Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haborushos

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Chiu Yu-kit népszerű hong kong-i televíziós volt egészen július 31-ig - azóta inkább hírhedt. Ekkor ugyanis az Asia Television (ATV - nu, ez ott is debilek gyülekezete) munkatársa fölszállt egy buszjáratra és mivel emeletes jármű felső szintjén nem volt senki, ezért úgy…..
Most már nem csak abból van botrány Amerikában, hogy Jesse Jackson, híres polgárjogi harcos egy véletlenül bekapcsolva felejtett mikrofon miatt az egész nemzettel megosztotta, hogy kivágná Barack Obama heréit, de állítólag még azt a szót is kimondta. Igen, azt, ami n-nel kezdődik,…..
Mindenki legnagyobb örömére ma a TV2 bemutatja nekünk Uri Geller kalandos életét, csak, hogy ne lankadjon a lelkesedés. Gondolom, átváltozik benne csírázó növénnyé, meg ketyegő órává, de legalább egy ugráló kiskanállá. Nem is mondom meg, mikor lesz a műsor, akit érdekel, az…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Az informatika köztudottan ezoterikus tudomány, megtréfálta szegény Seiket, aki egy raklap könyvet rendelt volna 40%-os kedvezménnyel, amikor beütött a ménkű: Tisztelt Alexandra! Legutóbbi hírlevelük és honlapjuk tanúsága szerint Önök 40%-os akcióval kínálják az Európa…..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
A gyümölcsöző gyűlölködéshez fontos, hogy pontosan kijelöljük az ellenséget. Mi a geciputtony, kisebb majmokat szeretnénk letaszítani az érdemtelenül bitorolt trónról, az emberszabásúakkal például nehogy semmi bajunk, de direkte csodáljuk őket, kivéve amikor úgynevezett…..
A 90-es években nagy sláger volt statisztát toborozni, az ember befizetett pár rugót, aztán sosem hívták sehova. Azóta ugye a civilizációs fejlődésnek hála már komplett wannabecelebrity-csomagokat árulnak, akár gyerekeknek is. Aki nem akar országos tévében porrá égni, egy…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..
"Eggyé válni az Erővel, s mégis létezőnek maradni... ez mindennél nagyobb hatalom!"..
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
Én például már a körömágyam is kirágtam, aludni se tudok éjjel, csak forgolódom, ide-oda vet az ágy, és közben az jár a fejemben, hogy mégis ki lesz Stohl Buci partnere a Szombat esti lázban. Kinek a csillámporos dekoltázsáról álmodnak majd a vízvezeték-szerelők és az…..