Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ClaudiaTVM

238 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV Azteca színeiben ismertté vált mexikói színésznő, Melissa Barrera csatlakozott azon spanyol ajkú színésztársai közé, akik az amerikai filmiparban próbáltak szerencsét. Barrera szárnypróbálgatása bevált, ma már csak hollywoodi produkciókban vállal szerepet...
Se veled, se nélküled. A telenovellák szívtiprója, William Levy 20 éve él viharos kapcsolatban Elizabeth Gutiérrez színésznővel, akivel két közös gyermeket nevelnek. A pár magánélete körül mindig is sok volt a találgatás. Két gyerek ide vagy oda, Levy sosem vette feleségül Gutiérrezt, most pedig…..
20 évvel ezelőtt került a világ a kissé bohókás, jó lelkű és mindig dalra fakadó Floricienta hatása alá. Annak idején nagyon sokan szerették ezt a kedves kis sorozatot, amit most újra elővesznek, és Flor lányával folytatódik a történet. Az új sorozat főszereplői: Ramiro Spangenberg és Mora…..
Hamarosan két új latin-amerikai produkciónak örülhetnek a szappanoperák kedvelői, olvasható a TelevisaUnivision oldalán. Angelique Boyer és Sebastian Rulli új sorozat is érkezik idén a TV2 műsorára. A világ vezető spanyol nyelvű média- és tartalomszolgáltatója, a TelevisaUnivision új szezrződés…..
Nem is olyan régen nagy port kavart a latin közönség körében, hogy Maite Perroni szerelembe esett régi barátjával, Andrés Tovar-al, aki viszonyuk kezdete alatt Claudia Martin férje volt. A pár sokáig titkolni akarta a románcot, de zsarolás miatt fel kellett fedniük a kapcsolatukat, amit nem túl…..
A Televisa színeiben kitörölhetetlen nyomot hagyó producer, Nicandro Díaz március 18-án hajtotta örök álomra a fejét. Nicandro Díaz 1963. augusztus 7-én született Monterrey városában. Karrierjét produkciós asszisztensként kezdte, majd a Televisa szappanoperáinak egyik kiemelkedő vezető producere…..
Juan Osorio híres romantikus komédiája, a Mi corazon es tuyo (Szerelem ajándékba) történetében megismerhettük a Lascurán csemetéket, akik bájukkal és elevenségükkel szerethetővé tették a sorozatot. A produkció 2014-ben mutatkozott be a telenovellakedvelő közönség előtt. Azok, akik nem ismernék a…..
Juan Osorio bábáskodása alatt új sikersorozatnak örülhet a telenovella kedvelő közönség. Osorio mester nem bízta a véletlenre, a remek történet mellett két közönségkedvenc, Claudia Martín és Daniel Elbittar alakítják a főszereplőket. A két színészt a hazai sorozatkedvelőknek sem kell bemutatni,…..
Christopher Levy le se tagadhatná híres édesapját, kiköpött mása. A fiatal srác nemrég közösségi oldalán mutatta meg barátnőjét. William Levy és 17 éves fia Chritopher.  Hihetetlen, hogy rohan az idő, William Levy, a telenovellák világa ügyeletes sármőre és Elizabeth Gutiérrez első szülöttje,…..
A tavalyi év egyik nagy dobása Juan Osorio nevéhez köthető. Ahogy arról már korábban írtam a producer egy portugál sorozat (Mar Salgado) történetét adaptálta. A produkció feszes tempót diktál. Osorio sorozata idehaza Leona bosszúja néven kerül bemutatásra. A történetben megismerhetünk egy fiatal…..
A táncparkett és a telenovellák világa nagyasszonya ismét munkába állt a Televisa égisze alatt. A színésznő az új Salvador Mejía novellában kapott lehetőséget. A csapó már el is csattant az új Mejía produkció fedélzetén. A mester egy 2010-ben bemutatott portugál sorozat sztoriját porolta le,…..
A mexikói telenovellák királya, Fernando Colunga 2023-ban visszatért a Televisa-hoz, hogy eljátssza a misztikus sorozat, az „El maleficio” főszerepét. A telenovellák legnagyobb sármőre, Fernando Colunga olyan sikersorozatokkal lopta magát a nézők szívébe, mint az Esmeralda, Paula és Paulina,…..
A Televisa ifjú tehetsége, Romina Poza tavaly mutatkozott be a telenovellák világában, Rosy Ocampo sorozatában, a Vencer la culpa-ban. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy hallani fogunk még róla. A telenovellák világában jártasok most biztos ízlelgetik a Poza nevet. Igen, nem csoda, hogy…..
A tavalyi szezon csendesen telt a részemről, nem jeleskedtem a telenovellák világában történt események beszámolásáról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy unalmas lett volna a tavalyi esztendő! Nem bizony, készültek izgalmas sorozatok, meglepő átigazolások és miegymás. Összegezni az évet így ennyi…..
Fernando Gaitán mesterműve 1999-ben került bemutatásra, tarolta le a világot. A kolumbiai sorozat számtalan sikert tudhat a magáénak, még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült. Ez az a novella, melyből a legtöbb adaptáció készült, van a világnak indiai, kínai és spanyol csúnya lánya is. Most…..
A Televisa legendás csillagai, Gaby Spanic és Arturo Peniche a 2001-ben készült A betolakodó című telenovellában alakítottak szerelmespárt, de más sorozatban is játszottak együtt. A két népszerű színész most újra együtt szerepel a Telemundo gasztroműsorában, a TOP Chef Vip-ben bizonyítják, hogy a…..
A Televisa sikeres producerasszonya, Rosy Ocampo 2020-ban indította útjára a Vencer sorozatokat, melyekben négy különböző korú nő megpróbáltatásai kerültek terítékre. Az alkotások más témára épültek, az egyikben a hősnőknek a félelmeikkel kellett szembenézniük, míg a másikban a válás nehézségei…..
Idén február 20-án mutatkozott be a mexikói közönség előtt Juan Osorio új sorozata, melyben Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar alakítják a főszereplőket. A sorozat főszereplői: Danilo Carrera, Angelique Boyer és Daniel Elbittar. Juan Osorio a Televisa egyik legaktívabb producere,…..
81 éves korában örök álomra hajtotta fejét Andres Garcia telenovella színész, akit a hazai nézők a Titkok és szerelmekből, a sármos Andres Duval szerepében zártak a szívükbe. A dominikai születésű színész karrierje során 133 produkcióban bizonyította tehetségét, legismertebb sorozatai a Tú nadie,…..
A tavalyi év elég hangos volt Maite Perroni szerelmi életétől, mivel a színésznő régi barátjával melegedet össze, aki Claudia Martin-al élt házastársi kapcsolatban. Andrés Tovar és Maite Perroni románca megosztja az embereket. Sokáig titkolták visszonyukat, majd zsarolás hatására jelenteték be,…..
A telenovellák világa egyik legismertebb és kedveltebb színésznője Gaby Spanic ismét uralma alá veszi a képernyőket. A Háborgó szívek viszonylag friss sorozat, mely tavaly lett bemutatva hazájában. A sorozatott Salvador Mejía bábáskodása alatt készült. A producer nevéhez olyan legendás alkotások…..
Kate del Castillo ismét Teresa Mendoza bőrébe bújva készül remekelni. Anno senki nem gondolta volna, hogy az igaz történet alapján készült sorozat, a lezárás után teljesen fikcióra építve visszatér. A 2. évad olyan jó ötletnek bizonyult a Telemundo-tól, hogy idén a 3. évad is bemutatásra kerül. A…..
A Vadmacska és A szenvedélyek lángjai macsója, Mario Cimarro 51 éves korában vált édesapává. A lobbanékony természetéről híres színész első gyermeke augusztus 31-én látta meg a napvilágát...
A mexikói sármőr, Gabriel Soto magyar rajongóinak egy rossz szavuk sem lehet, hisz a színész sorozatai sorra érkeznek a hazai tévécsatornák műsorára. Nem is olyan rég az Izaura TV-én lehetett nyomon követni A sors keze telenovellát, előtte pedig a TV2-n futott a Derül égből apa romantikus komédia. A…..
A Sonadoras – Szerelmes álmodozók a Televisa egyik legsikeresebb sorozatai közé tartozik, mely kishazánk képernyőjén is nagy sikerrel futott. A novella akkori fiataljai ma már rutinos rókák a telenovellák világában, igaz nem mindegyikük maradt a művészi pályán. A sorozat szépfiúját életre keltő…..