Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyfa

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok ! :3Sajnos, vagy inkább szerencsére beszédes címet adtam ennek a rövid posztnak, ugyanis ma megtört a jég. Végre neki tudtam kezdeni Yrelnek. Amint végeztem a vizsgáimmal, erőt vettem magamon, és úgy döntöttem, végre nekilátok az új cosplayemnek, de úgy éreztem, valami nincs rendben.…..
Sziasztok :3Nagyjából végleges a tervem 2016. Tavaszra, pontosabban a PlayIT a kitűzött cél, így szeretném megosztani veletek, hogy min fogok dolgozni az elkövetkező hónapokban. ^^A szerencsésen sikerült szigorlataim után gondoltam megajándékozom magam egy World of Warcraft előfizetéssel, így…..
Sziasztok ! :3Üdv újra itt, hosszas kihagyás után. A vizsgaidőszak rémeit elkergetve végre képes vagyok újra a kedvenc hobbimra koncentrálni, és újra szocializálódni, yaaay *-*Nem tudom ismerős-e az az érzés, amikor egy durvább időszak után az ember ölébe szakad egy tonna idő, és végre mindent…..
Sziasztok ! :3Régen írtam már, most picit el vagyok havazva a tanulnivalókkal, de már-már gondolkodok a 2016-os évemen cosplay szempontjából. :)Nagyon sok tervem van a későbbiekre, sokat gondolkodtam-mérlegeltem, és végül arra a döntésre jutottam, hogy 1 projektem lesz, amit…..
Na szóval, még frissen érzem a PlayIT zsongását a bőrömön, és ilyen fantomérzésem is van egy kicsit, szóval már kb. 4-5 óta civilben vagyok, de még mindig olyan, mintha rajtam lenne a páncél. Lehet, sokatoknak ismerős, hogy odanyúltok még le ne essen, amikor lehajoltok…..
Sziasztok ^_^Gondoltam írok egy kis rövid blogposztot a nemrég elkészült kardomról ( : Miért pont ő?Deathwingnek eredetileg 'buzogánya' van, de mivel magát az egész jelmezt újraálmodtam, ezért úgy gondoltam, ennyi még bőven belefér a történetbe. Nem akartam teljesen elütni a…..
Sziasztok :3Gondoltam kicsit írok ide is, mert éppen van pár szabad percem. ^^'Egy nagyon brutálisan cosplayes hétvégét zártunk Robinnal, szombaton lementünk Fehérvárra, és kapásból 2x10 órát töltöttünk lent a műhelyben festéssel, plusz még ma is néhány órát... összesen 25…..
 Sziasztok ^___^Na, hát jó régen nem írtam ide, akkor is szerintem éppen valami keszekusza helyzetjelentés-félét.Ami azt illeti, kezdenek letisztulni a dolgok, a suli volt eddig atombrutál, mostmár azért normalizálódok ezen a fronton is. Na igen, hozzátartozik a sztorihoz, hogy a…..
Sziasztok ^^Mai rövidke bejegyzésemben elmesélem Nektek, hogyan készítettem el Gii-t a Rachel Alucard cosplayemhez a nyáron. Az alábbi "minta" esetlegesen jól jöhet akkor is, ha egyéb nagyméretű plüsst szeretnétek varrni. Mivel ez volt az első kézzel készült darabom, így közel…..
Szép jó estét mindenkinek ! :3Kicsit zsúfoltan telnek a napjaim, úgyhogy általában csak este van 1-2 szabad percem írni, de most igyekszem bepótolni az elmúlt pár napos "elmaradást". Úgy gondoltam, ebben a bejegyzésben elhozok nektek egy kis ismertetőt egy nagy cosplayes cég egyik…..
Sziasztok ismét ! ^^Ebben a bejegyzésben röviden összefoglalom az Adjutanttal kapcsolatos versenyeimet, eredményeimet. ^^Kezdjük a legfontosabbal :I. A PlayIT -Legutóbb ott hagytam abba, hogy nagy izgalmak közepette megérkeztem a Symába, és elkészültünk az öltözőben. Az előzsűri…..
Szóval, az X-menes bevezetés után, kezdjük a tegnap esti bejegyzésem folytatásával, amit pontosan úgy fejeztem be, hogy ennek az egész Adjutantosdinak a küszöbén álltam. Persze, vizsgaidőszakban ötlöttem ki az egészet, mert akkor a legkreatívabb az ember, amikor kellene, nyáron…..
Szia, üdvözöllek a Blogomon ! :)Hogy ki is vagyok én? Kezdjük az elején ! Nem lesz rövid a sztori, dőlj hátra kényelmesen...Jó olvasást. ^^Egy 20 éves budapesti lány vagyok, aki már igen fiatalon belecsöppent a különböző számítógépes játékok világába, amikor apukámat…..