Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hörömpő cirkusz világszám

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fizikumok hierarchiájában számos szintet különböztethetünk meg atletikustól, az átlagoson és a skinnyfat-en át a túlsúlyosig. A tápláléklánc legalján viszont kétségtelenül azok állnak, akik 20-30+ kilós súlyfelesleget cipelnek magukon. Az állatvilágban a hierarchiában elfoglalt pozíció a túlélési…..
Hogyan alakulnak ki az összeesküvés-elméletek, és milyen összetevők kellenek a "tökéletes recepthez"? Mikor és hol történt a történelem első olyan esete, amelyet az utókor konteónak tart? És mi köze van az 5G hálózatoknak a Covid-19 járványhoz? A következőkben ezekre a kérdésekre keressük a…..
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
Hörömpő cirkusz világszám 2020.04.28 19:33:53
Egy percbe telt megtalálni az ÁSZF-et, tessék: www.bravofly.hu/hu/info/general-conditions.html
Svájci bejegyzésű cég, svájci jog az irányadó.
Örülök, hogy segíthettem.
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
Hörömpő cirkusz világszám 2020.04.06 20:28:33
@Nick-son: @Quuuziii: Kártérítésként kaptam egy doboznyi pékárut egy gyártótól. Írták, hogy feladták én meg vártam a kézbesítést, azt gondoltam, a gyorsan romló terméket csak kihozzák. Egy hétig semmi sem történt. Más rendelésem miatt behaladtam a postahivatalba, ahol egy számomra ismeretlen csomagot nyomtak a kezembe, fizetni sem kellett érte. Furcsa volt, mert amiért bementem, az utánvétes volt, odaadtam a telefonomat is a csomagszám miatt a postásúrnak, hogy tudja azonosítani, erre megkaptam az ingyendobozt. Itthon kinyitottam, telistele volt penészes, romlott pékáruval. A dobozon címkehegyek: "azonnal kézbesítendő", "gyorsan romló, élelmiszert tartalmaz" stb. stb. Igen, az egy hete feladott pékáru volt benne. Eszükben sem volt kézbesíteni, bebaszcsizták egy sötét sarokba és ha nem megyek a másik holmiért, a mai napig ott rohadna a raktár sarkában! Valamikor biztos jelentkezett volna a csomag magától, leginkább akkor, amikor már beleköltöztek az egerek.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Cím! Véletlenül kerültem a blog-os oldalukra, ahogy éppen bárányhimlős cikkek után kutattam.   Megpróbálok rövid lenni. 5 éve egyedül nevelem a két gyerkőcömet (14 és 8 évesek jelenleg). Én bölcsődében dolgozok…..
Hörömpő cirkusz világszám 2020.03.08 08:45:43
@Őrült Ló Nagyfőnök: igazad van, basszuk ki a kölyköket a rétre, majd csak lesz velük valami. Biztos veled is így bántak gyerekként, azért lettél ilyen.
Habár elég megosztó véleményeket hallottam a kórházról és tényleg rá férne az osztályra némi támogatás, mégis összességében pozitív tapasztalattal távoztam. Kedves Praxis Blog!   Sajnos úgy alakult, hogy meg kellett műteni és mivel életem első műtétje volt igyekeztem minden lehetséges információt…..
A nagy visszatérés bizony, sokak örömére, még többek bánatára, de a Munkahelyi Terror blog a mai naptól újra üzemel.  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Olvastam egy 2012-ben közzétett cikküket, mely az "Embertelenül…..
Az elmúlt rövid időszakban sikerült megtapasztalnom azt a híres "Magyarország fejlődik!" élményt, amire a kormány annyira büszke, ezért most megírom a tapasztalataimat róla. Figyelem! Ha külföldön élő magyar vagy, extra óvatossággal olvasd! Első szín Pár hete megkaptam életem első e-receptjét…..
Hörömpő cirkusz világszám 2020.02.10 18:46:14
@eßemfaßom meg áll: csak mondom, hogy a patikákban nincs leolvasó. Eddig legalább tíz patikában megkérdeztem, egyikben sem volt. Többet azért nem kerestem fel, mert nem estek útba. De ha tudsz konkrét címet mondani, ahol van leolvasó, oszd meg velem, felkeresem.
Zoltán igen érzékletesen megírt kálváriája kellemes olvasmány, kár hogy a végén nincs ott a happy end, vagy legalábbis egy halvány reménysugár. Olvasónk az ajándékba szánt notebook-ot időben próbálta megvenni, de azzal, hogy a Telekom flottás ügyfele, minden reményét elvesztette arra, hogy…..
Hörömpő cirkusz világszám 2020.02.03 19:47:58
@Opportunista mikroba: olyat láttál bele a kommentembe, ami nincs benne. Egy szóval sem mondtam, hogy Bp a világ közepe, csak csupán annyit, hogy itt nem okoz gondot másik üzletbe menni. Ne légy frusztrált, nem ér annyit a dolog.
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
Fanni levele után körülnéztünk, és sajnos nincs jó hírünk. A Mobilexpo.hu webáruházról annyi a friss negatív vélemény, mint égen a csillag (fb találatok, árukereső, gyakori kérdések), és a károsultak már egy facebook csoportot is létrehoztak. A Royal Futárszolgálat is írt egy facebook posztot…..
Cecília tévéje elromlott. Ilyenkor logikusnak tűnik, hogy elküldjük a szervizbe a rossz tévét, azok megjavítják, mi kifizetjük és mindenki boldog. De sajnos ez nem mindig ilyen egyszerű. Ebben a történetben nincs se boldogság, se megszerelt tévé, csak kétségbeesett tehetetlenség.  2019 július…..
Hörömpő cirkusz világszám 2019.12.16 18:17:36
@Zirowe: mi ezzel a probléma? Anyáméknak vettünk egy tévét, közöd?
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
Hörömpő cirkusz világszám 2019.12.07 14:16:43
@CCnick: hiányoltad az utánvétes sztorikat, tessék, itt egy.
Ruházati boltban dolgozom, a feladataim közé tartozik a webshop és a FB-oldal menedzselése, rendelések kezelése. A webshop és a FB-oldal később indult, mint a bolt, induláskor a tulaj jó fej akart lenni és az online megrendeléseknél ki lehetett választani az "utánvéttel fizetek" opciót is. Nos, tíz csomagból kettőt tuti nem vettek át a kedves címzettek és akkor még lefelé kerekítettem. A tulaj bukta a postaköltséget (+az utánvét díját), plusz még fizethetett a visszakézbesítésért is.
Az "utánvéttel fizetek" opció talán egy hónap múlva kikerült a választékból és azóta sem került vissza.
Vagy előre utalsz, vagy máshol vásárolsz.
Hörömpő cirkusz világszám 2019.12.08 13:19:10
@NoOne: Te átveszed a terméket. Nálunk az történt, sokszor, hogy megrendelte a terméket, feladtuk Bivalybasznádpusztára utánvéttel, aztán nem vette át. Postaköltség, utánvét költsége, visszaszállítás költsége mind a céget terhelte. Plusz a csomagolóanyag, az alkalmazott munkaideje, a termék újra mosása, vasalása, hogy újra kitehessük az eladótérbe. Felesleges pénzkidobás. Aki vásárolni akar, az szívesen utal előre vagy jön be a boltba, nekünk ez nem okozott törést az üzletmenetben.
Elnézést kérek a durva címért, de sajnos ez a valóság. Amikor valaki beteg lesz a családban, az ugyanúgy kihat a családtagok életére is. Gyökeresen megváltozik minden, a hozzáállás, a világkép, a hitrendszer, és sokszor a mentális és testi egészség is. Nem titkolom, hogy nálam is ez történt...
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
Hörömpő cirkusz világszám 2019.06.06 16:11:01
Német anyanyelvű zenekar sosem ért el akkora világsikert, mint a Rammstein, mégis ők azok, akik ezt nem igazán használják ki. Mondjuk talán a mindig szarkasztikus, punkos, polgárpukkasztó attitűd miatt nem fekszenek rá saját sikereikre, és nem öntik magukból ha kell ha nem az anyagokat, működik ez…..
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
Hörömpő cirkusz világszám 2019.04.30 19:47:18
@lobster thermidor: Nagyon sokat kellett ahhoz hibázni, hogy a termék visszakerüljön a polcra. Ez nem egyszerű figyelmetlenség.
Hörömpő cirkusz világszám 2019.04.30 19:48:26
@i.gazsagos1.1: hagyma már a túloldalon eszi a csirkepaprikást. Ilyen régen nem voltál itt?
Hörömpő cirkusz világszám 2019.05.01 12:40:21
@i.gazsagos1.1: FB-on megtalálod még a blogját (hagyma.blog.hu), a fia írta az utolsó bejegyzést. 2017.május 3.
A nap folyamán már megmutattuk a Rammstein új albumának, a május 17-én megjelenő, önmagukról elnevezett nagylemezének második előzetesét, a Radiot (valamint a hozzá készített remixet is), de ahogy írtuk és ahogy tudjátok is, videó is várható volt a pakkhoz. Büszkén jelentjük, megérkezett a…..
A Postinor esemény utáni tabletta igazi magyar siker, ami nemcsak megváltás volt az abortusztól rettegő ifjúságnak, de megihlette az állami propagandagépezetet is...
Hörömpő cirkusz világszám 2019.04.24 20:29:28
OFF
@Szóra kész Szókratész: Remélem, megtaláltad a megfelelő nőstényt, aki nem emancipált és a fehér ember kultúráját fenntartandó hajlandó neked teleszülni a Kárpát-medencét, valamint szó nélkül hallgatni a hülyeségeidet egy életen át.
ON
Már megint egy elfeledett darabot hoztál elő fiatalságom emlékeiből. A pasimnál mindig volt Postinor, nem tudom, honnan szedte, de nekem nem kellett a nőgyógyásznál sorban állnom =D
Vannak olyan helyzetek, amikor felmerül a lakás tulajdonosok fejében, hogy újrafestenék az erkélyük falait és ha már ez megtörténik, akkor valami számukra tetszetős színnel. Igen ám, de erről nem kizárólag a tulaj tisztje dönteni bármennyire is lázadozik az ember lelke ez ellen. De akkor kinek a…..