Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SewaDork

95 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Égéstér 97. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
csöndablak Feladvány 2011.01.09 12:16:00
 Sátán4ismét3kelendő1lesz2 értem5A mennyország parcelláit kiadták a pokolnak, menekülünk oda hogy tudjuk van még valahol egy pont, ahol a meghasadt ég alatt is ember az ember. Szenvedésből értünk, játszunk a tűzzel. Szeretjük érezni hogy élünk, lezuhanunk újra, szabad…..
SewaDork 2011.01.09 15:43:59
Tóth ÁrpádMagam vagyok. Nagyon. Kicsordul a könnyem. Hagyom. Viaszos vászon az asztalomon, Farigcsálok lomhán egy dalon. Vézna, szánalmas figura, én. Én, én. S magam vagyok e föld kerekén. Korán reggel mit is csinál az ember? Kávét iszik, teát és van aki cigizik. Valaki az…..
csöndablak Kólagép 2010.12.29 13:09:24
Szádba rágtam jól elmondtam Amit elmondani nem lehet Azt gondoltam élvezed majd Hogy a felvázolt esetek Nem a te bőrödre mennek Nem kell hogy beleengedd Magad a fortyogó barnás zöldes lébe És most meg azt mondják Hogy bocs de mégis kéne Ne sírjál ne is nedvezz Ne nyúlj a régi…..
A hajnal hátába törik egy székláb, ahogy az utolsó csata zajai is belevesznek az elhomályosulóba. Ez a megfoghatatlan tényező csukta be a könyet és lépett tovább, hogy végre álomra hajthassuk a fejünket. Nevezzük megnevezhetetlennek, vagy tudjukkinek vagy el nem mondhatónak, de…..
csöndablak Fele-Más Álom-világ 2010.11.04 14:39:00
...és az éles fények kaleidoszkópjai hirtelen összefolynak. Borzongatóan távoli melegséget súg a Nap a delelő irányából, bizsergető érzést hagyva maga után. Az éjszakai sötétségben csak a narancssárga fényt árasztó közvilág pilácsai égnek. Ezeket a kis világokat,…..
-Én félek tőle, hogy előbb utóbb elmúlik és bele kell illeszkednünk a rendszerbe. Félek tőle, hogy a mindennapok berántanak a szürkeségbe és elmúlik minden aminek eddig éltünk. Látom a barátaimon, azokon akik megállapodtak vagy úgy hiszik, hogy itt az ideje lehorgonyozni.…..
csöndablak Vakvilág 2010.10.27 22:36:39
-Szia!-Üdv.-Te honnan jöttél?-Délről.-Én északról jöttem. Nálatok mi a helyzet?-Nincs helyzet. Élelmet keresni jöttem.-Sokan vagytok?-Fogyunk. Legtöbbünk már legalább tíz éve nem látta a csillagokat. -Én egyszer arra ébredtem, hogy látom őket!-Nem irigyellek. Rontja az ember…..
-Ha jobban belegondolok, megértem. De egyébként, nem értem hogy mi miért nem. Nézd már őket! Mind annyir kíváncsiak, hogy ezért képesek elrontani a gyomrukat is!-Ja.-Csak lógnak a vonatablakból kifelé basszameg és egy pillanatra se suhan át az agyukon, hogy ha kiszúrnak valamit…..
Pesten esik a hó Keringve kavarogva A Dunán a habokra Lelkük-vesztett romokra Kivert ablakszemekre Kékszájú emberekre Csepelre és a Gyárra A moccanatlan Várra Tépett szélű sebeken Dacoló üzemeken Aszfaltra száradt véren Megül halottfehéren Hordja a szél a földön…..
Pesten esik a hó Keringve kavarogva A Dunán a habokra Lelkük-vesztett romokra Kivert ablakszemekre Kékszájú emberekre Csepelre és a Gyárra A moccanatlan Várra Tépett szélű sebeken Dacoló üzemeken Aszfaltra száradt véren Megül halottfehéren Hordja a szél a földön…..
csöndablak Forráskód elemzés 2010.10.18 17:29:38
Füstös bár, közepesen átlátható káosz az egyszem vendég asztalán. Két teli hamutálca mellett kiürült cigarettatárca, mellette pénztárca rá és mellédöntve két kiüresedett frissen bontott vörös lucky strike' névre hallgató doboz, hasaikon a különböző megnyerő…..
csöndablak Alterego 1. 2010.10.12 14:32:57
Reinig úr, mondhatni egy majdnem átlagos férfi volt világ életében. Átlagos, mert neki is volt szerető családja, és bár egyke volt, de jól kijött az unokatestvéreivel. Átlagos, hiszen tisztességes munkája volt, volt egy szerető felesége meg már úton volt a második gyerek is.…..
csöndablak Kundera,Sex&Rock'n Roll 2010.09.07 22:37:16
Morcos az idő, vagy inkább szomorú? Lehet, hogy bágyadt, lehet de én már nem tudom. Akármerre nézek csak ez a lángoló permet, ez az ónosan szitáló életunt semmi hullik az égből. Nem, nem értelek titeket. Hogy lehet ezt szeretni? Hogy lehet ezt szeretni, hogy fázunk, hogy…..
csöndablak csak egy link (alak) 2010.08.24 03:42:31
http://sewadork.tumblr.com/..
Te azt mondod, hogy az a legegyszerűbb csak szeretni és ezt viszont elvárni, nem igaz? Elviekben ,ha ez az érzés iszonyatosan erős ,áthidal minden problémát. Nem érdekel, hogy csóró vagy nem érdekel hogy öltözködsz, kopaszodsz e vagy tizenegy lábujjad van ,ha totálisan és teljes…..
csöndablak FridayNights 2010.06.12 22:47:00
IX.rész -Láttad azt a fickót akit elkaptak Indiában? Azt a meditálós muksót aki állítólag hetven éve nem evett egy falatot sem. -Kacsa. -Most nem azér ,de mennyire komoly lenne. Gondolj bele...Egy Istennő csepegtet a nyelvére bizonyos mennyiségű nedvességet és azzal él. -Ez élet?…..
Álombálom Jelentésmódosulás 2010.05.27 23:21:18
Mennyi szép szóval tudjuk kifejezni mégszebb érzéseinket társaink felé!Hihetetlen,hogy annyi csapongó vágyat,megmagyarázhatatlan érzelmet,kusza gondolatot akár egyetlen szó is ábrázolhat.Lecsupaszítva,nyersen,újszülötten,védtelenül,betűkbe burkolva potyog ki szánkon egész…..
SewaDork 2010.06.07 20:49:09
@kakaóspalacsinta: megint csak azt tudom mondani: Szívesen:)
- Mi az isten van ebben a rohadt nagy táskában, Barbara? - Strandfelszerelés.- Strandfelszerelés? A strandon én leszerelni szoktam. Hozok egy törülközőt, meg egy újságot, és kész.- Hidd el, csak az van benne, ami feltétlenül szükséges.- Igen? Akkor mitől tizenöt kiló? - Ne…..
csöndablak egy szülinapra (reply) 2010.05.26 00:01:00
In medias Res (egy hónap késéssel) .... -Most mégis mi a büdös francot vártál, hogy majd ezt is csak eltűröm egy rohadt szó nélkül?!?! Ne nézzél ilyen kibaszott értetlenül, esküszöm ha két különböző kromoszóma lenne benned már megütöttelek volna... úgy látszik apád…..
csöndablak Viszlát 2010.05.25 22:18:00
Kedves Csöndablak olvasók!Ez egy rendhagyó poszt lesz, még azokhoz képest is amiket tőlem láthattatok. Igen, múltidő.Hónapok óta küszködök megint a sokak által alkotói válságnak nevezett valamivel, ami galád módon az arcunkba képes vágni, hogy "barátom márpedig ez…..
A homo-nosztalgikuszok részérePróbálom felidézni, de nem egyszerű. Szabadok voltunk, szabad voltam testben és lélekben teljesen. Távoli árny volt csak a szerelem, a kötődés mint olyan csak barátságként létezett még.Egy sörpadön ülök és nézek magam elé. Milyen volt első…..