Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakegyszóra

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aldric: Bevezetőként annyit, hogy eddig nagyjából két posztom alatt kaptam trollkommenteket. Egyet erre a posztra, a többit erre. Így is elég erős lett a mezőny. Lássuk ennek megfelelően előbb a magányos trollt, aztán a falkában járó trollokat! (Előzmény: Clamesa kedvenceit is összegyűjtöttük…..
Csakegyszóra 2017.03.09 13:17:59
Hűha. Nem fogok egyetérteni, tehát a szemedben én is troll vagyok. Gondolom Falkatroll 123 vagy ilyesmi. Sajnos a magyar kommentkultúrában elterjedt lett, hogy aki nem ért egyet, az troll. Ha elmondom neked, hogy a troll nem ilyen, akkor az a szemedben újabb érv amellett, hogy én is troll vagyok. Hiába mondanám el tehát, hogy a troll az, aki félreviszi a beszélgetést oda nem illő dolgokkal, és érvek helyett személyeskedik. Az általad trollként idézett kommentelők hozzászólásai között elvétve akad személyeskedés, valódi trollkodás, vagy ha akad, akkor az mind reakció valamely olyan gondolatodra, amelyekről amikor leírtad te is tudtad, hogy nem fogadható el túl sok ember számára. Viszont a te reakcióid közül jónéhány egy igazi troll jellegzetességeit tükrözik, de mivel ezt egy kommentelő írja neked, ez téged nem fog érdekelni. Amikor te trollkodsz, az a te stílusod, amiről elvárod, hogy az olvasók elfogadják, de amikor más trollkodik, akkor ő egy tudatlan troll, akinek a véleményéről te döntöd el, hogy az micsoda is valójában.
Bloggernek tartod magad, közben pedig kijelented több alkalommal, hogy téged nem érdekel, mit gondol a kommentelő. Akkor kinek írod a blogodat? A te felfogásodban a kommunikáció egyirányú közted és a téged nem kedvelő olvasók között (aki nem ért egyet, vagy megkérdőjelezi egyes személyiségvonásaidat, vagy reagál provokatív kijelentéseidre az troll, hozzászólása trollkodásnak minősítendő, illetve kommentje törlendő, személye kitiltandó), míg kétirányú közted és a téged kedvelő olvasók között?
A te véleményed mindig helyes, míg ha valaki ellenvéleményt fogalmaz meg, akkor ő "észosztó", "troll", stb.
Arrogancia a legjobb szó, amely jellemzi mindazt, ami átsüt az írásaidból. Némely helyzetben ez jól áll, de még több olvasót tudnál (ez az én véleményem, ami nem egyezik a tiéddel, tehát troll vagyok?) magad mellé állítani, ha az írás közben eluralkodó "aggresszív flow" felett megtanulnál uralkodni és csak akkor hagynád elszabadulni, ha 100%-ig biztos vagy benne, többszörös átgondolás után, hogy a célpontod rászolgált a kés beledöfésére.
Hatalom van a kezedben, mert tudsz írni, de még nem tanultál meg kegyelmet gyakorolni. Gondold azt, hogy te vagy cézár az arénában, és senki sem szereti azt a cézárt, aki mindig lefelé fordítja a hüvelykujját - néha a kegyelem kell, alkalmazd többször. Igyekezz megérteni másokat, és ne megsemmisíteni akard őket, még akkor sem, ha az erre alkalmas fegyver a kezedben van. Mint ahogyan a boxoló sem jár el etikusan, ha sorozatban péppé ver civileket az utcán. A ringben, hasonló tudású ellen, az más, ott lehet megmutatni, de félkezű-féllábúak ellen nem dicsőség egy-egy győzelem.

Üdv, Falkatroll 824
  Jessica Jackson, "szülésfotós" és háromgyermekes édesanya beledobta az állóvízbe a követ. Küldetésének tekinti ugyanis, hogy a császármetszésen átesett nők szülését is megörökíthessék fotókkal, hiszen nekik még nagyobb szükségük van a képekre. Azután adott hangot a felháborodásának, miután egy…..
Tegnap este végre megszólalt Demeter Márta. Kilépése az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjából napok óta foglalkoztatja a nyilvánosságot. Mindazonáltal eddig nem közölte, kik azok a szocialista politikusok, akik miatt a sorsdöntő lépésre szánta el magát. Most sem nevezte meg őket, de két…..
Csakegyszóra 2017.02.10 10:42:00
@Zöldi László: Köszönjük, ez itt repetitíve ismét egy de facto tényszerű cikk!

Üdvözli és minden jót kíván egy egykori kedves tanítványa a Havas-féle médiasuliból, a 2000-es évek elejéről!
Rég megdőlt már az az elmélet, hogy egy kutya év hét emberi évnek felel meg. Ha 7 évvel számolnánk, sok kutya 150 éves embernek felelne meg, és csak két éves korára lenne ivarérett. Ráadásul az is köztudott, hogy a kistestű kutyák tovább élnek, mint nagyobb testű társaik. Az alábbi táblázatból…..
Olyan időket élünk már évek óta, ahol a tudás némiképpen háttérbe szorulva, lesütött szemmel nézi azokat az emberi jellemeket, melyek nagyrészt a rendszeres napi kommunikációs tartalmakból táplálkozva, fénysebességgel hasítanak szellemi horizontunkon. Nem azzal van a baj, hogy az ország jelentős…..
Csakegyszóra 2017.01.06 09:38:20
@MIx: Nem ettől, hanem ennél több. Üdv, egy nyelvtannáci
Bizonyára értesültetek már a "friss" hírről, hogy Marlon Brando több, mint 40 évvel ezelőtt az Utolsó tangó Párizsban c. film forgatásán úgy csinált, mintha megerőszakolná a vele egy filmben szereplő színésznőt. A színésznő a forgatókönyvet ismerve tudta, hogy lesz megerőszakolás, de nem tudta, hogy…..