Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicktolvaj

0 bejegyzést írt és 696 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leánykori nevén magáncsődről szóló törvénytervezet kidolgozásához még 2007 körül kezdtek hozzá az akkori Igazságügyi Minisztériumban amolyan megélhetési jogalkotás alapon. "Van egy ilyen csudálatosság néhány országban, hát nálunk is legyen, hátha leesik egy kis pénz…..
Rendhagyó módon írnék pár sort a Tunéziában elhunyt áldozatok emlékére. Szerencsére már itthon vagyok, köztetek, honfitársaim között, egy kényelmes kanapén. De két napja még ott voltam, és átéltem, amikor egy nyaralás atmoszférája pár másodperc alatt felcserélődik…..
Nicktolvaj 2015.06.29 12:21:10
@angin san:

"Látható, hogy szépen lassan ismét tűzbe borítják a világot."

Igen, a jenkik számára a konfliktusok gerjesztése és a hozzá kapcsolódó fegyvergyártás nem más, mint munkahelyteremtő beruházás, amin extraprofitot lehet kaszálni.
A kutyák és a kert (azon belül is elsősorban a gyep) inkompatibilitási problémáiról már írtam korábban, de akkor főleg a kutyák dúlásáról volt szó, ásásról, kaparásról, elpottyantott csomagokról. A kutya és a kert sokszor bonyolult és problémákkal terhelt kapcsolatában…..
Nicktolvaj 2015.06.28 13:28:54
@Tudományos Iibsizmus:

Te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D
Nicktolvaj 2015.06.28 22:42:31
@Tudományos Iibsizmus:

Mondtam már, hogy te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D
              Az Amerikai Egyesült Államok Legfelső Bírósága (SCOTUS) Obergefell kontra Hodges ügyben hozott döntésében kimondta, az Egyesült Államok alkotmányának tizennegyedik kiegészítése értelmében az egyes államoknak lehetővé kell tennie meleg párok…..
Nicktolvaj 2015.06.28 21:55:08
@Kettes:

"Magyarország egy kibaszottul kínos kulturális képződmény."

El lehet menni.

Megmondta a Feritek is.
Nicktolvaj 2015.06.28 22:10:41
@csársz:

1. Azért az elég nagy evidencia, hogy amíg az írástudás a kevesek kiváltsága volt, addig ezek a kevesek a papok közül kerültek ki, így az állami adminisztrációs ügyeket is ők vitték - mivel az állam és az egyház nem vált szét.

2. Az emberiség történelme során a homoszexuálisok párkapcsolata SOHA NEM volt a házassággal egyenértékű - sem jogi, sem bármilyen más szempontból sem.

3. Nincs jelentősége, hogy az USA mire ragasztja rá politikai megfontolásokból a "házasság" címkét. Attól még a házasság továbbra is egy férfi és egy nő szövetsége.
Nicktolvaj 2015.06.28 22:23:09
@muci:

"hát akkor most az lesz."

Most sem lesz az.

Az USA a saját határain belül se tudja lenyomni a saját állampolgárai torkán azt, hogy a homoszexuálisok polgári jogi szerződését "házasságnak" nevezi.

Globális szinten meg az USA soha nem volt véleményvezér, és a jelenleg még meglévő pozícióit is elkezdte már elveszíteni.

Szóval arról van szó, hogy az USA nevű kutya ugat, az Emberi Civilizáció nevű karaván meg halad a saját útján előrefelé.
Tegnap jelent meg a Mandiner digitális felületén egy nagyon érdekes esszé. Két fiatal szerző ismeri el a Saul fia című film esztétikai értékeit, egyszersmind azonban kétségbe is vonja a történet valóságalapját. Szilágyi B. András és Szerencsés Márton Dániel szerint „A film…..
Nicktolvaj 2015.06.28 20:13:07
@Tudományos Iibsizmus:

Te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D
Amikor Arnold Schwarzenegger közölte, hogy töketlenek, akiknek bajuk van a melegházasággal, a vele fotózkodó Orbán Viktor nyilván nyelt egyet. Ahogy Semjén Zsolt is, amikor Ferenc pápa a válás legitim mivoltáról értekezett. Kocsis Máté pedig úgy gondolta, hogy éppen most…..
Nicktolvaj 2015.06.28 19:52:47
@ivangroznij:

"A szivárvány Istennek az emberrel kötött szövetségének a jele. "

Az ostoba konzumidióta csürhe ezt nem tudja.
Nicktolvaj 2015.06.28 19:56:44
@ivangroznij:

"El tudom képzelni, milyen ordibálás lenne itt, ha egyszer a heterók is "pride"-ot rendeznének, hogy kiálljanak a méltóságukért."

Ha hetero férfi létedre vonulni kezdesz mindaz ellen az ordas hazugság, nettó csúsztatás, és gátlástalan manipuláció ellen, amivel a cionista csürhe eteti a csőcseléket Nyugaton, akkor a beetetett csőcselék szemében alapból NÁCI vagy.

Ezek úgy vannak kondicionálva :)
Jó, ezt Janikovszky Éva megírta a maga cukiskodó módján, kb. minden anyukának ott van a polcán a kék-rózsaszín duó, én azért eggyel földhöz ragadtabban és gyakorlatiasabban gondolkoztam el ezeken a dolgokon. Lányos szülők, sorry, ez most a fiúk sztárolásáról szól majd, de…..
Tiffán Zsolt a Fidesz országgyűlési képviselője és Baranya megyei elnöke több különös poszttal örvendeztette meg a tevékenységét követő nagyérdeműt az utóbbi időben. Mindegyik megnyilvánulás valamiféle sértettségről tanúskodik, de a tegnapi bejegyzése viszi a…..
Nicktolvaj 2015.06.28 13:31:43
@Tudományos Iibsizmus:

Te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D
Az van, hogy péntekre virradó éjjel három óra magasságában Orbán Viktor szimbolikusan leigázta Európát. Már ami Európa - pillanatnyi mértékkel mérve - legégetőbb gondját illeti. A bevándorlók-menekültek ügye már nem nyomja gyönge vállunkat. Rácsaptunk az asztalra. Nem lesz…..
Nicktolvaj 2015.06.27 15:48:18
@Tudományos libsizmus:

"Háborúban egy megszállt terület etnikai viszonyainak mesterséges megváltoztatása önmagában háborús bűntett. Békében nincs ilyen szabály?"

Milyen békéről beszélsz?

Az USA és Izrael hadat visel az EU tagállamai ellen.

A 4G Warfare egyik módszere, hogy idegen kultúrákat tolnak a megtámadott területre.
Nicktolvaj 2015.06.27 15:50:32
@Furusina:

"A külső határvédelemre szerződés kötelezi az országot, a hátőrség nem lett fölszámolva, hanem teljes létszámában továbbra is ugyanazokat a feladatokat kell( -lene) ellátnia, mint 2008.- ig, csak más igazgatási területhez került, magyarul más lett a főnök."

1. Milyen "hátőrség"?

2. Az MSZP és az SZDSZ konkrétan LEÉPÍTETTE a határőrséget 2002-2008 között.
Nicktolvaj 2015.06.27 18:30:22
@márpedig a fidesznek mennie kell:

Téged valaki csúnyán átbaszott ezzel a gyűlöletszöveggel :)

Nem a magyarokat gyűlöli a világ, hanem a zsidókat, meg a jenkiket.

Azért is a mindenük a kettős állampolgárság, mert már szembeköpdösik őket, ha valahol az USA meg az izraeli útlevelet mutogatják :)
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Nicktolvaj 2015.06.27 15:11:11
@Medgar:

"Azt kéne megérteni, hogy akik idejönnek nem más, hanem jobb életre vágynak."

Nem vágyni kellene rá, hanem tenni kellene érte.

Méghozzá ott, ahonann idejönnek.

Be is baszna, ha mindenki beülhetne annak az embernek a birtokába, akinek az életvitelére vágyik.
Nicktolvaj 2015.06.27 15:33:10
@nu pagagyí:

"Nyilván nem a fanatikus iszlámhívőket kell befogadni, de azok eleve sunyi szándékkal jönnek, ha jönnek. "

SENKIT nem KELL befogadni.

Ez az alapértelmezés, amennyiben független, szuverén államról beszélünk.

MEGFONTOLNI lehet, hogy aki kéri, befogadjuk-e.
Még nagyjából három héten keresztül zajlik a kormány bevándorlással kapcsolatos konzultációja, az országot pedig ellepték a finoman szólva is idegenellenes plakátok. A menedékjogra váró menekültek egyszerűen nem értik, hiszen nem a magyar az anyanyelvük és leginkább arra…..
Nicktolvaj 2015.06.17 17:11:11
@vajdasagi:

"Azt hittem, hogy egy keresztény nem így viselkedik embertársaival. Hol van a testvéri szeretet, hol a krisztusi tanok, stb.? "

Ne gyere ezzel a fossal!

A keresztény ember BÁRMIKOR segít a rászorulónak ott, ahol az él.

De Krisztus SEHOL nem tanította, hogy add oda a földedet, rendeld alá magadat, oszd meg a vagyonodat a RÁD TÖRŐ idegen népekkel.
Nicktolvaj 2015.06.17 17:13:07
@vajdasagi:

"Érted az én indíttatásomat, amikor adakozok a Kétfarkú Kutya Pártnak?"

Ha keresztény lennél, akkor NEM egy pártnak adnád a pénzedet, hanem egy segélyszervezetnek, vagy a saját kezébe a rászorulónak, te majom!
Nicktolvaj 2015.06.26 16:43:06
@vajdasagi:

"Bármibe lefogadom, hogy Te még senkinek sem adakoztál.
Mert én (noha nem járok templomba) igenis adakoztam, és fogok is, és a mostani beszélgetésen felbuzdulva még egyszer fogok adakozni a Kétfarkú Kutya Pártnak. "

Nekem feléd SEMMIT nem kell bizonyítanom. Azt se, hogy merő aljas hazugság, amivel mocskolsz.

Akivel el kell számolnom, az TUDJA, hogy a szavaid merő mocskolódás.

Én hívő keresztény vagyok, és nem haragszom rád a mocskos, vádaskodó szavaidért, hanem SZÁNLAK amiatt, amilyen nyomorult, hazug életed van, és amiatt, amilyen sors vár rád a halálod után.

Az meg, hogy bár VANNAK körülötted rászoruló emberek, mégse NEM a rászorulóknak adsz, hanem politikai célokra - ne adj isten a Sátán zsinagógájának a támogatására - adod a pénzedet, az NEM adakozás, hanem olyan BŰN, aminek az elkövetésével tovább rontod az Úr előtt az egyébként se fényes renomédat :D
Manapság csak úgy lehet elviselni azt a tényt, hogy kormánypárti valaki, ha minden reggel megnyomja a képzeletbeli törlés gombot, így tiszta lappal indulhat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének új napja. Ahogy haladunk befelé az Orbán-kormány elmúlt öt évének sűrű, sötét…..
Nicktolvaj 2015.06.24 11:32:50
@maxval bircaman felelős szerkesztő:

"Elég a balliba gágogásra gondolni és már a legvadabb Fideszes baromság se tűnik olyan súlyosnak.2

:)))

Hat név, melyeket reggelente törölni kell a "demokratikus" baloldali szavazó memóriájából:

1. Horn Gyula

2. Surányi György

3. Gyurcsány Ferenc

4. Veres János

5. Bajnai Gordon

6. Marx, Engels, Lenin, Kóhn-Kun, Landler, Ságvári, Sztálin, Hruscsov, Trockij, Alinsky, Rákosi, Kádár meg a többi szarkeverő zsiráf.
Ezt állítja legalább is a Jutarnji List horvát napilap, amelynek hétvégi száma Toroczkai Lászlóval és ezzel az állítással a címlapján jelent meg. A lap felidézi újságíróinak februári látogatását Ásotthalmon, ahol Toroczkai először beszélt a horvátoknak a fal/kerítés…..
Nicktolvaj 2015.06.24 10:30:25
@s:

Úgy érted, hogy a koszlott négerek, akik nem jöhetnek be, azok majd jól megverik a Rogánt?

Mit szívsz? Biztos jó anyag :D
Nicktolvaj 2015.06.24 10:32:15
@s:

"Sokan a probléma tüneteit akarják megszüntetni a probléma igazi oka helyett."

A probléma OKÁT azoknak kell megszüntetni, akik a problémát generálták.

És azok NEM a magyarok voltak.
Nicktolvaj 2015.06.24 10:33:29
@s:

"Okés. Mi a helyzet Magyarországon? Itt szívesen látják?"

Igen. Szívesen látják.

Annyira szívesen, hogy még polgármesterré is megválasztották.
Az elmúlt hónapokban gőzerőre kapcsolt kormányzati kommunikáció minden erejével azon van, hogy a bevándorlással tematizálja a közbeszédet. Bár a bevándorlás valóban rendkívül komoly kérdés, amellyel feltétlenül foglalkozni kell, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a magyarokat…..
Nicktolvaj 2015.06.23 22:39:54
@sanyix:

"a románián és horvátországon keresztül bejuttott bevándorlókat ez után nem lehet visszaküldeni oda, mert nincs egyezmény"

Te tényleg olyan hülye vagy, hogy azt hiszed, hogy ha a feka nem tud átmenni Újvidékről Szegedre, akkor nem az Eszék-Maribor-Graz irányba próbálkozik majd az autópályán, a déli határaink alatt, ahogy talált magának egy fuvart?

Hanem elmegy gyalog Romániába? Vagy átússza majd neked a Drávát? Hogy felmehessen észak felé, mert Budapest, Budapest, de csodás? :DDD
Ebben az országban mind a kormányzati, mind az ellenzéki propaganda rendre igyekszik úgy elferdíteni a lényeget, hogy egészen konkrétan kifordítja az embereket a valóságukból. Ergo hülyének nézi őket. Megalázza. „Hiteltelenséget a hitetleneknek”. Ez lehetne a…..
Mindennapos események.  130-cal mész az autópályán, egyszer csak beláll a seggedbe egy BMW, villog, dudál, jobbra-balra rángatja a kormányt, aztán kielőz jobbról, látszik, hogy a sofőr üvölt, mint a sakál, kidagadnak az erek a nyakán és 180-nal leelőz. Pár másodperc múlva…..
Én baromira szerettem Magyarországon lakni, magyarnak lenni. Ugyan nem voltam teljesen tudatában annak, miért is, de egyszerűen jó volt. Szerettem az ovit, mert baromi jó villamos állt a kertjében, szerettem a sulit, mert baromi modern volt és harmadiktól angolt tanultunk, szerettem a…..
Nicktolvaj 2015.06.22 19:59:51
@rizy:

"ha ezt tudom 1989-ben, Kalasnyikovval mentem volna Orbánt meghallgatni és intuíciómra hallgatva, keményen használtam volna. "

Bájos :DDD

Ha jól értem, most éppen azt adtad virágnyelven a tudtunkra, hogy amikor azon dolgoztatok, hogy átmentsétek a hatalmatokat, akkor Orbánt csak azért nem likvidáltátok, mert BIZTOSAK voltatok abban, hogy a markotokban van és sose fog kimászni onnan.

Ha nem lettetek volna biztosak ebben, akkor Orbán sose mondhatta volna el a szónoklatát, és azt is megoldottátok volna, hogy soha semmilyen szerepet ne kapjon a nagypályán.

Jól értem?
Nicktolvaj 2015.06.22 20:01:40
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

"A magyar társadalom elemi érdeke, hogy a magad meg batyu fajta mocsok fajtájától minél hamarabb megszabaduljon."

Szerintem ezt mielőbb beszéld meg a magyar társadalommal is :DDD
Nicktolvaj 2015.06.22 20:49:04
@rizy:

" hát nem egyforma az ízlésünk ( hála Mindenhatónak), a viselkedésünk (hála a Mindenhatónak)"

Te is zsidó vagy? :D

Keresztény nem lehetsz, mert keresztény ember nem fantáziál sem Orbán, sem más ember legéppuskázásáról.

Muszlim se lehetsz, mert nem Allah nevét vetted a szádra.

Kizárásos alapon marad, hogy netán zsidó? :D
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
Nicktolvaj 2015.06.22 11:19:31
@a nagy hohoohooo:

"Adatlap

mortuIIus 0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

Te hülye még annyi eszed sincs, hogy észrevedd, hogy ez a 9 kommentes egy nicklopó??? :DDD
Nicktolvaj 2015.06.22 11:47:17
@nu pagagyí:

" Látom, '56 sem szíved csücske. Te soha nem leszel olyan bátor, hogy ellenállj az önkénynek, így ilyesmi miatt nem kell menekülőre fognod."

Kussolj, mélyzsidó!
Nicktolvaj 2015.06.22 11:59:12
@a nagy hohoohooo:

"Ne zsidózz "TE FASZ!" nemzetthynáci,félelmetes ez a sötétség ami a fejekben van.. "

Mert ha mégis, akkor mi lesz?

:DDDDD
Élet 50.-n túl Fitnesz 2015.06.21 12:11:07
  Középiskolás koromban minden testnevelés órát ellógtam,a sportot a tenisz jelentette. Az első fiam születése után,barátnőm rávett,hogy járjak vele tornázni.Kezdetben nem túl szívesen kínoztam magam,de a változás szemmel látható és gyors volt.Hamar visszanyertem korábbi…..
Tegnap jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági miniszter, hogy jövő hét szerdáig kell a belügyminiszternek elvégeznie a felkészülést, utána 4 méter magas kerítéssel történik meg a „fizikai lezárás” a 175 kilométeres szerb–magyar határ teljes vonalán. A Magyar…..
Nicktolvaj 2015.06.20 23:21:27
@presshelsinki:

"Azért el kell mondjam, minket nem győzött meg. "

Nem ez volt a célom, hanem az, hogy az olvasók lássák a cáfolatot is.
Nicktolvaj 2015.06.20 23:26:56
@presshelsinki:

"A Szerződő Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújtják büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk az 1. Cikkben foglalt meghatározás értelmében veszélyeztetve volt"

Akik a szomszádos országokból szöknek át, az államhatárt megsértve, azok - Ukrajna kivételével - olyan országból érkeznek, ahol NEM volt az életük közvetlenül veszélyben.

Akik meg KÖZVETLENÜL egy veszélyes országból érkeznek, azok repülőn jönnek, és nem a zöld határon át, így, mielőtt egyáltalán magyar földre léphetnének, átesnek az idegenrendészeti ellenőrzésen.
Nicktolvaj 2015.06.20 23:35:09
@presshelsinki:

"A menedékkérőnek meg joga van ahhoz, hogy menedékkérelmét előterjessze. (A menedékkérő nem támadja a határt, az országot, hanem védelmet kér tőle."

A menedékkérelem benyújtásához szükség van egy magyar ügyintézőre.

Az ügyintézők azonban NEM a zöld határon bóklásznak, menedékkérőkre lesve, hanem lakott területeken belül elérhetőek.

Így könnyű belátni, hogy ahhoz, hogy a menedékkérő be tudja nyújtani a kérelmét, NEM SZÜKSÉGES a zöldhatáron császkálni.

A menedékkérőnek NINCS szüksége arra, hogy ILLEGÁLISAN, az államhatárt megsértve lépjen be. Nyugodtan beléphet bármelyik határátkelőhelyen.

Illegálisan, a zöld határon NEM is a valódi menekülők jönnek.

Ott azok jönnek, akik TUDJÁK, hogy NEM számítanak menekültnek, NEM fogják elfogadni a kérelmüket, és útlevél meg vízum nélkül BE SE jöhetnének.

Na ezeket kell a műszaki határzárral az országon kívül tartani.
Nem kifejezetten a kerítés a baj, hanem az, hogy néhány embernek az agya köré is építettek, ezért nem hagyják el a fejét a gondolatai. Mások esetében viszont pont az a probléma, hogy ez a kerítés nem elég magas. Más szóval úgy gondolom, hogy a valóban létező, ráadásul…..
Nicktolvaj 2015.06.20 21:08:38
@bölcsbagoly:

"2012-től az EB határozata következtében kötelesek vagyunk mindenkit átengedni a zöldhatáron is ha menekültnek vallja magát!"

Ha át tud mászni a szögesdrót kerítésen, akkor csak hajrá :)
Nicktolvaj 2015.06.20 21:12:28
@_ng_:

"Lehet, hogy a szomszéd gyereket mindennap verik az alkoholista szülei, ezért kopogtat nálad. Vagy csak simán elszökött. Vagy ki akar rabolni. Vagy csak egy kis vizet kér. "

És KÖTELES vagy beengedni mindenkit, aki kopogtat nálad?

Esetleg azt is köteles vagy eltűrni, hogy ne az ajtón menjen be, hanem a fal kibontásával? Vagy a spájzablakon át?
Nicktolvaj 2015.06.20 21:13:30
@Chris Lamb:

"Ugyanis ha 25 millió bevándorló elindul Európa felé nem segít más csak a golyószóró."

Vagy az aknazár.
Azért rossz, mert nem a funkciója adja az igazi súlyát, hanem a világos illeszkedése a kormány bezárkózó, etnicista, versenyellenes nemzetképéhez. Nem lenne semmi bajom a kerítéssel (pontosabban nem tudok jobbat), ha az egy egyébként nyitott, az emberek szabadságára és…..
Nicktolvaj 2015.06.20 20:59:50
@unionista᠍:

"de ezt diplomáciai értelemben nem egyszerű tető alá hozni. mert ehhez berlin, bécs, budapest, ljubjana, zágráb és belgrád egyetértése szükséges. "

Úgy érted, hogy ha berlin, bécs, budapest, ljubjana, zágráb és belgrád NEM AKARJA, hogy a magyarok megvédjék a HATÁRSÉRTŐKTŐL a saját hazájuk államhatárát, akkor a magyarok legfeljebb elmehetnek sírni egy sarokba, de NEM védhetik meg a határaikat a határsértőktől?

:DDD
Nicktolvaj 2015.06.20 21:01:55
@unionista᠍:

"és egy következő lépés lehet az, hogy ha kell, akkor az uniós haderő segíti a rendteremtést észak-afrikában"

A "rendteremtésen" már túl vagyunk az USA jóvoltából, amibe a NATO európai tagállamait is belerángatta.

Éppen a "rendteremtésből" lett a baj, meg a demokrácia exportjából.
Nicktolvaj 2015.06.20 21:03:14
@unionista᠍:

"a nagy kérdés, hogy mit szólna ehhez washington"

Szerinted mit szólna, amikor ÉPPEN Ő tolja rá Európára az afrikaiakat?
Dror Morag, az izraeli Meretz parlamenti párt főtitkára a múlt héten az Európai Szocialisták Pártjának Budapesten zajlott kongresszusán vett részt. A DiploMaci Blog az izraeli belpolitikáról, az izraeli-palesztin békéről, és a baloldal helyzetéről kérdezte.   A Meretz párt…..
Nicktolvaj 2015.06.20 12:05:27
@Arthur Bloch:

"-Néha azon is el kellene gondolkodni,hogy a béna EU nélkül hol tartanánk ?"

Figyelj, te barom:

25 éve nyaljuk a nyugat seggét. Mi lett azóta jobb?

13 éve nyaljuk az Unió seggét. Mi lett azóta jobb?

SEMMI nem lett jobb azóta, sőt, sokminden ROSSZABB lett az elmúlt 25/13 év alatt.

A Nyugat nyomására a magyar helytartóik szétzüllesztették a magyar ipart és mezőgazdaságot, munkanélküliségbe taszítva emberek millióit a 25 év alatt.

Felszámolták az állattenyésztést, a növénytermesztést, a ráépülő feldolgozóipart. Miért? Hogy legyen piaca az ideömlesztett nyugati szarnak, hogy a nyugati parasztnak, meg a nyugati prolinak legyen munkája.

Nyugati nyomásra számolta fel a magyar "büszkén" az egykori szovjet kapcsolatait, és vonult ki ÖNKÉNT a keleti piacról. Milyen érdekes, hogy amelyik piacáról a magyar hétfőn kivonult, oda az egyáltalán nem finnyás NYUGATI kereskedő kedden be is vonult.

Mi lett a VILÁGHÍRŰ magyar mezőgazdasági kombinátokkal? Mi lett az állami gazdaságainkkal? Mi lett a könnyűiparunkkal? Mentek a levesbe, mert Magyarország nem arra kellett a Nyugatnak, hogy TERMELJEN, hanem arra kellett, hogy VÁSÁROLJA azt, amita Nyugat szállított a boltokba.

Mondjuk a magyarok munkájának a gyümölcse jórészt akkor is eltűnt az akkor kommunista jelmezben pózoló judeo-liberális körök zsebébe, meg a "baráti" országok megsegítésére - nade akkor még a TERMELŐESZKÖZEINK legalább megvoltak - mára azok is eltűntek kézen-közön. Vagy külföldi tulajdonba kerültek a "privatizáció" során "vállalkozóvá" lett ex-párttitkárok kezéből, és a termelés nagyobbik részét külföldre vitték, vagy felszámolták a cégeket, hogy ne legyen KONKURENCIA a Nyugat cégeinek.

Hogy a magyar miből fog megélni, az sose érdekelte a Nyugatot. Adtak a magyarnak "jóáras" KÖLCSÖNT, hogy ha nincs munkája, vagy a béka segge alatt van a jövedelme, akkor is vásárolhasson.

Ráadásul VÉRT HÁNYNAK a legkisebb gesztustól, ami arra irányul, hogy a magyar KELET felé is tájékozódjon.

Ki nyert itthon a kritika nélküli és feltétel nélküli Nyugat-imádaton?

A judeo-liberális csürhének meg a buzilobbinak láthatóan kinyílt a csipája az elmúlt pár évtized alatt.

Mára ott tartunk, hogy a Nyugat még abba is bele akar ugatni, hogy miről lehessen BESZÉLNI és miről NE lehessen beszélni ebben az országban.

A magyar emberek döntő többségének ELEGE van a nyugati befolyásból, meg a judeo-libsik kritika nélküli Nyugat-imádatából.
Nicktolvaj 2015.06.20 12:08:00
@Arthur Bloch:

"ki is lehet lépni - ám akkor "nemzethy"-bb lesz a nyomorúságunk."

Mert 2002 előtt a magyarok mérhetetlen nyomorúságban éltek? És csak az EU-tagság után, a "segílykékből" kezdték összeszedni magukat? Ezt mondod, te barom?
Nicktolvaj 2015.06.20 12:16:08
@maxval bircaman szerkesztő:

"Az EU alapszabálya szerint csak európai ország léphet be az EU-ba."

És szerinted hány NAP alatt tudnák az askenáziak nyomására Izrael uniós lakájai átírni a szabályokat?

A 10 milliós askenázi közösség a világ vezető nagyhatalmát, az USA-t is a markában tartja. Obama két jobbkeze, a FED elnöke és a pénzügyminisztere egyben a 2. és 3. legbefolyásosabb zsidó a világon a Jerusalem Post szerint? (Az első természetesen Netanjahu elnök.)

És Obama nyilván az adminisztrációja alacsonyabb szintjeit se redneckekkel meg hillbillykkel töltötte fel, hanem derék, megbízható askenáz származású emberekkel az amerikai és az askenáz nép örök, megbonthatatlan barátsága nevében.
Amikor szerdán előjött a kormány a szerb-magyar határon felhúzandó kerítés (a továbbiakban hadd nevezzem az egyszerűség kedvéért Orbán-vonalnak) ötletével, kissé felpörgött az eddig sem alapjáraton menő menekültvita. És most először látszik úgy, hogy a számok, a…..
Nicktolvaj 2015.06.19 21:31:37
@Chris Lamb:

"Valószínű azért egy AK 47-essel tudnék lőni."

Összeomlás film, útépítős jelenet:

www.youtube.com/watch?v=abJnqm9abEo

:DDDDDDDDD
Nicktolvaj 2015.06.19 21:34:32
@kesztió:

"Akkor ki is a hülye?!"

Te.
Nicktolvaj 2015.06.19 21:49:24
@GERI87:

"aki ide Európába bejutott valahogy, már nagyon nehéz, vagy lehetetlen lesz kipaterolni innen"

Sőt ahogy megvetette a lábát, hozza maga után a népes kiccsaládot is.