Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Sámán

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta tervezgettünk már egy olyan cikksorozatot, amiben egy kicsit filozófikusabb vizekre evezve összegyűjtenénk 1-2 olyan gondolatot, amik a „felsőbb” szférákkal, és az igazán szövevényes következtetésekkel foglalkoznak. Nyilván nem fogunk tudni teljes képet adni, de az a szándékunk, hogy szépen…..
Magyar Sámán 2016.04.28 19:42:23
@Zicky72: Szervusz! :)

Nagyon örülök, hogy megint láttam az írásod. Jó visszagondolnom, hogy az oldal indulásával egy minőségi közösség alakult ki (veled együtt, sokan másokkal), értékes és érdemi információk cseréjével az akkor hozzászólok között, és tartott ez majd fél éven át.
Én a magam részéről sajnálom, hogy az akkori aktív közösség már nem osztja meg a gondolatait itt, (velem együtt) csak csendes szemlélője a cikkeknek, és esetleg átfutják a hozzászólásokat. A hiány oka egyszerűen csak az, hogy ezen párbeszédek sokat adtak nekem is, és jó volt adni is, társaimnak.
Hiányzik :)
No de azért azt jó tudni, hogy nem hagyták el végleg az oldalt,*az akkori közösség tagjai* és nem adták fel a reményt, hogy esetleg változzon a helyzet* hiszen talán ezért is vannak még itt, és csendben várnak*. Persze nem változtatna semmin sem, ha esetleg, így maradna a jelenlegi aktív közösség,ahogy van, mert ez-esetben
" Ami elmúlt, annak múlttá kell válnia, s ha nem akar, akkor tudatos munkával azzá kell tenni...." :):)

Mindig mindennel így van :), miért lenne ez kivétel?!

Egyébként a történeteddel kapcsolatban, ez jutott eszembe rögtön... "szeretlek, sajnálom, bocsáss meg, köszönöm" HO'OPONOPONO ami egy hawaii-i módszer, és rendkívül hatékony :) szerintem a lehető legjobban jártál el :)

Image Nation* Küldtem e-mailt neked, ha lesz érkezésed, kérlek reagálj rá.
Magyar Sámán 2016.04.29 16:52:28
@xyron: Seth

Amit írsz, igaz, (és örülök, hogy írtál) ám én ebből az igazságból más konklúziót vonok le, mint te.
Engedd meg, hogy ezt megosszam veled. és olvasó társaimmal.
Induljunk el azon a vonalon, amin te is elindultál! A feladat, ami nincs. Valószínűleg egyetértünk abban, hogy az „igazságnak „ „megértésnek” több szintje van, és valóban, ha az egyetemleges „szabályt” szeretnénk vázolni, az valahogy úgy hangzana, hogy létezni, megélni vagy itt (TE+ÉN)*mi mindannyian* Ennek okán igaz, hogy az egyetlen feladat, ami nincs is lényegében, csak a LÉT azaz…
„ÉLNI
MEGÉLNI ÖNMAGAD
ÉLVEZNI AZT, AKI VAGY”

Így erre a létezésre, tekinthetünk akár színházként is, amit a benne résztvevők,* mi mindannyian* döntéseikkel „rendezik” „alkotják”, „teremti”, és szereplői is!
A cél tehát valóban az, hogy „Hogy megéld, átéld önmagad” ahogyan azt írtad is. Ám az „azt hittem” fogalom, ennek a színháznak fontos része, alkotója. Ha már színház analógiát használtunk, kezdeményezésedre, akkor a szereplői, akik mi vagyunk „színészei” és egyben kellékei is, valamilyen szerepet felvettünk és azt „játsszuk”, teljes megéléssel. Hiszen ez volt a döntésünk!
Nincsen jó és rossz szerep, csak megélés, a szó szoros értelmében a teljes átélése, ISTEN *önmagunk* egy bizonyos aspektusának. Így tehát választottunk szereposztáskor, sőt menet közben is gyakorta más szerepet választunk, (ahogy a színházakban is van, hogy egy szereplő több szerepet is játszik) eltérve az eredeti választástól. A lehetőségek száma szinte végtelen, és mi bizony megpróbáljuk kijátszani a létező összes szerepet, a létezés megannyi megnyilvánulási formáját végigjárva, hogy minden létező élményt begyűjthessünk életeken át.
Tesszük ezt az *idézem Image Nation-t*

„Az anomália, amiről itt szó van, az magára a paradoxonra utal, ami a végtelen teremtést generálja. Ez nem más, mint az a tény, hogy ha van olyan lény, akinek végtelen energiája van egy végtelen térben, ahol nincs idő, akkor fel fog magának tenni kérdéseket. Mivel nincs referencia pont a téridőben, csak saját maga végtelen intelligenciája, ezért létrehoz magának világokat a gondolat erejével és ezek által a végtelen világok által tapasztalja meg önmagát.”

Tehát a kérdések adottak, a válaszok, a megtapasztalással érkeznek!
Ennek okán, Te Autószerelő szerepet adtál magadnak, akinek 3 gyermeke születik, egy kisebb városkában lakik, és 2 házassága lesz. Testvérei meghaltak, szülei is korán elmennek, stb.stb.
A „rendezett” teremtett körülmények mellé, még bizonyos képességeket is leosztottál neki, sőt, viselkedési mintákat is.
A másik ÉN aki legyen most Balázs, Ő iskolabusz vezető, de mellette érdekli a spiritualitás stb stb . A 3. ÉN egy Táltos, akinek az a „szerepe” amit te adtál neki, és teremtettél hozzá körülményt, képességet, és attitűdöt, hogy gyógyító, tanító ember legyen! A 4. ÉN Jézus, az 5. ÉN ÉN Magyar Sámán, a 6 ÉN TE vagy és így tovább és így tovább.

Te azt mondod, hogy

„Amikor hős gyógyítóként az emberiség megmentéséért harcolsz, amikor a tuti megmondó guru-tanítót játszod, az még a szerep.”

Én azt mondom, nem is lehet más, szükségszerűen, és így van jól!
Minden létezőnek szerepe van, és szerepe is kell, hogy legyen.(ha pl. egy színházban nincsen valakinek szerepe, azt ki írják a darabból nemde?!)
Ha még tovább megyek, akkor pl. ezt a szerepet is te választottad másnak, hiszen az is te vagy. ÉS természetesen a saját szerepedet is magad választottad, (velem együtt)

„Hogy hasznos tagja legyél a társadalomnak, mert valaki azt mondta, hogy hasznosnak kell lenned.

Te meg elhitted…”

A fentebb leírtak nyomán kijelenthetjük, nemcsak hogy elhitte, de ezt is kell játszania, mert ez volt a választása. És ennek az ellentéte is igaz, ha nem ebben, hanem abban hiszel éppen! Létezésnek ezt vagy azt az aspektusát kell és akarja megélni, ahogyan te a tiedet!

És végül el is érkeztünk arra a részre, ami az egyetemleges igazságot, akár teljesen ignorálhatjuk is, hiszen ez épp olyan jó és a te döntésed, mint ennek az ellenkezője!

Légvégül, a lényeg, és ami fontos véleményem szerint, hogy minden „igazságot” élhető integrálható formába kell önteni, különben semmi haszna.

Azaz, hogy legyél, aki vagy , mert az jó, és éld az életedet, úgy ahogyan éled! Fájdalommal, örömmel, csalódással, vagy éppen reménnyel! Teheted, ezt buszvezetőként, vagy Guruként! Világmegváltó, és embereket tanító gyógyító emberként, vagy épületlakatosként! Ha ezekre nem lenne szükséged, nem is választottad volna, ISTEN (TE) e megnyilvánulási formáját!

Egyszóval ez így tökéletes :)

Szerepre fel :)

Legyen szép a napod
Magyar Sámán 2016.04.29 17:34:56
@Image Nation: És tényleg:)
Én is örülök:)
Egyébként, én is Seth első hozzászólására osztottam meg a gondolataimat, a második hozzászólása is zseniális, és köszönöm, hogy megosztotta ezt itt. Csak egyetérteni tudok az általa leírtakkal.

bytheway a másik e-mail megérkezett?!
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
Magyar Sámán 2016.04.09 04:24:19
Én sajnálattal konstatálom, hogy a "kemény mag" "is" ennyire felhígult. Bár bizonyára ennek is megvan az oka, és szerepe, így kellet - kell legyen. Én az elmúlt fél évben nem szóltam hozzá semmihez, (akkor sem, ha kifejezetten engem kerestek a hozzászólásban) és csak szellősen követtem az itteni eseményeket (okkal), de mostanra egy olyan mélységet ért el, mind az "cikkek" mind a hozzászólások "minőségei" hogy, írnom kellet pár sort :). Ha másért nem hát azért, hogy Image Nation-t (nagy tisztelettel) kicsit megvigasztaljam. Nem vagy egyedül testvérem :)

A spirituális ego a felemelkedés felé vezető út legnagyobb kerékkötője, (mindannyiunknak)
vannak rá technikák, hogyan lehet, nullázni, időlegesen, tessék alkalmazni.
És bár nem szeretnék, beskatulyázni senkit sem, (ítélkezni sem) azok a hölgyek, akik végtelenül magányosak, és meg-nemértettek, és ezo nők lapján, cseperedtek,és itt próbálnak, egyfajta "ezo közösségi életet élni" próbáljanak, kicsit gyógyulni. Nem ettől lesz szebb több és jobb a létezésetek, és amellett, hogy nem segít az állapototokon, e-mellet viszont masszívan benne tart.

Végül Nem fogok "ezo rambókkal" száj-karatézni a blogon :) így blogon a párbeszéd részemről, nem lesz :) ám Privátban, ahogyan eddig is, bárkinek szívesen adok segítséget, ha úgy érzi, vagy, ha csak gondolatot cserélne, mert "neki aztán nincsen szüksége segítségre", mindegy hogyan nevezzük :)

Mindenkinek szép estét :)
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Magyar Sámán 2015.10.04 14:21:37
@anathea: Nem állítottalak be semminek sem! A saját gondolataidat és annak eredményét írtam le! Hogy te ebből, milyen keserű következtetést vonsz le, azt ne vetítsd, rám kérlek:)
Sok harag van benned,* ez nyilvánvaló* bízom benne, hogy majd béke lesz benned :) Az írásod beszédes, ahogy a reakciód is! E képen az ego is :)* erről árulkodik az is, hogy " A véleményem, nézeteim önkényes felülbírálását, átértelmezését rossz néven veszem.”
Senki nem bírált felül semmit:) Nézeteid leírtad, arra, adtam egy megközelítést, egy másik aspektust, * hogyan pozícionálható helyesen, az igazságod, véleményem szerint * ami építő jellegű tanítás. Ne roppanj bele:) csak mert nem tudod kezelni, megfelelően.
Nem akarlak bántani, már így is elég harag van benned, inkább csak ez bizonyos nézőpontot, megértést adtam. Ennek eredményeképpen keserűen vagdalkozol. Ne tedd :) az ellenség nem én vagyok :) S hogy mit kezdesz az infókkal az is rád van bízva :)
Legyen béke BENNED :) én ezt kívánom neked:)
Legyen szép a napotok
Magyar Sámán 2015.10.04 15:17:31
@miczo: Sajnálom hogy így látod :)
Az hogy adok egy aspektust és információt, és az adott esetben p.l anathea véleményével nem egyezik, még nem kötekedés :)
Ha véleményem szerint rosszul ítél meg bizonyos igazságot, és erről egy dialógus alakul ki még nem leszek "önjelölt okos"

De köszönöm a nekem címzett építő hozzászólásod, tanulságos volt :)

Legyen szép a napod
Magyar Sámán 2015.10.04 23:01:57
@anathea: Ne haragudj rám,én rosszat nem tettem veled! :)

Amit írtam az én megítélésem az én véleményem:) és ez konkrét!
Nem állíthatlak be semminek sem, mert akkor báb lennél! De nem vagy báb. Én nem gondolom, hogy beállítottalak valaminek, csak mert véleményt fogalmaztam meg. Hogy rólad szól, neked szólt, attól még nem állítalak be, mib lenne a világgal ha az én véleményem vagy bárkié tenne azzá ami vagy mondjuk. ! Ez a te megélésed és megítélésed, nem az enyém . Kezeld is a képen, és rendezd le magadba kérlek. Megint csak arra tudlak kérni, ne vetíts ki rám !
Ahhoz, hogy kiolvassa boldog boldogtalan a haragot az írásaidból nem kell ismerni téged! Nem ismerlek :) de ez nem a felszín :) (és ez az én véleményem :) )

S hogy te úgy érzed, rád nem fér tanítás... aztán, kiakadsz ha az egód (finoman) meg van jegyezve... fura :)

Én rám ráfér a tanítás, és igyekszem is tanulni. Szerencsés vagy hogy te mindent tudsz :)
Az én gondolataimnak nem kell örülnöd:),*sosem volt elvárás* és nem is tettem arra megjegyzést, hogy de már pedig azt kell elfogadnod amit én írtam:) Ezt csak (megint) te gondolod így! Leírtam azt ahogyan én látom, reagálva arra, ahogyan te látod! Ennyi. Azt viszont leírtam, hogy te mit kezdesz ezzel, az már a te dolgod. :)

És sajnos, megint keserűen vagdalkoztál! De miért?:)

Szerintem, mivel ez egészen bizonyosan nem visz téged előre (biztos egyetértesz velem ezzel), én meg már nem fogom elolvasni, amit írsz, lezárhatnánk, ezt a meddő "párbeszédet"

Ha úgy rendben érzed a dolgot, akkor, sajnálom, bocsáss meg, köszönöm.
Igazad van, tévedtem!

Csak ismételni tudom magam! Legyen béke benned mosolyjellel ;)

Legyen szép a napotok
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
Magyar Sámán 2015.10.03 13:44:07
@anathea: a válasz rendkívül egyszerű! az utolsó 4 részes írás energiája nagyon fals, köszönhetően annak, hogy nem Coreytől ered! Ez rendkívül fontos! Az információ nem szavak összefűzésében van csak jelen, sőt:) a másik inkább triviálisabb és többek számára érzékelhető, az a fajta ponyvaregény stílus, aminek eredményét úgy tapasztalhatja az olvasó, hogy 4 részen keresztül alíg mondott valamit, ami releváns!
Kicsit meglep engem, hogy te ezt nem érzed, nem látod:) de, valójában nincsen jelentősége.
Hogy mi derül ki a föld alatti civilizációról? lényegében semmi. Ami esetleg mégis, az tök nem releváns, vagy azt tapasztalhatjuk, hogy egy egymással háborúzó, félelemben élő, bujdosó, megtévesztésekkel manipuláló, csalódott, és öntelt kép, legalábbis a megjelentek (21 fő) és gondolataik szerint. Ilyen lenne? Nem hiszem. De a legnagyobb baj, az hogy nem is lehet semmilyen következtetést levonni a rendkívül hiányos infókból, és a csúnyán eltorzított energetikából, ami nem Coreytől ered! EZ A BAJ :)
Magyar Sámán 2015.10.04 17:25:50
@Frank_n_Stein: Szia :)

"Gondolom inkább a szavak energetikájára gondolsz, mert az eredeti szöveg megfogalmazásakor jelenlévő energiák nincsenek jelen. "

Minden kivetítésnek megtalálható a forrása, és a szándéka (mi táplálja) Ez az az energetika, ami dolgozik. Ez általában egyezik a szöveg energetikájával is, de pl a dezinfóknál, vagy a jól bújtatott energetikáknál, ez már nem ennyire triviális! Ott kell igazán a szavak mögé nézni! Azt gondolom én is, hogy az eredeti szöveg energetikája (from Croey) már nincsen jelen, az átírat miatt! Az alap infókat fogták, és belehelyezték egy írásba, aminek más az energetikája! Így is nevezhetjük :) És ennek okán már az eredeti infó energetikája, alig felismerhető (ez mögött lenne Corey)

Hogy ő saját bevallása szerint kölcsönzött írási stílust, pl. az említett helyesírása (amivel vádolták) nyilvánvalóan nem javul! Ergo már csak logikusan is konkrétan nem ő írta! A másik, meg nyilván Coreyből nem lesz Wilcock holnaptól! Egyszóval egy nagyon nem íróból, nem lesz holnap egy író (mármint, mint szakmabeli).
Corey-t valóban „védem” mert az a csalódottság, amit én is más is, esetleg érez a 4 rész olvasása után, nem Coreytől eredő hatásképpen jön létre, hanem valaki másétól! Sajnos igazad van… Corey keze így is benne van, hiszen felvállalta, és a nevével fémjelzi! *Ez aggaszt jobban*
Olyan események kezdődtek el a színfalak mögött, amik mögött többféle, és komoly szándék energia van, és ezek az energiák, nem a közzétételről, informálásról szól! Hogy a CIA benne van? Nagyon érdekes a felvetésed * én magam nem is néztem mostanáig* sajnos ebben is igazad van, viszont, a szálakat, amiket látok, indirektek, azaz nem direkt kapcsolat van a CIA és Corey között.. és ezek a szálak leplezettek is.

Valóban megjárta a poklot, és igaz, amit mondasz (egy kiképzett gyilkoló gép) amikor először nyilatkoztam a video alapján Coreyről, azt is mondtam, hogy nagyon viseltes (megkínzott) Ezek a tettek, energiák nyomot hagytak rajta! De továbbra is azt mondom, hogy tiszta, egyenes lélek, és nem emberi az aurája, (nagyon szép). Ám nem mindenható, sőt… gyarló ő is, hiszen „ember”! Mondhatom azt is, hogy emberünk jelenlegi helyzete pozíciója, nincsen kőbe vésve *és ezen dolgoznak is ám rendesen sokan, hogy ne legyen*

…”mesterséges körülmények között felturbózott képességeket..”

Igen én is ezt látom! Egyet kell, értsek veled! Sőt… pl az utolsó 4 részes előadásban engem kifejezetten zavart, hogy magasan képzett intuitív empataként, hogy lehet benne ennyi félsz, aggodalom? De sajnos a 4 rész szinte használhatatlan mivel igazán lényeges dolgok nem hangoztak el (energia sem volt jelen)

„ nem csak önveszélyes, hanem a fekete mágia alapja is.”

Azt hogy a fekete mágia alapja lenne, nem gondolom, de tény hogy nagyon - nagyon veszélyes, és egyébként, nem is mérhető egy ilyen eredmény, egy normális úton megszerzett képességekhez, a mesterséges, rendkívül törékeny… és ha mástól kapod, akkor ő azt, el is veheti :)

„Aki beavatott, az nem enged meg magának találgatásokat”

Én ezt másképpen látom! A megértés a MIÉRT kérdés felvetésével kezdődik és a kutatás a válaszra, (mindegy hogy hol pl fizikai vagy energetikai szinten) az nem azonnali, és sok esetben-részletekben jön csak (nem azonnal a teljes igazság). Ezeket próbálom pl. én beilleszteni a megfelelő helyre, de minden megértés 100 újabb kérdést hoz nekem. tudatos, gondolkodó emberképpen, átfutok pár lehetőséget, és hogy a lehetséges irány, válasz, mennyire jó vagy nem jó a felvetés (találgatás) után ismerszik meg számomra! Persze ez csak én vagyok, Biztos vannak, olyan beavatottak, akik a kérdést megfogalmazva, kapják a teljes választ és azonnali a megértés és megfelelő pozicionálása. * irigylem őket* De én másképpen működök :)
A (vélt valós)tudásom megélésen alapszik, hiszen pl. az adott kérdés már annak okán született meg bennem, anno, hogy megérteni vágyom, és a kérdésre, kapott x válaszokból, lett egy kép, amit én raktam ki, az én rendszerembe ahogyan az beilleszthető! Ezek az igazságok aztán azért mélyülhettek el, mert igazolták magukat, a megéléseimben, válaszként. Ez a nagy egész Megélés-válasz keresés-kutatás- megértés—hozza hitem és megélésem szerint, a bölcsességet!
Nyilvánvalóan, nem tudok mindent. De ez szerencsém:)…

Viszont, megérteni vágyok, és minél többet tudok, annál több lesz a kérdésem :) és a válaszok sokaságából, igyekszem majd összerakni azt az „én igazságomat” ami integrálható, és amit a megéléseim majd igazol!

Egyébként köszönöm, hogy miattam regeltél,* zavarba is hoztál* és had mondjam azt, minden tiszteletem a tied! Ha már nyíltan írtál, és tapogattál...Olyan valid tanító, vagy akitől sokan tanulhatnak (én is), nem az írásod okán, hanem az energetikád okán,bár ez energetikád, teljesen más minőségű, mint bárkié, akit eddig láttam.* Ezt még nem tudom hova, tenni* hálás vagyok.

köszönöm!

Viszont én bizonytalan ideig visszavonulok, majd meglátjuk hogy lesz :) Elmegyek "találgatni" :)

Legyen szép a napod
Magyar Sámán 2015.10.04 22:32:35
@Image Nation: :)
Ez egy kerek egész megfogalmazás volt :) Köszönöm szépen.
A vége különösen kedves és szép volt :)

Szép estét neked :)
A most következő két részes cikkünk a Föld bolygón zajló kozmikus kísérlethez kapcsolódik. John Lash egy autodidakta kutató, aki kísérleti miszticizmussal és mitológiák kutatásával foglalkozik. Munkáiban főleg a gnosztikus tanítások újraértelmezését adja és eredeti…..
Magyar Sámán 2015.09.15 11:26:05
@anathea: Ez igaz!

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni a szimbiózist! Ez a holisztikus kép alapja is. Azaz, nem csak lehúzni képes az egyik szűk keresztmetszet a teljeset, hanem képes a másik felhúzni az egyiket is * ez egy oda vissza, létező kapcsolat! *
A legideálisabb persze az egyensúly, éppen azért, hogy ne menjen el feleslegesen sok energia az áttételes ráhatásra (hiszen direkt módon sokkal könnyebb hatni)!

Egyszóval bár nem a legideálisabb, az egyensúly nélküli állapot * pl a test sanyargatása, különböző mérgekkel* Eddig igaz amit mondasz..

DE
A tudat uralja a fizikát, és annak energiáit, azon egyszerű oknál fogva, mert a tudat hologramja.

Felépítésében és Hierarchiában, a tudat ural mindent (3D-s energiai fókuszokat is pl test) NEM PEDIG FORDÍTVA!
A létezési síkok törvénye és annak szimbiózisa miatt, valóban vissza hat pl a 3D-s energia a 4D-re vagy azonos létezésen belül is pl test kontra tudat!
De alapvetően a test és annak energiái, *annak rendeződése*,
A TUDAT HOLOGRAMJA!
Így a "mesterek" szélsőséges esetben tehetnek bármit a testükkel, azt a tudat felülírja, mert a tudat alkotja fókuszával a 3D-s létezőt!
Ez adja magát, hogy amíg valaki nincsen olyan tudatos szinten, hogy ezt gond nélkül és állandóan megtegye,érdemes az egyensúly fenntartására (pl. fizikai testre is) oda figyelni, az oda vissza hatás miatt.

Legyen szép a napod :)
Magyar Sámán 2015.09.15 15:08:33
@anathea:
Teljesen értelek:)

De,nem csak elméleti szinten, hanem a valóságban is :) .
Persze a valóság szubjektív, hiszen sokféle valóság létezik, tudattól függően.

De az nagyon igaz hogy nem árt odafigyelni!

Egyébként ez is egy folyamat!
Értsük úgy, hogy pl. fizikai szintű behatások minél tudatosabb az egyén, annál kevésbé hatnak rá a fizikai környezeti dolgok! Ezt régen (és bizonyos szinten most is) a tudomány immunrendszernek hívta! Valójában az ellenálló-képesség, a fókusz stabilitásában rejlik! E-mellett nem A vagy B állapot van, hanem a 2 pont közötti spektrum, amiben valahol van az egyén! (mennyire ura a fókuszának) Ezek nem mítoszok! Ha valaki, létezésében VALAMI, akkor az a VALAMI sok valamivel találkozik ez a vonzás törvénye! Az azonos rátalál az azonosra! Ez igaz minden szintre!

Ha valaki mondjuk fejlettebb tudatossággal rendelkezik, akkor egy idő után, megismer akaratlanul is olyan "társakat" "példákat" saját valóságában, ami őt is jellemzi, és erősíti, fejleszti ebben a valamiben, amiben van!

Mondok egy konkrét példát

Én személyesen ismerek több olyan embert, aki pl. az agydaganatát, meditációval orvosi kezelés nélkül gyógyította meg, úgy hogy az orvostudomány nem érti ezt (az eset az első tanítómmal történt meg)
Ismerek személyesen olyan embert, aki 2 év alatt egy olyan ortopédiai rendellenességét gyógyította meg szintén meditációval, ami komoly csípő betegséget okozott neki (az egyik lába pár cm-el hosszabb volt a másik lábánál)! Agykontrollos tanfolyamon elsajátította a meditációt, és a megváltozott tudatállapotának a fókuszát, tudatosan használva, a 2 láb egyforma méretű lett!
A test létezése A TUDAT HOLOGRAMJA :).. és ha valaki EBBEN ÉL, akkor nem csak ELMÉLET, vagy olvasott irodalom lesz, hanem az EGYÉN VALÓSÁGA:)

A spiritualitást, sajnos sokan nem a helyén kezelik, ami teljesen emberi! Mivel az embert és a tudatát, a valósága határozza meg! Minden olyan dolog, ami a valóságába nem vagy csak alig integrálható, „test idegen, élet idegen, valóság idegen „ lesz, vagy marad! Éppen ezért fontos, hogy a Spiritualitást a helyén kezelve, megfelelő tanítással, felismerhessük, hogy mindenki ebben a világban él, része annak, és nem kell valamihez felnőni, vagy megváltozni, ahhoz, hogy a LÉTEZŐ része legyen ennek! Más kérdés, hogy ezekben való LÉTEZÉS megfelelő tudatosság hiányában, és megértés hiányában, alacsonyabb szintű. De ettől még mindenki ebben a létezésben van, mert nem lehet másképpen :)

A meditáció segít, a megváltozott tudatállapotot, ellenőrzött, irányított formában, létrehozni. A gyakori meditációval, pedig egyre erősebb stabilabb fókuszt tudunk létrehozni, ebben a megváltozott tudatállapotban!

Legyen szép a napod:)
Magyar Sámán 2015.09.15 20:27:30
@anathea: Már leírtam :)

Amikor azt írtam, hogy az embert és tudatát, meghatározza a környezete, az abból a szimbiózisból fakad, ami a létező, a hordozó, és a környezete produkál, kölcsönhatások oda vissza! Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy ebből a 3-as dologból nem a Tudat lenne alfába, mint legdominánsabb.

A kulcs éppen ebben van!

Ha a tudat irányított fókusszal létezik, tudatosságában, már egyre kevésbé számít a környezete hatásából a tudatra mért kölcsönhatás! Ha ez nincsen a kölcsönhatás sokkal jobban meghatározza! És persze továbbra is igaz hogy nem A állapot vagy B állapot létezik, hanem a kettő közötti spektrumban valahol vagy!
A valóság és az elmélet között sok a különbség:)
Azért írtam le, amit írtam, mert te elméletet írtál:) és csak keveseknek adatik meg ez.

"Igen, ez elméleti síkon így igaz. Erre gondoltam kivételek alatt."

Szerintem meg minden szinten így igaz! Nekem valóság, és nyilvánvalóan nem vagyok vele egyedül,s hogy kinek válik valósággá, csak a tudat fókuszán múlik:).
A példát azért írtam le, amiért elnézést, ha ennyire triviális dolgokat írtam, mert az írásodból félreérthetetlenül az jött le hogy megítélésedben elméleti síkon igaz csak, és hogy ez a kevés kivételeknek adatik meg.

Legyen szép a napod
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
Magyar Sámán 2015.09.14 21:05:55
Magyar Sámán 2015.09.15 20:12:26
@Image Nation:
Szia!

Nagyon tetszett az írásod, (ez is mint általában az összes írásod) még akkor is, ha 1-1 finom technikai részben nem ugyan azt gondoljuk teljes átfedéssel, de pl én a te régebbi írásaidban,meglátásaidon keresztül is bővítettem, ismereteimet.

Most sem értek veled pár apró részletben finom technikai hangolásban egyet, de az általam és az általad leírtak, szerintem visszaadják ezeket a különbségetek, amik valóban csak árnyaltak!

Én köszönöm megint a gondolataidat, mert tök jó olvasni őket:)

Szerintem páran (én is) sokszor azért nem Istent nevezem meg, hanem forrásnak titulálom ( a kettő jelentése ugyan az) vagy "Egy"-nek hívom, és kerülöm Isten megnevezését, mert sokakban a szónak vallási töltöttség miatt talán joggal is, elutasítóak tudattalanul !

A cikkben leírt világkép sem logikátlan, csak bizonyos fogalmakat rossz helyre illesztet Cobra, és ebből rossz következtetést vont le! Így eredményezett egy elsőre, valóban hibás alap tézist, de az energiája mégis rendbe volt.. ezért is kutattam fel benne a hiba forrását! Ha ezeket helyre igazítjuk, és azokkal vizsgáljuk, már mindjárt egészen más a történet, és rendben van!

Valóban minden az "Egy"- ségen belül zajlik, és annak elemei (pl mi) polarizáljuk a világot. A kiváltó okok a 3 tényező, amit írtam.

Ugyanakkor...

Csak az elmélkedés és gondolatok miatt írom, kérdezem...

"de a lényeg annyi, hogy nincs jó és nincs rossz"

Ez annyira közhelyes igazság! De vajon jó helyre pozícionáljuk?!

Úgy értem, hogy a vizsgálódónak (tudatnak) mindig lesz szubjektivitása az általa észlelt, teremtett világban! A Létező pedig éppen az osztottságából fakadóan különbözően él és él meg dolgokat!
Ez nyilvánvalóan kizárólag. a forrás első teremtéséig lehet, csak visszavezetni ahol még létezik az osztottság (és dualizmus)!

De kérdem én.. elbagatellizálhatjuk, vagy egyáltalán létezhet-e a forráson kívül olyan, hogy a dolgok csak dolgok, nem pedig jók vagy rosszak!?

Véleményem szerint nem létezhet! És Ha a forrásban már nem is így van, az mit számít?
Úgy érzem 2 világról beszélhetünk! Forrással együtt létezni, és forráson kívül létezni (sok-sok létezési sűrűségekben).
Gyermekes, apukaként nyilvánvalóan „kötelező jelleggel” sok mesefilmet nézünk, :)
Ilyenkor mindig a kungfu panda címü mese jut eszembe, amikor is Shi-fu mester szalad a teknős mesteréhez, (aki egy nagyon bölcs mester) hogy nagyon rossz híre van!
- Mester! Nagyor rossz hírem van!
- Shifu! nincsenek jó vagy rossz hírek, csak hírek vannak! :)
- őőőőő…. hmmm.. Tai Lung kiszabadult és ide tart, felénk!
- hm.. na ez rossz hír. :(

:)
A létező, amíg a létezésében van forráson kívül, mindegy hogy mennyire emelkedett, e nem tud felül emelkedni, mert a létezését tagadja meg vele, ami lehetetlen! Aki próbálkozik vele, csak elfojtásokat hoz létre, az elfojtások blokkokat hoznak létre, a blokkok pedig a fejlődősébe való megrekedést okozzák!

Egyszóval.. tök igaz :)

Csak kezeljük a helyén:)

És a helye csak egyetlen helyen létezik! A forráson beüli létezésben! Mi viszont nem ott vagyunk és a jövő világai sem ott vannak még, mert hosszú út vezet oda. De ha ott lesz már valaki, akkor meg már teljesen mindegy is lesz mi, hogy működik:)

Legyen szép a napod
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
Magyar Sámán 2015.09.13 20:39:12
folytatás 1.

„A szenvedésnek semmi értelme és jelentése sincs. Az összeesküvésben részt vevők tetteinek sincs értelme, mert azok nem egy magasabb perspektívából eredeztethetők. Azok pusztán reakciók egy alacsonyabb szintű kvantum valóságra, amely soha nem integrálódott vagy olvadt be az Egységbe.”

Nagyon igaz!
DE HELYÉN KELL KEZELNI az állítást és fogalmait!
A „sötétségben „* nevezzük ezt közegnek* élők megnyilvánulásai VALÓBAN CSUPÁN REAKCIÓK! Reakciói annak a kölcsönhatásnak, ami a LÉTEZŐ LÉTEZÉSÉRE HAT, A KÖRNYEZETBŐL!
A Közeg hatása a létezőre és annak részeire, illetőleg a SZABAD AKARAT megléte ami (EZEN 3 DOLOG EGYÜTTESE) hozza létre az eredendően homogén forrás későbbi duális létét! De mindezt forráson belül! A Dualitás tehát az egységen belül létezik nem pedig a forrás kontra környezetben keresendő! Ez megmagyaráz nagyon sok mindent!

Most fogjuk ezeket a gondolatokat és ezekből ,itt egy részlet * a teljesség igénye nélkül* az általam gondolt, vallott teremtésnek HOGYAN-járól, illetve a dolgok működéséről, szerepéről!

Kezdetben, volt az Egy (forrás)!

Tiszta homogén fény, tudat! Létezése okán rendszer is létezett, ami együtt jár a létezővel, mint közeg (véletlenszerű kvantum fluktuáció)

Az „EGY” létezni vágyott általa teremtett létsűrűségekben (denzitásokban) különböző megnyilvánulási formákban. Ezért az „EGY” által, teremtett létsűrűségek és azok dimenzióinak megteremtése után, önmagából létrehozta 7 fénykomplexumok (tudat komplexumok) hatalmas halmazát! ( 7 fény törzs ) * erről olvashattunk már egy a blogon régebben közzétett cikkben
itt.:
goodethungary.blog.hu/2015/05/15/szarnybontok_a_gomb_lenyek_kek_avianok_avagy_a_kozponti_faj_tortenete#more7420266

A 7 fény törzs, teremtésükkor a legmagasabb létezési szinten léteztek, a központjába minden létezőnek! (központi univerzum) és „…élő fáklyái a szeretetnek, fénynek, bölcsességnek, valamint erőnek…” Ekkor még mindig homogén a már osztott energia, azaz nincsen dualitás a forrás részein belül!
A 7 fénytörzs Isteni fény entitásai, teremtésbe kezdtek, és elkezdték a forrás „EGY” által előzőleg létrehozott létsűrűségeket tartalommal megtölteni! létrejöttek a tartalmak az univerzumok, (szuper univerzumok) minden fénytörzsnek 1-1 azaz összesen 7!

* A hetes szám majd mindenhol visszaköszön ősi írásokban, vagy a legősibb emberi nyelvben (magyar) szólásokban, vagy motívumokban! pl a 7 pecsétes titok, vagy az élet virágának szimbóluma középen 7 fényponttal, vagy a 7 csakra, mint energia központ, és még számtalan példa.*

A Fénytörzsek (tudat komplexumok, szabad akarattal) teremtéseik nyomán, interakciói a közeggel ( 3 dolog egyidejű jelenléte, amit fentebb írtam) valamit elkezdett módosítani * maga az esemény megtörténte*, ez eredetileg homogén energiában! Mint egyfajta vírus, az események következtében, megjelentek az egységen belül a negatív gondolatok. Így ettől a ponttól már Duális az „EGY” a benne és általa létező 7 fénytörzsön belül!

Ezt az ó szövetség pl. úgy írja le, hogy „égi szakadás” és az angyalok egy csoportja Lucifer vezetésével eltávolodtak az egységtől, a kiváltó ok pedig a féltékenység volt * féltékeny az emberekre*

Én ezt úgy látom, mint a 7 fénytörzs 1-1 szuper univerzumában MEGTEREMTETTEK különböztek valamelyest egymástól, hiszen más - más komplexum teremtései voltak. Pl. a hetedik Fénytörzs megteremtette az általunk ismert univerzumot (betöltötték a létezési síkokat tartalommal) és lakójának megteremtette az embert, mint hordozót (lélek-tudat fókuszt)! (nem a földi ember volt az első az univerzumunkban).
Ezeket a biológiai lakókat (is), használták, tudatuk fókuszának, a képen, hogy a fénytörzs tagjai (entitásai) a legmagasabb létezési sűrűségből, milliárd és milliárd fókuszt (tudatot) helyeztek ki lejjebbi létezési sűrűségbe, majd onnan is, majd onnan is lejjebb * néha lépcsőzetesen pl. 9-8-7-6-5-4-3-, néha pedig kihagyva pár lépcsőt és a 6. denzitásból hozta létre az újabb fókuszt a 3. denzitásba*!
De minden élőben (organikus lények 1-2-3D) van tudat szilánk. Legyen az egy kutya, vagy majom, vagy delfin, vagy akár növény, vagy akár bolygó! Hogy a lélekszilánk-vagy tudat szilánk, mennyire tudatos, meghatározza a létezésének rezgése és fordítva is igaz, mert oda vissza, hat egymásra a 2 dolog!

folyt.köv.
Magyar Sámán 2015.09.13 20:42:22
folytatás 2.

Egy másik (vagy több) Fénytörzs entitásainak tagjai (nevezzük őket Lucifernek és követőinek) irigyek lettek erre a teremtésre (a 7. fénytörzs univerzumában látottakra)!
És az addigi homogén energetikai minőség, duálissá vált! Látható, a Dualitás nem kívül kontra belül értendő, hanem az beül jött létre (az EGYségen belül)! És látható, hogy nem egy erő hozta létre, hanem, 3 dolog egyidejű jelenléte.

1. létező (teremtő és teremtett)
2. szabad akarat
3. a közeg

Fontos hogy NEM A KÖZEG (sötétség) hanem ez a hármas jelenlét indukálhat egy változást (és tette is) ami „megfertőzte” az egységet, és kialakult belül (egységen belül) a dualizmus!

Ha a 3 „összetevőből” csak 1-et is kiveszel, sosem jön létre a Dualizmus, és ennek okán 1 Tényező sem hozza létre a Dualizmust, ami esetünkben a fény-sötétség és ennek a harca! (eredendően csak a fény volt, ill annak a minőségnek az energiája)
Ez mindjárt egy fontos megállapítás! Hogy az eredeti állapotot valóban a fényként és a szeretetként írhatjuk le, nem pedig pl. a yin-yang szimbólummal, mert, bár az a szimbólum igaz, de az már egy az eredeti állapot utáni állapotának a szimbolikája, ami bár rendkívül messzire nyúlik vissza, mégsem az ELSŐ ÁLLAPOT (ez, az állapot, ami ma is érvényes ránk)!

Továbbá

EZ a fajta teremtési-létezési tematika ad magyarázatot, arra, miért is van az, hogy a mindenható, nem minden ható! Hiszen a szabad akarat (önmaga részeinek akarata) annak a KÖRNYEZETÉBEN hozza a döntést, hogy mivé válunk a létezésünkben,(megint csak a 3 elem együtt) így önmaga felett nincsen hatalma! *erre később visszatérek*

Ha azt, alap bölcsességként elfogadhatjuk, hogy „ahogy lenn úgy fenn”, ÍGY EZT a teremtési és létezési állapotot (minden létező) tematikát éljük meg mi emberek is minden nap ( a mi szintünkön is). A DÖNTÉSEINK HATÁROZZÁK MEG, HOGY MIK VAGYUNK, ÉS MIT KÉPVISELÜNK! De nyilvánvalóan közhelyes tény az is hogy a KÖRNYEZETÜNK MEGHATÁROZ BENNÜNKET!

Ahogyan azt korábban írtam, a létező természete, hogy LÉTEZNI AKAR! Ebből a tényből fakad a dualitás fennmaradása! Létezni akar az a létező, aminek energetikai előjele pozitív, és létezni akar az a „fertőzött” létező is, aminek energetikai előjele negatív!

Ez a tematika, magyarázatot ad arra is, hogy miért csak a fény útján lehet emelkedni, (legalábbis egészen a forrásig) illetve visszajutni a forrásba!

* Hiszen eredendően a forrás homogén és abszolút pozitív töltet.(Ezzel együtt fontos Tény is, hogy a létezés magasabb szinten való létezése nem a fény privilégiuma).*
Ez az egész eseményt hívhatjuk, „anomáliának” ami a teremtés során létrejött! Azért jöhetett létre, mert a 3 dolog együttes meglétét nem tudhatta a forrás sem (már amennyiben egy forrást én-mi innen 3-4D ből megítélhetünk :) ) mit is eredményez majd, lényegében önnön magában, egy osztottság létezési állapota és annak az osztottságnak a teremtései, milyen körülményeket okozhat, amik később hatással lesznek a forrás részeire!

A létezés (mindegy hogy milyen előjelű) folyamatosan reprodukálja önmagát, kitöltve az aktuális létezési sűrűségeket, ezzel biztosítva saját létezésének folyamatos fenntartását, és persze dominanciáját, megőrizve létezésének biztonságát! Ezeket a folyamatokat hívjuk új és új alkalommal való leszületésnek (fókusz kihelyezésnek) és a duális világ részét képező létezők harcának (fény és sötétség harca)

„Nem azért inkarnálódtunk, hogy karmát fizessünk vissza”

Igaz! fentebb erről beszéltem!

A fertőzöttek, jelen ismereteink szerint a másik univerzumból érkezett Drákonidák, akik egy másik fertőzött fénytörzs, „gyermekei”!

„….Visszautasították a kapcsolatot a Forrással….”

Saját létezésüket erősítve dominánssá kívántak válni és uralkodni, a mi fénytörzsünk univerzumában! És ahogy fenn megvan ez a harc (fénytörzsek mint létezők között) úgy lenn is, Drákonida VS Emberiség! Megint csak nem a közeg ellen harcolunk, hanem annak a 3 dolognak az eredményeképpen létrejött csoportok ellen (fertőzött fénytörzs entitásainak valamilyen denzitásában élő fókuszai), aminek egyik eleme a közeg volt és most is az mindörökkön!

LEHET –E EZEN VÁLTOZTATNI?!

folyt. köv.
Magyar Sámán 2015.09.13 20:45:11
folytatás 3.

IGEN!

És visszatérek egy gondolathoz, amit fentebb írtam! „így önmaga felett nincsen hatalma! *erre később visszatérek*”

Ahogyan Fenn úgy lenn!

Ha egy családba új gyermek születik, aki tiszta (senki nem gondolja egy 2 hetes gyermekről, hogy gonosz) és az rengeteg szeretetet kap, és tudatos szülők gondoskodásában nevelkedő felnőtt lesz, ráadásul egy olyan környezetben, ami szerethető, és tele van pozitív előjelű dolgokkal, akkor jó eséllyel a gyermek egy egészséges, kedves, jó lelkű, megfelelő értékrendekkel bíró, jellemzően túlnyomó részt pozitív személyiségjegyek megnyilvánulásával érik felnőtté! Ennek az ellentéte nyilvánvalóan, ezzel szembeálló eredményt kapunk!

Nem mondhatjuk, hogy 100%osan így van tehát hogy 1 millió esetből 1 millió alkalommal így lesz! Azért nem mert 3 dolog együttes eredményeképpen lesz pl egy entitás energetikája pozitív vagy negatív előjelű, és a környezet mellett még mindig ott van szabad akarat (is) a létezővel! De elvitathatatlan tény, hogy a környezet nagymértékben meghatározza a létezőt, hogy milyen előjelű lesz az energetikája!

A létezőt, nem MI uraljuk! *pl más tudatát* (és ez igaz az EGY esetére is)

A szabad akarat a létezőé és csakis az övé, így a felett sincsen hatalmunk (és ez igaz az EGY esetére is)

De az EGY részeként létezőként és teremtőként a környezetre hatással vagyunk!

Teremtőként az egyik dolog, amit mindenképpen tudunk tenni, önmagunkon túl * önmagunkon belül persze mindenre van diszponanciánk, de most kollektív létezésről kell beszéljünk* hogy a környezetre hatunk és a környezetet változtatjuk!
Ezen felül, amit tehetünk a „fényért” és önmagunkért, hogy ezek fényében, tudatosan élünk, és fejlődünk, és jutunk majd szépen lassan „HAZA”

Mindkét esetben a világot és a benne létezők harcát abba az irányba tereljük, ezekkel a hozzáadott hatásokkal és eseményekkel, amik a forrás újbóli abszolút homogenitását eredményezheti.

Hogyan harcoljunk, avagy miképpen emelkedjünk?!

Nem véletlen a párosítás! Ugyanis mind a két esetben ugyan az az út!
Nem kiirtani kell a negatívat, hanem meg kell változtatni a létező előjelét pozitívra!
A forrás sem képes kiirtani, hiszen önmagát kellene, elpusztítsa! Ugyanez igaz az Emberre is! *ahogy fenn úgy lenn* Nem kiirtani kell önmagunkból, a negatív dolgokat, vagy erővel rávenni magunkat a pozitív előjelű dolgok megtestesülésére, hanem az első lépés az elfogadás!
Ebben segít a yin-yang megértése! Hiszen igazán ez tanít meg az egységre, és segít megérteni, hogy egy egységen belül létezik a létező, és segít ez a megértés az elfogadásban! Persze ott is sokan más helyes és nem annyira helyes következtetésekre is rájönnek, mint szükséges rossz stb., de ennek elemzésébe most ne menjünk bele!

Régebbi hozzászólásomban már írtam, a felemelkedés, és a fény felé való út, első lépése (és egyetlen lehetséges jó lépés) hogy ELFOGADJUK, ÉS SZERETJÜK ÖNMAGUNK megnyilvánulásait!
Nem pedig harcolunk ellene!
Ennek eredménye képen, szépen, lassan de megállíthatatlanul biztosan, elkezdenek a negatív dolgok, előjelet váltani, azaz pozitívvá válnak!
A harcot tehát így kell elképzelni első és legfontosabb megnyilvánulásában! Az persze nem azt jelenti, hogy aktuálisan nem lehetne, mondjuk egy Drakonida vezért kilőni :).
De ezekkel csak csatákat nyerhetünk, háborút viszont a nagy egészre nézve, csak az előjel pozitívvá tételével!

Ha és amennyiben a világunkat, a létezőket ezzel a megértéssel vizsgáljuk, akkor érthetővé válik, hogy miért létezik megváltás! A magyar nyelv csodálatos (és a legősibb) és ha csak magát a szót vizsgáljuk is rájöhetünk, hogy azt mondja megváltoztatás! És a gnosztikusokkal ellentétben azt gondolom, létezik megváltó, (megváltoztató) ezek mi magunk vagyunk, illetve azon képviselőink, entitás társaink, akik sokat tesznek a környezetükért!
Önön létezésünkben feltétlen* ez elég triviális*, de azzal, hogy társteremtőként a környezetet is teremtjük, hatással vagyunk rá, és ez a környezet a már sokat említett 3 összetevő egyik eleme, mely elemek a „fertőzést” okozták, hiszem, hogy a gyógyításához is ez a 3 összetevő kell (nem lehet kivenni egy elemet sem belőle)! Ebből egy elemet viszont, mi magunk teremtünk :)

Összességében, Cobra írása, leszámítva a leg alapbab teremtődés pár fontos igazságának, a rosszul pozícionált részét, és ebből hibás következtetését, mindent, ami mondott igaz számomra, és nagy tudással rendelkezik!
Áldás, hogy az emberiségért és az egész fénytörzsünkért, illetve a forrás újra egyesülésért fény harcosként dolgozik!

Ahogy fentebb írtam, mind ebben a harcban vagyunk és nagyon sok a tenni való!

Legyen nagyon szép a napotok!
Ebben a cikkben először Alex Collier-től szeretnénk idézni, aki a galaxis történelméről és az emberi faj földönkívüli gyökereiről, eredetéről beszél, majd ehhez kapcsolódóan…..
Magyar Sámán 2015.08.18 22:23:39
folytatás 3.

„A lyraiak valójában az eredeti „árja” fehér faj. A plejádiak és az andromédabeliek tulajdonképpen az eredeti formájukban megmaradt lyraiakból lettek”

Ezt nem igazán értem! Az Andromédabeliek, teljesen függetlenül egy másik galaxisban léteztek párhuzamosan a lyraiakkal.
Sőt a Lyraiak segítségére meneküléseik közepette az Andromédabeliek jöttek segítségükre! Ez nekem sehogy nem áll össze! Lehetséges én értettem félre valamit, ez esetben, segítsen ki valaki!

„A plejádiak már legalább kb 79 800 éve látogatják a Földet, sőt vannak”

És harcoltak a földön a drákonidák ellen! Ez vezetett az akkor még életben gazdag afrikai kontinens el sivatagosodásához is!
És utána kényszerültek a drákonidák királyi vérvonalai a föld alá vagy más a naprendszerben lévő égitestekre! Persze ekkora már az emberiségbe olyan mértékben keverték saját DNS-üket (ők is) és helyezték be magukat a mindenkori vezetők közé, hogy lehetetlen volt teljességgel ki irtani őket a földről! * szerintem *

„megpróbáltak kísérletet tenni arra, hogy megosszák velünk tapasztalataikat, de egyelőre nincs elég ember, aki hallgatna rájuk.”

Mi lenne, ha ezt egy kicsit jobban csinálnák?! :) mondjuk

1. Úgy, hogy az emberiség tudjon róluk?!
2. Úgy, hogy az emberekkel veszik fel a kapcsolatot, nem pedig az Anunnaki szörnyeinkkel, akik vezetik ezt a civilizációt?!

„Ahol az akarat ott a mód is! „- Shaolin mondás
Szerintem sokunknak ez azért menne jobban is,ha ilyen céljaink és technológiánk lenne, mint nekik pedig nem vagyunk 5D-s lények! ;)

„Segíteni akarnak nekünk, de úgy, hogy nem változtatják meg a saját evolúciós folyamatainkat és nem akarnak felelősséget vállalni a fajunkért”

Hát én azért ezt másképpen látom mert… „A Föld bolygót kezdetben 22 faj kolonizálta. Ezek közül 17 humanoid, a többi rovarszerű, növényi és hüllő fajú volt. Fehér bőrű emberi kolóniák elsőként Mu és Poszeidia kontinensein voltak…”

Tehát minimum furcsa ez a fajta „tisztelet és óvatosság”! Úgy értem, minden gond nélkül KOLONIZÁLNAK, BÁZISOKAT ÉPÍTENEK a földön, látogatnak, EGYEZSÉGET KÖTNEK vezetőkkel, GÉN MANIPULÁCIÓKAT végrehajtanak, ha kell, akkor HÁBORÚZNAK, és ez által az Afrikai kontinenst HOMOKTENGERRÉ VÁLTOZTATJÁK!

De saját „népük, merthogy a földi emberiség is emberiség” akikre EGYÉBKÉNT ÜGYELNEK, hogy…” egy irányba húzni, biztosították, hogy egyik fajuk se kerüljön túl messzire a többitől.” NEM akarnak felelősséget vállalni, és NEM változtatják meg saját evolúciós folyamatait?!

Értem! ;)
vagy inkább nem is :) mert kissé ellentmondásos.

* Nekem több helyen is úgy tűnik, hogy ez egy olyan összeollózott infó csomag, ami próbál epikus, teátrális lenni, mi több helyenként, magasztos, ám a valóságot teljesen elferdíti! Erre bizonyság, hogy mást mond a szó, és mást tett a tett! A történelem több pontján sem látom ezeket a szavakat visszaigazolni! És az „összeollózás” alatt nem a szerkesztő úr beillesztéseire gondolok, hanem úgy magára az infó anyagra! *

„Az ott élő emberi fajok vörös, bézs, fekete bőrszínűek. A Szíriusz B körül található bolygók klímája nagyon száraz, és ezért leginkább reptilián- és vízi élőlények lakják”

Szintén a cikkben írták, hogy egy reptilián VS ember háborút, békével úgy zártak le, hogy jól összeboronálták a 2 népet, amiből lett a Nibiru faj (Ember gyík hibrid) *remek* nyilván valóan ez az oka, hogy a Szíriusz B körül találhat bolygókon vidám közösségekben Ember és Drákonida együtt napoznak, és osztozkodnak a bolygóikon egyébként teljes „orioni” gondolatvilággal!

Tekintve a Drákonidák félelem alapú rendszerét, és hitét illetve Luciferiánus útjukat, én nem hiszem, hogy jó érzésű ember, vidáman napozna és homokozna ezekkel a lényekkel, de mindenki ítélje meg maga ennek a „baró”-ságát! Én a magam részéről nem annyira tudnám elképzelni a „boldog együttlétet”

" Felelősséget éreznek azok iránt, akik a Szíriusz B rendszert kolonizálták. Eredetileg ugyanis a Szíriusz A-ról érkeztek azok is, akik később a Szíriusz B-re települtek át”

Itt felébredt a felelősség tudat, a föld esetében nem? Pedig hát a párhuzam eléggé égbekiáltó!

„Mi most alakulunk át éppen, a 3D-ből az 5D-be tartunk.”

Az a „mostoha” 4D már megint nem létezik :) Egyszer csak simán átugorjuk, máskor meg onnan teremtjük a 3D-s világot! :)

folyt köv.
Magyar Sámán 2015.08.18 22:26:27
folytatás 4.

Véleményem szerint összességében Alex Collier „Letters from Andromeda - Defending Sacred ground” című könyvéből kivágott részletek, olvasmányosak voltak, és léptékeiben „jobb minőségű” munka, mint az 1995 előadásának anyaga!

Voltak benne, igazi igazságok a sorok között, izgalmas információk (köszönöm)!

Ugyanakkor továbbra is túl sok „hibát” véltem felfedezni, és nyilvánvaló ellentmondásokat, ideológiájában, elképzeléseiben. Több gondolata is teljesen szembe megy pl. (helyesen) a saját 1995 anyagával is, de anyagon belüli szembemenések is akadnak!

Ahogyan
@Valiant Thor: úgy én is hiányoltam az földi teremtés leírását legalább „apró kitérés” formában, de Valiant Thornak azt javaslom, hogy nézzen utána Kozsdi Tamás munkáinak illetve Orosz Zsolt kutatásainak, a föld történetével kapcsolatban, mert véleményem szerint a sok elképzelés, publikálások tengerében, ott találhatja az igazsághoz a legközelebb álló, történelmi bemutatást, rólunk!
Vagy, csak az előző cikkben lévő hozzászólásokat olvasd végig, (ezek szerint nem olvastad el) és máris sok kérdésedre választ kaphatsz! :)

Megint sikerült egy több mint 19.000 karakteres „kis” véleményezést írnom *amiben egyébként nem csak vélemény van, de rendkívül sok energia is*, (ezért elnézést is kérek, olvasó társaimtól, ha túl hosszúra sikerült ) így sajnos a másik anyagot még nem volt érkezésem elolvasni, de hamarosan pótolom, ahogy kifújtam magam :)

Hálásan köszönöm az írást, a tanítást @GoodET Hungary: megint :)

Szép napot nektek
Magyar Sámán 2015.08.19 10:48:27
Kedves Mindenki, aki a téma iránt érdeklődő!

Ha feltetted magadnak már ezeket a kérdéseket, hogy
"ki vagyok én?"
"miért vagyok itt?"
"hogyan csináljam, hogy az jó legyen?!"

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy választ és egy videót (alig 8 perces) és ígérem tetszeni fog :)

„ Ami lényegileg vagyok, a tudomás, amely által tudok az élményeimről, az határtalan. Ez egy felismerés, Innen nincs visszaút. Mégis, van egy másik folyamat, egy végtelen folyamat, amely arról szól, hogy hogyan kell megélni ezt a megértést, e megértés érzését!? Hogyan érinti ez a gondolkodásmódunkat? Az, ahogy érzünk? Azt, ahogy érzékelünk? Azt, ahogyan cselekszünk? Azt, ahogy másokhoz viszonyulunk? És ez a 3. fokozat,* a felismerés 3. fokozata /a szerk./* amely tényleg örökké tart.

A tapasztalat egész birodalmának betelepítését jelenti: a gondolatok, az érzések, az érzetek, a tevékenységek, a kapcsolatok, az érzékelések birodalmát. Ez egy vég nélküli folyamat. És ez tényleg….. az élet művészete. Úgy élni az életet, életünk minden területén, hogy, megfeleljen ennek a megértésnek és megnyilvánulása legyen annak. „

Köszönöm :)

Amikor a tanítók közötti nyilvánvaló, vagy csak letapogatható különbségekről beszélek, akkor erről beszélek:)

Ahogyan azt Járom az utam felhasználó, nekem privátban írta hasonló kérdéskörrel kapcsolatban, számomra, rendkívül találóan.... (innen is üdvözlöm)

„Azonban ha tudod, ki a példaképem, akkor lehet tudni, ki nem az
. :)"

A 8 perces videó linkje:
www.youtube.com/watch?v=ISVNF45knVE

Szép napot nektek!
Következő cikkünk a Corey által sokat emlegetett földi kísérlethez kapcsolódik. Ahogy Corey is elmondta korábban, ahány csoport, annyi nézőpont létezik erre vonatkozóan, ezek közül most egyet…..
Magyar Sámán 2015.08.18 00:36:07
@Zicky72: Mindig öröm olvasni a soraidat, és örülök, hogy megosztottad velünk a gondolataidat!
Most is így van, de az írásod felénél, elszomorodtam, mert láttam benned, a gyötrődést, és a negatív energiák, szüntelen munkáit. Igyekszem segíteni…

„Ezen analógiát felhasználva megint más tanítások szerint a Lélek direkt előnyben részesíti a Föld bolygót, szándékosan inkarnálódik ide, mert a Polaritásban elfoglalt helyéből adódóan ez a lehető legremekebb hely a fejlődéshez szükséges élet tapasztalatok megszerzésére.”

Igen ez érdekes igazság, de emellé nekem még egy fontos indok is van (nem csak ez a kettő létezik hitem szerint, de a többit most hagyjuk)! Van ebben a nagy játszmában számos olyan emberi testbe való leszületés is, ami azon célból lett, hogy befolyásolják ennek a létezésnek a haladási irányát!
Ez igaz a pozitív oldalra és a negatív oldalra is!
Azt gondolom, hogy megdöbbentően sok olyan 3D-s létező van közöttünk, akik vagy egyik, vagy másik célt szolgálja! Még azt is el tudom képzelni, hogy az emberiség 20-25%-ának ilyen lelke van!

„Ez alapja lehet egy Lélekcsaládok szintjén lévő érdekütközésnek?”

ÉS Bumm!!!!! :)

Hitem és érzésem szerint, az egész polaritás alapját minden létezésben ez tartja fenn! Azaz a fénytörzsek (7 db) „ellenségeskedés” Erről ír a biblia is, mikor az első teremtményei az ős angyalok 2 részre szakadtak, és egy csoport Lucifer „a mindközül a legszebb” ős angyal, társaival ráléptek egy másik útra! Lucifer felett és az ősangyalok felett már csak a forrás van a mindenség tudata az egység- ISTEN! A földön is ez a háború zajlik.

Az „Fény erőinek áldásos tevékenysége révén megtörténik a Változás és beáll egy naturális állapot, oda a remek iskola” –ra

szerintem csak áthelyeződik a „hadszíntér”
Egyébként had kérdezzek vissza, az olvasók felé!

Senki nem gondolkozott el még azon, hogy ezen a csepp kis bolygón, csepp kis 1-2-3D lények létezésével miért foglalkozik pár ezer éve olyan sok hatalmas létezők csoportja, mint pl Jézus, vagy Lucifer, és azoknak minden tábora?!

„A kérdés ezek után az, hogy hol hozzák a játékszabályokat, és kinek az értékrendje szerint?”

Véleményem szerint a fensőbb én, mint első komolyabb független entitás, hozza meg saját útjának döntéseit, és ezen okokból helyezi ki a lélek szilánkokat is!

„De mivan, ha mégis a tudattalan létezés az létező igazság, az igazi kihívás és nem az emberiesebb blokkolatlan?”

Akkor egységesen mindenki blokkolva lenne!
És nem létezne rá technika (sem tudományos sem spirituális) hogy ezt megkerüld és kijátszd! De teszem hozzá az ember gyermekként kb 6 éves koráig (amíg el nem merül végérvényesen a szocializációban és el nem kezdik intenzíven tréningezni a hazugságra)

Megdöbbentően sok mindenre emlékszik! A tudatalatti feltárásával pedig bárhány éves is az ember, megtalálja az igazságokat!

„Mi van, ha a Lélek egy elbukott élet után csak annyit mond : „A csudába, itt meg ott megint elrontottam, nem jól döntöttem, de sebaj újra megpróbáljuk! Hajrá!””

Kb én is így képzelem el :)
De azért azt is látni kell mellé, hogy a lent élt lélek szilánk „hazahozza” a tapasztalatokat, de mellé ENERGIÁKAT is! Ne gondoljuk, hogy a fensőbb én, nem válthat polaritást, az nem változik, és nincsenek rá hatással a „megélései”!

És éppen a megtapasztalásai, és az őt ért hatások révén formálódik, ha úgy tetszik a „személyisége” És döntéseket hoz, létezésében, és nincsenek kőbe vésve a ma döntései, holnapra! :)

„Nem vagyunk egyformánk, különböző az ízlésünk a fentiek értelmében. Egy blokkolatlanság kijelölné az illdomos fogyasztanivalókat.”

Az írásod ezen részétől lefelé aggódást, és a negatív oldal befolyását érzem rajtad!
Nem azért van személyiséged, egyediséged és szabad akaratod, választásod, minden pillanatban, mert blokkolnak!
Az van azzal is és van nélküle is!
Ha azt gondolod, hogy az életeken át összegyűjtött információ fényében, már nem is lenne izgalmas, vagy újszerű az élet, akkor abban van valami, de tegyünk mellé egy fiktív (nem is annyira az) példát és ítéld meg annak fényében, hogy baj-e vagy sem!

Ha pl 5.000 éven át élsz végig tudatosan nyilvánvalóan, és nem 60-70-80 évet akkor vajon mennyire lesz élménytelen, vagy felesleges, pl az első 100 év utáni életedből 4900 év?!
Nem érnek impulzusok, újszerű hatások? Nem vonsz le újabb és újabb konklúziót?
Szerintem kb. ugyan ott, vagy mint ha leélnél 100 rövidke életet! Így véleményem szerint, ez bár átrendezne ezt, azt (ha tudatosak lennénk ebben is) de messze nem lenne okafogyott a létezés!

Egyébként, a 3D-s lények, ha el vannak zárva 4-5-6-7-8-9D is infóktól, az véleményem szerint nem blokkolás!

A Blokkolás az, hogy ha saját képességeiddel és lehetőségeiddel, sem vagy tisztába saját létezésed síkjában. Nem beszélve a saját történelmedről!

folytatás köv.
Magyar Sámán 2015.08.18 00:40:44
@Zicky72: Folytatás 1.

„„Minden nap szabad lehetőségetek van, hogy megváltoztassátok a gondolataitokat,vagy a ti fő elképzeléseteket,stb-stb-stb…..Ha állandóan ezt teszitek a halálotokig, nem fogtok felemelkedni.”

Én, óvlak téged ettől az információtól és csatornázástól! A „felemelkedéshez” már írtam (szerintem), mi szükséges. Ráadásul ez egy félelem energia alapú üzenet! * ha nem ez vagy nem az, akkor bizony, juj-juj*

Ez, amiről ez a csatorna beszél a totális törlés és újra indítás, felülírás „agymosás”, mindezt olyan valódi igazságok közé rejtve, amitől kételkedni kezd az ember!

„Megfelelőek –e azok a cselekedetek és gondolatok amivel a felemelkedésemért dolgozok? Lehet, hogy amit ma építek azt holnap lerombolom? Vannak kijelölt irányvonalak, de azok mennyi kilengést engednek meg? Vagy ennek az útnak az egyensúlyának a fenntartása a cél és a feladat? Kell -e egyáltalán bármilyen úton járni a felemelkedéshez?”

IGEN

Amit ma felépítesz, könnyen lehet, hogy holnap lerombolod, nincsen kijelölt irányvonal, és nem az egyensúly fenntartása a célod, és nem létezik út,(klasszikus értelemben) a felemelkedésedhez!

Megpróbálom elmagyarázni, az én tudásommal, az én szimbolika rendszeremmel, és ehhez segítségül hívom egy személyes megélésem, ami néhány hete történt beszélgetésben zajlott!

Egy általam nagyra becsült úrral beszélgettem órákon át, világképekről, rendszerekről, hitről, ismeretekről! A beszélgetésünk egyik pontján, mikor a „felemelkedés” mikéntje került szóba, ő azt mondta nekem!

- „ Vannak, akik azt gondolják, hogy sok út vezet a hegyre, én azt mondom, hogy csak 1-2 út vezet fel a hegy tetejére”

Én erre persze próbáltam érvelni, a példa analógiáján, hogy véleményem szerint sok út vezet a hegyre, de valahogy nem sikerült jól megfogalmazni, megtalálni azt a kifejezést, ami olyan energiával bír, hogy a másik, azt már nem tudja nem felismerni vagy ignorálni! Ugyanis meggyőződésem szerint sok út létezik fel a hegyre, és nem is szabad az utakat versenyeztetni, mindegyik „szent” és mindegyik a forráshoz tartozó tanításokat adja, még ha nem is teljességében, mert azt hiszem, sok igazság létezik, és az csak a sok útról együttesen összeszedhető.

Mivel érdekelt ez a beszélgetés, esti szokásos meditációmba, illetve esti hosszú merengéseimbe, foglalkoztam a kérdéssel, és a következő példák jutottak eszembe, képek özönlöttek be az elmémbe, és felismerések érzései jártak át zsigeri szinten, amit másnap megosztottam az illetővel, a beszélgetésünk folytatásában.

- „ Ahogy lenn úgy fenn! Az utak nem mások, mint emberi testben az érhálózat! Egyik sem egyenes vonalon halad, és behálózzák az egész létezőt.
Van, ahol kiszélesedik, nagyobb sodrású, és van ahol egészen csak hajszálér, akad, amelyiket követve ebbe a testrészbe jutsz el, akad, amelyikbe máshova, de a forrása, mindegyiknek a szív,(hiszen bármelyik érből is indulsz el a test bármelyik pontján, a végén eljutsz a szívhez) és mindben ugyan az a vér halad!
Egyetlen ér (út) sem jut el mindenhova, de mindegy út eljut a létező egy fontos részéhez!”

Emellé kaptam egy másik képet is! Nevezetesen az életfa, vagy más néven világfa szimbólumot is! Ez a szimbólum, lényegében nagyon ősi, és lényegében esszenciális igazsága a létezésnek, ennek okán, rendkívül sok üzenete lehet, és van is, és rengeteg kérdéskörben ad választ!

Hogy mi mindenre és mi mindent, abba nem mennék bele, mert könyveket lehetne róla írni, de esetemben, a lentről felfelé és fentről lefelé, kapcsolatot létezést, mutatta be! Így folytatva a beszélgetésünket ezt mondtam, a beszélgető partneremnek

- „ Ahogyan az élet fájának gyökerei a vastagtól egészen a hajszál vékonyig a rövidtől, a hosszúig sok ezer létezik, minden, ami onnan jön, az a fa testén-törzsén át, a fa koronájába ( az égbe) jut el nem számít hogy melyiken haladt, honnan jött!”

Összességében, mindegy hogy melyik úton jársz, csak járj rajta, mindenki megérkezik, ahova kell, mert nem tud másképpen lenni! Ahogy a vér sem tud az érben egy helyben állni, amíg a szív pumpál.
Nem a vér döntése, hogy az úton (érben) van-e és hogy halad-e ott, az lehet döntése, hogy melyik úton (érben) haladjon. És itt bejön a kérdés, vajon mi a cél? A vérnek eljutni a fejbe? A tüdőbe? A karokba? A szemekbe?

Véleményem szerint, a *kifejezett* cél nem a kar, vagy a láb, vagy a fej, hanem MINDEN! És a minden, az a mindegyik út, és ilyen formán a cél maga az úton levés!

Van erre egy mondás, mégpedig hogy „az út maga a cél”

A mondatok, elérték a céljukat, és az addig „bigott” ember, elkövette azt a létező legjobbat, amit egy értelemmel bíró lény csak tehet, a fejlődése érdekében!

Elkezdett gondolkodni csendben :)

A te esetedben, nem csak az útra, de talán a létezésre is kaptál választ
(bár az a véleményem, tekintve a válaszomat is, hogy a kettő lényegében egy és ugyan az)

Folyt köv.
Magyar Sámán 2015.08.18 00:43:02
@Zicky72: Folytatás 2.

„Önmagunk szeretete és mások segítsége egy irányvonal, de hol lesz az önszeretetből vagy a szabad akaratom gyakorlásából egoizmus”

Sehol!
Persze csak akkor, ha az belülről jön!
Ez egy igen érdekes és tabukat döntögető kérdés, amiről már írtam régebben! Azt kell látni, hogy miden rólad szól, illetve minden tettnek a forrása, motiváció. a motiváció pedig minden esetben az érdek!

Csúnyán szólva nem létezik önzetlenség, és tűnhet, úgy hogy egoista vagy.
De mindenki az, mert nem tud más lenni. Mindenki cselekedetét a motiváció inspirálta, és az mögött az érdek van, ami egyéni vagy kollektív ( kollektív esetben is egyéni) Ne legyenek kétségeid, létezésed jogszerűségével :) az elakadáshoz vezet!

Végül az említett csatornázásból részlet

„„Egy problémát sem lehet megoldani a tudatnak ugyanarról a szintjéről, amelyen keletkeztek…..stb stb stb”

Nem győzőm hangsúlyozni óvakodj ettől a csatornától illetve ezektől az információktól!

Az egész, ahogy van úgy negatív és fals energia. De hogy ne beszéljek a levegőbe…

KIZÁRÓLAG, AZON A SZINTEN LEHET MEGOLDANI EGY PROBLÉMÁT, AMELYIK LÉTEZÉSI SÍKBAN A PROBLÉMA FORRÁSA VAN!

Erről már írtam, hogy hogyan járják át a létsűrűségek egymást, és hogyan vannak a létezők, egyszerre jelen, különböző létezésben ugyan az a létezés (energia). Azt is írtam, hogy ez az alapja minden spirituális beavatkozásnak! És azt is írtam, hogy ahogyan az energia, formát ölt ereje iránya formája, azaz célja lesz, és így létező lesz, leíródik minden létezésben!

Ahhoz hogy megszüntesd a létezőt, a forrást kell megtalálni és annak a létezési síkját, és ott kell megszüntetni, különben ha nem így teszed, akkor a dolognak forrása lévén, felülírja a ténykedésed, abban a síkban ahol mondjuk azt megszüntetted, kezelted * és az nem a forrás síkja volt*

Az a jó dezinfókkal, hogy olyan könnyű legyőzni őket:) Innen is üdvözlöm a forrásukat

Sok kitartást kívánok neked Zicky72, és tudd nem vagy egyedül! Remélem soraim, és energiáim, tudtak és tudnak segíteni téged.

Szép napot!
Nemrégiben a neves exopolitikai kutatónak, Alfed Lambremont Webre-nek skype-on keresztül sikerült összehoznia Randy Cramer-t és Simon Parkes-t egy közös „kerekasztal beszélgetésre”. Kettejük találkozójából egy nagyon érdekes beszélgetés kerekedett, ahol rengeteg témáról…..
Magyar Sámán 2015.08.03 14:19:15
@20121221: Én személy szerint, köszönöm az infót, olvasmányos volt! Én alapvetően "sósan" szeretek enni, ami azt jelenti hogy jellemezően több sót teszek pl az ételbe, mint átlagosan a környezetem. Persze fogalmam sincsen, hogy a bevitt mennyiség, megfelel-e az egészséges értéknek, de majd valahogy utána járok, hogy hány gramm sót fogyasztok ilyen formán /day :) Magát a vizet nem sok kedvem van megsózni:) (az íze miatt)
Magyar Sámán 2015.08.04 16:13:11
@Haloin: Igazából fogalmam sincsen :) azt is olvastam, hogy valójában a kálium hiányát jelzi a szervezet, ha sósra vágyunk. Egy dolgot vallok ezzel kapcsolatban. A szervezet nem hülye :) ha neked így esik jól, akkor valószínűleg valamiért a szervezet igényli azt. ha szomjas vagy azért vagy szomjas,mert folyadékra van szükséged, ha éhes vagy, enned kell, mert jelzést kaptál hogy tápanyagra van szükséged, ha valamit sótlannak ítélsz meg, vagy vágyod a sós ételt, akkor az kell neked :)
Persze belehet magyarázni, hogy azért mert. pl függővé tetted magad, vagy mert az ízlés is egy komfort zóna és ha ízléstől eltérünk, komfortzónán kívülre kerülünk, ami ellen ágál a tudatunk. Szóval nagyon kacifántos ez is, de én azt gondolom, hogy a dolgok legvégén, mégis az van, amit az elején puritán módon megtudunk fogalmazni.
Magyar Sámán 2015.08.04 22:21:10
Sziasztok!
Mivel ez az eddigi utolsó cikk ezért ide írok!
Többször elhangzott már, hogy meg kell legyen a kritikus tömeg, a "felébredettek" számát tekintve, ahhoz hogy a változás 4D-be emelkedés, szükségszerűen és elkerülhetetlenül megtörténjen (biztosan ti is olvastátok többször is a cikkekben)!
Ugyanakkor a miértekről én nem olvastam ezekben a cikkekben (máshol sem, igaz nem is kutattam)
Miért kell hogy egy bizonyos minimum számú ember, felébredjen, és tudatosan a saját illetve fajunk felemelkedésének igényével, és azon való munkálatosságával éljen?! Természetesen merengés közben érkezett meg a válasz!

morfogenetikus mező!

Aki nem tudná mi is az röviden a (sokkal inkább energia háló a találó kifejezés szerintem) mezőről, és a "századik majom" kísérletről, effektusról!

szabadonebredok.info/a-morfogenetikus-mezo/

Persze magát a majmos kísérletet, sokan cáfolják, állkísérletnek nevezik, de találunk a cikkben, patkányokkal és cinkékkel végrehajtott kísérletet is!

Fontos a mező létezésnek bizonyítása, (kollektív tudat, vagy inkább tudatalatti) azért jelenthető ki, mert ezekben a kísérletekben elszigetelt élőlényekről beszélünk, azaz hogy az információ úgy adódik át, hogy nincsen interakció fizikailag!

Na de miért gondolom hogy ez lenne a kulcs, illetve az ok, hogy el kell érni a "kritikus tömeget" avagy a 100. majmot?!

Nem azért kell minimum 3 millió tudatos, felébredt ember, hogy tisztítson, vagy harcoljon, ( nem is lenne elegendő, és nem is ez a feladatuk) hanem hogy tudatosak legyenek, és a kollektív tudatalattiba, betáplálják, a tudásukat, és így , ha megvan a 100. majom is robbanás szerűen és visszafordíthatatlanul, dolgoznak ezek az információk!

Én így látom, érzem, hiszem :)

Ha ti másképpen, javítsatok ki:)

Szép estét
Kedves Olvasók! Szeretnénk néhány gondolatot megosztani veletek, ugyanis nemrég egy kedves levelet kaptunk a Magyar Spirituális Egység Tanácsától a Kék Avian-okkal kapcsolatban (amit ezúton is nagyon szépen köszönünk!) A továbbiakban a nekünk küldött levélből idéznénk és…..
Magyar Sámán 2015.07.30 21:40:25
Sziasztok!
Én is köszöntöm és üdvözlöm az Avian-okat, és természetesen innen is köszöntöm a Magyar Spirituális Egység Tanácsát.
A vezetett meditáció szövegét én is köszönöm.

"Az ÖnMagadról alkotott elképzeléseid...."

Nos erről könyvek ezreit lehetne írni, és van is, tehát egy rendkívül összetett és sokrétű "téma" ez de meg kell erősítsem hogy minden amit a köszöntőben ezzel kapcsolatosan írtak 100% ban IGAZ!

Ez az eszenciája mindennek, ami veled (velem) kapcsolatos!

Minden elakadás, block, negatívum stb itt van,(bennünk) és önmagunk SZERETETE (tetteink, megnyilvánulásaink, gondolataink, formánk, stb) és ELFOGADÁSA (nem szabad ignorálni, elutasítani,megvetni, ki irtani, nem elfogadni, elfojtani, eltolni önmagunktól) a gyógyír mindenre!

Lényegében Jézus is (sokan mások is) ezt tanította, de jómagam (is) tévesen közelítettem meg évtizedeken át ezt az utat, és ezt a tanítást!
Próbáltam elfogadni és szeretni, megérteni mindazt ami körülöttem van volt és nem tudtam.
Haraggal vagy megvetéssel, szigorral és kirekesztéssel viseltettem sok minden iránt (természetesen) és igyekeztem a helyes úton szeretettel gondolni mindarra, amit nem szerettem valójában, hogy ezáltal jobbá váljak (hiszen ezt tanítja Jézus is)!

De NE a világot fogadd el és vagy szeresd, vagy annak történéseit, megnyilvánulásait, mert az amíg te nem vagy rendben nem lehetséges, és egy átkozott szélmalomharc!

Önmagadat!

És minél jobban, képes vagy elfogadni önmagad minden részét, minden aspektusát, és szeretni is, így egyenes arányban a világ és annak viselt dolgai, megnyilvánulásaival is így leszel!

A tudás önmagában kevés! Bölcsesség kell! A bölcsesség pedig csak megtapasztalással érkezik! Ugyan azt a dolgot gyakran mondhatja a tudó (kutató. olvasó, tanuló, nyitott, intelligens stb ember) mint a BÖLCS (aki megtapasztalta, megélte és e-képpen nem csak tudja, hanem ismeri is azt, sőt azt is ami hozadékként vele jön, vagy egyéb hatásait aspektusait is ismeri)

Talán a legmegfelelőbb definíció az ismeret evolúciója!

Eleinte ismeret (ismerjük ezt a témát, sokat hallottunk róla, hozzátudunk szólni, véleményünk van róla)

Aztán Tudássá válhat (a kérdés szakértője lehetsz minden tudsz róla, ami tanulható róla, sőt te magad is tudóként tanítod, megosztod másokkal a tudást)

Aztán Bölcsességgé válik (mert megéled és hat rád! a saját "bőrödön" tapasztaltad, meg hogy mit is okoz ez pontosan hogyan hatott rád, érzéseidre, gondolataidra tetteidre, és környezetedre, illetve milyen hosszútávú "változásokat" hozott ez benned, és a megítélésedben ezáltal személyiséged fejlődött)

Minden tudásnak vagy ismeretnek ez az evolúciója, és én magam nemrégiben értem el (na nem mintha ez feltétlen nagy dolog lenne mások megítélésében de nekem mérföld kő) a szeretet kérdésében s bölcsességet, önmagunk szeretetének pontos fontosságát és szerepét, hogyan lesz ez az eszenciája mindennek! Előtte is ismertem a szeretet kérdést, sőt később a szeretet kérdés tudója lettem, de bölcsességére csak nemrégiben tettem szert (hála érte)

Talán kissé tűnhet úgy hogy szükségtelenül hosszúra nyúlt erről való írásom, de szerettem volna felhívni arra a 2 dologra az olvasótársaim figyelmét...

1. hogy ami az Avian-ok üzenetében van, rendkívül esszenciális üzenet, és igyekszem segíteni társaim megértését ebben, a témában, hogy helyesen értelmezzék és mérjék fel ezt a tartalmat.

2. Igaz :)

Szép napot nektek

ui.: természetesen hálás köszönet az blog szerkesztőjének, hogy fáradhatatlanul dolgozik a fordításokon és közzétételeken! Igazi fénymunkás vagy, köszönet és tisztelet érte!
Ebben az írásban szeretnénk részletesebben bemutatni Simon Parkes-t. Összefoglaló cikkünkben Simon szót ejt különleges származásáról, egy bibliai időkben történt eseményről, hírszerző családjának múltjáról, az illuminátusokhoz és földönkívüliekhez fűződő viszonyáról. Valószínűleg sokan hihetetlennek…..
Magyar Sámán 2015.07.18 21:49:20
Köszönöm én is a közzétételt! Én nagyon szívesen találkoznék Simon Parkes-el face to face:) azon leszek hogy ez majd összejöjjön ez a találkozó :)

Az UKRÁN DRÁMA című könyv- írta Dr. Drábik János

www.youtube.com/watch?v=k9mAOYBcIBc

Ez a fél órás videót (tv interjú magyar nyelven a könyv szerzőjével! Nem egy bohóc, nem is egy siker , vagy story hajhász, viszont egy intelligens, tanult olvasott író!

Szabad kömüvesek illuminátus... világpolitikai szinten.
Ajánlott :)
Magyar Sámán 2015.07.27 20:09:20
@Zicky72: Nagyon jó a gondolatmeneted :). Egy fontos elmélkedő részedre térnék ki első gondolatmenetemként...

"Sokan hajlamosak túl pozitívan lefesteni a 4. dimenziót, ami az én megérzésem szerint az igazi valóság első síkja. Sokkal hatalmasabb, mint a fizikai világ és a Polaritás is sokkal intenzívebb benne,...."

Egy fontos lényegre tapintottál rá. Meggyőződésem szerint,(ahogy ezt már korábban is írtam) a létsűrűségek mindegyikében megtalálható a polaritás, és minden létsűrűségben élő entitások egyéni vagy csoportos érdekei vannak priorban létezésük döntéseinek hátterében, természetesen figyelembe véve, hogy minél magasabb létsűrűségben vizsgálódunk, az érdek, annál összetettebb!

Azt látom, és úgy gondolom, hogy nagyon sokan félre értelmezik a rezgés "rendszerét" a denzitást (létsűrűséget) és úgy gondolják, hogy minél magasabb a rezgésem, minél jobban magamévá teszem azokat a szabályokat-és aszerint élek, annál nagyobb lesz a rezgése, és úgy emelkedhet a létsűrűsége!

Azt is kell látni, hogy rengeteg igazság van a világban, vallásokban, spirituális tanokban, a különböző rendszerekben, de mint mindennek az igazságoknak is több szintje van! Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy amit mondjuk eddig leírtam az igaz DE........
Nem csak ez igaz, és nem csak erről szól az a "fejezet" és nem csak a fényről (pozitív oldal)!
Ezt sokan figyelmen kívül hagyják, és ennek okán azt gondolják, hogy a spirituális fejlődés, denzitások emelése, a pozitív oldal kiváltsága és ezzel rögtön analóg az a téves következtetés, hogy fenn vannak a „jó fiúk”, magas rezgéssel és létsűrűséggel, lent meg a rossz fiúk, és alacsony rezgés és létsűrűség! Ám ez nem igaz!
Ahhoz, hogy ezt értsük és lássuk, a létürüséget kell előbb „helyre” tenni!
Létsűrűsége minden létezőnek van! És minden létező létezik minden létürüségben is!
Természetesen más és más megnyilvánulásában, és képességeikben is mások, ahogy a „szabályok” Átjárhatóságok is mások.
A másik fontos dolog, hogy a tudat az, ami mint hardver, korlátozza a denzitásban való létezést!
Mit értek ez alatt!?!
Az amőba (1-2 denzitás), sem érzékelni, sem felfogni nem képes az embert. Interakció lehetséges a 2 „entitás” között. Mondhatjuk, hogy az amőbának a „tudati”szintje nagyjából 4 bites, és csak ösztöni reakció szintjén létezik, de létezik, éppen csak az 1-2 denzitás között-re alkalmas létezési tudattal rendelkezik. Ez rögtön egy érdekességet is felvet, mégpedig hogy a tudat-, ami lényegében a hardvere a létezésnek, nem egyenlő az aggyal! Azaz nem szervhez kötött. Ahogyan nincsen agya egy 1 vagy alig pár sejtből álló „élőlénynek” úgy nincsen agya, Michael Ark Angyalnak sem! De mindkettőnek van tudata! A tudat tehát lényegében a lélek kivetülése egy élőlényben (élő organizmus) és hogy az adott élőlény (élő organizmus) mit képes befogadni, (észlelni, alkalmazni, benne élni) a lényben lévő lélek kivetült tudata határozza meg!(ezt csak a tudat „megfelelő helyére tétele” miatt írtam.)
Ha tehát a tudat befogadó és egyéb képességein múlik, melyik denzitásban tud létezni, a szándékon, és „értékrendjén” nem múlik! Ezt a „magyarázatot” erősítve gondoljuk csak végig, hogy egyértelműen léteznek olyan nem a 3d-ben létező entitások, akik szuper képességekkel rendelkeznek, és bizony nagyon rosszfiúk!
Ha eddig rendben vagyunk, akkor jön egy izgalmas és általában az ezoterikus „tabukat” döntögető, sőt, az itt leírtak, fontos sarokkövét kimozdító kérdéskör!
Miért gondolja azt bárki is, hogy a 4D-be való emelkedés, csak úgy lehetséges, hogy emeljük a rezgésünket, vagy, hogy a fény oldalára nagyobb intenzitással kell rálépni! Hiszen az előbb írtam le, hogy nem szándékfüggő a magasabb denzitásban létezni, sőt, minden létsűrűségben, éppen úgy van jó –rossz csapat, mint itt a 3D-ben!
A denzitásba való felemelkedés, a tudat tágulásával érhető el. Elérhető olyan módon is, amit pl. sok spirituális „fény” vagy „pozitív” lény csatornázik le nekünk, mely utakat jól ismerünk, de nem ez az egyetlen mód! Más „út” is tágíthatja a tudatunkat, és ezeket bizony szintén megtalálhatjuk okkult irodalommal foglalkozó könyvekben, rendszerekben, pl Necronomicon . (természetesen mivel én nagyon határozottan a „jófiúk táborát erősítem, nem célom népszerűsíteni a másik utat)
Nos, a kérdés, adott! Miért érzem azt a finom pressziót pl a jelenben létező változások hatására, hogy „csak akkor lehet átlépni a 4D-be, ha így és így emeljük a rezgésünket, szeretetben, a fény útján stb” ?!
És rögtön elérkezünk a már régebben általam leírt, „érdekekhez” :)
Véleményem szerint, a magasabb denzitásokban egy sokkal nagyobb „játék” van a pólusok között! Ezért érzem, úgy hogy bizony lobby-zik a fény tábora!

Folyt köv...
Corey legújabb jelentésében beszél a Gonzales alezredessel történt megbeszélésekről, a nemrégiben a világon végigsöprő, hatalmas méretű számítógépes hackelési hullámról, illetve a földönkívüliek részvételével zajló Szuper Föderációs találkozó legújabb…..
Magyar Sámán 2015.07.20 17:16:57
Sziasztok!
Köszönöm ezt a fordítást is, nagyon olvasmányos volt! Azt a részt nem igazán értettem, hogy a gömb lények zárták le a naprendszert, de Gonzales a 200 -ak tanácsa delegáltjaként feloldja ezt a embargót, és majd a 200 -ak tanácsa felügyeli ki jön megy! (na de a Gömb lények zártak és nyitnak és nyilván csak nekik volt- van meg az a képességük, hogy itt mindenkit kordában tartson, akkor hogy hogy majd ez a brigád próbálja meg ezt?! nekem zavaros volt kissé

más....
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy valaki tud-e valami többet a monetry 1 ről (a világ 128 leggazdagabb családja) és tevékenységükről, illetve hogy mennyire kapcsolódik ez a teljes egészhez?!
ujvilagtudat.blogspot.hu/search?q=2015+augusztus+17#.Vaz_hvnMiuk

Ezenkívül, felmerült bennem, hogy hogyan lehetséges az, hogy ha ez a 128 család, a jófiúk táborát erősíti, míg a Rothschild, Kennedy Bush és más egyéb gazdag családok meg a rossz fiúk táborát. Nekem valahogy nem áll össze ez a dolog, mert a világ 128 leggazdagabb családjának vagyonos képviselői is számomra az "elitet" képviseli. Ám ha mégsem, akkor hogy tudják mégis meglépni mindezt, miközben nyilvánvalóan a másik oldalon (rossz fiúk) nagyon potensek, és nyilván nem nézik sem jó szemmel sem tétlenül, egy ilyen beavatkozást.

Szép napot nektek
Magyar Sámán 2015.07.20 18:44:30
@GoodET Hungary: Köszönöm a válaszodat. Persze nyilván nem értjük a technológiát amivel lezárták a naprendszert, de ezzel a részleges feloldással, nem lesz annak kockázata, hogy a rossz fiúk is elmenekülnek?! Persze én nem bánom, ha elmenekülnek és soha többet nem jönnek vissza :), de éppen az volt a fő cél, hogy a bűnösök, maradjanak, illetve hogy segítség ne jöhessen nekik.
Magyar Sámán 2015.07.21 15:37:34
@20121221: Sziasztok! Érdekeseket írtok!
Nekem az olvasott cikkekkel kapcsolatban egy rossz érzés hatalmasodott el rajtam (nevezzük intuitív üzenetnek), mégpedig, hogy ez az M1 akció, megszüntetné eltörölné az adósságot, de nem szüntetné meg a pénzt, hiszen egy új világpénzt vezetnének be a jelenlegiek helyett (arany tehát fedezet alapút, magában a pénzben lévő arannyal) .
Nekem kicsit ez úgy tűnik, mint "jöttünk megmenteni benneteket, kifizetünk minden adósságot, mi vagyunk a jó fiúk" de valójában a 2.0 pénz verziót vezetik be utána, és újra indítják a pénz rendszert!
Én bizonyos vagyok benne, hogy sok ilyen és hasonló cselekedet lesz amivel a "rossz fiúk" így állítják be magukat jónak a jövőben. Bocsássátok meg nekem ti és a világ a gondolatmenetemet, de nekem az a meggyőződésem, hogy alapvetően, ÉRDEKEK vannak mindig létezés függetlenül!

Ezalatt azt értem, hogy persze lehetnek mögötte egyéb okok, még talán teátrális és magasztos ideológiák is Fény-sötétség, de valójában, amíg létezik az egyén is amíg léteznek kollektívák, ott mindig az érdekek dolgoznak, teljesen mindegy hogy a létezésnek melyik sűrűségében vannak. És az érdek a prior! Minden létezési szinten amit lefelé jól ismerünk 2-3D és amit ismerünk vagy ismerni vélünk 4-5D Elsődleges érdek, a lézeni akarás!

A második a sorban a létezése körülményeinek, megóvása, és jobbá tétele. Primitívebb szinten, a létezés akarása, hogy megvédi az életét ha életére törsz vagy megpróbálja megóvni, elmenekül, eszik iszik kielégíti szükségleteit (pl egy állat is) "komfortosabbá tétele, pedig hogy felfedez megismer, a saját biztonsága érdekében és életképességének érdekében evolúciójának érdekében, szaporodik, tudást ad át kölyköt nevel stb. ahogy egyre összetettebb és egyre magasabb létsűrűségbe érünk úgy lesznek egyre bonyolultabbak a környezetét meghatározó fontos "létezése körülményei" és már nem csak saját utódjait óvja, hanem nemzetét, faját, később azt az ideológiai csoportot amihez tartozónak érzi magát.

Nem csak fizikai szinten ,de már spirituális szinten is fejlődni vágyik tesz érte (ez az ő érdeke) Nem véletlen a kifejezés sem, a "te érdekedben hagyj fel ezzel és tegyél ezt vagy azt" . Valójában minden létező dolognak van egy érdeke és az elsődleges a létezés, a másodlagos ennek a körülményeinek és saját magának a fejlesztése komfortosabbá tétele.

Ez egy olyan témakőr ami messzire megy és egyébként oly népszerű vagy szerethető "tabukat" is döntöget, mint az önzetlenség :) " Nem létezik önzetlenség, csak érdek. Az érdekem pedig az hogy tegyem ezt a jót vagy azt a jót, mert ez illik az én komfort zónámba az értékrendembe, ezt várom el magamtól, ezt várja el a környezetem tőlem, ez ad nekem érzelmi töltetet, ettől érzem jól magam, ezt érzem helyesnek stb stb stb *természetesen külön külön is létező motivációkról beszélek, nem kell a felsorolásból mindennek meglennie " Aminek a végiggondolása , és a mégoly szövevényes érzelmi, spirituális, gondolatok, események kusza hálója végén, kiábrándítóan racionális végeredményt kapunk az érdeket :)
Nyilvánvalóan ahogy a létezés sűrűségeit, a tetteket, az érzelmeket, és minden mást is "osztályozunk, más más magasságokban vannak, ugyan ezt kell tenni az érdekkel is, hogy megértsük.

Mindezt nem azért írtam le hogy bárkivel "tengelyt akasszak" csupán az általam ismert rendszerben ezt látom, és magyarázatul szolgál, minden tettre. Ennek okán hiszem, hogy bármelyik oldal lép vagy bármelyik egyén lép (jófiúk rossz fiúk) motivációja az érdek. És ha ezt megértjük, rájöhetünk, hogy pl a világ "tényleges " vezetőinek ( rossz fiúk) vajon mi lehet most az érdeke?:)
Életben maradni! mert ez van priorban, és ez az érdek bármi áron! Ezenkívül érdekük a mostanra kezelhetetlen lett pénzügyi rendszert is megreformálni, hiszen minden létező a gazdasághoz kicsit is értő szakemberek millió biztosak benne, hogy ez a lufi ki fog pukkanni. Kell tehát egy globális reform, átalakítás, de egy igen vészterhes és zavaros időben kell most mindezt meglépni nekik. Fogalmazzak úgy.... ha én Rossz fiú lennék, én így lépném meg a 2.0 verzió indítását, mert zseniális. Nemcsak-hogy az általam kigondolt rendszer működhetne világ szinten, de a világon mindenki akinek akár csak 10.000 ft adóssága van támogatná, és éljenezné, az új rendszert, amiben neki nem lenne adóssága!

Egyszóval, engem ez az érzés kerített hatalmába, mikor elmerengtem a kérdésen.

Szép napot nektek
  Kérdések és válaszok az emberi faj történelméről, a különböző földönkívüli fajok Föld bolygón betöltött szerepéről és a közeljövő eseményeinek taglalása Simon Parkes-szal egy sok témát érintő, átfogó helyzetelemzés keretében, mely a „Project Avalon”…..
Magyar Sámán 2015.07.17 07:37:21
@kacsoli: wow

Hálásan köszönöm! Bár keveset írtál (érthető módon persze) a kékülésről :), valóban így van ez és nálam kb 1,5 éve tart. Sem nem tudtam erről a folyamatról, sem nem tudtam hogy neve is van, de egyébként tényleg rémesen kemény. Apátia, depresszió, és mégsem. nem tudom mihez hasonlítani mert nincsen ilyen más érzés, megélés. ugyanakkor rengeteg színe szintje van ennek is (a saját tapasztalatom szerint) és hektikusan ciklikusan változik hullámzik. Köszönöm hogy utat mutattál, jött az érzés "ezaz :) erre kutass, ez van" tényleg köszönöm!

Egyébiránt megtisztelő számomra, hogy megosztjátok-megosztottátok élményeiteket, azon túl hogy miden eset érdekes, izgalmas, rendkívül személyes is, és jóérzéssel, megtiszteltetéssel tölt ez az a gondolat, hogy velem is (és a többi olvasó hozzászóló társammal is) megosztjátok ezeket a sokszor mélyen személyes élményeket!
@Járom az utam: neked is köszönöm. Kérdésem lenne, persze ha akarsz válaszolsz ha nem nem! Amikor jött az entitás, az emberi volt, volt benne ismerős (nem személyre gondolok) vagy olyan érzés (megpróbálom jól leírni) Ami semmihez sem hasonlítható, Teljesen IDEGEN Nem emberi nem e világi. Azért lehet érdekes a kérdés hogy beazonosítsuk a látogatót, és az energiát amiből van. persze első körben van Gonosz (tényleg az) van naturális (azon kívül hogy a jelenléte zavar megijeszt félelmet kelthet persze bennem de a létezése és megjelenése, nem maga az energia amiből jelen van) tehát sem nem gonosz ,de sem nem jó, vagy pedig csodálatosan jó (ez tényleg nagyon nagy jeeee) :)
Ha ez az osztályozás megvan akkor utána jön az érzés hogy e világi-e ember közeli-e
Elmondom mire gondolok
Ha gonoszt érzel, képzeld el a létező leggonoszabb embert, tettét, érzelmét, szándékát, jelenlétét.(elég durva) Na ha egy Démon (nem lidérc nem szellem, vagy mindenféle entitás) aki igazán lentről jött na az nem ilyen! Semmihez sem hasonlítható, nem tudod hasonlítani, mert nincsen rá mintád, és annyira test élet és érzés idegen mindaz ami ő és amit ő képvisel, hogy felismered ez egy Démon,(nekem a beavatásom utáni második nap ami aktív spirituális munkával töltődött és élveztem új "Jedi" képességeimet, látogattak meg. Eredménye magzatpózban leizzadva reszkettem rémálomban, de nem is álmodtam mert nem aludtam (majd 190 magas 98kg 37 éves felnőtt férfi ember vagyok) De ilyen nyomorultan még sosem voltam mint akkor, és akkor mesteremet hívtam fel (külföldön) kétségbe esetten hogy ez mi és mit tegyek és egyébként is segítsen :)
vannak dolgok amiket csak megéléssel lehet megismerni. Ez is ilyen
hogy mi a Démon? a létező legrosszabb ami jöhet (de komolyan) és nem játék :)
@Scalles: 2 dolog jutott eszembe, nem az én találmányom egyik sem , de azért vallom :)
1. nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél
2. Ha valamiről azt gondolod hogy úgy van, nos az jó eséllyel úgy is van :)

mind a 2 dolog lényegében ugyan azt jelöli. És én azt gondolom, hogy megkérdőjelezni hiba a belső bölcsességünk üzenetét, még, ha a racionalitás mást is mondatna velünk.
szerintem sem álom volt :)

Ma este is sokat kaptam tőletek :)
jó ide feljárni :)
köszönöm
Szép estét
Magyar Sámán 2015.07.17 18:22:21
@kacsoli: A beavatást nem kell túl dimenzionálni! A legtöbben (nem rád gondolok) teljesen félre értik. vagy azért mert nem estek át rajta, (nyilvánvalóan sokan nem) vagy azért, mert azért lássuk be túlontúl sok, és helyenként erősen felhígult a spirituális tanítók tábora, és e mellé nyilván a központok is. Így gyakran téves tanításokat kapnak és/vagy tévesen értelmezik a dolgokat.
A beavatás nem valaminek a vége, hanem a kezdete. nem egy állomás pont ahova érkezünk, sokkal inkább ahonnan indulhatunk. Eredendő hajlam, sok munkával való képzés, és bölcs "tudó" emberek (és entitások) közös összehangolt munkájának eredménye. Egy beavatást leginkább úgy lehet helyesen értelmezni ha egy fizikai analógiát hozok példának.
El kell érnie a gyermeknek a 7. éves kort, akinek kellően intelligensnek kell lennie ,hogy a tanulmányait megkezdhesse beíratás esetén. Beíratják, majd ezután minden eszközt (tankönyvek füzetek, ceruzák kellékek stb) megkap, hogy iskolába járhasson. Mondjuk hogy a "beiratkozás" a beavatás
Gondolom ezt sokan eltudják fogadni ezt az analógiát eddig. De még nincsen vége:) A gyermek amikor beiratkozik, semmivel sem tud többet, vagy kevesebbet, mint előtte való nap! azaz tudását képességeit tekintve semmiben sem változik a beavatással. Lehetőséget kap (és persze kötelező feladatot) hogy majd egy hosszú úton járva évek évtizedek alatt egyre fejlődjön, tudjon, és alkalmazza a megszerzett tudást. Ezekből sokszor kap "dolgozatot" sokszor "feleltetik" és gyakorta "kell vizsgát tenni" és ha sikeresek ezek a vizsgák, új osztályt kezdhet ugyan abban az iskolában(amit idővel vagy kijár vagy nem, illetőleg tovább tanul vagy nem)
A beavatás csupán csak lehetőség, és évek évtizedek múlva lehet eredményét látni, egy nem beavatotthoz (iskolába nem beiratkozó) képest!

Persze érthető egyfajta ellenszenv adott estben a "beavatottakkal kapcsolatban, egyrészt az "iskolák" különbözősége miatt (egyik suli a másikra fújhat:) ) illetve nagyon gyakori (számtalanszor láttam és emberi érthető viselkedés) hogy a beavatott úgy éli meg hogy na ő más, tudó lett, máris bölcsebb okosabb, büszkébb. szintén az analógiában, melyik gyermeket nem tölt el az az érzés, hogy én már nem ovis vagyok. és sulis vagyok?! Máris úgy érzi valami a nem sulisok fölé helyezi :) nem kell itt rosszra gondolni, mert ez nem is rossz, csak hibás :), hiszen mi magunk is ezzel biztatjuk a gyermekünket, hogy na és az iskola az szuper, már nagyfiú vagy nagy lány, stb stb
Én a beavatásomat csak azért említettem meg, mert időben ezután volt 1-2 nappal az a nagyon meghatározó élményem ami volt. És éppen csak annyira fontos ez *nekem- és bárki másnak is csak ennyire lehet fontos mert pont ekkora a súlya * "beavatás" mint amennyire említésre méltó, az általános iskolába való
beiratkozásom :)

Szép napot neked
Magyar Sámán 2015.07.17 22:37:37
@kacsoli: :) Tetszett amit írtál, és látom, körültekintően, és nem teljesen tájékozatlanul írsz :) Jogos a 2 pont :)
A kockázat valós ,bár azért az esetek 99% ban nagy baj nem lehet belőle. És minden a felhígult (amatőr, silány)központok rendszerek miatt nem az! a bekötések csatornázások, is silányak, könnyen lehet szabadulni belőle. Egyébként amit írtam annak más fontos részei is vannak! éspedig az az hogy ahogy a gyerek is iskola érett lesz, úgy a spiritualitásban is is kell egy érettség, ahhoz, hogy beavatáson vegyen részt! Az érettség nagyon fontos. Ha megvan az érettség, akkor tud megfelelően ítélni , dönteni, hogy melyik tanítási irány be lesz beavatott. Ehhez bizony sok-sok év kell hogy ezt felmérni tudja valaki. Régen nem volt ezzel gond (mondjuk 14.000 évvel ezelőtt) mert volt egy beavatási központ egy út (megjegyzem magában hordozott mindent amire akkor egy tudónak szüksége volt) legalábbis lokalizáltan kultúrákon belül. A Magyaroknak a sámánizmus, az Afrikában és dél-Amerikában, a woodoo (sámizmus azis, de az az engesztelő sámánizmus, míg a magyar a küzdő sámán) Az északiak Druidáknak hívták a tudókat, Muszlim területeken ls Perzsiában is sokfélék voltak, pl Derviseknek hívták ezeket a szerzeteseket bölcseket. A lényeg, hogy minden kultúrának megvolt jellemzően az az 1 fontos beavató központja és tanítói bölcsei, akikhez a kiválasztottak csatlakoztak, és hosszú évtizedek után kaptak "titulust"
Ma már ez nem így van, a hosszú évszázadokig tartó világi materialista és tudomány gondolkodás mód miatt. Most újra kell épüljenek ezek a központok is, és mint minden rendszerváltáskor, bizony itt is kicsit komikus, és kaotikus a helyzet:) Addig a spiritualitást kereső embereknek nehezebb a dolguk, de szerintem ez is okkal van így ( akik ezeken végigverekedik magukat, egy letisztult életképes "tudó" ember lesz, képes vezetni, tanítani, és tenni, amit kell!) Ez idővel szépen ki kristályosodik, letisztul majd, egységesedik legalábbis kulturális szinten lokalizálva. És ezek a későbbi "különböző utak is lényegében ha nem is teljesen ugyan azt de azért sok az átfedés abban amit tanítanak, és bár ténylegesen különbözőek ezek az utak (más entitások pártfogoltságába vannak stb stb) az egyenesek egymás mellet a végtelenben összeérnek :)
Szép estét
Helyzetjelentés a Titkos Űrprogram Szövetség/Gömb Szövetség legutóbbi tárgyalásáról, a drákonida hüllőkkel és az összeesküvéssel való egyezkedés legújabb fejleményeiről. Felbukkan egy jól ismert személyiség és a Titkos Űrprogram Szövetség megdöbbentő felfedezésről…..
Magyar Sámán 2015.07.12 18:46:20
@20121221: Ha ez így van, akkor egy kis erejű EMI fegyver is képes kiütni a kis nano robotokat, és megszabadul a test az irányítás alól! Régi mondásom, hogy a gonosz felzabálja önmagát! A drákonidák, nem jó fiúk finoman szólva sem, de éppen annyira rabszolgák és áldozatok, a rendszerben mint bárki más szenvedő fél! Naivak, és ostobák! Félnek, és hataloméhesek! Ez a 2 gondolat ami átjárja őket, okozta esetükben is azt, hogy csatlakoztak behódoltak egy erősebb entitásnak, akik zsinóron rángatják őket most, és felhasználják piszkos kis (nagy) céljaikra.

Engem azért az érdekelt volna, hogy a gömb szövetségből, miért nem voltak jelen képviselők, és miért egy embernek egy pici pontnak, vezették elő a követelést, hogy kapituláljanak a Gömb szövetség lényei?! Ez több mint vicces! Mintha csak az emberek tették volna a karantént, vagy az emberek bármiféle ráhatása lenne arra, hogy a gömb lények mit tegyenek vagy sem! Ha van is az emberiségnek erre ráhatása, azt nem egy delegált ember fogja eldönteni de még csak nem is egy elit csoport, hanem az emberiség globális rezgése igénye gondolata értékrendje!
Kicsit nekem komikus volt ez a startrack rész leírás.
Magyar Sámán 2015.07.12 22:47:59
@Zicky72: Azzal még valahogy megbarátkozok, hogy a gömb lények nem tárgyalnak direkt módon mondjuk ezekkel a gyíkokkal, de a komikus az, hogy az emberrel tárgyalva adnak az embereknek ultimátumot hogy a gömb lények távozzanak, mintha csak az ember döntése lenne ez, illetőleg az ember delegáltjának vagy elitnek!
A karmát egyébként nem lehet véleményem szerint kijátszani. a Szándéknak van energiája és az számít az esetek 90% ban
Remek példa erre, a mondva csinált jó! Teszem azt egy ember, csupa jó dolgokat tesz, de a motivációja a félelem, vagy a nyerészkedés, nem lesz ettől valaki jó ember (hogy puritánul fogalmazzak)
De ugyanakkor akkor sem mentesülök az energiáktól, ha csak pl felbujtó vagyok, megosztok és uralkodok, és ln magam direkt módon nem avatkozok az eseményekbe!
E mellé nem lesz valaki rossz csak mert vétlenül egy balesetben valaki halálát okozza, s bűne csak annyi hogy jelen volt egy kivédhetetlen balesetnek. és nem lesz jó az aki szemedben mosolyog és 2-3 lépcsős áttételen keresztül szándékosan olyan eseményeket vált ki aminek a vége mondjuk tragédia!

A karma nem a tett bírálata. ez ennél sokkal összetettebb véleményem szerint, és priorban az indíték, motiváció áll, és utána jön a megvalósulás mint tett!

A Kék aviánok ahhoz elég vagányak hogy szétlőnek egy Illuminátus bázist, és lezárják a naprendszert, de karmikus aggodalmak vannak, egy tárgyalással kapcsolatban? nekem ez nem jött át :)

A DNS ről amit írtál hogy 12 szálas volt eredendően nem tudtam, nem hallottam (ettől még persze lehet így) érdekes mindenestre, köszönöm. Azt viszont tudom, és ellenörizhető, hogy a jelenlegi DNS szerkezetünkben 64 lehetséges aminosav kód van, amik 4 elemből állnak: szénből, oxigénből, hidrogénből és nitrogénből.
Elvben mind a 64 kódot tudnunk kellene aktiválni, jelenleg mégis csak 20 aktív kód van. Ez a 20 működik a 20 aminósav. Ezek ugye a spirálnak a kapcsolódási pontjai, és azt mondják hogy ezt ami aktiválni tudja az az érzelem, tehát az érzelem közvetlenül hat fizikai szinten az anyagra, mégpedig a genetikai anyagra.
Ha megvizsgáljuk a negatív érzelmek energiák hullámait, pl a félelem, lassú hosszú és rövid hullámai kevés helyet érint a DNS-en. Lényegében a félelem érzelem hullámai a 64 érintkezési pontból csak 20 at aktivál, a többit semmi nem hozza működésbe!
A szeretet frekvenciája élő személy esetén a DNS minden pontját lefedi a hullámaival, mivel az egy nagyobb frekvenciájú rövidebb gyorsabb hullámhossz
Ezt csupán azért írtam le, mert nem kell nekünk 12 szálas DNS, elég egyelőre ez a 2 szálas is, csak lenne aktív :) Ehhez a recept pedig a magas rezgésű érzelemben levés, és az alacsony rezgésű érzelmek kizárása.
A szeretet rezgések között számtalan van. Valakitől egyszer azt tanultam, hogy az egyik legmagasabb rezgésű szeretet a hála, mert nem vár viszonzást. Persze erről megint lehetne "vitatkozni" :) akárhogy is van, a lényeg van recept:)

@20121221: igen a konferenciákon ellenőrzik. Ettől még a AI- os nanókat EMI-vel gondolom könnyedén lehet likvidálni.

Egyébként magát a karmát én egy eredendő halmaznak gondolok, amit szépen csökkentünk, de hozzá nem jöhet. Azért gondolom így, mert az a rendszer hogy egy lény ha rosszat tesz akkor kap egy mínuszt hogy ezt majd jóvá kell tennie, azt sugallná, mintha nem lett volna eredendően is ott az a "rossz" benned. Véleményem szerint minden ott van már eredendően, nyíltan vagy nem nyíltan, (latens) Az hogy éppen melyik életedben kerül felszínre és jön elő megoldandó feladatnak és milyen formában , illetve hogy ha nem sikerült megoldani cipeled magaddal az más tészta már.

Szép estét:) és köszönöm nektek a tanításokat
  Kitűnő és értékes interjú egy angol munkáspárti képviselővel. Alfred Lambremont Webre beszélget Simon Parkes-szal reptiliánokról, a sáskaszerű mantid lényekről, reinkarnációról és a lélek valóságáról. Simon egy nagyon-nagyon különleges személyiség, aki nem…..
Magyar Sámán 2015.06.27 16:37:56
@Image Nation: :)
Big like az általad leírtakra! Csak megerősíteni tudom, ezeket. Valamelyik cikknél valamelyik hozzászólásomba, valakinek :) már írtam, hogy a folyamat nem ennyire letisztul,(talán éppen neked az inkarnációval kapcsolatban) és persze nem azért, mert nem (hiszen nyilvánvalóan sokat tudsz erről is) látnád, mennyire szövevényes már az az összefüggés halmaz is amit mi emberek megérthetünk, hanem mert nehogy bárki ilyen téves következtetést vonjon le, a születés és lélekvándorlás, reinkarnáció forrás tapasztalat begyűjtés ebből állna a rendszer.

Tetszett, hogy megemlítetted a nemzet karmát, a "csoportos feladatokat - sorsokat" és a csoportok szellemiségét. ( A sámánizmus és az Arvisurák leginkább ugye Anyahita ideje után ill. az ő idejében történtekkel foglalkozik, mondjuk úgy spirituálisan és nemzetek szintjén, amiben a magyarok eredetét találhatjuk)

A lelkekre visszatérve, ha egy ember lelke itt ragad, az szinte minden esetben a valamihez való ragaszkodás miatt történik. személyhez, helyszínhez, vagy akár az élmúlt életéhez élet feladatához. A pokol és szenvedés emberi lélek vonatkozásában (tapasztalatom és véleményem szerint) nem létezik, ezt például számos populáris vallásban nem is találjuk meg mint kárhozat helyszíne. Leginkább félelem alapú és az emberek irányítására manipulálására alakították és dezinformálták az emberek tömegeit, a pokolban való kárhoztat ódiumával!
Így tehát véleményem szerint pokol nincsen a szó teátrális keresztény értelmében, de léteznek szférák (bizonyos tanítások szerint 9) ahol a "gonosz" él. De a "gonoszt" sem kell túldimenzionálni. Semmi mást nem akar, csak mint minden ami van és tudattal rendelkezik. Létezni! Hogy ki hova tartozik mikro és makro szinten, lélek és szellem szinten, az pedig döntés! és itt jön be a szabad akarat.

És hogy a cikkre is visszautaljak Simon Parkes nél is döntés kérdése hogy hova tartozik, de lehetett volna más is. (ahogy JFK esetében is döntés volt, hogy Az illuminátusokkal szembe megy, pedig a Kenedy család is illuminátus. furcsa ez, hogy még lélek családhoz tartozva sincsen kőbe vésve, mi vagy mik vagyunk :) ezt a döntés felülírhatja.

És hogy egy másik itt leírt cikkre is visszautaljak, amiben az hangzott el, hogy az informátor szerint, valamikor valami nagyon rossz dolog történhetett a múltban, vagy teremtési folyamatban, és ezt próbálják most jóvátenni. Ennek az energiáját is érzem. megmagyarázni természetesen nem tudom, de érzem. Egyébként Erre utal az ó szövetségben a kiűzetés a paradicsomból illetve az eredendő bűn. Nyilvánvalóan ezek szimbolikák amiket ott olvashatunk, de ettől még van energiája (számomra)

És egy újabb cikkre visszautalva, nekem is furcsa volt, más cikknél, (és ennek akkor hangot is adtam mint bennem felmerülő kérdés), hogy nagyon magas denzitású lények, hogyan képesek kvázi ennyire "emberien" hódítani háborúzni, esetleg gyűlölködni stb. hiszen ott galaktikus háborúkról vagy annak veszélyéről beszéltek, és hát nem teljesen erő mentes a naprendszerünkben zajló események sem. De itt is igaznak érzem az ahogy fenn úgy len alap törvényt, illetve egy olyan nem túl szép mondást is ami így hangzik " Mindenki a maga szintjén nyomorog" vagy a szebb mondás "mindenkinek megvan a maga keresztje"

Azt gondolom, egy élet is kevés, hogy megismerjük megértsük saját szintünket is sokszor, nem hogy olyan szinteket, amikben nem vagyunk és amiket nem élünk (még)

Akárhogy is , várom a változás idejét (2017 márc. ),mert eljött az ideje, és mert sokan vagyunk éhesek a magasabb szintű megértésre :)

ui.: izgatottan várom a következő publikációt a szerkesztő úrtól :)

Szép napot nektek
Magyar Sámán 2015.06.28 18:25:21
Egyszóval a teremtés, és a teremtő analógiáján vagyunk mindannyian itt. (MI) az Isten keressük itt vagy (MI) az Ördögöt keressük itt, és közben döntünk, és közben teremtünk, a szó minden értelmében és a teremtés szinte minden szegmensében!
És a végére már csak 1 gondolat egyfajta, Oké eddig értem, és mi van akkor ha…

A teremtéskor a teremtő mindent megteremtett! Megalkotta az univerzumot és a dimenziókat (nem írom le a teljes teremtést) és a 7 fény törzset. A 7 fénytörzsben számtalan szellem, fény entitás él kollektív és egyéni tudattal. Tisztába van önnön csodálatos létezésével és azt megéli minden dimenzióban, ami elérhető számára, döntése okán, térben és időben. Ám létezése és vagy döntései bajt okoztak, és helyre kell hoznia. Nem Isten, mint a teremtője, de képes teremteni, mint az Isten. Reprodukálja a maga szintjén a teremtést, és megnézi teremtményei (ő) hol hibázza el?! Ehhez adja a védett környezetet. De a teremtményei (ahogyan ő maga is) szabad akarattal rendelkeznek, és saját életük és környezetük és utódjaik teremtői. De kell, hogy tiszta lappal induljanak, magasabb tudás nélkül! nem tudhatja azt amit ő( a fény entitás tud) mert azzal a tudással elakadt.

Ezért nincsen tisztába az ember a magasabb igazságokkal a 3.dimenzióban . Egyvalami viszonylagosan állandó! A környezet, a saját teremtésünk (embereké) és ebben a környezetben kell döntened és teremtened.
Nem tudom, mennyire sikerült a megélésem és a rám dőlt információkat, átvezetnem ide.
De számomra nagyon tanulságos volt mindez és még annál is több :)
Egyszóval (bár már fentebb írtam) zárásként az egész létezésünk és teremtődésünk, illetve döntésünk és teremtésünk eszenciája a….

- Te milyen „Isten vagy” a saját mikrovilágodban?
- Hogy sikerült a teremtésed?
- És hogy viselkedik vagy viselkednek a teremtményeid (akiknek szintén szabad akaratuk van, de tiszta lényként születtek le)?!

Nos, ez egy izgalmas kísérlet :)

Szép napot :)
Magyar Sámán 2015.06.28 18:25:25
Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek, egy élményt, saját felismerést.
Alapvetően ez a blog, és az itt válaszolók, írásai, indítottak el bennem egy, felismerésre való igényt, a teremtésről, létezésről, reinkarnációról, feladatról, de leginkább a miértekről. Így meditációkban, és merengésekben, révülésekben, akaratlanul is ezekre érkeztek válaszok, felismerések.
A képek jöttek önkéntelenül, és csak a képek megjelenése, után kezdet kibontakozni maga a kérdés (ez már önmagában sem szokványos) azaz, hogy mi a fenét keresünk mi itt? Mi az ördögöt keresünk mi itt? Mi az istent keresünk mi itt?
Az első felismerés, már itt kiabált! Miért ezt a kérdést tesszük fel? És mit is jelent maga a kérdés?
Talán csak az első kérdés bonyolultabb a szó régiessége miatt, ugyanis a magyar nyelvben a fene nagyon régi, és tumoros betegségek okozójának a démonját hívták, nevezték így.
A kérdésbe ott a válasz szokták mondani. a válasz pedig Mi az istent keressük itt! Vagy mi az ördögöt keressük itt!

Ez azért is érdekes mert már maga a kérdés is a „MI”-t jelöli és nem az ént! „ha megfigyelitek ezt a kérdést az esetek nagyon nagy %-ban nem úgy teszed fel, hogy mi az istent keresek én itt?! Valahogy életidegen a kérdés, és az izgat bennünket, hogy „MI” mit keresünk itt. Ha azt vesszük, hogy Makro szinten van az ÉN mint forrás, vagy lejjebb a szellem és mikor szinten van a lélek, akkor a kérdés mikro szintű. Tehát nem a szellem keres valamit, hanem a lelkek.
Általános tény, hogy megtapasztalni vagyunk itt, majd ezt a tapasztalatot tudja a lelkünk a fensőbb énünknek átadni. Sosem értettem, miért kell, mondjuk 300 alkalommal születnem, meghalnom, dolgoznom, háborúznom, szeretnem, gyűlölnöm, megbocsájtanom, mert mindegyiket elvégzem az életek során. Persze jöhet a válasz, hogy mert minden eset új és más, és más konklúziót, vonunk le, vagy más aspektusból vizsgáljuk, de valahogy akkor is túl sok a „haszontalan” ismétlődő séma. felkelek, lefekszek, szeretek, fájok, autót vezetek, házat építek, kertet gondozok, stb stb.

De a képek, érzetek információk csak jöttek - jöttek, miközben felmerültek a kérdések. A teremtésről beszélünk, hiszen a teremtés okán vagyunk itt. Mi van az embernek és a léleknek, ami nagy kincs, és amiről a biblia is beszél illetve minden spirituális tan és gondolat alapszabályaként ismert?! A szabad akarat! De van ám egy másik legalább ilyen fontos, és bár mindenhol meg van említve, mint szuper képességünk, ám szinte sohasem párhuzamba állítva a szabad akarattal, az pedig a teremtés!

Képesek vagyunk teremteni!
Mindezt a teremtőtől kaptuk a teremtésében:)
Az önmagában egy csoda, hogy nem csak tudatunkkal vagyunk képesek teremteni energetikai szinten, és fizikai szinten, de képesek vagyunk sokasodni, biológia értelemben is teremteni és biológiai értelemben „életet adni”
És a teremtés körüli kérdéskörben ekkor érkeztem el a „kísérlethez” és a „valamit valamikor elrontottunk” –hoz

Azon kívül, hogy képesek vagyunk biológiai teremtésre, képesek vagyunk életünk során, saját valóságunk megteremtésére, de ennél többre is! A környezetünk valóságának teremtésére is képesek vagyunk!
Aki szülő, pontosan tudja, és érti azt a teremtés párhuzamot, amit Isten –ember és az Anya,Apa- újszülött gyermeke között van. Az is elfogadott tény, hogy egy 1 hetes gyermekre például, senki nem tekint rossz emberként. Azt látjuk, hogy tiszta lény, kvázi makulátlan. ( a szó jelentése tiszta hibátlan)
És aki gyermekeket lát kicsiket, nagyokat, vagy intelligensen tudatosan gondolkodik, az pontosan tudja, hogy a környezet meghatározz bennünket, és meghatározza, formázza főleg a gyermekeinket!

És ennek okán van értelme 300 alkalommal is leszületni, hiszen mindannyian környezetet teremtünk. egyfajta kellékként is és persze saját küldetésünkként is.
A teremtő képességünk éppen annyira fontos, mint a szabad akarat képességünk. Hogy „ mikro szintű Istenként” milyen teremtést vagyunk képesek véghezvinni a „teremtményeinknek”

Az ego is fontos és nagy szerepet játszik! Azért van, hogy ÉN tegyem a dolgomat, az Én jövőm, az Én környezetem az ÉN teremtésem, és az ÉN döntésem!
Te milyen „Isten vagy” a saját mikrovilágodban? Hogy sikerült a teremtésed? És hogy viselkedik vagy viselkednek a teremtményeid (akiknek szintén szabad akaratuk van, de tiszta lényként születtek le)?!

Ebben több okot érzek, mint abba, hogy a 300 leélt életem folyamán nekem el kell, törjön a lábam 82x és kell félnem kr.e 500 ban a germán törzsektől, hogy megölnek, mert katona vagyok, vagy 1789 ben francia forradalom idején hivatali írnok, de a csőcselék minden „hivatali” tagot ellenségnek tekintenek, vagy 1939 ben lengyel autószerelő vagyok, és a nácik törnek az otthonomba?!
A lényeg hogy rengeteg mindent 100x vagy 1000x ugyanúgy megéltem
COREY VÉGRE NYILVÁNOSSÁG ELÉ LÉP! Azt az embert, akinek már oly sok írását közzétettük, és aki korábban GoodETxSG álnéven írt különböző internetes fórumokon, valójában Corey Goode-nak hívják. Az anonimitásnak tehát ezennel vége. Mostantól arccal és névvel vállalja…..
Magyar Sámán 2015.06.25 12:29:44
Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm a választ GoodET Hungary, zseniális volt de tényleg !
Időközben 2 napon át is meditációban foglalkoztam a kérdéssel, és számomra (megint) az az alapigazság jött válaszul, hogy „ahogy lenn úgy fenn”. Döbbenetes, hogy mennyire megkerülhetetlen minden szinten létező „törvény „ ez. Persze bizonyos módosulásokkal, de így van ez a magasabb denzitásoknál is. Minél magasabb a rezgés, annál kisebb az ego munkája és jelenléte, de a világ alapvetően ugyan úgy működik mindent szint. poláris, vagy duális világ létezik az egységen belül szükségszerűen, mert csak így lehet egyensúly, és csak ezek egyűt hatójával törekedhet a „nullpont”harmónia, egyensúly felé. Ez kissé tűnhet első olvasatra paradoxonnak, és az is, de ez is természetesen csak látszólagos ellentmondás, hogy a negatív energia éppen annyira szükséges és létezik, mint a pozitív energia az egyensúly megteremtéséhez. Magasabb szinteken ezeket nyilvánvalóan másképpen definiáljuk, mert egy bizonyos szinten lévő nézőpontnál, már ugyan azt az eseményt vagy energiát nem jónak vagy rossznak definiáljuk, csak dolgoknak, de ettől még véleményem szerint, minden szinten található jó-rossz definíció. nyilvánvalóan nagyon nehéz ezt megérteni az én- mi szintünkön, ahogy a hangya sem érti meg a delfin életét, rendszerét, definícióit.
Egyszóval minden szinten kell, hogy működjön a másik (negatív) oldal és ez nem feltétlen jelenti azt hogy az Istentelen vagy az egésznek az ellenpólusa. Mondok erre egy példát. Pl ha megnézzük a vallási képeket ábrázolásokat, szentírásokat, pl a kereszténységben. Rengeteg ábrázolása van a jó és rossz egymásnak feszülésének, egymással szembenállásuknak. De soha senki nem látott olvasott olyat, hogy Isten ( a nagy egész) szembe állna bárkivel is. ábrázolták- e Isten a sátánnal szemben polárisan? Nem! Persze, Jézus szembeállt a Luciferrel, de Isten soha. istentől ered a fekete is, és Lucifert is ő teremtette, ahogy a fehéret és Jézust is. mert a nagy egészben van a dualizmus. Akár a Jin és Jang! Az egész része a fekete és a fehér, de a fekete nem áll szembe az egésszel, az annak a része éppen annyira, mint a fehér.
Más
Az hogy a nagy kísérlet, ami mondjuk, a földön játszódik, és kihat az univerzum több élőlényére is, szintén megerősítődött bennem a meditációk során. Megint csak az „ahogy lenn úgy fenn” válasz érkezett. Azaz, ha van egy makroszintű probléma, pl egy spirituális fejlődésben, genetikában, vagy inkarnációban (nem ismerjük a feltételezett nehézség probléma milyenségét) azt mikor szinten reprodukálhatják, és „tesztelhetik”. Ha mikro szinten a kísérlet meghozza az eredményt (mondjuk, megértenek egy bizonyos törvényszerűséget, vagy akció reakcióhatást) akkor a „saját” gondjaikra gyógyír lehet az a felismerés. Én úgy érzékeltem, hogy ebben valóban sokan érintettek, ezekben a problémákban, és a kísérlet nem is 1 kérdésre ad választ, de minden szinten felmerülő esetleges kérdésekre választ kaphatnak ebben a kísérletben. Ennek okán vannak a megfigyelők, vagy szereplők, igen széles spektrumban, denzitástól fajtól, kortól és polaritástól függetlenül. más és más kérdésre keresik a választ, de mindegyik itt remél választ a kérdéseire. Ezért is vagyunk fontosak, és ezért is fontos, hogy a „természetese ökoszisztémán, energetikailag is pl. kvázi nem kívánt beavatkozás nélkül maradhasson, tervszerűen. És hogy kicsit se érezzük magunkat terráriumi lényeknek, és kísérleti nyulaknak annyit még hozzátennék, hogy minden lélek, akik emberi vagy hibrid testben vannak, azok ők-mi. Ahogy a cikk is írta valamelyik lélekcsalád, valamelyik fény törzs entitásai vagyunk, tehát önmagukat helyezik bele a kísérletbe, éppen annyit, amennyi szükséges a kísérlethez, és emellé lényegében sokszor egy erősen uptodate és sokszor on the fly, az információ csere, oda vissza, pl mikor a felettes énünkkel kommunikálunk.
Egyébként a Simon Parkes - "Illuminátus családba születtem, kapcsolatban állok a reptilián fajjal és a mantid lényekkel" cikk is nagyon jó volt.

Zicky72 amit leírtál az idővel, és a kvantum fizikával kapcsolatban igaz, de nehezen olvasható, értelmezhető, egy a témában nagyon laikusnak (még nálam is laikusabb) Egyszerűen megfogalmazva, amíg nincsen tudati mérés vizsgálat, addig nem létezik a környezet, és az események. Tehát tudat (lélekkel együtt) nélkül, nem létezik, a számodra semmi, és nem is történt semmi. Mondhatjuk úgy is, ahogy eltávoztál abból az idősíkból, az idő megállt ott azon a ponton:)
Magyar Sámán 2015.06.26 20:26:00
@Haibane: de van, ha már majd kvantumfizikai szinten tudunk mérni! egyelőre ez még gyerekcipőbe jár, de ha a tudatot keressük mélyebb szinten kell mérést végezni mint a fizikai szint, mert ott csak fizikai méréseket tudsz elvégezni!
Magyar Sámán 2015.06.27 16:38:00
@Haibane: :) Ez nem naivitás, csak a "megoldás" keresése pl egy mérésre:)

Igen értem amit mondasz, de akkor is csak a fizikai szintet tudod mérni, mert abban a dimenzióban végzed el a mérést. Ha az agy hullámait méred, vagy területi aktivitását, akkor arról kapsz információt. Egyébként azt gondolom, hogy létezik egyfajta megnyilvánulása, a 3D-s térben is a tudatnak, hiszen erre számtalan példát láttunk már és azt nem az agynál kell keresni. ilyen pl az aura, vagy ilyen pl a látható szellem lények. És de bár ezek fizikai szinten vannak jelen és mérhetőek is a jelenlétek 3D-s jelenléte, maximum egy 3D-s kivetülési erősséget mérhetünk, magát a "forrást" a tudatot nem mérhetjük meg 3D ben. Ez kicsit olyan mintha kinyitnád a szobád ablakát, ott bejön egy kis szél kintről, és te abból meg szeretnéd mondani hogy milyen idő van a világűrben. Mind a kettő a "házadon kívül" található forrás, és csak mert a házadba bejön valami, abból nem tudod megmérni hogy na de mi van 5000 fényévvel odébb :)
Ebből az interjúból Randy Cramer élettörténetét ismerhetjük meg részletesen. Beszél a MILAB programban szerzett traumatikus élményeiről, felépüléséről, a Marson katonaként átélt tapasztalatairól, földönkívüli fajokról, saját spiritualitásáról, és felsőbb énjével…..
Magyar Sámán 2015.06.08 15:20:27
Sziasztok!
Először is hálásan köszönöm a közzététel, fordítást. Szuper volt olvasni ezt a cikket is. Az eddig olvasottak után, bennem felmerült pár kérdés, amire talán más olvasó társam, vagy a fordító, tudja a választ.
Az előző cikkben olvasható volt, hogy Randy Cramer, azért állt a nyilvánosság elé, mert parancsot teljesít, újra „szolgálatba helyezték”. Na, most ebben a cikkben, viszont arról ír, hogy évek, évtizedek hosszúsága alatt saját akciójában, tárta fel, a módosított, törölt emlékeket, az elméjében. Ez most akkor, hogy van?! Adott egy szuperkatona, aki 17 év kiképzés után, majd azt követően 17 év szolgálat után a Marson, „nyugdíjazva lett. Ennek okán kitörölték az emlékeket (a cikk nem ír arról, hogy 40 év emlékét törölték volna, tehát akkor a kiképzéséig eltelt 20 év tiszta?). Majd megfiatalították újra 17 éves és visszatették az időben 1987-be, természetesen semmit sem tudva az eltelt évekről. Ezt ő saját magán akciójában „feltörte” tette mindezt úgy, hogy nyilvánvalóan ez szembe megy az űrprogramok vezetőinek akaratával, de senkinek nem szúr szemet, hogy a nyugger kapitány, milyen magán akciót hajt végre. aztán ez sikerre is jár, majd 2015 ben parancsot kap, hogy álljon a nyilvánosság elé, és számoljon be mindenről! Hogy kapott parancsot, ha a nyugger elvben azt sem tudja, hogy nyugger?! (persze tudja, mert feltörte az elméjét, de a parancsnokság, infója szerint ő egy átlag civil tudatával él.) És hogy számoljon be, ha a parancsba adók, elvben úgy tudják, hogy a nyugger nem tud semmit, mert törölték az emlékeket?!
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm:)
Magyar Sámán 2015.06.09 10:59:04
@GoodET Hungary: Kedves GoodET Hungary
Hálásan köszönöm ezt a választ is. Nos, igen így összeáll a dolog. A felvetett kérdésekre számomra, tényleg nem volt válasz az eddigi interjúkban, de a válaszokban, olyan eddig nem vázolt információk voltak, amikkel a teljesség már nekem „egybe van” :) Mentségemül szolgáljon , hogy én kb. 2 héttel ezelőttiig sosem találkoztam ezekkel az információkkal, legalábbis messze nem ilyen töménységben, és komplexen, így kvázi nekem minden sor új információt rejt. Ami másnak nyilvánvaló vagy „közhely” lehet, számomra nem létező információ, mert még csak most ismerkedek ezzel a „világgal”
Ez egyébként szerintem jó, (mármint, hogy ennyire kezdő olvasó vagyok), mert ez is azt „bizonyítja” hogy a munkátoknak (Magyar nyelvű fordítás, és annak közzététele) igenis működik, és informál sok olyan embert, akik eleddig ezekkel nem voltak tisztába. Ugyanakkor azt a „témával kapcsolatban kezdő” aspektusból, amit kvázi esetünkben én képviselek, olyan kérdések merülnek fel (ha valaki logikusan és nyitottan áll az olvasott információkhoz), mint pl. az általam leírtak. Biztos vagyok bennem, hogy sok kezdő olvasó társamban tehát ilyen vagy ugyan ezen kérdések megfogalmazódnak, és örülök, hogy ezek is megválaszolásra kerülnek

A „nyugger” alatt egyébként azt értettem, hogy a szolgálai idejét kiteljesítette, katonai pályafutásának véget vetettek, és civilként visszatérhetett, hétköznapi életéhez ergo „nyugdíjazták” :)
A hiteleséggel egyébiránt, nincsen fenntartásom. Számomra hitelesek a cikkek (ezáltal az informátorok is) nagyon is.
Hogy mitől hiteles, illetve hogy mitől gondolom igaznak, és mitől, bizonyított az igazságtartalma ezeknek az interjúknak, később, ha alkalmam lesz rá, majd leírom, s talán olvasmányosnak, tanulságosnak ítéltetik majd meg :)
Még egyszer köszönöm a cikket is és a válaszokat is, és izgatottam várom a következő cikket.
Szép napot
  Corey felfedi a náci Németország irányítóiból és a hozzájuk köthető titkos társaságokból alakult ún. Szakadár Civilizáció eredetét. Ez a csoport a II. Világháború után egyezményeket kötött az USA-val, szövetségre lépett több földönkívüli fajjal, majd teljes…..
Magyar Sámán 2015.06.01 20:18:44
@Qtya von Disznósajt: Az hogy mi mit tudunk (tudni vélünk) csak az ami elérhető az akadémikus tudományok könyveiből, előadásaiból, "tudományos" beszámolókból, magazinokból! Nem voltál a Marson, nem végeztél méréseket, minden amit tudsz pl. a Marsról, az az amit akarnak hogy tudj a Marsról. Ha teszem azt a NASA által elküldött és adatokat továbbító Mars Science Laboratory 2012 ben azt az eredményt teszi közzé, hogy van légköre, ózon pajzsa, elektromágneses meze, és a földhöz igen hasonló levegő összetétele van, illetőleg átlagosan megmagyarázhatatlanul olyan hőmérséklet van mint a földön, akkor azt könyveled el tényként, mert a NASA mondta. Ehelyett azt könyveled el tényként, hogy a levegő összetétele a Marson
CO2= 95,9
Ar=2
N2= 1,9
O2= 0,14 és
CO=:0,06

Nem tudom, hogy mi van a Marson, milyen hideg, milyen meleg milyen levegő, stb. Csak azt tudom amit mások leírtak. Hozzáteszem, hogy ugyan azok írták le hogy nincsen tudomásuk értelmes földönkívüli életről, a több-százezer, fotó, videó, jelentések, beszámolók, kongresszusi előadásokon tartott, magas rangú politikusok vallomásai ellenére sincsenek. (ez a NASA). ha ezt az analógiát vizsgáljuk, és legalábbis kétségbevonható a NASA állítása finoman szólva is, akkor miért éppen egy senki által nem visszaellenőrizhető mars-légkör összetételben állítana valósat?:)
Magyar Sámán 2015.06.01 20:32:30
@Julio: :) azért túlzásokba ne essünk:) Wright fivérek 1903 ban elkészítették első repülőjüket.
1914-18 közötti első világháborúban is voltak légi csaták repülőkkel stb stb:) a lovas hintó meg 1930+ években igen használatos volt még de akkor már komoly autóforgalom volt de ha belegondolsz pl. az 1920-1933- as Amerikába (szesztilalom- AL-Capone) és biztos láttál ilyen filmet, akkor láthattad, hogy ezek autósüldözéseket is csináltak és lövöldöztek egymásra. De ahogy ezt fentebb is már jeleztem az a kép valahogy nekem sincsen meg, hogy " Eközben nácik szuper-űrhajókkal, a holdon űrruhába titkos bázist építenek, olyan technológiával, amiről még 2015 ben sincsen tudomása az egyszerű embernek! :)
Magyar Sámán 2015.06.01 21:18:01
@GoodET Hungary: Szervusz

nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és hát meg kell mondjam éreztem, hogy megvan az magyarázata,az első olvasatra ellentmondásos részleteknek, éppen ezért is kérdeztem rá :) Sokszor nem azzal van a gond amit tudunk, hanem amit nem tudunk :) teszem azt 10 fontos információs pontból 1-2 pontot tudunk (és ezek igazak) de a hiányzó 8 információs pont, oly mértékben változtatja meg a teljes képet, hogy a konklúzió amit az első 2 infó pontból levontuk, nevetségesen hamis lesz a másik 8 ismerete után. Olyan ez mintha egy szövegkönyvből kiragadunk 1 mondatot, és az alapján ítélnénk meg a teljes tartalmat, nyilvánvalóan rossz következtetésre jutunk :)

Csak bátorítani tudlak benneteket (téged) ennek a munkásságnak a folytatására, mert nagy áldás amit csináltok, és fontos hogy megismerhetőek legyenek ezek a gondolatok információk is.

Sajnos az én angolom, nagyon "konyha szintű" csak így kérlek küld el nekem a Jezsuitás írást, magyar nyelven. (e-mailben már elküldtem az elérhetőségemet részedre) előre is köszönöm :)
Corey ezen írása sok embernek egyenesen sci-fi-nek tűnhet majd. Elmondja nekünk, hogy a különböző titkos űrprogram csoportok és a velük szövetséges „nem emberi lények” szerint létezik a Mesterséges Intelligenciának egy különleges fajtája, mely jelenleg is megtalálható a…..
Magyar Sámán 2015.06.01 15:45:45
Lebilincselő cikksorozatok, köszönet a publikálónak, és az informátoroknak, íróknak, hogy hozzáférhettem, ezekhez a leírásokhoz. Nem szeretnék „akadékoskodónak „tűnni, de már annyi mindentől kell félnünk és tartanunk, (Itt élő Ősök, illuminate-cabal, agresszív földönkívülik, mesterséges intelligencia, mint „faj” stb-stb) hogy már kapkodom a fejem. A legrosszabb az egészben, hogy rengeteg fenyegetés, veszélyforrás, említve van, de a „mit tehetünk mi”, vagy „hogyan akadályozhatjuk meg” valahogy lemaradt ebből a cikkből, és a cikkek többségéből (leszámítva a teremtés cikket) Szóval nem ártana, valahogy záró akkordként, leírni, hogy „ok-ok nagy a baj és durva a helyzet, de amit pedig mi emberek tehetünk az az,hogy…..”
A másik, valószínűleg az én korlátolt értelmezési képességeimnek köszönhető, számomra nehezen érthető logikai vonal, hogy miért is kell megvárni a mesterséges intelligenciának, azt hogy egy nép, civilizáció, elérjen egy bizonyos fejlettségi szintet? Egyrészt azt mondja, hogy lassú a „fertőzés terjedése” megfelelő infrastruktúra hiányában, de ugyanakkor Eonok elmehetnek tervezgetésre?! Másrészt nem értem miért kell kivárni pár százezer évet egy civilizáció autodidakta-és olykor rásegítve kívülről, egy-egy lepottyant és visszafejthető technológiával, amikor nyilvánvalóan, több csillagrendszert hajtottak már uralmuk alá, és ilyenformán nekik adott már a szükséges technológia. Arra próbálok rámutatni, hogy miért kell megvárni, míg az ember, kifejleszti az internetet és a műholdat, ahelyett hogy idehoznák a saját műholdjaikat és használnák azt stb.
Ezen kívül nem értettem azt sem, hogy implantátumokról beszél a cikk, mint veszélyforrás, ám ezek a nano sejtek képesek tüsszentéssel is vándorolni, és bármiben élni, aminek elektromágneses meze van, (tehát minden organikus létformában) így nyilvánvalóan sokunkban lehet ilyen nano sejt, nem kell hozá az implantátum sem. Elképzelhető, hogy én értelmeztem rosszul valamit, de majd a szerző vagy olvasó társam kisegít az infók értelmezésével, amit előre is köszönök :)

Egyébként rabja lettem az oldalnak, és 2 napja mást sem teszek szinte, csak a cikkeket olvasom, ízlelgetem, emésztem, habzsolom :) várom az újabb cikkeket is hálás köszönettel.