Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Zoltán

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simon Parkes a Wolf Spirit Radio havonta jelentkező műsorában rendszeres jelleggel válaszol hallgatói kérdésekre. Ezekből állítottunk most össze egy tematikus, sok témakört érintő, és az egyes témákat összefüggéseiben is láttató összefoglalót. Számos, a blogon eddig még nem tárgyalt részlet mellett…..
Az alábbi bejegyzésben David Wilcock-nak Corey pár héttel ezelőtt írt helyzetjelentéséhez tett kiegészítései olvashatók. Mivel a cikkben tárgyalt fejlemények elég jelentősnek mondhatók a jövőre vonatkozóan és bizonyára többször is elő fognak majd kerülni a következő időszakban, ezért úgy gondoltuk,…..
A most következő írásban egy empata gondolatait és tanításait szeretnénk bemutatni. Egy olyan fiatal lányról van szó, akinek semmi köze nincs sötét projektekhez, titkos programokhoz, vagy ilyesmikhez. Gigi Young egy kanadai lány, aki látó- és intuitív képességeinek illetve csillagmagként, plejádi…..
Ebben az írásban szeretnénk részletesebben bemutatni Simon Parkes-t. Összefoglaló cikkünkben Simon szót ejt különleges származásáról, egy bibliai időkben történt eseményről, hírszerző családjának múltjáról, az illuminátusokhoz és földönkívüliekhez fűződő viszonyáról. Valószínűleg sokan hihetetlennek…..
B. Zoltán 2015.07.27 08:38:25
@Zicky72: Örülök, hogy ilyen nyitottan állsz hozzá a RejtettKéz anyaghoz. Általában ez a beszélgetés ki szokta verni a biztosítékot ezo-spiri körökben. :) Én személy szerint a legfontosabb spirituális írások közt tartom számon, mióta 3 éve először olvastam.

És, ha már ilyen befogadóan állsz ezekhez a témákhoz, küldök még egy hasonlóan összetett, átfogó írást, ami még mélyebben (vagy inkább magasabban) megy bele abba, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt és miről is szól ez az egész játék.

George Kavassilas - Kozmikus utazásunk:

www.docdroid.net/fQoZY3b/george-kavassilas-kozmikus-utazsunk.pdf.html
  Kérdések és válaszok az emberi faj történelméről, a különböző földönkívüli fajok Föld bolygón betöltött szerepéről és a közeljövő eseményeinek taglalása Simon Parkes-szal egy sok témát érintő, átfogó helyzetelemzés keretében, mely a „Project Avalon”…..
B. Zoltán 2015.07.14 21:23:19
@kacsoli: Köszönöm a linket, meghallgatom!

@Magyar Sámán: Igen, meg így már érthető az is, hogy miért ilyen frusztráltan és arrogánsan válaszol Lacerta. Ha igaz, amit Stewart Swerdlow ír, akkor le lettek győzve sokezer évvel ezelőtt. Viszont az is abszolút elképzelhető, hogy azzal vágtak vissza az emberiségnek, hogy drakonida segítséggel beszivárogtak a királyi családokba, és a mindenkori irányító elitbe. Persze ez sokkal összetetteb téma, nem lehet néhány oldalban, főleg nem néhány mondatban összefoglalni többszázezer évet. :)

@Zicky72: Én olvastam már legalább 20 különböző sztorit az emberiség kialakulásáról, van néhány egyezés bennük - pl. hogy több földönkívüli faj, más-más időben avatkozott bele a genetikába és fejlődésbe -, de vannak teljes ellentmondások is. Valószínű, hogy sok a tudatos dezinfó is, de azt is el tudom képzelni, hogy ezek különböző idővonalak, amik párhuzamosan történtek meg. Azt meg, hogy mi vagyunk a 7. civilizáció ezen a bolygón, nem csak Lacerta mondja (van aki, többet, van aki kevesebbet mond), de általában ez az elfogadott szám mindenhol. Gaia időnként csinál egy törlést (persze felsőbb engedéllyel, amennyire ezt tudni lehet), de minden játékból tanulunk valamit, valamilyen szinten továbbvisszük a megszerzett tudást. Most tartunk ott, ha minden igaz, hogy már nincs visszaút. Folyamatosan emelkedik Földanya rezgése, és ha igaz, amit Simon Parkes és mások is mondanak, akkor már megvan a kritikus tömeg (3 millió felébredt ember), újabb törlés nem lesz. De idővel minden kiderül. :)
B. Zoltán 2015.07.15 12:26:39
@Magyar Sámán: Annyit én is érzékelek, hogy az utóbbi időben nehezebb meditálni, sokkal jobban kell koncentrálnom, hogy ne zökkenjek ki a "befelé figyelésből". Viszont, pont erről a témáról, amikről írtál, - hogy negatív erők egyre erősebben támadnak -, van egy nagyon jó, 3 részes, 2013-as beszélgetés a YouTube-on, Hajdú Laurával. Nekem nagyon szimpatikus és hiteles, ahogy ezekről a dolgokról beszél. Azt mondja, hogy 2010-ben kezdődött, hogy hatványozottan erősebb támadások jönnek a negatív oldalról a spirituálisan nyitott emberek irányába. Ezek a támadások időről-időre fölerősödnek, valószínűleg most is egy ilyen időszakban vagyunk. Elmondja azt is, hogy hogyan tudunk védekezni ellenük (a leghatékonyabb, ha szeretetet küldünk feléjük és elvitetjük őket pozitív segítő lényekkel, oda, ahol a legjobb nekik). Itt tudod megnézni a videókat:

Szellemvilág 1. rész: youtu.be/PqBcNL0EBOk

Szellemvilág 2. rész: youtu.be/UnLyk59eUU8

Szellemvilág 3. rész: youtu.be/zZzVRYoXCXk
B. Zoltán 2015.07.16 09:49:30
@Magyar Sámán: Oké, köszi a kiegészítést! Ha gondolod nézd meg a többi beszélgetést is Hajdú Laurával, elmesél néhány érdekes élményt, amit az évek alatt lélekgyógyászként megtapasztalt (lényekkel, entitásokkal, stb.)

www.youtube.com/playlist?list=PLB9MMmHipqcSF16aWinrklzjzGkxoP7I7
  Kitűnő és értékes interjú egy angol munkáspárti képviselővel. Alfred Lambremont Webre beszélget Simon Parkes-szal reptiliánokról, a sáskaszerű mantid lényekről, reinkarnációról és a lélek valóságáról. Simon egy nagyon-nagyon különleges személyiség, aki nem…..
B. Zoltán 2015.06.25 11:26:56
@GoodET Hungary: Köszönöm az újabb fordítást! Nagyszerű információk ezek. Egyre inkább úgy tűnik, hogy nagyon izgalmas évek előtt állunk. :)

A témához hozzászólva, valószínűleg igaz lehet, hogy a jelenleg Földre inkarnálódott lelkek többsége eddig csak emberi testbe született le, mivel a legtöbb Földi lélek még "fiatal" vagy "gyermek" lélek. Michael Newton írja a Lelkünk útja c. könyvsorozatában, hogy az általa levezetett több ezer előző életes visszavezetésből azt a tapasztalatot vonta le, hogy kevés az olyan lélek, akik éltek már korábban más fajok testében is.

Simon Parkes 3-as összetételű lelkével kapcsolatban pedig úgy gondolom, hogy mielőtt elkezdett a Földre, emberi testbe inkarnálódni, előtte már sok-sok életet leélhetett drakonida és mantid testekben is. Ezek a korábbi inkarnációk energetikailag lenyomatot hagytak a lélektestében, így egy kicsit mindhárom faj "benne él".
B. Zoltán 2015.06.25 21:32:41
@Image Nation: Erről, amit írtál: "sokaknak szó szerint várniuk kell, hogy megtestesülhessenek a megfelelő helyen és időben" az jutott eszembe, hogy még ha sokszor nem is úgy tűnik, de az a helyzet, hogy nagyon kiváltságos helyzetben vagyunk mindannyian, akik jelenleg itt lehetünk a Földön, emberi testben és átélhetjük ezt a különleges, lehetőségekkel teli időszakot.

Ezt a 2017 körüli változást pedig én is igaznak érzem.
Ebből az interjúból Randy Cramer élettörténetét ismerhetjük meg részletesen. Beszél a MILAB programban szerzett traumatikus élményeiről, felépüléséről, a Marson katonaként átélt tapasztalatairól, földönkívüli fajokról, saját spiritualitásáról, és felsőbb énjével…..