Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amjamayna

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzék 3 problémájára szeretném felhívni a figyelmüket. Van több is, de mára elég ennyi. 1. Az ellenzéki megmondóemberek zöme azon verseng, hogy egyre újabb és színesebb módokon kenjék a választási kudarcot a fityisz szavazóinak ostobaságára - és a híresen elmés bélpesti éttermiség nem jön rá,…..
amjamayna 2022.05.01 11:14:15
@FUCKSZFE: folyt.1

>>Sokszor exkatedra beugatsz annyit, hogy "ez hülyeség", mondjuk olyan formában, hogy "ez hamis dilemma", és meg sem próbálod elmagyarázni, hogy hol látod a hibát a másik fél érvelésében, és meg sem próbálod előadni a saját érvelésed.<<

Ennek több oka lehet:
- Úgy gondolom, hogy objektíven igazam van, elég mély és biztos a tudásom és ez függetlenül a másik buborékjától, hitrendszerétől, szocializációjától, és elfecsérelt idő és energia győzködni bármiről, mert úgysem sikerülhet. Nem ugyanazokról az alapokról indulunk, nem ugyanazt értjük azonos szavak alatt, vagy érzelmileg adott esetben homlok egyenest viszonyulunk dolgokhoz.Ez bizonyos értelemben, ha úgy tetszik, akkor nagyképűség, lenézés, lehet annak venni ami épp jólesik.
Nem vagyok "Sheldon", vagy olyan képességekkel megáldott, de kb. annyira izgat engem is, ha úgy tetszik, akkor ezzel kapcsolatban érzéketlen vagyok.
- Lényegtelen az érvelés, mert ha a másik részéről ez "harc", meggyőződés, hit stb, akkor igazán mindegy, hogy mivel érvelek, még a tényeket is úgy "hajlítja", vagy, ha nem illenek a világába, akkor egyszerűen elveti, figyelmen kívül hagyja, vagy legegyszerűbb, ha nem tekinti ténynek , hanem véleménynek, amiről már korábban értekeztem, hogy mennyit ér.

>>Egy párbeszédnek pontosan az a leglényegibb eleme, hogy az érvelésedet adod elő, és cserébe meghallgatod a másikét, nálad meg ez a kettő elég gyakran hiányzik.<<

Az érveléssel épp az a baj, hogy nem (mindkettő által elfogadott) objektívnek tekintett tényeken alapul, hanem az adott egyén "hozzáállásán", aminek a végeredménye mindig az, hogy az nyer, akinek "erősebb az apja/ nagybácsikája".

A vaknak/szemellenzősnek hiába érvelsz, ha megfeszül sem fogja látni. Persze, a másik fél ugyanígy vaknak tekint engem és fel szeretné nyitni a szemem, és ha úgy véli, hogy sikerül, akkor büszke lesz magára:). Én nem szeretném az övét, mert hiába nyitnám fel erőszakkal, még jobban zárna:) Majd rájön, ha elég nyitott, ha nem, akkor meg ez a karmája:). Rám pont úgy igaz.
Vagyis, szumma szummárum, csak saját magunkat vagyunk csakis és kizárólag képesek meggyőzni, és az a saját falaink (le)bontásával jár, amit ha kívülről szeretne valaki megtenni, még magasabbra és vastagabbra fogjuk építeni:)

>>Építő jelleggel próbáltam segíteni, nemhogy a jövőben konstruktívabb beszélgetéseket folytathass.<<

Díjazom, de mint látod, menthetetlen vagyok.

>>Az én szóhasználatomban az emberek érdeke nem azt jelentette, hogy épp az adott pillanatban melyik hülye választó mit fantáziál, hanem amit Orbán tényszerűen TUD, hogy az embereknek mivel árt ill. mivel használ.<<

Aztán te miért vagy abban olyan biztos, hogy Orbán olyan okos és művelt, hogy amit te igaznak vélsz, azt ő is és ami számodra tényszerű tudás, az számára is az?
Ha nem te vagy Orbán, vagy nem tőle, első kézből vannak az információid, akkor csak ködszurkálás és bábállítást végzel, a saját csőlátásodon belül.

>>Orbán tudta, hogy a covid kamu, és tudatosan cselekedett az emberek érdekei ellen, ebben még mindig nincs semmiféle hamis dilemma.<<

Tényszerűen ebből annyi biztos, hogy te meg vagy győződve arról, hogy amit te gondolsz róla, az igaz és azt elkezdted püfölni, és evidenciává emelted.

Másrészt Orbán hatalma egyetlen alkalommal volt veszélyben az elmúlt 12 évben, akkor amikor a háttérhatalmi Goodfriend majdnem Pesten is "Majdant" robbantott ki, a netadóra rácsatlakozva.
No akkor, abban a helyzetben beszélhetnénk arról, hogy az "emberek érdeke", de más nem igazán mozgatta meg ennyire őket, talán a boltzár volt még ilyen "húsbavágó", de az is lecsengett.
Az, hogy a te fejedben ott lángol az amit te az "emberek érdekének" aposztrofálsz, az a sok birka nem így érzékeli, vagy nem olyan hangsúlyosan amit te beleképzelsz, így az, hogy a saját buborékodon belül ez evidencia, közel sem jelenti azt, hogy azon kívül is az.

>>Orbán olyan rendeletet hozott amilyet akart,<<

Nono, nem a háttérhatalom diktál neki?

>> és ahogy a mellékelt ábra mutatja, mindenből kifarolt utólag, az oltáskényszerből is.<<

Mert nem hülye, sok mindenből kifarolt, ahogy korábban említve volt, a netadóból, a boltzárból, és minden olyanból, amivel magát szopathatná hatalomtechnikailag.
Lásd, most is próbálja a háttérhatalom rákényszeríteni a pedofil törvény visszavonását, megszüntették a pénz utalását jogtalanul , már végre is hajtották az ítéletet, miközben még a konkrét vádirat is csak épp pár napja készült el:)
amjamayna 2022.05.01 11:14:32
@FUCKSZFE: folyt.2

>>Gondolom meglett a szükséges kvóta, ahogy Mia írta.<<

Nem, nem igényelte az istenadta nép. Ilyen egyszerű, mert tényleg populista. Többet vesztett volna vele, mint amit nyer, és azt azért tudjuk, hogy nem hülye.

>>Semmilyen látható kényszer nem volt a fityiszen, legföljebb a láthatatlan háttérhatalmi.<<

Most akkor el kellene dönteni, hogy van háttérhatalmni kényszer, vagy nincs, vagy van de....., és nem is úgy, de,........?

>>Tök jó, hogy neked van egy ilyen fiktív narratívád, hogy Orbán mit miért tesz. Bizonyíték?<<

Korábban felsoroltam. Az, hogy te ezt nem fogadod el, azzal én nem sokat tudok kezdeni.

>>Barátom, itt te azt feltételezed, hogy Orbán pontosan ugyanannyit tud a világról mint te, és ez egy szörnyen téves feltételezés. <<

Ennél csak az mókásabb, hogy te azt feltételezed, hogy Orbán pontosan ugyanannyit tud a világról mint te és az meg az abszolút igazság:)
Oldalakon keresztül erről regélsz, sőt, ez az érvrendszered alfája és omegája:)

>>99% valószínűséggel Orbán már a covid "kitörése" előtt meg lett invitálva egy zártkörű megbeszélésre, ahol megmondták neki, hogy vagy elfogad 2 rakás pénzt (az országnak ill. saját zsebre egyaránt), és lelkes híve lesz a covidkamunak, vagy pedig picsán rúgják, és ő az előbbit választotta.<<

Persze, persze, a választások előtt meg nem invitálták meg egy hasonló , zártkörű megbeszélésre, hogy veszítsen, basszus, ez a háttérhatalom csupa dilettánsokból áll, de komolyan, küzdenek itt a csuti gecivel, miközben a másik oldal önként és dalolva kiszolgálná őket. Mindegy, nagyon hülyék na.
Ami ennél borzasztóbb, hogy te ezt komolyan hiszed.

>>Orbán nem úgy hozta a döntéseit, hogy a napi adatokra várt a koronagovhu-ról, mint te.<<

És még képes vagy lejjebb menni, személyeskedve......

>>Mellesleg emberek ezrei mondták már a "járvány" első 2-3 hónapja után, hogy világraszóló kamu az egész, attól függetlenül, hogy a politika által pénzelt "szakértők" tovább nyomták a hivatalos narratívát.<<

Bizony, egymilliárd légy nem tévedhet:)
a.te.ervelesi.hibad.hu/kozvelekedesre-hivatkozas

>>Ezeket a médiapatkányokat Mo-n pont a fidesz pénzelte... Orbán UTASÍTÁSÁRA nyomták a globalista narratívát, amiről eleve tudták, hogy kamu, hiszen az adatok meghamisítására is ők adták ki az utasítást.<<

Hú, de jól informált vagy:)
Közben vagy a valóság az, hogy péntek reggel azt mondta, hogy nem lesz itt lezárás és faszság az egész, este meg bejelentette, hogy lezárás lesz és digitális oktatás:) A marhája, és nem bukott bele:)

>>Ők adtak extra pénzt a kórházaknak a covidos hullákért, amiről TUDTÁK hogy hamisításhoz fog vezetni, stb.<<

Utána viszont már, ha egyszer átlépte a Rubicon-t akkor már tényleg nem volt visszaút, bármilyen jó pávatáncos, azért mint mondtam korábban, nem hülye, még akkor sem ha ez sérti a lelkedet.

Az a vicc, hogy háttérhatalom, meg a köré fantáziált konteók nélkül is egyszerű és logikus magyarázata van minden eddigi intézkedésnek ezzel kapcsolatban.
Persze, ettől függetlenül, lehet, hogy igazad van (max 1%-ban véleményem szerint), csakhogy ez a végeredmény szempontjából lényegtelen.

>>A lehetőségekhez mérten a legkevésbé geci, ami amúgy kedves tőle, csak az ország szemszögéből sajnos nem elég. Nem akar úgy járni mint JFK, ami teljesen érthető, ugyanakkor sajnálatos is.<<

Én inkább úgy vélem, hogy pont fordított utat jársz be, mint Dopman:)

>>Most jutottunk el az érdekes részhez :) Szerintem a jó zsaru jobb mint a rossz zsaru, csak ahogy már ezerszer írtam, a szarból egyik sem fog kihúzni.<<

Végeredményben az össze többi alternatíva nemhogy rosszabb, hanem katasztrofális is, beleértve a mihasznákat is.

>> még mindig nem értelmezel mindent amit leírok, csak bizonyos részeit, ahogy kedved tartja. <<

Én meg úgy vélem, hogy igen, de mivel szerintem elég sok kardinális pontban tévedsz, nem nagyon izgatnak a teljesen elborult konteóid. Többek közt azért sem, mert a valóságunk attól nem változik, hogy te hogyan viszonyulsz hozzá, vagy miket képzelegsz róla.
amjamayna 2022.05.01 16:13:26
@Frederick2:
>> Az ateizmus is egy vallás.<<

Ja,......, izé, ......, mégsem.....

>> Csodálom, hogy a többiek nem pörgetnek át - mikor látszik rajtuk, nem nyújt nekik nagy élvezetet a veled való vita.<<

Én is csodálkozom, mármint azon a naivitáson, hogy te is azt hiszed, hogy vitázom.

>>Olyan emberrel vitatkozni, aki nem hajlandó megérteni a másik ember érveit, hiábavaló.<<

Vitatkozni önmagában hiábavaló, mert a vita alaptézise az a törekvés, hogy meggyőzd a másikat, végső soron fölé kerekedj, hogy a sajátja helyett átvegye a tiedet és így te győztél.

>>Az meg, hogy lebecsmérled a vitapartnereidet, kifejezetten visszataszító. <<

Ja, ez a védjegyem.
Susánszky Iván jobb sorsra érdemes twitterén találtam a linket az 1bit, illetve qubit cikkére, ami olyannyira extratudományos, hogy már a felvezető szövegben ilyen poénokat puffogtat: Miért van az, hogy a férfiak inkább szavaznak a radikális jobboldali pártokra, míg a nők a balközép és baloldali…..
amjamayna 2021.12.27 17:01:17
@Murometz köztársasági elnök:

A háttérhatalommal kapcsolatos összefoglalóddal tökéletesen egyetértek, szerintem csak "meglovagolják" az emberi butaságot, amikor meg megpróbálnak "alakítani", akkor meg sokszor rábasznak, lásd "arab tavasz" és a "demokráciaexportot", de egy konteósnak ez csak olaj a tűzre:)
amjamayna 2021.12.27 17:20:41
@Murometz köztársasági elnök:

Olvasd el az eredeti hozzászólást, amire reagáltam:
"Azt hiszem mindenki támogatja, csak nem úgy hogy közben egy eleten át kötelezően befizeti a fizetése harmadát egy olyan biztosításba, amiért cserébe évi két "örökélet" oltást kap, de pl egy fertőzésre gyógyszert nem."

Nem állami bevételről, hanem (egészség)biztosításról volt szó, az egyéntől elvont/általa (kényszerűen) "befizetett" összegről!

Az még külön adalék, hogy van egy felső határa, ha jól tudom, addig kell megfizetni, amíg a természetes személy jövedelme a tárgyévben eléri a (mindenkori) minimálbér összegének huszonnégyszeresét, a fölötti bármilyen bérjövedelem fölött nincs már szochó fizetési kötelezettség.

>>Állami bevétel, amit az állam a szociális szféra számára kellene felhasználnia.

Azon már túllendültünk, hogy te másról beszélsz, de ez sem igaz, nem kötelezi semmi az "államot", hogy milyen adót mire fordítson.

>>Mi az hogy "te" fizeted???
Semmit nem te fizetsz, hanem mindent a munkáltatód.

Kivéve, ha egyben te is vagy a saját munkáltatód, lángész.

>>Te csak a nettő béred felett rendelkezel. Lángész.

Kicsit visszavehetnél az arcból, mert nem, pl. ha 2 vagy több gyereked van és a jövedelmed annyira kevés, hogy az utánuk járó adókedvezményeket nem tudnád teljes egészében visszaigényelni, akkor akár 0 összegű szochót fizethetsz, mert annak a "terhére" fogod a visszatérítést kapni.

De, mint korábban is mondtam, nem ez volt az eredeti felvetés. Lángész.
amjamayna 2021.12.27 18:00:44
@Deansdale:
>>Tök jó, hogy te tökéletesen átlátod hogy ki mit tervezett és abból mi vált valóra, te többet tudsz a világról mint azok akik napi 8-10 órában kutatják ezt évtizedek óta.

Tök jó lenne, ha ez így lenne, mármint hogy tökéletesen átlátnám, de azért örülök, hogy sikerült egy bábot állítanod.

>> Pedig egyszerűen eldönthették volna zéró információ birtokában, hogy ez az egész hülyeség, mint ahogy te tetted.

Kellemes püfölést.
Deansdale Ilyen a sors... 2021.11.24 08:34:38
Filóztam már ezeken az oldalakon régebben arról, hogy a történelem sodra vakká teszi az embereket a saját szerepükre az eseményekben, de nem gondoltam, hogy ezt ilyen hamar és ilyen érdekes formában látom megvalósulni pont itt. A kommentelőim fele abszolút zökkenőmentesen csatlakozott a 21. század…..
amjamayna 2021.12.10 14:57:04
@FUCKSZFE:
Tévedtem, csak 36%-a 0-ás Magyarországon, 43% A,16%B,5% AB

Az, hogy számít-e az RH + vagy - , nem tudom, de a megoszlás kb 28%+, 8%-

Valószínű, hogy ez is befolyásolhatja az országonkénti eltérő halálozási arányokat.
amjamayna 2021.12.11 07:42:48
@Mia and Me:
>>Tehát az A-sok kiírtása lett volna a cél? :)

Tőlem kérded? Nem ti vagytok a "Konteósok"?:)D
Ha már, akkor inkább teszt.

>>Azért érdekes, mert azt hiszem az keleti területeken van sok, indiában, meg még pár ilyen "ősibb" őslakosos népcsoportban.

Ott is elég kevert, de a 100% -os 0-ás azok speciel az (amerikai:) indián őslakosok északon, is , meg délen is, kissé furcsa számomra, ha azokat szerették volna "túléltetni":)

>>Akkor mégis összeesküvéselmélet, hogy a még kultúrával és gyökerekkel rendelkező népek ellen lett kifejlesztve a csodavírus?

Tőlem kérded?, komolyan?:)

>>A reset lényege, hogy a semmit se birtokló de ételt akaró népeket akarják gombnyomásra kiiktatni mert feleslegesen nem akarnak etetni senkit, a hasznukat meg a robotok ugyanúgy behajtják majd a kevés megmaradt, még valamit birtokló és megkopasztható rétegen.

Bizony, ezért etetik őket és szaporítják (legnagyobb mértékben) Afrika szemetét jópár évtizede, mert ki szeretnék irtani. Logikus.(Biztos kell az üzemanyag a bioerőművekbe:)
amjamayna 2021.12.19 07:46:01
@AlabamaLapa: Túlsúlyos.
Vitathatatlanul drámai Formula–1-et kaptunk az idei szezonban, az idényzárót megelőző pontegyenlőség a tabella élén még a hollywoodi forgatókönyvírókat is meghazudtolja. Ennek a sztorinak ára van, ráadásul igen komoly ára. Tényleg megéri ez nekünk? Valóban ilyen drámát akartunk? Ki az, aki örülhet?…..
Ha a nálad fiatalabb barátnődnek egy vele egykorú, csavargó életű pasi a példaképe, az már egy elég rossz jel, de ha e mellé még állandóan kritizál is, ott már a nagy kérdés el is dőlt. Levélírónk olyasvalakit keres, akinek nem szüksége van rá, hanem csak szereti.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
amjamayna 2021.09.30 11:19:21
@biturb7: Tenné ő magasabbra, csak éppen azok észre sem veszik, mert a balfaszon úgy néznek át, mint az üvegen.
  Az e-cigaretta története tele van a közegészségügyi ludditák hazug támadásaival. Az utóbbi időkig ezek közé tartozott a leszokás támogatásként való felhasználás megítélése. Amikor erről esett szó, vagy jelent meg tanulmány, mindig előjött belőlük a precizitás, és kifogásolták hogy nincs…..
...hiszen szó sincs arról, hogy bárki is meg akarná környékezni a gyermekeinket bármiféle aberrációval. Kivéve amikor pl. egy londoni könyvtár gyermekeknek szóló, olvasást népszerűsítő (hmmm) előadását szivárványszínű gorilla tartja vaskos dildóval a lába között. Nincs itt semmi látnivaló kérem,…..
amjamayna 2021.07.14 08:41:03
@Deansdale: Mert az "NŐELLENES" lenne, ha egyáltalán foglalkoznának vele, de igazából nem is "látják", ha meg igen, akkor nem tartják tényezőnek.
Ha nekiállnának, akkor jönne a vinnyogás, kb annak a mintájára, hogy "azééé, me én cigány vagyok"?
Adolf Hitler (1889-1945) a világtörténelem egyik legismertebb alakja, hiszen az emberiség krónikájának eddigi legpusztítóbb világégésében játszott kulcsszerepet, amikor Lengyelország 1939-es lerohanásával kirobbantotta a második világháborút. A történelem legnagyobb fegyveres küzdelme körülbelül…..
Próbáltam, de egész egyszerűen nem bírtam szó nélkül hagyni Bódi Ábel és Vona Gábor vitáját, ami a külföldön élő magyarok levélszavazásáról szólt: https://www.youtube.com/watch?v=X-wd_RsUXJ8 A helyzet ugyanaz, mint Berki "Büntetőfékező" Krisztián feleségének magyarázó videója esetében. Van egy…..
amjamayna 2021.03.25 15:28:28
"@Pierr Kardán: A 2018-as választáson a levélszavazatok 96 %-a a Fideszre érkezett, ez statisztikailag lehetetlen"

Az összeszámolásnál ezeket a választási bizottságok ballippsi tagjai hogy hogy nem szúrták ki?
amjamayna 2021.03.25 16:14:19
"@Pierr Kardán: Ahol készültek a levélszavazatok, ott kellett volna ellenőrizni, de ez ugye a jelenlegi szabályok szerint lehetetlen."

Vagyis már kitöltve (Fideszre húzott x-el )küldik ki, amelyet csak visszaküldenek a címzettek?

vagy hogy?
Gyakorlatilag az életünk minden területén, így a testképünkről való gondolkodásban is átvette az uralmat a megszégyenítő vs. piedesztálra emelő kommunikációs táborok harca. Egy nő százötven kilósan is szexi, vagy hatvanegy kilósan már nem is számít nőnek. Tegyük helyre! Fontos leszögezni, hogy…..
Zendaya karrierje az egekben van az Euphoria sorozatban nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt nyert Emmy-díj óta és erre csak hab a tortán a hétvége óta zajló lelkesedés a Malcolm & Marie c. film iránt. Utóbbi film női főszereplőjeként egyébként még az Oscar-díjért is harcba szállhat. A mű…..
amjamayna 2021.01.16 12:49:30
Régen fiskeltem már, rozsdásodnak az izületek, úgyhogy most csak úgy könnyedén és felületesen, lássuk mitisír a hogyishívják. Annyit elöljáróban, hogy a reakcióim zöme nem direktbe a szerzőnek, vagy a szerzőről szól, inkább afféle szabad asszociáció, amit ne vegyen magára akinek nem inge. Tavaly…..
Deansdale A történész visszavág 2017.09.30 19:16:19
A szegedi kutatók ősmagyarságra vonatkozó állításait természetesen azok sem hagyhatták szó nélkül, akik 10 éve még a finnugorizmus terjesztéséből éltek, annak bukása óta pedig a tagadásból. Minek a tagadásából? Hát mindenéből. Az eredeti után most a válaszcikket sem hagyhatom szó…..
Friss, ropogós hír zanzásítva: a Vatikán leszövetkezett a rócsild&rokkefeller kompániával, meg egyebekkel, hogy új, színesebb-szagosabb kapitalizmust teremtsenek a világi pórnép nagyobb örömére. JUST IN - Vatican enters into a "global alliance" with Rothschild, Rockefeller & Ford…..
Deansdale A választásokról 2020.11.01 09:19:07
Szerintem az USA-ban a Demokrata párt már 2016-ban sem akart nyerni, és most sem szeretne, ahogyan hazánkban is szándékosan veszít az ellenzék már 3 turnus óta. A globalista-progresszív hatalomnak sokkal jobban fekszik, ha ellenzékből támadhatja a gonosz elnyomófasiszta hatalmat, ezzel tudják igazán…..
amjamayna 2020.11.18 13:20:45
Szentesi Zöldi László Ne tapicskolj az őstörténetben! c. cikkére reagálnék, szokás szerint csak a lényegre. Mindig meglep, amikor teljesen felkészületlen, műveletlen és alapvetően elfogult emberek szellemi ügyekben mutatnak irányt. Egyszer László Gyula professzorral készítettem interjút. Mutatta…..
    Ez az a frázis, mely mindig brutálisan kiakaszt. Amitől még ennél is jobban bepöccenek, az az, amikor a beszélgetőtársak, kommentelők, vagy akár fajsúlyos prédikátorok meggyőződéssel hangoztatják, hogy ez már csak így van; nincs mit tenni, ez a világ rendje. A szenvedély elillan, s örüljünk,…..
amjamayna 2020.09.22 14:58:38
Esther Perel nő, ezért nőként,a „saját szemszögéből”(hipergámia, villanykapcsoló hatás stb.) „látja”, így természetes, hogy egy nő számára „. a vágyhoz, a szexuális izzáshoz távolság kell, szakadék kell, akár az elérhetetlenség illúziója kell” szükségessége.

>>Nem véletlen, hogy a női erotikus fantáziák sorában előkelő helyen szerepel a "szex egy idegennel" című jelenet. <<

Persze, hogy nem, ugyanis ez az ösztöneiből fakad, ahogy a submisszivitása, a „férfire való felnézése” és a többi, hasonló közhely….
A poligámia viszont férfi „álom” , mert párhuzamosan futtatni képes több nőt is, viszont a nők mindig az „(aktuális:) igazira” vágynak.
Persze, ettől függetlenül liánoznak, mert azért a biztonság nem elhanyagolható szempont számukra…..

A nő vágyát az „éleszti fel”, ha „elérhetetlen” a kan, ami már meg van „szelídítve”, ott a vágy kihűl, ha a szintkülönbség(a férfi javára) erdálódik/megszűnik, akkor a vágy kialszik a nő részéről.
Az egy mítosz, hogy a „veszekedések az ágyban végződnek”, ez azon ritka esetekben igaz, amikor a női shit tesztet „megfelelően kezelik”. Mivel ilyen férfi, aki erre „ösztönből képes”, elég kevés létezik, így elhanyagolható ezek aránya.
Megverte az isten azt a vágyat, amit „kívülről” kell egy nőben „indukálni”, ugyanis ez a valóságban szintén nem történik meg. Egy felhőztetett nyomorult igazán soha nem jut el a szexhez, mert a nő „nem úgy tekint rá” és soha nem fog úgy tekinteni rá….
Ha a nő „kiszeretett” akkor ott már game over van.Persze, pénzért, biztonságért, amíg még neki „megéri” és megfelelő , egyre nagyobb „ellenszolgáltatásként” hajlandó szexelni a „párjával”, de ha jobb lehetősége adódik, vagy ha éppen a válással nem csökkenne számottevően a életszínvonala, olyan hamar elhúz, hogy a férfi csak kapkodja a fejét, hogyezígyhogy?
Ez a „seveled-se nélküled” megint a női „álom” része, és csak a fejében létezik, ugyanis a semminél adott esetben még a megszokott „langyi” is jobb lehet számára, főleg ha alfaözvegy/túlértékelte magát és a realitás „arconvágja”.
A szerző próbája megmagyarázni a nő azirányú ösztöneit, hogy a legjobb genetikájú(alfa-fux), a legnagyobb biztonságot és anyagi hátteret nyújtó(beta-bux) legyen egy személyben és ráadásul mindez csak az övé legyen és ne kelljen osztozni rajta senkivel.
Ezekből jó, ha maximum egy teljesülhet, nagyon szerencsés esetben kettő, de a három együtt soha nem elérhető halandó nő számára.

Az összes pszichológiai blabla a gyerekkor/szülő/szeretet meg hasonló bullshitek abban a pillanatban buknak amikor a „jókislány” lelép a zsíroshajú gitárossal/rokker motorossal stb, stb……

>>minél jobban szereti és tiszteli nejét, annál nehezebb számára, hogy rendesen hanyatt döntse<<
Egyértelmű, mive a „szeretett és tisztelt” nő nem vágyik a papucsra…..
Nem az anyaság veszi el a nő kedvét, hanem a gyerek révén már biztosított a megélhetése, csökken a szintkülönbség, ugyanis „fegyver van nála és nem fél használni”…..
Folytathatnám, de minek?
80% -a úgy sem ért egy büdös szót sem abból, amit leírtam, a 20%-nak meg a 80%-a is vissza vágyik a BluePilles mátrixba….
Dívány szalagcím: A járvány máshogy hat a nőkre, mint a férfiakra. De miért? Azért, kedveseim, mert amit ti itt "nők" alatt értetek azok valójában a hisztis, idióta feminista picsák, akik szentül meg vannak győződve, hogy az egész világ kizárólag az ő elnyomásukra létezik, így a sör drágulásától a…..
Gyöngyöspata ügyében olyan mértékű hülyeségáradat zajlik, hogy azt gyakorlatilag nagyon nehéz komolyan venni. A kormányunk, ami gyakran hangoztatja, hogy ők a magyar emberek akaratát képviselik, viszont éppen akkora kavarást hajt végre az amúgy is ezer sebből vérző közéleten, hogy ilyet tényleg…..
amjamayna 2020.01.20 11:08:30
@Kánikula: "ha ezeket a gyerekeket egy bentlakásos suliba tennék be, felzárkóztatás után lehetne integrálni őket."

Sajnos, vagy nem, de nem lehet, az összes "kiemelt" max 1%-a amelyik nem esik vissza......

Arról meg nem is beszélve, hogy tényleg csak ennyire képesek, az átlagos IQ szintjük 70 körül van, 86 alatt már retardált, 90 alatt nem képes érettségire.......
Mindegy, hogy kik, mennyit és hogyan tanítják csak feneketlen kútba dobott pénz.....
amjamayna 2020.01.20 11:08:31
@Kánikula: "ha ezeket a gyerekeket egy bentlakásos suliba tennék be, felzárkóztatás után lehetne integrálni őket."

Sajnos, vagy nem, de nem lehet, az összes "kiemelt" max 1%-a amelyik nem esik vissza......

Arról meg nem is beszélve, hogy tényleg csak ennyire képesek, az átlagos IQ szintjük 70 körül van, 86 alatt már retardált, 90 alatt nem képes érettségire.......
Mindegy, hogy kik, mennyit és hogyan tanítják csak feneketlen kútba dobott pénz.....
  Alább a 2019-es önkormányzati választás egy kis elemzése olvasható.   Először is: minek köszönhető ez a meglepő eredmény? Nos, mindenekelőtt annak, hogy az ellenzék végre belátta, hogy összefogás nélkül nem megy, és közös jelölteket állított. Ezen kívül az is benne van, hogy amit a kormány…..
amjamayna 2019.10.27 07:43:53
Miért "maradt alul" a Fidesz? Miért "nyert" (ennyire nagyot) az „Ellenzék”?

Egyszerű okok és okozatoknak a következményei:

- Fradi drukkerből nem lesz Újpest drukker és fordítva sem…., el lehet felejteni a „Budapest úgy döntött” kezdetű baromságokat….
- Ahogyan a 2010-es Fidesz siker sem (csak) annak köszönhető, hogy Gyurcsibohóc elkúrta, hanem főképpen annak, hogy 8 év szűkös esztendő után a Fidesz „fanok” nagyobb arányban mentek el szavazni, ezzel párhuzamosan az MSZP, Jobbik, LMP (hiába voltak együtt többen) de szépen „megosztódtak”, így simán nyerte a Fidesz az egyéni körzetek nagy részét és mindig az a döntő……., arról nem beszélve, hogy az MSZP szavazóinak egy része le sem ment….
- Az, hogy az „Ellenzék” együttesen kb az 50%-ot képviseli, az most kiderült, mert épp ilyen arányban osztódott ketté az egyéni mandátumok száma.
- Az sem volt titok soha, hogy Budapest bizony „Ellenzéki”….
- Jelenleg 9 év „szopás és keserűség” után elmentek szavazni „egy irányba”, protestálni, csakazértis, hogy „bukjon Orbán”……., mert a 9 év fruszrációja olyan szinten „beteggé teheti az embert”, hogy tényleg elhiszi és valósággá válik a saját világában, hogy a Fidesz/Orbán a gonosz, és bármit tesz is, az rossz, és mindenáron , bármilyen eszközzel, de az ördögöt le kell győzni, még akkor is, ha ennek következtébe akár rosszabb lesz, mert az elméjében nem tud elképzelni rosszabbat…..Ezek nem ténykérdések, hanem a kognitív disszonancia oldása….

Akkor eddig miért nem sikerült?
- A válasz egyszerű: mert megosztottak voltak: Egy jobbikos nem szavazna MSZP/DK-ra, és vice versa……

Akkor most miért?

- Mert nem indultak külön a pártok………

De, ettől függetlenül egy Jobbikos nem szavazna a DK-ra/MSZP-re, és viszont, akkor most miért?
- Ennek is megvan a „pszichológiája”: Mert ha csak „egy jelölt van az Ördöggel szemben” akkor nem számít, hogy ki az a jelölt, mert „NINCS ALTERNATÍVA”!, egyszerű, zárt, igen/nem döntéssé alakult!

Hogyan történt ez meg?
- A válasz szintén nem bonyolult és logikailag is levezethető:
2018, március 15-én elhangzott Orbán beszédben: „Arra kell készülnünk, hogy a mi jelöltünkkel végül mindenütt egy Soros-jelölt áll majd szemben. Meglehet, színleg többen is indulnak, némelyek behúzott kézifékkel, mások visszalépnek az utolsó pillanatban, megint mások úgy tesznek, mintha ők ott se lennének. Arra is készülnünk kell, hogy álruhában is próbálkoznak majd, legutóbb is elbújtak egy függetlennek álcázott jelölt mögé”

A retorikai cirkalmakat és a „Sorosozást” leszámítva, ezzel a mondattal gyakorlatilag még inkább „szétszabdalta” az „Ellenzék” összefogását és mivel országos és listás választás volt, nem tehették meg azt , amit most igen, hogy „feladva” a „párt-hűséget/érdeket”, nyíltan átszavazzanak, mert nem tudhatták, hogy a többiek hogy tesznek, - játékelmélet……

Ami „nagyon bejött” az országos választáson, és még jobban „széttördelte” az „Ellenzéket”, és úgy tűnt, hogy azon belül is nem lehet „összeadni” a Fidesz ellenes szavazatokat, mert hiába több papíron, de a valóságban együtt kevesebb lesz, így elmarad a Fidesz „stabil” 40%-48%-tól, ami így mindig elég lesz, akár kétharmadra is.

Ez most „visszanyalt”, ugyanis a „vásárhelyi szindróma(Márki-Zay)” a mostani, önkormányzati választáson megismétlődött, Igen/Nem kérdéssé alakult, így úgy tűnt, hogy csak két pólus van, gyakorlatilag „megkönnyítette” az „ellenzéki szavazó” döntését, legyen az bármelyik tábor „szurkolója”, így meg tényleg összeadódtak a szavazatok és az „Ellenzék” nyerte a felét, ami a papírforma…….

Ennek érdekessége, hogy ami működött az országos választáson, az „visszaütött” az önkormányzatin.

A jelenlegi „ellenzéki öröm és felbuzdulás” és az erre az alapra szőtt álmok (a következő, országos választásra vonatkozóan) ugyanazt eredményezhetik, mint a „vásárhelyi szindróma” utáni „örömködés” , aztán pedig a pofáraesés……..

Mondhatni, hogy ezt Orbán benézte/elcseszte, legalábbis az önkormányzati választások tekintetében biztosan, mert megvan a recept, hogy hogyan lehet ezeken „megszopatni” a Fideszt ……….

Az külön érdekes lesz, hogy a „szivárvány jelöltek” a győzelmi mámorból „kijózanodva”, hogyan térnek vissza a saját „csapatukhoz”, hogyan és milyen formában fognak „együttműködni”, a párt-preferenciák/érdekek mennyire fognak belezavarni ebbe az „idillbe”……..

Jelenleg ez még jól is jöhet a Fidesznek, mert „mindenhol fejleszteni” kissé sokba kerül, hogy egyik se érezze, hogy kimaradt, vagy csak a („jó”) „felében”, de ott viszont „bebiztosítani” mindent, még jobban erősíteni a poziciókat ? .……

Én személy szerint nem hiszem, hogy ez lett volna a cél, az „oszd meg és uralkodj” helyet gyakorlatilag arra „kényszeríti” az „Ellenzéket”, hogy egy tömbbe álljanak össze, és gyakorlatilag kétpolúsuvá válik így a politika.

Az megint érdekes lesz, hogy ez a sok szivárványszínű, egymással marakodó hogyan egyesülhet egy zászló alá, de az már a jövő kérdése…..
A függőség transzgenerációs betegség, ezzel együtt az egész családi rendszert érinti. Először nagyon erősnek tűnhet ez a kijelentés, de ahogy kibontjuk a témát egyre inkább bebizonyosodik, hogy igen, ez tényleg így van. A kliensekkel való munkám során is ezt a  megerősítést kaptam. Magyarországon a…..
amjamayna 2019.07.26 07:44:35
@Sir Galahad: Pontosan. Kenjük szét a sz..rt és akkor kevésbé felelős a függő....ez olyan korszellemes...
Deansdale Egy komment máshonnan 2019.07.06 10:20:14
Szerintem ez egy jó komment, bár a zöme már elhangzott részleteiben többször és több helyen, talán így összerakva más megvilágításba helyez dolgokat. Amúgyis rég foglalkoztam már a feminizmussal. Uborkaszezon van, na :) --- ...egyre erősödő meggyőződésem, hogy a sors/tao/atyaúristen úgy vezeti a…..
amjamayna 2019.07.17 08:21:07
@gazellla:
-"A gyerekeim is azért nálam hisztiznek dolgokért, mert tudják, hogy az én jogom eldönteni, adok-e vagy sem. "

Nem sértésként, de a hiszti mindig annál megy, aki végül "enged", "vagy nála elérhető a cél".

Mindegy igazán, hogy kinél van a "jog", ha a "jog nélkülinél" éri el azt, amit akar, akár annak árán is, hogy akkor most mindketten "átverik " a "jog birtoskosát"-eltitkolják előtte, ez időnként "szövetséget" is eredményezhet:)

Általában ezért hisztiznek anyánál, nem véletlenül.
Ha már apánál hisztiznek, akkor annak a "férfiasságát" már elég alacsonyan kell keresgélni.....
amjamayna 2019.07.17 09:40:31
@gazellla: Pont hogy azért kértem előre is elnézést:), mert téged nem sorollak az "engedékeny hülyenő" kategóriába, az viszont tény, hogy (bár te kivétel vagy), azért a 80+ % az bizony engedékeny hülyenő kategória.

Azzal is egyetértek, hogy nem regulázzák az érzelmeiket, és hisztiznek fűnél-fánál, egy bizonyos korig/határig/keretig.

Itt pontosan ezek a fő kérdések, hogy hol van az a kor , határ, keret. Ha ez nem egységes és emberekre vonatkoztatva eltér, akkor mindig a "leggyengébb ellenállás" irányába mennek, joggal, hiszen intelligensek és alapból "haszonmaximalizációra törekednek:)
amjamayna 2019.07.17 13:34:26
@gazellla: "Nem látok különbséget, ugyanazt tolják mindenkinél. "

Csak türelem:)
A progresszívek teljesen megzakkantak - az egyik oldalról folyamatosan metoo-zzák a hetero férfiakat és hisztériáznak az egészséges férfi szexualitás bármilyen megnyilvánulásán, a másik oldalról viszont ezerrel nyomatják a gyerekek megrontását és agymosását LMBT-vonalon. Manapság egy nőt megkérdezni…..
amjamayna 2019.02.09 14:54:31
@Foxi 27: Annyira nem kell élesen látni, mert egy intelligencia szint fölött logikus.
amjamayna 2019.02.11 09:25:26
@KalmanBlog: "És pont az az állításom lényege, hogy nagyon helyes, hogy újra van, csak még parancsba kellene adni, hogy lőhetnek is."

Addig nem lehet lőni, amíg fizikailag ki nincs jelölve a határ! (kerítéssel, táblával, lézernyalábbal:) stb.)
Légy önmagad, vállald fel önmagad! Világszerte magazinok tucatjai hirdetik ezt a szlogent, miközben az aktuális lapszámokat hibátlan bőrű, dús hajú és tökéletes alkatú modellekkel próbálják eladni. A szétretusált kiadványok címlapjai tizenévesek millióinak életét nyomorítják meg, mivel ők – a…..
amjamayna 2019.01.12 15:02:06
Deansdale A szabadságról 2018.12.29 10:52:16
A fideszgyűlölők siráma az egekig hallatszik, hogy milyen sz*r itt élni, mert elnyomás van meg diktatúra, szabadság bezzeg nuku. Eközben a német rendőrök megállítják az utcán a copfos német nőket és a politikai nézeteikről faggatóznak, mert a copf köztudottan rasszista és iszlamofób szélsőjobbos…..
amjamayna 2018.12.31 11:34:48
@Madarász Henrik: Igen, azért "feszítették keresztre" Mel Gibsont, mert ott szólásszabadság van.....