Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félázsiai Idióták Degeneráltak Embergyűlölők Szark

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álmok nem hazudnak, úgyhogy vegyük nagyon komolyan a rémálmainkat is. A magyar miniszterelnök annyi mindentől próbálta már megvédeni a keményen dolgozó magyar embereket, hogy valószínűleg rengeteg ellenséggel hadakozik álmában is, főleg, ha hozzátesszük azt, hogy ő…..
Félázsiai Idióták Degeneráltak Embergyűlölők Szark 2015.06.09 11:38:11
@bértrollbosszantó_kovi1970:

Orbán minden színü szart fosott már és fel is zabáltatta mindent a birkaagyú híveivel.

Egyszer rühellni kell a ruszkikat, másszor szopni a f.szukat. Egyszer hazaárulózni kell azokat, akik a ruszkik fele fordulnak, másszor meg a legnagyobb hazafinak kell tekinteni. Egyszer köpni kell az EU-ra, IMF-re, másszor meg ki kell nyalni a seggüket. Egyszer haboznia kell a fidióta barom szájának a multi ellen, másszor meg tapsolni, hogy Orbán diktátor hogy átadott már megint egy "jó" multit!
Egyszer kell a halálbüntetés, másszor meg de hát európaiak vagyunk, ezt aztán mi nem akarjuk! Egyszer hányunk minden külföldire, másszor meg az iszlám barátai és nagy csodálói vagyunk, hogy mi mindent elértek.

És az orbáni birka népség ezt így mindet teljes meggyőződésből fel is mondja. És el is hiszi, hogy ennek a sok szaregyvelegnek még értelme is van.

Szerintem egyszer ki kell vágni ezt a nemzet ellenes fideszbandát a hatalomból és lesittelni őket, aztán már nem lesz másszor.
Plakátot rongált pár ifjú pártmunkás a nagy melegben, hogy aztán éber rendőrségünk rekordsebességgel csípje fülön a renitenseket. Kattant a bilincs, lecsapott a törvény ereje, minden rendben. Azazhogy semmi sincsen rendben. A "két hét alatt rend lesz" országában csak első…..
Félázsiai Idióták Degeneráltak Embergyűlölők Szark 2015.06.08 12:29:29
@♔batyu♔:

jaj te hülye fidesznáci kretén, pont írtam is, hogy a hülye agyad nem fogja fel, hogy a plakátot értelmes, Európát és humanizmust akaró emberek rongálták meg, errefel te jössz, és bizonyítod, hogy a hülye agyad tényleg nem fogta fel.
Félázsiai Idióták Degeneráltak Embergyűlölők Szark 2015.06.08 12:31:03
@látens liberális:

a rendőrök pont olyan mint a magyar társadalom egésze: a felső vezérekkel szemben a pofáját befogja és nyalja a seggét, de gyengébbeken ezt a frusztrációját visszaveri.
A netadó bevezetésének terve óta nem volt olyan mémgyártási láz politikai témában, mint most a kormány idegenellenes plakátja miatt. Pár napja már összeszedtük nektek a 20 legviccesebb reakciót. Azóta viszont tovább dübörgött a mémgyár, és 20 új kedvencünk lett:..
Félázsiai Idióták Degeneráltak Embergyűlölők Szark 2015.06.05 18:27:25
@KUHULIN:

na te másik nagyon hülye fidióta: nem a hisztid érdekel, hanem az, hogy hogyan lehet szociális segélyt kapni személyi papírok és tartózkodási engedélyek hiányában?

Erre add már meg a választ, ha már elsütötte az elvtársad ezt a állítást, hogy ez így lehetséges.
Félázsiai Idióták Degeneráltak Embergyűlölők Szark 2015.06.05 18:32:41
@A megvalósult amerikai ólom..:

Anyád a abllib gyökér, ő ugyansi biztosdan szavazott miond az MSZMP-re mind az utód formációira. Én meg soha.

Lefogadom, hogy te is szavaztál már bőven MSZMP-re, Horn Gyuszira, meg 100 napos proghramra, úgy hogy pont ti fideszkomcsik ne pofázzatok itt
Félázsiai Idióták Degeneráltak Embergyűlölők Szark 2015.06.05 18:40:51
@A demokrácia leszakadó függönye:

egyre zavarosxabb vagy barátom. Szóval az illető illegális, megszökik Nyugat fele, aztán szoc. segélyt kap, miközben papírja sincs meg körözött is. De még se így lesz, mert most megmár a van, hogy nem is kell megszöknie, mert kvóta alapján felveszik, aztán jön majd ezeket itt kell tartani meg munkát kell adni nekik. Még el se kell őket bírálni. Hanem egyből mindenre jogosultak lesznek.

Te, írjál már valami olyat, amiben tény és logika is van, nem pedig csak a hisztéria, hogy "ezt meg ezt hallottam a szomszédtól, hát ebbe bele fogunk pusztulni!"

De mielőtt túlerőltetnéd magad a válasszal, olvasd már el, hogy mik Magyarország kötelezettségei a Genfi Egyezmény alapján és hogy milyen módon is mennek a menekült kérelmek elbírálásái és mi történik azokkal, akik nem kapnak pozitív elbírálást.

Addig csak a hisztéria folyik itt alulművelt kocsmai szinten.