Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsomos

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.01 13:53:00
Oké. Az 1 dolog, hogy valamiért a Streets Racerben vannak autók, amelynek FUCKER 1 a rendszáma. Az is teljesen korrekt, hogy a kép tetején jogosan "Gamer's Hell" van kiírva. Sőt még azon sem kell csodálkozni, hogy nem is ül senki a volán mögött.     De mindezt…..
Ha szabad így kifejeznem magamat józsi megint kapát ragadott :)jozsiszemevelapcjatekok.blog.hu -ra menjetek majd fel :) -Reactor is be fogja mutatni ;)-..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
kiscsomos 2008.05.18 20:07:07
kiscsomos 2008.05.18 20:07:46
"kalózol el minket..."  "ódió" :DHát emberek a City Interactive-tól ne várjunk sokat...TÖRÖLT VIDEÓ..
Ez a videót és még náhány megtekinthető a killzone2.extra.hu/ -n...
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
kiscsomos 2008.04.01 19:38:36
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
kiscsomos 2008.03.09 17:19:32
Szörnyű látni, hogy emberek tényleg játszanak ezzel a borzalmas játékkal. LúciuszX azonban kemény legény, mert küldött nekem egy videót. Keménységét már csak az a német katona tudja felülmúlni, aki a hátával még a német tankok tüzeléseit is blokkolni tudja. Ezt a bamba…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
Bluqesh küldött nekem egy igen aktív hullát az Oblivionból, amely egyben be is bizonyítja, hogy nem csak a Teletubbiek tudnak meggyőzően integetni. ..
Nem tőlem, hanem ahogy a harmadik videómban mondtam, a játék két fómanusa beszélt 5-6 percig. Ebből válogattam ki pár jelenetet, feliratoztam, de nem szóról szóra, hanem csak a lényeget. Illetve a végén a "speed ramp" alatt nem tudom mit értett, de igazából mindegy. ..