Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Árpád 2

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom önöknek is feltűnt, hogy karácsony körül egyszerűen összeomlott a posta. Azóta viszont egyre több olyan hír érkezik, hogy minden rendben, a posta helytállt, kézbesített minden csomagot időben. Nem is ragadtattam volna magam arra, hogy leírjam a saját tapasztalataimat, de egyszerűen kiverte…..
Orbán Viktor annak a Mediaworks-nek nyilatkozva ítélte el a korrupciót és ígért szigorú fellépést, amit Mészáros Lőrinc vásárolt fel. Tegnap, december 23-án ugyancsak Mészáros Lőrinc egyik cége kapott 2,5 milliárdos megbízást az államtól...
Na, ez az, amit soha nem fogunk megtudni...
Kiss Árpád 2 2016.12.25 07:34:47
@Lindalinda: Nem, barátom, az a probléma, hogy az ilyen kimosott agyú, tanulatlan, a végletekig korátolt analfabéta (hát olvasd már át mit és hogyan írtál.... Hány ordas nagy helyesírási hiba van benne... És te nevezed magad Magyarnak?) véglényeknek is egyet ér a szavazata. Viktor ezt nagyon jól tudja, és Orwelli módszerekkel, győzelmi jelentésekkel, és nem létező ellenségekkel (tudod, hogy ki az a Soros György, vagy csak azért gyűlölöd, mert azt mondták gyűlölni kell) tart téged szellemi kontroll alatt. Bár.... Ahol nincs víz, ott nem lehet hullámot csinálni...
Kiss Árpád 2 2016.12.25 07:37:32
@vNHM: eljen az egyetlen es igaz MTVA, valamint a szent es serthetetlen kedves vezeto, viktor... Es te nevezel komcsinak? Huzzal vissza tortenelmet tanulni hulyegyerek, mert ha meg jobban egeted itt magad a vegen rad gyullad a haz...
A Fidesz úgy tesz, mintha elegánsan elengedhetné a letelepedési kötvényt, pedig most már nem vonulhat ki ebből a történetből úgy, mintha pusztán gazdasági kérdés lenne a konstrukció megszüntetése. A feloldhatatlan ellentmondás illusztrálása felvillantunk egy fikciót: Mit szólnának Donald Trump…..
Kiss Árpád 2 2016.11.14 10:59:45
@Ballib cenzúrázók réme 18: Ha a Fidesz nem szavazza meg a Jobbik módosító javaslatát, akkor MINDEN Fidesz tag, és a hozzájuk tartozó klientúra egy migránspárti hazaáruló szemétláda! Érted már a csavart benne?:-) A jobbik részéről ez viktorék pofánfosása. Egyétek meg amit megfőztetek kecsegek! Mit fogsz rá mondani, ha a Fidesz nem szavazza meg? Hmm?
Mondanánk, hogy szorul a hurok Rogán Antal nyaka körül, ám sokszor olyan érzésünk támad, mintha a propagandaminiszternek nem is lenne nyaka, annyira felülírják a fizika, a biológia, valamint a politika törvényeit a történtek. Rogán nyugodtan élheti életét a luxuslakásában, helikopterezhet,…..
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
A történet jó régen kezdődik. Valaha réges-régen , az ántivilágban, de legalábbis a múlt kedd előtt, született egy egészen kicsike baba. Minden előzetes konzultáció nélkül jött a világra, vele ugyan nem beszélte meg senki, hogy meg akar-e születni. De megszületett, körülpillantott, hogy hova is…..
Kiss Árpád 2 2016.11.02 07:00:22
@nemecsekerno_007: huha fiam.... 1 mg haloperidolt gyorsan ernonek mert itt a roham... Sokat megeltem mar de regen lattam ekkora tanulatlan korlatolt sotet lelkuletu csolatasu tajekozatlan csokonyos barmot mint te vagy. Komolyan, osszefuggestelen ertelmetlen hulyesegeket beszelsz itt kora reggel... Szoval valaki hozza mar a Haldolt az ápoltnak... Mi az h csak az kapjon nyugdijjat akinek a gyerekei kitermelik? A nyugdijadat nem az utanad kovetkezo generacionak kell kitermelni hanem magadnak. A felesegem meddo te rohadt mocskos szemet, soha nem lehet gyerekunk. Most akkor mi legyen fideszmajom!? Hagyjam el az asszonyt? Fogadjak orokbe? Neked sem kivanom ezt az erzest te paraszt!
Kiss Árpád 2 2016.11.02 07:00:54
@nemecsekerno_007: huha fiam.... 1 mg haloperidolt gyorsan ernonek mert itt a roham... Sokat megeltem mar de regen lattam ekkora tanulatlan korlatolt sotet lelkuletu csolatasu tajekozatlan csokonyos barmot mint te vagy. Komolyan, osszefuggestelen ertelmetlen hulyesegeket beszelsz itt kora reggel... Szoval valaki hozza mar a Haldolt az ápoltnak... Mi az h csak az kapjon nyugdijjat akinek a gyerekei kitermelik? A nyugdijadat nem az utanad kovetkezo generacionak kell kitermelni hanem magadnak. A felesegem meddo te rohadt mocskos szemet, soha nem lehet gyerekunk. Most akkor mi legyen fideszmajom!? Hagyjam el az asszonyt? Fogadjak orokbe? Neked sem kivanom ezt az erzest te paraszt!
Az ezoterikus programnyelveken már túl vagyunk, ezúttal pedig egy valamivel praktikusabb válogatással állok elétek. Magyar és nemzetközi programozó fórumokon egyaránt visszatérő kérdés, hogy melyik programozási nyelvvel érdemes a szoftverfejlesztés rögös útjára lépni. Szeretnék bemutatni néhányat…..
Kiss Árpád 2 2016.10.29 17:41:55
@midnight coder: jaja:-) a munkahelyemen a hyper-v meg ms ad kornyezet miatt ra vagyok kenyszerulve a powershell hasznalatara de minden reggel fel orat sirok a wcbe h miert kell engem buntetni.
Nagy változásban a politikai erőtér, jól jelzi ezt az is, hogy Gyurcsány Ferenc 12 év után tért vissza a Hír TV stúdiójába, hogy Szöllősi Györgyinek adjon interjút. A teljes beszélgetést a HírTV oldalán meg lehet nézni. Összesen 13 perc hosszú, aki valamiért mégsem akarja végignézni, annak…..
Kiss Árpád 2 2016.10.13 06:24:07
@Bajer Zsolt: igazad van, egy kis helyesbitessel. Nem nem tudnak, hanem nem tudunk. Sajnos a nyakunkon maradt 26 év politikai elitjet (minden paroto beleertve) meg a dedunokaink is szivni fogjak. Ugya is gondolj bele, gyermekeink ebbe a torz, vegletekig korrupt rendszerben nevelkednek, itt tanulnak egy elferditett, hamis oktatasi rendszerbe, melyet koszonhetunk az elmult 26 ev osszes kormanyanak. Ha meg a mi generacionkban meg is tortenik a rendszervaltas, a gyermekeink az o gyermekeiknek meg ezt fogjak tanitani.
A Népszabadság bezárásáról azt bírta mondani egy szocialista politikus (Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke), hogy ilyen esemény a rendszerváltás óta nem volt. Erre mit ír a habonyista propagandamédia? Ezt:..
Kiss Árpád 2 2016.10.13 05:15:10
@vénkujon: elobb bizonyitanod kell. Ritualisan el kell egetned egy szegfut, mikozben narancslevet iszol. Aztan indokolnod kell, hogy miert van viktornak igaza
Kiss Árpád 2 2016.10.13 05:22:04
@monddazigazatmar: ne terelj. Miert irt le hazgsagokat a Habony Idok? Erre valaszolj nekem.
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
Kabinet Helikopterezés 2016.10.09 11:10:05
Az eheti kormányülésen a miniszterelnök némiképp ingerült, mert ugyan hétvégén megvívott egy csatát, saját véleménye szerint győztesen, de a kabinetfőnöke már megint nem bírt magával...
Kiss Árpád 2 2016.10.10 04:52:26
@Nzoltan: nem a helikopter az ugy, ertsd mar meg, hanem az, hogy csipobol osszevissza hazudozott rola. Leszarom, hogy mivrl ment, tolem a felcsuti nasa is kolcsonozhetett volna neki NERterprise urhajot, nem erdekel. Az erdekel, hogy nyilvanvaloan hazudott rola, es perrel fenyegetozve letagadta, majd azota kussol. Fletot is elzavartuk a p...csaba amikor kiderult, hogy hazudozott. Ezekkel miert nem teszuk ezt?
Kiss Árpád 2 2016.10.08 07:18:56
@annamanna: nokérem. 3000 angol font egy havi atlag britt fizetes. Olyan mint itt netto 200-250 ezer forint. Magyarorszagon 750 ezev forint 6 havi atlag netto ber... Ne hasonlitgasd mar angliat magyarorszaghoz. Nem hiaba london a masodik legnagyobb varos...
Kiss Árpád 2 2016.10.08 07:29:00
@annamanna: jah es ha vegigolvasod a cikkeket. Teljesen felhaboritott a viseljedesevel mindenkit. Itt meg... Tudod, amig egy hercegnőt nem lehet levaltani, addig kopter tónit siman...
(kép: Szarvas) Nem irigylem most Rogán Antalt, nem mintha tegnap irigyeltem volna, sőt, vasárnap sem, csak egy kicsit, mert mindig is szerettem volna helikopterrel közlekedni egy kicsit, felőlem esküvőre is vihetett volna, vagy mondjuk a nizzai reptérről Monte-Carlóba, mint a nagyokat, de egyrészt…..
A DPRK 360 blognak sikerült megszereznie az idei észak-koreai női divatkatalógust (녀자옷 - Női ruhák). A katalógus nem csak fényképeket tartalmaz, de szabásmintákat is, hogy a hölgyek otthon is elkészíthessék a divatos öltözékeket. A ruhák többsége a 80-as, 90-es évek nyugati divatját szintetizálja a…..
Kiss Árpád 2 2016.10.05 12:06:35
@Sir Galahad: magyarorszag fele kozmunkas, a korhazak usznak az adossagban, 4 millio ember a letminimum alatt, az orszag 10%a kulfoldon dolgozik, de stadiont meg kisvasutat epitunk. Van itt hasonlosag keremszepen...
Talán senki nem számított erre a verzióra, pedig a Fidesz életútjából, gondolkodásából, politikai mentalitásából egyenesen következett: Orbán Viktor úgy tesz, mintha a vasárnapi népszavazás eredményes lett volna. Minden továbbit ebből vezet le és ennek súlyos következményei lesznek...
Kiss Árpád 2 2016.10.04 04:11:08
@monddazigazatmar: hali. Probaljunk ki valamit. Csak igennel vagy nemmel valaszolhatsz. Nem terelhetsz nem bullshitelhetsz csak igen/nem, i/n, y/n. Velemenyed szerint a vasarnapi nepszavazas eredmenyes volt es a Magyar valasztopolgarok tobbsegenek az akaratat tukrozi?
Kiss Árpád 2 2016.10.05 05:15:36
@Totya_botya: há, megvagy! Kimondtad, hogy érrvénytelen! Na ecsém, este mész raportra habonyhoz, es ket havi zsoldod ugrott...
Kiss Árpád 2 2016.10.05 05:19:22
@Censored Trompf: a válasz nem. 3.200.000 ember nem a Magyar valasztok tobbsege.
A mai népszavazás 95%-os feldolgozottságánál az érvénytelen szavazatok aránya 6,3%, ez már 5% alá nem mehet. Területi megoszlásban természetesen Budapest, azon belül is a 13. kerület vezet, a legdurvább szavazókörben 32,7% érvénytelen, majdnem egyharmad. De 20% körüli vagy feletti értékkel…..
A tegnapi estén az ellenzék hozta a kötelezőt, még ha kicsit nyögvenyelősen és izzadtság szagúan is - kivéve a Kutyáékat, ők nem izzadtak, gondolom azért, mert két farkuk van. De végül letudták ezt a szavazást is, pedig hát ez a szavazás mindenkinek csak púp volt a hátán. Némi szerencsével az…..
Kiss Árpád 2 2016.10.04 04:22:03
@Pop40: csak az a problema, hogy ez a kerdes nem arrol szolt, amirol te irtal. Egy nemletezo dolgrol ( brusszeli kvota) kellett nepszavazni. Nem orban menekultpolitikaja volt rossz, hanem a kerdes. Ezert is nem mentem el.
Kiss Árpád 2 2016.10.04 04:29:34
@bircaman maxval szerkesztő: akkor te ezt sikernek konyveled el? 3 millio 200 ezer valasztopolgar nem az orszag tobbsege hanem kisebbsege. 3.200.000<4.100.000 es a relacios jelet es anmak jelenteset nem az IS, nem soros, nem a ballibek, es nem a mirgancsok talaltak ki. Barmit is mondasz, barmit i magyarazol bele, barhogy csurod-csavarod, sajnos a fenti egyenletet nem tudod sikernek eladni. Tegyunk bele eldontendo kerdes eseten egy valtozot. 3.200.000+X>4.200.000 Itt X jeloli azt a szamot, ami annyi embert jelent, hogy orban politikajat sikernek es ne bukasnak iteljuj meg. Es ehhez nem kell Neumann Janosnak lenni. Ez altalanos iskola 2. Vagy 3. Osztaly
Kiss Árpád 2 2016.09.27 06:36:18
@wolves84lb: pont ez jutott eszembe. A menekultek tavoltartasat kezelo politikaval egyetértek, a nepszavazassal nem. Akkor most en fideszes vagyok vagy libsi (megjegyzem, egyiknek se tartom magam)
Kiss Árpád 2 2016.09.27 07:33:59
@KayD: az a gond tudod, hogy ez itt tul jol sikerult. Magyarorszagon egy hulyere ketto jut, igy nem volt nehez dolga viktornak. Gyurcsany eloadasa utan meg aztan tenyleg. Apropo, emlekszel egy Hindenburg nevu bacsira? Gyenge volt politikailag es vesztere kinevezett egy Adolf nevu bacsit birodalmi kancellarra. Gyurcsany...hindenburg, viktor... Egeszitsd ki a kitalalos jatekot.
Kiss Árpád 2 2016.09.20 05:28:16
@medium size devil: kozalkalmazotti bertabla. Stabilan minimalber alatt...:-)
A motoros futár épp úgy nem tudott semmit, ahogy az országban senki sem. Leszámítva persze az ellenzék vezérét és egy nagyon szűk, még a Fidesz elnökségénél is szűkebb kört. Orbán Viktor biztos volt benne, hogy nagy lesz a hatás, azt azonban még ő sem tudta kiszámítani, merre fordulnak az…..
Kiss Árpád 2 2016.09.18 09:02:09
@röf: nagyságrendekkel, pedig 10 éve ugyanaz a munkahelyem. Közalkalmazott vagyok, akinek 10 eve nem emelkedett a bére
Kiss Árpád 2 2016.09.18 09:06:17
@Szindbad: te meg mi a branerrol beszelsz? Hogy jon ez most ide? Javaslom surgosen alj le a szintetikus drogokkal.
Nemrég átjött a szomszédom, és mondta, hogy nézzem meg a konyhájukat, mert most újították fel. Pontosabban nem felújították, csak kicserélték a csempét. Átmentem, megnéztem, és megállapítottam, hogy a csempe most már nem így csíkos, hanem úgy. Olyan százezer forintos nagyságrendbe került…..
Nincs olyan nap, amikor ne jelenne meg cikk arról, hogy Magyarországon súlyos munkaerőhiány van. 2016-ban a magyar gazdaság fő problémájává a munkaerőhiány vált, ami nemcsak az olyan magas hozzáadott értékkel rendelkező ágazatokat érinti, mint például az IT-szektor, hanem…..
Kiss Árpád 2 2016.09.10 08:23:55
@BéLóg: lehet en tudom rosszul, de a keletnemet markat a nyugatnemet markaval egy darabig nem 1:1 ben valtottak. Tenyleg nem tudom, ugyhogy javitsatok ki. Am. A tobbiben igazad van
Egy éve még szinte mindenki elítélte László Petra cselekedetét, amikor a menekültek kitörésekor egy gyermekét a kezében tartó férfit gáncsolt el, majd egy kislányba is belerúgott. Tettét csak súlyosbította, hogy hivatalosan újságíróként volt jelen a röszkei réten, de egy szélsőséges nézeteiről…..
Kiss Árpád 2 2016.09.10 07:11:34
@atpijkamo116: szerintem nem az eszköze, hanem produktuma
Kiss Árpád 2 2016.09.10 07:22:05
@morpho: Orbán valóra valt alma lenne. Olyannyira lebutitotta a nepet, hogy barmit tehet veluk. Nezz ra az emberekre. Gondolkodas nelkul ismetelgetik, amit a nagyvezer mond, mert mint annak idejen Hitler, zsenialis politikuskent (szornyetegkent) elerte, hogy az emberek ne legyenek masok, mint ures tekintetu agyatlan, engedelmes, alazatos husdarabok. Olvasd csak a kommenteket. Soros libsi ballib libbant migrancs. Ezzel az ot darab szoval operal mindenki. Tenyleg ezektol a hipnotizalt husdaraboktol varod, megertsenek olyan szekunder es tavlati problemakat, osszefuggeseket, mint a gazdasag, oktatas, egeszsegugy?
Kiss Árpád 2 2016.09.10 08:03:46
@Willkommenskultur: latod baratom, keptelen vagy emberkent viselkedni, igy hat probalom leforditani a nyelvedre: idefigyejj te csokott narancsagyu barom. Hat hol all 100x jobban mint 10 eve? Hol a nyugdijjad? Hol vannak az orvosok, miert van majd 1000000 kozmunkas? Persze ha sokat mondogatod hogy jobban teljesit, akkor biztos ugy van. A tobbi fideszbuzinak meg azt uzenem, hogy ha ennyire faszagyerekek vagytok akkor mantakarodjatok be a rendorseghez a hatarvadasz toborzora! Ott legyen nagy a pofatok, gyava fergek csak ugattok!
Az elbarmolt, felrobbanó akksik miatt a Samsung visszahívja az összes (!!) eddigi eladott Note 7-et tepsitelefont, amit egyébként az új iPhone ellenfelének szántak. Egy pár tíz darab durrant szét eddig, ami nem tűnik túl nagy parának, egészen addig, amíg le nem olvasztja valakinek a fél arcát. A…..
Kiss Árpád 2 2016.09.07 20:05:54
@Ambiorix: minden politikusnak kellene egy ilyen... Hátha végre megtisztulna a közélet...