Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cifu73

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdi Gergő a nap hőse. A Szingapúrban élő, 35 éves banki programozó sok vesződséggel járó, de annál szebb átmeneti hobbit választott magának: elhatározta, hogy visszafejti az Időrégész kódját, és ha már ott jár, meg is csinálja a pécés átlagjóska számára fogyasztható…..
Cifu73 2015.06.05 09:46:35
@keer_eye: Azt megkérdezhetem, te mért vagy ennyire troll, kirekesztő, majdhogynem rasszista így egyből, mikor nem is ismerjük egymást, és egy rossz szavam se volt hozzád, vagy akárki máshoz?
Cifu73 2015.06.08 09:27:31
@Stöki: Ez megint csak vádaskodás a részedről, semmilyen bizonyítási alapod nincs erre, se az emailcímekre, se az állítólagos személyiség lopásra...vagy vannak ip címeid is? Akkor azokat is tedd közzé a többi állítólagos bizonyítékoddal együtt, kérlek.
Csak van valami paranoiád, hogy az újakat kipécézed magadnak koholt vádakkal.....Jó a belterjes közösség?

Látom, te itt senkit nem látsz szívesen, valamilyen oknál fogva, de majd akkor igyekszem kevesebbet látogatni a net ezen szegletét. Jó tanács, ha bajod van egy trollal, ne másokon vezesd le, mert állítólag nem tesz jót a közösségnek, vagy csak az elvakultak maradnak, azt tényleg olyanná válsz, mint amit megvetsz.
IDDQD Döbbenet: Minecraft Amigára 2015.06.01 15:49:22
Hogy micsoda mire? Igen, nem elírás: az utóbbi évek legsikeresebb indie játéka a Commodore-platformra, ami most júliusban lesz 30 éves. Tessék, nézzétek meg, ha nem hiszitek, Amicraft a neve. (Mondjuk nem vagyok nagy minecraftes, de még kicsi sem, így nem igazán vágom, mi történik a…..