Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giovanotti78

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre mondom hosszú lesz és sírós, de azért nyomokban vicces részeket tartalmazhat... csak hogy mindenki tudja, hogy mire vállalkozik az olvasás során. Riadó 1. Épp a városból tartok haza, megbeszélt időpontom van a bábámmal, jön hozzám CTG-t csinálni. Közben persze írok a fotós barátnőmnek, hogy:…..
   Egyszer csak eltűnik a család itthonról... A kutyusok mit sem sejtenek, reggelit sem hoz senki... Nah végre kulcs a zárban, jön valaki haza... kaja, kajaaaaaa, friss víííííz... De ez nem anya... Hami után visszafekszenek aludni. Lusták. Meg amúgy is, nyugi van... Csak ők vannak az üres házban.…..
 "Nagyon régi vágyam volt egy születést végigfotózni... Izgatott lettem a gondolattól is! Hogy tudom átadni az érzelmeket, érzéseket? Hogy lehet szépen dokumentálni egy ilyen intim eseményt? Hogy tudom láttatni az általam látottakat? Egész forgatókönyvek lebegtek a szemem előtt, és vártam, hogy…..
  Reggel 10:00 alig múlt, csengettek... Kitipegtem, pontosabban kidöcögtem, mint egy kis kordély. Lábujjhegyre álltam, kikukucskáltam és felordítottam: "Nyert a kanapééééééééé....!!!!!!" A 34. héten rendeltünk egy szép kanapét, és 6 hétre vállalták a gyártást és a…..
Akkor császár...??? TESSÉÉÉK...??? Ezt kikérem magamnak... Hogy lehet ilyet kérdezni??? Elmentünk megnézni az intézményt, ahol a nagy esemény történik majd novemberben. Nagyon impozáns, szép és elegáns, inkább szálloda, mint kórház -  egyébként meg gyűlölöm ezt a szót.…..
Ülök az autóban, araszolok a pénteki dugóban, majd egyszer csak azon kapom magam, hogy sírok és még jobban hüppögök és már a kormányt is csapkodom... Mindezt azért, mert nem mennek előttem, azért mert nem halad a sor... Hát ez remek, tényleg ez lesz mostmár...? Eltelt lassan 20…..
Mélységesen fel voltam háborodva a következő kérdésen: "Gratulálunk a picihez! Akkor most elajándékozod a kutyákat?" Mi vaaaaaaaan? Még a saját apám is ezt kérdezte, leesett az állam,úgy kellett összeszedni a földről... Ezek meg vannak bolondulva, gyógyszerre ittak egy decit!?!…..
   Előre jeleztem, hogy őszinte leszek! Biztonsági öveket becsatolni, rázós téma következik, amibe bárkinek lehet bele(s)szólása... ahogy Anti bácsi mondaná a Besenyő családból. Létezik egy könyv, valami olyasmi a címe, hogy "amit a barátnőid nem mondanak el neked a…..
Hogy is van ez...?  Nevezzük elővigyázatosságnak vagy babonának, vagy akárminek, de én is tartottam magam a "12 hétig hírzárlat"-hoz. Majd terveket szőttem, hogy kinek hogy fogom elmondani. Volt, akit rávezettem, volt akinek kerek perec megmondtam, anya leszek és kész. De a…..
Időpont, orvos, konzultáció, ici-pici petezsák látható, kis Babszem Jankó. Hát szia! Már az első pillanattól kezdve beszéltem a fiamhoz, mint valami foci meccsen a kommentátor, minden passzról, lesről, gólról és kiállításról is tudósítottam. Mindig elmondtam a kis…..
Placenta Csíkosék 2015.06.18 22:36:02
Február 21. a sorsfordító nap az életünkben. Épp az Omar Bashir koncertre készülök, bodorítom a hajam. Amikor is a kutya gyerekeim majomkodnak körülöttem és magamból kikelve leüvöltöttem az égnek álló fülüket - francia bulldogok - és még el is pityeredtem, annyira…..
Placenta Mint egy Tarantino film 2015.06.17 23:52:03
Már 7 hónapos és 2 hetes a fiam. A hónap fordulóján úgy döntött, meglep. Sikerült. Felkapaszkodott a járókába és felállt, majd enyhe sikítással üdvözölte a sikert. Hihetetlen kisember, egyszerre laza, Buddha nyugalmú, viszont hihetetlenül talpra esett és vagány. Azt…..