Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SPY89

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokféle kéretlen reklámlevél hullott már be a postaládánkba, de ez a mostani igazi unikum.  Egyedülálló alkalom kínálkozik, hogy végleg megszabaduljunk a zavaró mellszőrtől, bolond, aki könnyelműen visszautasítja ;-) Ha eddigi életünk sivár volt, mert grizzly medvére…..
A szorgos kínai dizájnerek elkészítették az iPhone látszólag pontos másolatát, sőt egy kicsit fel is turbózták.  Azt nem tudni, hogy a Meizu M8 is elforgatja-e a képét, ha oldalra fordítják, a dapreview azonban tudja (vagy tudni véli), hogy WinCE 6.0 oprendszer fut rajta,…..
A hírek szerit a Meizu M8 MiniOne a január 7-10 között rendezett CES kiállításon mutatkozik be a nagyközönségnek és február elejétől kapható majd a boltokban. Ez utóbbihoz az Apple jogászainak is lesz egy-két szava. Via Engadget..
Antivírus blog Kizökkent világ 2008.02.12 17:16:00
Koyaanisqatsi - ha mond ez valakinek valamit, jó régen láttuk már a mozifilmet. Sok mindenre fel vagyunk készülve, úgy érezzük, minket már nem érhet meglepetés, ám végül kiderül, van lejjebb. A mai hírben azt olvashatjuk, (tisztára mint hogy a suszter cipője lukas) hogy az AVSoft…..
A stílszerűen szomorkás - és kissé az "Egy óra múlva itt vagyok" Láng Vincéjét idéző válasz az lehetne: és mit nem hallgatnak le manapság? Érdekes dokumentumok kerültek ki, majd tűntek el, és jelentek meg ismét. Van egy ősi dakota mondás, miszerint: ha valami…..
Akár, na persze! Ha bankban járunk, jól ismerjük már ezt: a THM akár - és itt a plakáton, vagy prospektusban egy hihetetlenül és valószinűtlenül alacsony értékű százalék következik. Persze igazából nem is a nyelvészkedés okán jön a képbe a dolog, hanem hogy ekkora…..