosan. Majdnem egy hét. Ehhez képest mit számít az az egy nap, amit szökőév extraként 2008-hoz csapott a Hamburgerfutár? Teodoru konzumsztorijai…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
Index írja, hogy a VPOP fél egy körül megszállta a Mistral Váci úti üzletét, de egyelőre semmi konkrét infót nem mondtak, miért. Azóta persze kiderült, hogy rutin próbavásárlás zajlott röpke 4 órán keresztül és minden oké. védjegy nélküli dvdket árultak pofátlanul…..
forrófej 2008.02.20 14:26:14
Sohavisszanemtérő ajánlatot talált minden kedves tékozolni vágyó olvasónknak frenetik. Konyhájának nyilván elendeghetetlen kiegészítője az itt látható dizájnos citrusfacsaró, ami most egy szívmelengető ajánlat szerint 219.990 helyett csupán 142.990 forintért elvihető. Az…..
forrófej 2008.02.20 14:16:16
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..