Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.ZF.

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZöldFront Mi lesz veled, Kopaszi? 2016.01.08 10:33:55
Nem olyan rég, egy közepesen forró augusztusi délután, felültünk a biciklire és kimentünk a gátra egyszerűen csak heverészni a füvön és dumálgatni. A levegő alig mozgott, nem is voltak sokan, mi meg csak ücsörögtünk a pázsiton. Semmi extra, mégis remek érzés volt kiszabadulni a város sokszor…..
„Uram, Seregek Istene, újíts meg bennünket! Ragyogtasd ránk orcádat, hogy megszabaduljunk!” (Zsolt 80)   Egy templomba járok Orbánnal. Vagyis én többnyire járok, ő többnyire nem. Sok a munka, Fidesz kongresszus, ilyenek. Pedig jó lett volna, ha ott lett volna, talán…..
Minden nap hallunk valamit csodálatos országunk oktatási rendszeréről. Vagy megvertek egy tanárt, vagy egy tanár vert meg egy diákot, nagyon inkorrekt (és ez finom megfogalmazás) a KLIK és a sor a végtelenségig folytatódhatna. Felmerül a (költői) kérdés: mi van akkor, ha nem is…..
Tömören: szívesen veszünk minden felajánlást, jó helyre fog jutni minden. Az a másfél nap, amíg kint voltam, meggyőzött arról, hogy Magyarország még nem veszett el - nagyon sokan megtartották emberségüket még a legmocskosabb kormányzati kommunikáció közepette is. Az, hogy…..
Már öt éve, hogy az Orbán-kormány elfogadta az egyszerűsített honosításra vonatkozó eljárást, a külhoni igénylők száma pedig folyamatosan nő. Miután az adott személy megkapja állampolgárságát, választójoggal rendelkezik Magyarországon, így befolyásolva az anyaország…..
ZöldFront A múltban élő nemzet 2015.06.04 09:49:11
95 éve már, hogy aláírták a Trianoni békediktátumot. Nagyon sokan mondják, hogy a magyar társadalom sosem beszélte ki igazán az ezen a napon történteket, annak minden előzményével és következményével együtt. Erre viszont soha nem volt lehetőség. A két háború közötti…..