Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tho

264 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év talán még durvább lesz minden eddiginél. Beizzítják a nagy stúdiók végre a kurrensgen címeiket, az indie alkotók sorra villantanak. Első körben lássuk mely open world játékokra lesz érdemes odafigyelni ebben az évben! Grand Theft Auto 5 Fejlesztő: Rockstar…..
Ugye, senki nem felejtette el, hogy szombaton őrületes születésnapi bulit tartunk a Grundon? És ha azt hiszitek, hogy IDDQD-szülinap elmúlik nyereményjáték nélkül, hát nagyot tévedtek. Két szerencsés egy-egy páros belépőt nyerhet a Magyarországon először látható Video Games…..
A napokban a brit reklámetikai szövetség, az ASA (Advertising Standards Authority) betiltotta az 888poker legújabb reklámját, melyben a pókerterem webkamerás fejlesztését mutatták be. A reklámot az ASA túl kihívónak találta, különösen a reklámban szereplő bikinis lány miatt.A…..
Ezzel a poszttal tartoztam. Egyrészt a fő-gasztroszexistáknak, akiknek hetek óta ígértem, hogy megírom. Másrészt annak a pre-gasztroszex állapotban élő lelkes népességnek, akik kezdőként/csórón/albérletben főzögetnek, ne adj isten biztos sikerre vágynak a pasizás főzéssel…..
 Szembe kell néznünk a keserű tényekkel. A mostanság húszas éveinek közepét taposó generációra az a szörnyű ítélet vár, hogy végig kell néznie, ahogy gyermekkorának nagy becsben tartott filmjeit és sorozatait módszeresen megerőszakolja a filmipar, ezernyi hálatelt…..
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
Kedves olvasóink, a c:c abban a megtiszteltetésben részesült, hogy képviseltetheti magát a Trónok harca európai sajtópremierjén, aminek helyszínét és idejét és pontos programját nem árulhatjuk el, de azt igen, hogy a sorozat hat szereplőjével is készíthetünk interjút. Az az…..
Eddig egy milliárdos csak úgy tudott bekerülni a médiába, ha összejött egy modellel, vagy egyenesen playmate-tel. Demján Sándor azonban most megmutatta, hogy lehet ez másképp is csinálni, és még Kiszel Tündével sem muszáj együtt mutatkoznia.Csak el kell indulna egy…..
Jön a sorozat is, nyugi, csak ki kell várni. Az HBO nagy durranása lehet, a szereplők szerint a történet és a megvalósítás olyan,amilyet tévében még eddig nemigen láttunk.  ..
tho 2010.11.22 14:44:14
@Lezuzius: Ez igaz, csak attól félek, hogy ami Robert Jordannél pl működött, hogy kiadta végrendeletben(?), hogy írja meg más helyette az Idő Kereke folytatását, az George-nál szerintem nem fog.

Ő meglehetősen ellenzi, hogy bárki beleirogasson a világába. Ha pedig valaki a fanfictiontől is ódzkodik, az szerintem a regényfolyamát sem szervezi ki, még halála utánra sem...
Szülinapi hetünk utolsó nyereményjátéka következik. Erre most sok időtök lesz, jövő vasárnapig, azaz október 17. éjfélig várjuk a megfejtéseket. A lenti képen látható 16 játékhős, akiket screenshotokról és artworkökről gyűjtöttünk össze. A feladat a 16 játék…..
Annak idején akkor találtam a KMK-ra, amikor a Ring Pass Not című játék volt az aznapi betevő. Beleszerettem, előbb a játékba, amiatt regeltem a Kongán is, aztán a blog vált (remélhetőleg örök) szerelemmé. De hogy ez a furcsa dominós-gyűrűs játék nem csak nekem kedvencem,…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
Fantasy- és kardozósfilmes rajongók figyelem: az HBO a várakozásoknak megfelelően sorozatra kérte be George R.R. Martin világszerte ismert és elismert fantasy-regényfolyamának, a Jég és tűz dala ciklusnak első darabját jelentő Trónok harca pilotját, mert annyira frankó lett, hogy…..
Röviden, gyorsan, lényegretörően: a CBS 2 évadot kért a Survivorból, ami ezzel 22 kiadást tutira megél, csak az a kérdés, hogy Jeff Probst részt vesz-e a két új évadban vagy sem (egy korábbi nyilatkozatában mintha azt mondta volna, hogy 20 neki elég lesz). Egy biztos, Probst…..
Imádom a jó sportműsorokat. Nem azokat, amiket a magyar sporttévéken láthatunk, mert idegesít a gagyi megvalósítás, a mondvacsinált szakértők okoskodása, nem beszélve Várhidi Péter legendás mágnestáblájáról és as műsorvezetők zakójára ráragasztott szponzorfeliratokról,…..
tvblog Két szuperfriss premier 2010.01.14 19:48:00
A kereskedelmi tévék filmes kínálatának frissen tartását sajnos mozis alkotások terén nem nagyon lehet biztosítani, hiszen elég sok időnek, olykor több évnek el kell telnie ahhoz, hogy egy friss mozis produkció képernyőre kerüljön. Ez persze a nézettségre nincs kihatásra,…..
A következő Survivor évad a Hősök vs. Gazemberek (Heroes vs. Villains) alcímet kapta, és ugyanott forgatták, mint a 19. évadot, azaz Samoán. A tegnap esti adásban bevágott videó tanusága szerint a készítők mindent megtettek, hogy a 2000-ben indított reality történetének…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
A nyakkendőtlenített, a fogyókúrázó, és ezentúl másképp politizáló Vágó István cirka másfél év után tért vissza a képernyőre, ennyi ideig dekkolt parkolópályán, de legalább keményen fizettek neki a parkolásért, állagmegóvás és persze bársonyborítású…..
Múltkor már láttuk itt az Asylum legújabb pofátlanságát a The Terminartors című filmet! Ma egy kis best of egyveleget prezentálok ebből a félelmetesen nagy költségvetésű filmből. Ahogy szövegbuborékok is mutatják, a terminátor tud ugrani meg futni és mennyi van már belőlük.…..
Most, hogy a Budapest Tv az utolsókat rúgja felértékelődik a televíziózásnak az az abszurd műfaja, amit ők művelnek. Remek bizonyíték erre az alábbi videó is. A csatorna hagyományaihoz híven a részletek önmagukban is erősek, hiszen a Kis lak áll a nagy Duna mentében dallamára…..
Az Index most kezdi tagelni, vagyis címkékkel ellátni a cikkeit. Ez a tagelés pompás dolog, mert bár senki sem tudja, igazából mire jó, azt mindenki érzi, hogy rettentően korszerű, és egy magára valamit is adó lap az tagel, mint a katonatiszt. Aki rohanó világunkban nem tagel, az…..
A poszt címét egy - a Rózsa Flores ügyben sokszor megnyilatkozott Brády Zoltán Kapu főszerkesztő nevéhez köthető - 1998-99-es dokumentumfilmtől kölcsönöztem. Az ózdi kohóbezárások miatt talajtvesztett munkások kilátástalan életéről szóló opuszt nem láttam ugyan, de a…..