Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kemptener

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy egy egész ország töri azon a fejét, vajon Kósa Lajos az évszázad szélhámosa, vagy az évszázad nemzeti idiótája – jóllehet e sorok írója a fenti „vagy” (diszjunktív) szerkezet helyett inkább az „és” konjunktív alakot preferálja –, nem árt két dolgot tisztázni, akár még azt megelőzően is,…..
Kemptener 2018.03.15 07:21:41
@teéjesenmindegy: Te tényleg troll lehetsz. Egy polgármester a hivatalával vállalja bizonyos magánemberi jogainak korlátozását. 800 millát mint sikerdíjat az anyjának utalta volna, mert tisztában volt vele hogy a sajátjaként nem tudja elszámolni.
Nincs pénz, és nincs átutalás? Nem rajta múlott te majom.
Az a baj hogy azt is megmagyarátni akarjátok amit nem lehet. "azemberek" annak örülnének ha elhatárolódnátok, nem pedig védenétek a szart.
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
Kemptener 2017.05.26 00:03:17
A széria letaglózott. Megnéztem minden részt, de egyetlen szerethető karakter nem találtam a sorozatban, erre azért még a TV2 ÉH3 produkciójában sem volt példa. Ezért is volt itt a Blog-on is a többség véleménye, hogy egy vasat nem adna egyetlen döntős szereplőnek sem. Én a sorozatot így értékelem:

1) Helyszín: Tökéletes, de többet is ki lehetett volna hozni belöle. Alig volt vágókép a tájról, mintha nem egy hónapig, hanem 1 hétig lett volna kint a stáb.
2) Műsorvezető: Szánalom, hogy a kiöregedő, exmodel (városi legendák szerint prosti)helyett nem volt más bevethető. Ha már beszervezték, akkor stílusosabb lett volna játékosként, mellé Kedves Ferenc úrral. Ott már a szálakat is lehetett volna kavarni, hiszen lett volna pár bevethető ex mind a két oldalon, mondjuk a komplett Sugarbirds. :). Egyébként műsorvezetőnek gyenge, ráadásul beszédhibás. A ráadott ruhák, és a frizurája 10 évvel öregítette. Szánalmas kapálózás arra hogy a megélhetési celebböl tévés celebet faragjanak. Gondolom ezért lovagolta meg a müsort (meg mást is) és dobta be újabb akt képeit.

3) Szereplők: évről évre meggyőződök arról, hogy mindig van lejjebb, vagy a színítanodáink egyre jobbak.

4) A műsor vontatot, és a végére unalmas volt. A hibát a vágó munkában látom. Gyakran összefüggéstelen volt a történet. A korábbi ÉH szériékban, legalább volt visszajátszás, itt csak a balhé, és dráma volt, majd átmenet nélkül a vitatkozók egymás seggét nyalták, érthetetlen döntéseket hoztak a kiszavazásokon, többnyire "irányított" szaga volt. A szervezett programok is erőtlenek, és fantáziátlanok voltak. Akkor dobtam le a láncot amikor a három otthon maradt kanegér, agyon tetovált macsó (?) "spontán" kitalálta, hogy beöltöznek nöi ruhába. Aha! Nagyon életszerü. Ebben fantáziát csak a buzeráns stylist láthatott, ki másnak juthat ilyen az eszébe? Ezen kívül a szervezett játékoknak, feladatoknak sem volt tétje. Senki, semmilyen előnyt nem kapott, védettség, vagy kiesés nem volt. A casting is teljes csöd volt. Kivéve ha az volt a cél, hogy a szereplők többsége az előember szintjét üssék. Korábbi részek szerencsétlen szereplőit is sikerült beszervezni. Külön gyöngyszem ebben a tekintetben a Milán nevü agysebész, aki kicsinálta rövid idön belül azt a nőt akivel döntőig mehetett volna. Nem merem elhinni hogy ez a retardált azért kellet a show-ba, hogy az izmait feszítse a női nézők örömére. Ehhez találhattak volna kevésbé kretén izomagyút is. Ezen kívül a "szakmai" stáb kockáztatta a Zsuzsa nevü játékos mentális egészségét és talán testi épségét, már amennyiben nem megrendezett volt az esti "fasszopó geci"-zéssel induló külön szám. Nem kellett volna túlhúzni a rendezőknek, így is rájátszottak már nagyon a Berni-Norbi vonzalomra. Ha a korábbi szériák minöségét követte volna a rendezö stáb, szükségtelen lett volna ez és a többi primitív dráma. Nem Való Világot akartam nézni, az ÉH eddig minőségi különbség volt, most lement "Pumpedgabóba".De ha már ott volt, mutathattak volna pár csöcsöt, segget nem pedig a gúnár nyakú szánalmas, 2 perces lepedő tornáját.
Összegezve: egy kalap szar volt a műsor. Erre kár volt költeni.
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..