Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aysak

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
aysak 2015.06.16 07:58:26
@Kurayamino: Biza biza, ős is más utat futott be. Elvileg felakasztották, méghozzá Catelyn Stark parancsára (szóval billy reed ezt a részt átlapozhattad a könyvben, ha nem emlékszel az újbóli megjelenésére), aztán mégis megjelent, bár utalnak rá, hogy "megváltozott" (irányítják? feltámasztott ő is?), és elcsalja Jamie-t. Catelyn szál amúgy azért kerülhetett be, mert anélkül a Frey-ek csak simán eltengődnének, és simán megúsznák a tettüket, így viszont az olvasót kielégítheti az, hogy azért mégiscsak volt egy kis revans.
aysak 2015.06.16 07:42:50
@semua: Arról nem is beszélve, hogy Stannis-t meg az egyik legjobb stratégának tartották, mégis magával viszi a családját, akik egyértelműen lassítanak egy csapatvonulást. Martin nem hiába hagyta őket a falon. Melisandre is érdekes, könyvben nekem úgy jött le, hogy ő csak Havas Jon miatt állt Stannis mellé, és miután mellé került, már mellőzte Stannist (sőt feláldozta, mikor Deres ellen küldte őket), és mindezért nem is ment a csapattal. Gondolom az "árulását" akarták így kihangsúlyozni, csak az a baj, hogy így egyértelműen gyengítik az erejét.