Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piettro85

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Piettro85 2017.03.08 23:16:02
@babo0410: ja hát kutyaütő PSG meccseket nem nézek, ezért írtam A MAI MECCS ALAPJÁN , mert itt csak a szar m4 sport jön be és unatkoztam, gondoltam megnézem hogyan szopik a Barcelona..csak aztán a párizsiak álltak a f*sz rossz végére. Amúgy hogyan oldom meg? Nemtom' talán beteszek egy BTB középpályást, vagy 5-5-0 t játszok...vagy szólok a kapusnak,hogy ne az első perctől fogva húzza az időt,mert ha előtte nem a másiknak akartak fújni,na utána biztos hogy nem nekünk fognak stb..:D
Az olasz sajtó értesülései szerint a Sampdoria tehetsége, Patrik Schick lehet a Juventus egyik első nyári igazolása, mivel a frissen avatott bajnok megállapodásra jutott az üzlet részleteit illetően a genovai klubbal. A genovai székhelyű Il Secolo XIX állítása szerint a Juventus…..
A Juventus a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a AS Monaco elleni párharccal folytathatja útját az európai álmok beteljesítése és a cardiffi finálé felé. Massimiliano Allegri mester 21 fős keretéből ezúttal hiányozni fog a sárga lapos eltiltását töltő Sami Khedira, aki a…..
Piettro85 2017.05.03 23:52:08
@Shankin: Ki van a profilodon? Vucinic? Nincs több kérdésem feléd:D
Mi ezen a leégetés? Mert le merem írni az igazam ,és felpiszkálok pár szittyát... face to face is megy ez parádésan ,amúgy meg ez a munkámmal is jár.. élvezem én a trollkodást is csendes szerdai estéken:))
Pont nem te fogod eldönteni kinél vagyok különb, de ez is egy vélemény,pont olyan mint az enyém,holnap már senkit nem érdekel ez a csodaszép:)
Peace and love:)
Piettro85 2017.05.04 00:02:26
@Shankin: Én se trollkodni járok,pláne ide, és ****a ritkán fórumozok,az hogy így adta ki és éppen 30 percig jól szórakoztam szerintem belefér, pláne ennyi idősen, nem kell a holnapi ügyes-bajos gondok miatt aggódnom, pénz,munka,család stb, a csapat nyert, meg lovaglom a jó kedvemet..meg amúgy is utálom a RM-ot, mi a szomorú ebben? Cigizel,kávézol,gyereket nevelsz, meccset nézel? Pillanatnyi örömet okoz? Elég szomorú ..meg az is,hogy ugyan úgy ítélkezel mint én vagy bárki más és nem veszed észre, na de pás
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
Piettro85 2017.04.19 23:38:09
@LeoMessifcb: Bár mindenki változhat (kivéve talán a Cassano /Balotelli félék) attól még lehet nagyszerű sportember a jövőben, még fiatal... de egy bajnok,mert mindent belead,akár CR,akitől mondjuk hányni tudnék,de a képességeiket nem vitatom:)
Nálunk is voltak azért nagy széltolók... és szelidültek is (pl. Tévez) Magam részéről boldogan látnék egy Neymart/Messit, vagy akár csak hasonló kaliberű játékost is a csapatban.. DE mi Khedirákkal építkezünk, és komótosan ráülünk az eredményre, az első 10 percet leszámítva nem volt olyan mozzanata a meccsnek,amikor büszke lehettem a csapatra,mert ez a bunkerfoci még hagyján,de hogy a 90 milliós csatárunk 0,2mp-ig képes labdát tartani,meg a térfélről nem tudjuk kihozni a labdát az KURVA GÁZ...
És nem csak ezen a meccsen...

Egy Juventus szerintem ne bekkeljen,akárki ellen játszik.. de hát ezt tesszük idegenbe (is), EZÉRT vagyunk elmaradva az elittől...
Nem vagyok elégedett a ma látottakkal, viszont az otthoni meccs, az mégis 3:0 ide, ergo a jobb csapat jutott tovább, de a Barcelona ma győzelmet érdemelt volna.
Jó a továbbjutás meg minden, de lényegében van 6-7 használható ember a keretben, akiket nem feltétlen ordítva anyázok 1-1 meccsen, aztán kifújt.. de hát az Atleti is majdnem nyert szar játékkal BL-t ..:D
A címvédő a Bologna elleni győzelemmel köszöntötte az új esztendőt, ezzel pedig meggyőző fölénnyel ért az olasz bajnoki szezon feléhez, s most a Fiorentina vendégeként kell folytatnia a menetelést az újabb, zsinórban hatodik bajnoki cím felé. A zebracsíkos csapat keretéből hiányzik majd az afrikai…..
Piettro85 2017.01.16 09:31:22
@Bbenj: +1!
Viszont ez már nem az a csapat,ami elbír egy alibiző középpályást...
A BBC-től annyira futja mostanában, hogy felrúgják az ellenfelet, ha lefordulnak róluk. De az a legidegesítőbb,hogy a játék képe semmit se változott a bajnokság kezdete óta, ugyan az a szar, ötlettelen foci, ami annyiból áll,hogy hátul körbepasszolunk, a szélen megiramodik valaki, és beadja - általában rosszul-, ezen viszont az edzőnek kéne változtatnia,meg azon is, hogy ne 10-en védekezzünk a saját 16-osunkon egész meccs alatt... Nem egy Orsolini vagy Caldara fogja megmenteni a csapatot, véleményem szerint ugyan az a szint mint Hernyó meg a lófej...4-5 Milliós játékosok.. De nem minőség!
Szinte minden rangadót elbuktunk idén, Allegrit meg Marrottát már nem látom szívesen a csapat környékén, zsebbe kell nyúlni mélyen és megadni a jobb playereknek az igényelt fizut. Sturaróknak meg Rinconoknak 0 a marketing értéke,szóval az a pár millió befektetés, simán visszajönne
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Chievo komoly tesztet fog jelenteni motiváció tekintetében, azonban nem aggódik a csapat BL-ben mutatott formája miatt. A válogatott szünet előtti utolsó bajnokira holnap kora délután kerül sor Veronában. „Papíron ez a legnehezebb kihívás motiváció…..
A Juventusra nehéz mérkőzések várnak, hiszen ma este a Napoli, jövő szerdán az Olympque Lyon látogat Torinóba. A zebramezesekhez hasonlóan a Bajnokok Ligájában is érdekelt nápolyiak pillanatnyilag a tabella harmadik helyén állnak, s kedden Isztambulban kellene visszavágniuk a…..
Az olasz pontvadászatban a Juventus már nyolc forduló után meggyőző előnyt halmozott fel kihívóival szemben, azonban a Bajnokok Ligája csoportkörében hazai döntetlennel vett rajtot, így nincs lehetőség a hibázásra, s a zebramezeseknek most az Olympique Lyon vendégeként kell lépést tenniük a…..
A Cagliari elleni 4:0-ás győzelemmel a Juventus túllépett az előző hét csalódást keltő eredményein és játékán, s most a Palermo elleni bajnoki találkozón kell begyűjtenie a három pontot, hogy bizonyosan megőrizze első helyét a tabellán. A Juventus keretéből még hiányzik a…..
A hazai színtéren kiváló teljesítményt nyújtó Juventus ma az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában is megmutathatja magát, s az ellenfél a tavalyi csoportkörből már ismerős Sevilla lesz, amely az Európa Liga elhódításával kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A zebramezesek keretében…..
Piettro85 2016.09.14 23:08:00
@Grinta: csak a győztesek nyernek BL-t... erről ennyit.
Ravanelli kolléga szavaival fentebb teljes mértékben egyetértek!

Azért "jó" látni,hogy az innen +10 misi hasznonért eltávozó Morata meccseket dönt el... nekünk meg marad egy Mandzsu a padon,aki beállítás után se több egy bólyánál
Massimiliano Allegri dicséretben részesítette Gonzalo Higuaínt, miután a góljával a Juventusnak sikerült legyőznie a Fiorentina csapatát, majd a tréner megerősítette, hogy a csapat elsődleges célja a hatodik bajnoki cím megszerzése. A mérkőzés első gólját Sami Khedira…..
Ahogyan az várható volt, a Juventus megvált Roberto Pereyrától, aki az új szezont már a Walter Mazzarri által irányított Watford együttesében kezdi meg, s az angol klub várhatóan 13 millió eurót, valamint további 2 millió euro bónuszt fizet majd a zebramezeseknek. Az üzlet pénzügyi részleteit a…..
A Juventus nyári igazolása, Dani Alves kiváló játékot nyújtott a torinói zebramezesek 3:2-es győzelmével záruló mérkőzésen a West Ham United ellen, s a lefújást követően új klubját méltatta. A 33 esztendős brazil játékos az FC Barcelona együttesétől érkezett, s a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus új, magasabb összegű ajánlatot tett a Zenit Szentpétervár középpályásáért, Axel Witselért, azonban még így is 7 millió euróval kevesebbet kínál a belga válogatott játékosért, mint az Everton. Witsel azt követően vált a…..
A Calciomercato állítása szerint a Juventus érdeklődik a Paris Saint-Germain két játékosa iránt, s  Blaise Matuidi és Marco Verratti ügyében a kapcsolatfelvétel is megtörtént a két klub között. A hírforrás szerint a találkozót Mino Raiola szervezte a felek között, s a megbeszélés során a Ligue 1…..
A Juventusnál lázasan keresik a nagy valószínűséggel hamarosan Manchesterbe távozó Paul Pogba utódját, s most az újságírók szerint Luiz Gustavo is lehetséges alternatívaként merült fel a torinói vezetés körében. A Bianconerivel számos középpályást szóba hoztak már, legutóbb Axel Witsel volt Marotta…..
Piettro85 2016.07.30 20:54:00
A klubok közti hosszas egyeztetés után a Manchester United és a Juventus végül megállapodásra jutott az olasz csapat fiatal francia középpályása ügyében. A tegnapi nap során Mino Raiola egyeztetett a Juventus jogi képviselőivel az átigazolás egyes apró részletei tekintetében,…..
Piettro85 2016.07.29 15:34:07
@niccolo: +1
Nem ez az első alkalom, hogy erről a sorozatról írok, de talán furcsának tűnhet, hogy most kifejezetten a 6. évadot választottam témául, hiszen korábban nem beszéltem külön az egyes évadokról. Hogy ezúttal mégis megteszem, arra egyetlen mentségem van: az, hogy a 6. évad alapvetően különbözik a…..
A Juventus kerete, egyelőre az Európa-bajnokságon érdekelt válogatott játékosok nélkül, elkezdte a készülődést az új szezonra, s a csapat mestere, Massimiliano Allegri a kitűzött célokról és a nyári alapozásról beszélt. "Lelkesedésre mindig szükség van." - nyilatkozta a…..