Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mesemondó Barnabás

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült az új honlap! A mai naptól ezen a blogon már nem lesznek új tartalmak. A régiek bizonytalan ideig maradnak csak meg itt, hamarosan törlésre kerülnek. Nézd meg az új honlapot: http://mindenmese.hu/..
Bevallom, kissé izgatottan írom e sorokat. Igen... Izgatottan, és várakozással telve. Ez az utolsó előtti bejegyzés. Még egy lesz, és ennyi, nincs több. Itt legalábbis nem. Megszűnik a blog? Nem! Csak elköltözik és megújul! Jövő héten ez a blog csak digitális útjelzőtáblának marad meg, mutatni,…..
Hol volt, avagy hol nem volt, Képzeld, Karcsi herceg volt! Karcsi herceg lovon járt, Sok játékot kipróbált.   Egyszer egy szép délután Pihent egyet dél után. Egy nagy fa alá heveredett, Pihenéséből alvás kerekedett.   A fiatal herceg három órát durmolt, Álmában pedig egy hercegnőről…..
Szeretnéd, hogy Mesemondó Barnabás írjon egy olyan mesét, aminek Te mondod meg, hogy ki legyen a főhőse, és Te döntöd el meg, hogy mi történjen benne? Most van rá lehetőséged! A mai napon indult el facebook nyereményjátékunk, amivel egy Szárnyaló Szív csomagot nyerhetsz. A…..
"Mézeskalács ház bérbeadó, olcsó és kényelmes otthon akár egy egész családnak!" – hirdette a tábla a kerek erdő legszélén. Pár perce került oda, még mellette állt Jancsi, kezében hatalmas fa kalapács, amivel a földbe verte. "Juliska, biztos vagy benne, hogy bárkit is érdekelni fog ez?" – kérdezte…..
Mesemondó Barnabás facebookon is aktív. Mivel lehet, hogy nem mindenki követte ott az eseményeket, ezért pár bejegyzést kiemelek onnan, ezúton is kívánva Szeretetteljes Karácsonyt mindenkinek. A lila holló dilemmája (2015.12.15-i bejegyzés Mesemondó Barnabás facebook…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy anyuka, aki meg akarta venni a gyermekének a Tökéletes Ajándékot. Három héten keresztül minden nap bújta az újságokat, és járta a kicsi és a nagy boltokat. Megnézett minden lehetséges játékot, ruhát, ami csak eszébe jutott. Három hétbe…..
Hol volt, hol nem volt, sőt még most is van: Él közöttünk egy férfi, aki egész életében mesélt. Barnabás. Ő maga észre sem vette, mégis így teltek napjai. Mesélt másnak, és mesélt magának. Mesélt az életéről, mesélt a képzeletéről. Mesélt fiatalnak és mesélt öregnek.…..