Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aprószínház

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vera és Kornél a Budapesti Tavaszi Vásár színpadára hívja játszani a Kuruttyoló békakirályt és persze Titeket! Az első tavaszi napsugár kicsalogatta a békákat téli vackukból, Kuruttyoló is előbújt palotájából, és nagyon vár Benneteket március utolsó…..
Hallottatok már a kalasokról? Igen, kalas. Pontosabban: kalash. Így hívják azt a törzset, akik valahol Pakisztán egyik eldugott szegletében élnek, és máig őrzik saját kultúrájukat, hagyományaikat. Most tőlük hoztunk Nektek egy dalt, fogadjátok szeretettel! VERONAKI - KELA ABI ..
  Egy szemfüles fotós lencsevégre kapta a világ legkülönlegesebb csónakját! És benne három...három...hagyjuk is. :) Rosemary, Ulla és Kate egy apró házikóban élnek, valahol Írország egyik eldugott szegletében, ahol bizony nem sok izgalommal találkoznak. Nap, mint nap kijárnak…..
Hogy ki? Hát a Veronaki! Bizony, ravasz módon elrejtettük a zenekar nevében az énekes nevét. Várjuk a tippeket, vajon ki lehet ő? :) A Veronaki egy világzenei formáció, amelyben különböző kultúrák népzenéjét és gyermekdalait ötvözzük saját zenei elképzeléseinkkel. A…..
  Kukkantsatok be a kulisszák mögé!  Vera, Linda és a színjátszósok a Pixel Fázis animációs stúdió segítségével megmutatják, milyen varázslatos világokba repülhettek el, ha szabadjára engeditek a fantáziátokat. Na ki ismeri fel magát? :) Az Apró Színház…..
Ír népmesei motívumok nyomán készült élőzenés mesejáték Az Európa északnyugati részén található szigetek izgalmas világa, színei, ritmusai, legendái szövik át az Apró Színház új meséjét. A kelta kultúra meséi alapján készült, gyermekeknek szóló előadás a…..
November 14-15-16-án a BabaMama Expo-n velünk is találkozhattok, már csak ezért is érdemes ellátogatni!Kézműveskedünk, mondókázunk 3 napon keresztül, az egészség jegyében.Gyertek, mi ott leszünk! A részletes programot és egyéb tudnivalókat itt találjátok.    …..
Az idő még ugyan nem mutatja jelét, hogy valaha is eljönne a nyár, de mi már összegyűjtöttük nektek a 2014-es Noha táborok részletes programját!   Mit érdemes tudni a Noháról: „Nemottalvós” alkotótábor 5-16 éveseknek, hétfőtől - péntekig, reggel 9-től délután fél…..
Új foglalkozásunk a Kacifántban! Már biztosan olvastatok új drámafoglalkozásunkról, ami a Te mit tennél? címre hallgat. Szerettünk volna egy kis összefoglalót, mi is történt eddigi. De előtte, miről is szól ez a játék: Fotó: Mayer András Dramatikus játék 2x60…..
Tánc, zene, színház a foglalkozásainkon   Itt a tél, és nincs is jobb mint egy jó csapatban alkotni valamit. És itt nem egy dísztárgyra gondolunk, hanem valami sokkal varázslatosabb dologra. Az Apró Színház tagjai több helyszínen várják azokat a művészetre fogékony…..
Avagy így érezte magát az Apró Színház az évadnyitó fesztiválon   Együtt ücsörögtünk....   És barátok mellett lehettünk...   A Bethlen Téri Színház is kitett magáért...   Ültünk, álltunk, énekeltünk:   És elértünk, hogy…..
Szeretjük a Pozsonyi Pikniket, mert... Sok jó emberrel lehet találkozni.                                                              …..
Vége a nyárnak, folytatódik a szorgoskodás az Aprók háza táján... Mint már tudjátok, augusztus 31-én a Pozsonyi Pikniken találkozhatsz velünk.                     Vera délelőtt 10 órakor várja a táncos lábú csemetéket, a…..
    Mint már tudjátok, június 9-én tartjuk bemutatónkat a Bethlen Téri Színházban. A darab pedig nem más, mint a János vitéz! Egy kis ízelítőt láthattok a háttér munkálatokról. Szerettel várunk mindenkit júniusban! ..
Új foglalkozást indítunk az általatok már ismert Noha Stúdióban! (cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 12.) Az Apró Színház színészei foglalkozást indítanak óvodásoknak és kisiskolásoknak minden hétfőn a Nohában. Számunkra a közös alkotáson és játékos fejlesztésen…..
Sűrű hónapnak nézünk elébe: míg Bumba Tatabányán vendégeskedik, addig Lillénk útra kel és Kassáig meg sem áll. De ne aggódjatok, találkozhattok vele ti is a Bethlen Téri Színházban, sőt a mocsár világ is titeket vár. Ha még nincs programotok novemberre, várunk mindenkit a…..
Apró Színház | BLOG Nyerteseink! 2012.10.02 16:24:43
Végre láthatjátok ti is, kik nyertek jegyeket az előadásunkra! A képen látható gyerkőcök jegyet nyertek előadásaink valamelyikére, melyet a Bethlen Téri Színházban lehet majd beváltani. Mivel nehéz volt egy díjat adnunk, ezért úgy gondoltuk, hogy a fiatal ember és szülei…..
Idén is megrendezik az Andrássy úton az Évadnyitó Színházi Fesztivált, ami remek lehetőség kőszínházaknak és független társulatoknak egyaránt a bemutatkozásra. Szeptember 22-én szombaton már reggel 10 órától este 10-ig megtaláltok minket is a társulatok között, méghozzá…..
Szombat délelőtt az Eötvös 10- ben az idei év díjazott előadásait láthatják az arra látogatók. Velünk 11 órakor találkozhatnak. Egy kis kedvcsináló.  Rólunk írták:   ARANY LILLE | szeptember 15., 11:00Az előadás 4-12 éves gyerekeknek (is) ajánlott! Az APRÓ SZÍNHÁZ…..
 Végre birtokunkba kerültek a csodaszép előadás fotók, melyet ezúton is köszönünk Boltresz Attilának, jó nézegetést!Vasárnap a Gyerek szigeten is találkozhattok a négybojtos sapkával és giddeges asszonnyal! Mert Lille útra kel!  ..
 Fotók a Müpa gyereknapjáról         Tudósítónk a Müpa sziget Szalmabála várából, az élete kockáztatásával küldte nekünk ezeket a fotókat. Meg kellett küzdenie a sárkánnyal -bár szerencséjére sok lovaggal találkozott, akik segítettek neki-, és…..
Irány a Hold!   Arany Lille előadásunk volt a Bethlen Téri Színházban május 22-én, ahova egy különleges csapat érkezett. Ismernek már minket jól, nagyon várták a mesénket és ajándékkal is készültek: a rajzverseny témáiból készítettek számunkra egy…..
 Ha végre itt a nyár ... Sok-sok ötletünk van, hogy hol töltsétek el a nyári vakációt. Több helyszínen várunk benneteket június közepétől augusztus végéig. Témáink között szerepel a színház, a tánc és minden olyan amit egy Aprócska megtanulhat tőlünk!  …..
Bemutatón, rajzpályázaton is túl Ahogy arról már a facebookos barátaink valószínűleg értesültek, az Apró Színház bemutatta legújabb előadását, az Arany Lillét. Köszönjük, hogy olyan sokan eljöttetek a premierre, és persze azoknak is hálával tartozunk, akik távolról…..
Lappföldi (számi) mese  A történet két fivérről szól, akik útra kelnek, hogy megmentsék a holdon élő boszorkány fogságából testvérüket. Kalandjaik során különféle varázslatos lényekkel kell felvenniük a harcot. Ahhoz, hogy sikerrel járjanak, a számi…..