Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fancy Desires

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtélyes karbantartásra készül az ELMŰ Veresegyházon, Sanyi  meg aggódik a fagyasztott borsóért a nyári melegben - valljuk be, jogosan. Gondolom az ELMŰ nem trollkodásból csinálja, amt csinál, de a tájékoztatás nem az erősségük. Hamár nem írtak semmi bővebb…..
A minap gumibemutatón jártam, bár ilyesmiről nem szoktunk írni, egyszerű megfontolásból. Marha nehéz megmondani egyáltalán, hogy jó-e egy gumi, illetve hol helyezkedik el a konkurensekhez képest, hiszen nehéz memóriából észrevenni egy-két százalékos különbségeket, ehhez…..
         Kulturális gyakorlat 1.    Egy nagyon egyszerű besúgási gyakorlattal kezdjük. Baloldali szomszédunk felé fordulunk, ő lesz a zsidó. Egyenes tartással kicsit előre hajolva írunk egy levelet a főispánnak arról, hogy a zsidónak már semmi szüksége a…..
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
Dani meglehetősen szarkasztikus levélre ragadtatta magát amiatt, hogy a Díjbeszedő Holding megszüntette az emailes óraállás-bejelentést. Szerintem vicces, de kicsit túlreagált a nyervogás, mert azért messze nem arról van szó, hogy ezentúl egy A és B hét rendszerben, napi…..
Médianapló Médianapló - Kolumna 2015.06.06 10:32:42
Telitalálat a mai Népszava első oldala. Pápai Gábor karikatúráján egy vacsora résztvevői láthatóak. Középütt Magyarország miniszterelnöke búsong a tányér előtt, tőszomszédságában Merkel kancellár asszony üldögél, és az Európai Unióból Juncker elnök úr. S mert…..
Hétfőn átlépte a határt A. G., 21 éves, gambiai születésű fiatalember. Iskolai végzettsége közgazdasági matematikai analízis szuahéli nyelven, de néhány magyar előételnévvel nagyszerűen képes magát magyarul is megértetni. A magyar előételek nevét még akkor tanulta meg,…..
Pesterzsébet közterein is megjelentek Orbán Viktor gyűlölet-plakátjai. Pesterzsébet azonban nem Felcsút: az itt élők nem építenek a házuk mellé stadiont, nyilvánosak a képviselők vagyonnyilatkozatai, átlátható a gazdálkodás. Az itt élők nem kérnek a…..
Avagy (állítólag) 400 ezer visszaküldött nemzeti inzultációs ívből feldolgozott 200 ezer 90%-a (tehát összesen 180 ezer) többséget ér a 8 millión belül. Kovács kormányszóvivő mesterien ülteti el a Fidesz-szavazók fejében, hogy a kudarcos akció valójában fényesen igazolja…..