Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boggle

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjelentősebb nemzetközi hokifórumon, a HFBoardson közzétették a 2010-es NHL-draft előzetes, nem hivatalos top százas listáját. A Svédországban szereplő és a magyar juniorválogatottban is bemutatkozott Hári János a 76. helyen található. A bővített listán, de a százon…..
Szerdán Bécsben a Vienna Capitals 17 és 20 év közötti játékosaiból álló csapata ellen szerepelt az ifjúsági válogatott idehaza játszó tagjaiból álló szelekció. A keret a fehéroroszországi divízió 1-es világbajnokságra készül.A kijelölt 22 főből végül csak 19 utazott,…..
Maximálisan elégedett vagyok a csapattal – nyilatkozta Pék György szövetségi edző a magyar–norvég után. – Sajnos ez így működik: meccsről meccsre jobbak lettünk, de a végére minden mindegy volt. A norvég válogatott nem véletlenül lett bronzérmes a…..
A nap videóján a minnesotai Derek Boogard az idei szezon talán legnagyobb ütközését mutatja be. A szenvedő alany a Calgary Flames-játékos Rene Bourque:A Wild és a Flames december 16-ai találkozóját utóbbi nyerte, a győztes gólt Todd Bertuzzi szerezte a ráadásban. A találat…..
A magyar juniorválogatott kiesett a divízió 1-ből. Hiába reméltük, hogy Ukrajna mumusai lehetünk, és a tavaszi szapporói felnőtt-vb után megint az ő kárukra aratunk sikert, nem jött össze. Pedig első ránézésre sokáig volt keresnivalónk, de a harmadik harmadban három és fél…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.12.19 14:43:00
Két nullapontos válogatott találkozik pénteken 16.45 órakor a dániai junior-vb-n. Úgy néz ki, mégsem az olaszok, hanem az ukránok elleni mérkőzésünk a döntő a bent maradás szempontjából. Ha az olaszok a nap első találkozóján pontot szereznek, hármas körbeverés nem lehet,…..
Az ifik nyolc-, a juniorok egygólos vereséget szenvedtek a pénteki edzőmérkőzéseken. Ezek nem jó hírek, de reméljük, a tétmérkőzésekre összeállnak a csapatok. Sok hiányzóval, tartalékos csapatokkal álltunk ki mindkét fronton. A 18 éven aluliak amúgy is hiányos csapata a…..
Ritka eset, hogy egy hét alatt négy korosztályban is valamilyen válogatott esemény történjen. Márpedig ezen a héten a 14, a 16, a 18 és a 20 éven aluliakat is aktivizálják.Hétfőn és kedden a serdülőválogatott tart össze. Különleges nem történik, az iskolai szünetet…..
A maga idejében alaposan beszámoltunk a magyar U18-as válogatott szerepléséről a visegrádi négy nemzet tornán, most pedig kedves olvasónk, HoKri közreműködésével annak a három meccsnek a zenés-táncos felvételét is meg tudjuk mutatni. Ezúton idézzük fel tehát a két pompás…..
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..
Juniorválogatottunk bemutatkozott. Optimistán nézzük a dolgokat. A középső harmad biztató magyar játékot hozott. Egy éve három góllal rosszabb eredményt értünk el a franciák ellen, a vb-n mégis mi nyertünk.Az első harmadban nem sok örömük volt a magyar nézőknek. A franciák…..
A csütörtöki ötgólos vereség után pénteken végig szoros meccset játszottunk a franciákkal. A végén az egyenlítésért harcoltunk, üres kapus gólt kaptunk belőle.A pénteki mérkőzésen az előző napi nagy arányú vereség konzekvenciáit levonva a két edző, Pék György…..
Négy Nemzet Torna-döntőt játszottunk Lengyelországgal. A cseh és a szlovák serdülők után olyan csapattal találkoztunk, amely ellenfelünk lesz 2009 áprilisában a fehéroroszországi világbajnokságon. Reméljük, ott erősebbek leszünk. 10-2-es vereséget szenvedni nagyon rossz…..
Nem is olyan régen elmélkedtünk arról, mire viheti a juniorválogatott a dániai divízió 1-es világbajnokságon. Jó sok szempontból próbáltuk megvilágítani a dolgokat akkor, úgyhogy most nem mélyedünk el a részletekben, csak a harminchatos bő keretet közöljük alant. Amint…..
Tekintettel a nagy érdeklődésre elébe megyünk az eseményeknek. Válaszolunk két kérdésre. Két korosztályos válogatottunk idei vb-sikerei megismételhetőek-e jövőre? Kik alkothatják a csapatot? A fellépési sorrendnek megfelelően a juniorokról írunk először. Az ellenfeleket…..
Boggle 2008.06.16 23:35:09
Tehát megcsinálták. Szokás gondolni, hogy világversenyt gödör nélkül végigdolgozni nem lehet. A magyaroknak a völgy a legjobbkor jött, a briteknek a legrosszabbkor. A 3-1-es diadal azt jelenti: Magyarország U18-asai 2009-ben már a divízió 1-ben szerepelnek.Most látszik igazán,…..