Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Schnitzel Lutscher

0 bejegyzést írt és 474 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Megjelent egy hír a Mandiner "keresztény" rovatában. Egy bizonyos Dr. Joel McDurmonra hivatkozva közlik az olvasóval, hogy "az Ateisták kisebb részét használják az agyuknak". McDurmon forrása a Daily Mail nevű brit jobboldali bulvárlap. A meghamisított tartalmú eredeti…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.13 23:20:22
@Tehéntőgy: a kereszténység fejlődéstörténete szempontjából pedig az. önjelölt szektás messiások ráadásul ab ovo nem az adott mainsteam vallás sztoriját gazdagítják, hanem az általános törikönyv fejezeteit, wow, ki hitte volna. ha mindenáron klerikális fasizmust akarsz klopfolni, akkor inkább a dél-amerikai erőszakos hittérítést javaslom elrettentő példának a konkvisztádorok korából.
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.14 05:52:15
@incze: nem kell fáradozni ilyesmivel, manapság házhoz jön az áldás: index.hu/kulfold/2015/11/13/lovoldozesek_parizsban_meccs_kozben_legalabb_18-an_meghaltak/

(gondolom karzonista kreacionisták voltak... vagy sem)
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.14 06:11:25
@labrys: "„még egy kőr?”
Kösz, nem, a pikkeket gyűjtöm. "

ez az egy elismerésre méltó riposzt, a többi önégető bullshit amit szerencsére Vaginprof szépen szétcincált, így nincs szükség nekem ezzel már bajlódni, azaz bocs talán kettővel mégis:

a) azért a katolikus a teljesebb, mert másabb rendezési elv mellett, de több ószövetségi részt tartalmaz, az általad előszeretettel hivatkozott apokrif könyvek ugyanis jellemzően nem képezik a protestáns biblia részét

b) az újszövetség bizony nem véletlenül ÚJ szövetség, bizony ha a popsidat egész nap is vered a földre, de ez a része a fontosabb a keresztényeknek, ettől az, ami. és ennek amúgy kifejezetten örülnöd kéne, egyébiránt ajrópaszerte pl homofób vs fundi témában nem sima szájkarate menne, hanem egyszerűen megköveznék/késelnék, mint az othodoxrabbik izraelben. ugyanis (surprise) az ószövetség lényegesen kevésbé toleráns megoldásokat szorgalmaz a nem kellően istenfélőnek ítélt egyénekkel szemben (sőt kapaszkodj, ennél még az iszlám is liberálisabb), de azért nincsenek illúzióim hogy ettől még valami nyakatekert csúsztatással a konzervált keresztényeket fogod tekinteni fújfúfújnak (mert csak).
A frissen megválasztott Justin Trudeau kanadai miniszterelnök a múlt héten mutatta be kormányának tagjait. A harmincfős kabinetben orvos az egészségügyi, szegénységgel foglalkozó közgazdász a családügyi, Nobel-díjas a tudományügyi, nő a nőügyi, asztronauta a közlekedésügyi…..
Ismét jöhetnek a Kádár-kockák, az építészek kiakadtak – olvasható a Népszabadság Online cikke azzal kapcsolatban, hogy a Lázár János által meghirdetett Nemzeti Építészetpolitika keretében típustervekből lehet majd építkezni, hogy egy-egy település házai mutassanak…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.11 01:56:23
@annamanna: (elismerően hümmög)
Passauban a minap bíróság mondta ki, hogy Angela Merkel meghívta a migránsokat Németországba. Hogy a bíró az év viccét sütötte el, vagy komolyan gondolta, hogy emiatt két év felfüggesztett is elég az illető embercsempésznek, azt egyszerűen nem tudom eldönteni − de remélem,…..
Aláírásgyűjtögetéssel vagy semmisségi perrel menjünk neki a menekültkvótának? A migránskrízis újabb löketet adott az aláírásgyűjtögető demokratáknak – mindkét oldalon. Magyarországon a Fidesz a kvóták ellen, az Együtt a „közös európai megoldás” mellett gyűjt…..
„Leírom, hogy tévedtem, hogy hamisan vádoltam meg Uszama Abd El Mohszínt és, hogy bár ne tettem volna. Nagyon sajnálom a történteket” – írta Jászberényi Sándor, a 24.hu újságírója csütörtökön, miután nem talált kielégítő bizonyítékot arra, hogy a szerb-magyar…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása.   Kedves Újságírók, kedves Véleményvezérek, kedves Érdeklődők! Az alábbi tíz kérdésből álló tesztsor segítségével megtudhatjuk, van-e elég ismeretünk ahhoz, hogy véleményt fogalmazzunk meg az iszlámról. Az elmúlt időszakban…..
Ugyan lehet, hogy már egy ideje állandó vendége a közmédiának Bogár László, a lehető legnagyobb ívű világmegfejtések tudora; de csak most tudatosult a szerkesztőségünkben a tény, hogy az általunk már régóta körberajongott professzor a mi adóforintjainkból fenntartott…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.02 22:13:31
@Szindbad: majd akkor Marinéniről gyorsan kimutatjuk, hogy norvégpénzelt civil gárdista és ráküldjük a yardot, a tévéműsorból technikai hiba miatt kifelejtjük és biztonság kedvéért tiltott tárgykörként népszavazhatatlan lesz a kombinéja is. Utána persze elégedetten megállapítjuk, hogy mindössze nyilván nem volt olyan tehetséges, mint minden idők legnagyobb formátumú stadionköpködője, ilyen a demokrácia.
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.03 07:22:55
@Pelso..: na igen, nem mindegy a mérés szempontja, mégis miben a legtehetségesebb: saját maga, vagy a nemzet gyarapodásának előrelendítésében. A "pillanat uralásának" ugye nem egészen mindegy mi is a végcélja, a klán, vagy a közjó. Ennek egész könnyű mérőszáma, mégis mennyi marad átlagjános zsebében a hónap végére, mekkora eséllyel "áll meg saját lábán" átlagjános junior idehaza v. külföldön, jut egy id. átlagjánosnak ágytál a kórteremben stb., ezt persze lehet méricskélni térben és időben is hasonítgatva.

persze ilyesmit nem illik firtatni, hisz ha vannak is iciripiciri gondok, de a fényes ösvényen járunk már bástya efftárs bölcs útmutatása alapján, így majd ükunokáink ükunokáinak is tutira olyan jó élete lesz, mint a nemzet vejének egy hétvégi közbeszerzés után most. csak hinni kéne és húzni az igát, te majom kételkedő, teeeeeeeeeeeee

irigy vagy, az a bajod!
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.04 22:14:48
@Pelso..: ne gyere tényekkel. már honecker is megmondta: ich lasse mir meine politik nicht durch wirtschaft kaputt machen!
Miközben itthon azzal vagyunk elfoglalva, hogy orbánistává válik-e Európa, rosszak vagyunk-e vagy sem Merkel szerint, nem csak a menekültek áradata nem állt le, hanem a progresszív hírek is ugyanolyan tempóban és mennyiségben érkeznek. Olvassanak rasszista alvásról, szexista…..
„Jól fizet a nőgyűlölet” Papp Réka Kinga szerint, aki legutóbbi cikkében a „suttyó szerkesztők” és újságírók „gonosz, nőgyűlölő megnyilvánulásai” felett kesereg. PRK párhuzamos valóságában az ilyen „nőgyűlölő suttyók” betegre keresik magukat, míg az…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.01 08:34:52
@annamanna: részemről - kevésbé biblikus dimenziókba helyezve a sztorit - inkább azt tenném akkurátus elemzés tárgyává, hogy a femicsodaista, vagy az antifemicsodaista bérbloggerkedés fizet-e jobban. más racionális motiváció nehezen képzelhető az ilyen huszadrangú hüvelygomba témákon való rugózásra a széles publikum előtt.
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.01 09:36:48
@Doomhammer: azt hiszem a közeljövőben a femitéma helyett a korrupciós ügyek imrikánus firtatása okoz nagyobb fejfájást egy s más "konzervatívnak" (gurgulázó röhögés)
Herr Schnitzel Lutscher 2015.11.01 10:05:16
@Doomhammer: maradjunk annyiban, hogy ennyi oda-vissza femipicsogás után inkább néznék egy lábszőrtelenítéses fétis pornót rékakingával meg dobray-val a főszerepben, mint hogy ugyanezek szellemi produktumait kelljen elszenvedni a témában
„Ne gondoljuk azt, hogy ez fájdalommentes lesz számunkra és számukra. Nem fogunk tudni elrejtőzni előle. Osztozni fogunk. A katasztrófa időzítve van.” (Szerencsés D. Márton: Európáról és hosszú, sötét árnyékáról)   Az elmúlt évek egyik legjobb tévés sorozata a Game…..
Egy jó sógor mindenkinek kell. Minket, magyarokat pedig − noha megbűnhödtük már a múltat s jövendőt − bizony megáldott vele az Isten. Itt vannak nekünk az osztrákok. Amikor már azt hinnénk, hogy elegünk van, hogy még egy migránsos hír és rögvest téli álmunkba merülünk,…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.10.29 06:32:50
@annamanna: +1 pont
Herr Schnitzel Lutscher 2015.10.29 07:00:45
@Toportyán Zsóti: a popsinyalás jobban fizet, mint a toporzékolás.
Herr Schnitzel Lutscher 2015.10.30 07:39:33
@gyalog.galopp: kac-kac. ha sikerült leszállni az erkölcsi fellegekből a palacsintasütő mellé, akkor ezt a hablattyot lendületből tessék számon kérni bójerzsóti meg dájcstompi irodalmi munkásságán, oszt jónapot. a sztereotípia fogalommal se hadonássz, tavaly még azt hitted ez a térhangzás kapcsoló a házimozin, schuckiputz.
Bulgáriai muszlim roma család Trócsányi László két percben beszélt valamiről, amit a nagyon européer, nagyon demokrata és a valóságtól nagyon távol álló összes idióta úgy fordított le magának, hogy a cigányok a magyar igazságügy-miniszter felvetése szerint ki vannak téve…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.10.28 07:17:11
Zsíroskenyér-túra: az újságírás egyik fontos szakszava olyan utat takar, amelyre a szakma művelőit csoportosan invitálják valahová, ahol minden bizonnyal van habzsi meg dőzsi, plusz jobb esetben azért némi információ is. Általában – minő meglepetés – olyan információ,…..
„A nép Ellenségei... mindenféle Vallást követő Idegenek nagy Számát hívták be az országba; akik nem értenek sem a kereskedelemhez, sem a kézművességhez; akik inkább a koldulást választják a munka helyett; akik megfertőzik Utcáinkat...” (Jonathan Swift)   Jönnek a…..
Három nő és egy punk rocker vezeti a négy legnagyobb politikai erőt a vasárnapi lengyel választási csatába, miközben új kihívók színesítik tovább a politikai palettát. Vajon csak kirakatemberek ők? Kik állhatnak a háttérben? Vereséget szenvedhet a liberális jobboldal, győzhet…..
Mandiner blog '56-ról 2015.10.23 08:31:00
A kezünk. Ahogy rettenetesen izzad a hűvös üvegen, benzinszagú a ruhánk, és bár hideg van, az ablak is nyitva, csöpög az izzadság a homlokunkról. Egyre erősebb morajlás. Zörögnek a kivert ablak még megmaradt üvegcserepei. A szemben lévő ház emeletén elrejtőzött figyelő…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.10.25 17:28:15
Az Országos Széchényi Könyvtárban nagyszabású kiállítás nyílt az első világháború időszakának propagandájáról. Ennek mintegy előhangjaként Zeidler Miklós, történész, az ELTE és az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont munkatársa, a két világháború közötti…..
Soha nem éltek ilyen sokan ennyire jól a történelem során, mint manapság; pesszimizmus helyett ezért az optimizmust ajánlja mindenkinek, még a konzervatívoknak is Tim Montgomerie angol publicista, aki a Danube Institute vendége volt Budapesten. A Magyarországgal szimpatizáló…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.10.22 19:22:27
A három gyerek még tavaly nyáron maradt árván, amikor meghalt az édesanyjuk. Igazából nem is árvák, és a gyerekkorból is kifelé jönnek immár: a legidősebb 23 éves is elmúlik lassan. A középső nemsokára 20, a legkisebb is 12 talán. Az apjuk bátor ember, hiszen az anyjukkal…..
2015 októbere van, átalakulóban a világ, forrong a Közel-Kelet, változóban és válságban Európa. Mindenki a kiutat és önnön helyét keresi ebben a rapid módon átalakuló világban, az egyes országok és azok pártjai is. Az új helyzetek új lehetőségeket teremtenek, például…..
Lelőttek egy afgán migránst a bolgár-török határon − adtuk hírül pénteken. A hivatalos történet szerint a huszonöt éves afgán férfit a tarkóján érte egy gellert kapó lövedék, mikor bolgár határőrök a határtól harminc kilométerre megtalálták az előlük menekülő…..
Kanada 2015. október 19-én választ. Választanak a külföldön tartózkodó kanadaiak is: akárcsak a magyarországi választások idején külföldön tartózkodó magyar állampolgárok a magyar országgyűlési választásokon, az épp otthonuktól távol lévő kanadaiak is élhetnek választójogukkal a szövetségi…..
Herr Schnitzel Lutscher 2015.10.19 22:24:22
"Olyan eljárásra van helyette szükség, amely a kanadaihoz hasonlóan a politikai közösség minden tagja számára a részvétel méltányos és egyenlő feltételeit biztosítja, de minimalizálja a visszaélések kockázatát."

Segítek. Az elektronikus/internetes NEM ilyen:

"One challenge is the need to preserve the secrecy of the vote, while at the same time ensuring the integrity of the results. It has thus far proven difficult for electronic voting processes – especially Internet voting – to respect both of these fundamental democratic principles simultaneously. (forrás: ebesz)

"Die Öffentlichkeit der Wahl ist auch im Rechtsstaatsprinzip angelegt. Rechtsstaatlich begründete Öffentlichkeit dient der Transparenz und Kontrollierbarkeit staatlicher Machtausübung. Sie setzt voraus, dass die Handlungen der staatlichen Organe von den Bürgern zur Kenntnis genommen werden können. Dies gilt auch hinsichtlich der Tätigkeit der Wahlorgane.

111

b) Der Grundsatz der Öffentlichkeit der Wahl gebietet, dass alle wesentlichen Schritte der Wahl öffentlicher Überprüfbarkeit unterliegen, soweit nicht andere verfassungsrechtliche Belange eine Ausnahme rechtfertigen. Dabei kommt der Kontrolle der Wahlhandlung und der Ermittlung des Wahlergebnisses eine besondere Bedeutung zu.

112

Ein Wahlverfahren, in dem der Wähler nicht zuverlässig nachvollziehen kann, ob seine Stimme unverfälscht erfasst und in die Ermittlung des Wahlergebnisses einbezogen wird und wie die insgesamt abgegebenen Stimmen zugeordnet und gezählt werden, schließt zentrale Verfahrensbestandteile der Wahl von der öffentlichen Kontrolle aus und genügt daher nicht den verfassungsrechtlichen Anforderungen.
...
Der Wähler selbst muss - auch ohne nähere computertechnische Kenntnisse - nachvollziehen können, ob seine abgegebene Stimme als Grundlage für die Auszählung oder - wenn die Stimmen zunächst technisch unterstützt ausgezählt werden - jedenfalls als Grundlage einer späteren Nachzählung unverfälscht erfasst wird. Es reicht nicht aus, wenn er darauf verwiesen ist, ohne die Möglichkeit eigener Einsicht auf die Funktionsfähigkeit des Systems zu vertrauen. Es genügt daher nicht, wenn er ausschließlich durch eine elektronische Anzeige darüber unterrichtet wird, dass seine Stimmabgabe registriert worden ist. Dies ermöglicht keine hinreichende Kontrolle durch den Wähler. Gleiche Nachvollziehbarkeit muss auch für die Wahlorgane und die interessierten Bürger gegeben sein.

120

Daraus folgt, dass die Stimmen nach der Stimmabgabe nicht ausschließlich auf einem elektronischen Speicher abgelegt werden dürfen. Der Wähler darf nicht darauf verwiesen werden, nach der elektronischen Stimmabgabe alleine auf die technische Integrität des Systems zu vertrauen.
(forrás: német AB)
Ami nincs a háromnapos körösfeketetói vásárban, amit minden évben október közepén rendeznek meg, az nincs is, tartja a mondás. Meggyőződtünk róla: valóban így van. Itt lehet kapni Lenin-összest, Marilyn Monroe-t baltával, rengeteg népi ruhát, óntálat, kést, kaját, miccset,…..