Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Á la Real

49 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ha valamikor ideje van visszatérni a meccsek és leginkább következményeik elemzéséhez, az most van. Nézzük sorban.     1. A Sevilla évek óta ott sertepertél a legnagyobbak mögött-körül. Azokat az Európa Liga-győzelmeket, amiket a Sevilla háromszor egymás után besöpört, nem libáért adják. A…..
A rohadt életbe. Miért van az már megint, hogy az a csapat, amelyiknek szurkolok, képtelen növelni az előnyét a ligában, hogy a törpöknek elvegye a kedvét mindentől? Miért van az, hogy amikor nem a liga legjobbjai ellen játszunk, akkor egy félidő előnyt adunk az ellenfélnek? Miért nem lehet…..
Les volt. Kit érdekel?? Ez volt a maximum, amit Benítez betlije után ki lehetett hozni ebből a szezonból. Sőt még több is volt, mint a maximum, hiszen a jó indulás után február-március környékén már az is csodának tűnhetett, hogy a csapat nem esett ki a BL-ből. A kupát elszabtuk, a bajnokságban a…..
Igen, nem elírás, a tegnapi az év egyik legfontosabb meccse volt. Sajnos az erősebb csapat ment tovább, pedig nekünk a döntőben a Bayern az impotens Guardiolával sokkal jobban feküdt volna...
Miku az elején örülhetett, de aztán jött Bale és Vázquez   Nem mondhatjuk, hogy irreális körülmények között játszott a két csapat, de az időjárás nem volt túl kegyes a felekhez. Igaz, kár lenne az esőre fogni, hogy Danilo képtelen a jobb szélt lezárni, Varane pedig belenéz a belőtt labdába…..
Mivel élőben követem a sorsolást, először nézzük az esélylatolgatást, aztán megnevezzük az ellenfelet is. Legjobb lenne a Manchester City. Persze, majdnem minden évben van egy meglepetéscsapat a döntőben, és ez lehet a ManCity is, de csak akkor, ha nem velünk kerülnek össze. Lehet, hogy a Bayernt…..
Az év vége közeledtével érdemes körülnézni az ifik között, mert idén nagyon elhanyagoltuk őket. A Real szenvedése, majd csodálatos feltámadása állandó témát adott mindenkinek, akit érdekel a csapat sorsa, teljesítménye és jövője, az ifisták így teljesen háttérbe szorultak. Egészen eddig...
Szóval azt hittük, hogy a hungarokatalányoknál és Vince Ottónál nem lehet lejjebb menni, pedig igen. Indiai rendőrségi források szerint két nigériai férfi összevitatkozott azon, hogy Messi vagy CR a jobb játékos. Obina Durumchukwu a születésnapját ünnepelte, és a játékosokat érintő vita annyira…..
A király Az egész csapat kiválóan teljesített tegnap, de CR ismét bizonyította: jelenleg ő a világ legjobb labdarúgója...
Nagyon simán nyert a Castilla   Húsz perc alatt lerendeztük a meccset, nincs is értelme írni róla különösebbet, de azért a reális értékelést végezzük el ismét. Zidane belerotált, nagyon jól is tette. A kezdő tele volt saját nevelésű játékosokkal, ami fölött furcsa örömködni 2000 km távolságból,…..
Nem lehetnek büszkék magukra a fiúk.....
Ellenséges terület nyertünk. Ray Hudson ismét fantasztikus, hagyjuk is a magyar kommentátorokat...
  Na jó, igazából nem pont BBC-Sevilla, mivel Jesé hála istennek meging rúgott egy gólt, hogy jelezze Zidane-nak és a nézőknek: lehet rá számítani. A múlt heti meccs utáni sajtótájékoztatón Zidane egyértelműen jelezte, hogy nagyon nagy baj van a játékosokkal. Úgy tűnik, ha Zidane esetleg nem is jó…..
Csak erő idegzetűeknek!   Kezd teljesen olyan érzésem lenni, mintha Mou éveit élnénk újra. A csapat iszonyatosan teljesít, mint a portugál utolsó évében, és Zidane ugyanúgy elmondja, hogy valami nagyon nincs rendben, és aggódik, mint Mou az utolsó éve elején. Kérdés, hogy mi lesz ennek az egésznek…..
Jó meccsen megérdemelt győzelem?   Ez egy nagyon jó mérkőzés volt. A Roma tovább akart jutni, amivel meg is lepte a csapatot, de nem annyira, hogy ne tudtuk volna megnyerni a meccset...
Meglepetés: ha hajtunk, nyerünk.   Erre bizonyosan nem számított senki. Az egyre jobban felforgatott Madrid egyre jobban játszik. A Levante elleni meccs még nem volt teljesen egyértelmű, de a tegnapi már mintha azt jelezné, hogy tényleg változott valami a csapat körül...
Szokásos semmitérő győzelem egy semmitérő meccsen   Tényleg úgy érzem magam, mintha Benítez el sem ment volna a csapattól: hulladék játékkal verjük a gyenge csapatokat, megy a rotáció, és közben várjuk a komolyabb ellenfeleket...
Elegem van már a csapatból, és abból a helyzetből, ami elég hosszú idő óta alakulgatott a csapat körül, hogy mostanra gejzírként törjön fel a fos a csatornafedeleken. Mi romlott el? Mikor? Miért? Mindenkit ez foglalkoztat, hiszen nyilvánvaló, hogy a Madridnak az idei éve is totális bukás lesz, sőt…..
Botrány a meccsen, botrány a meccs után   Érdekes úgy összefoglalót írni egy meccsről, hogy egyetlen percét sem láttam, csak a későbbi összefoglalókat olvastam el. Azért írás közben a háttérben megy egy videós összefoglaló is a meccsről, bár ennek semmi jelentősége. Mindjárt kiderül, hogy miért...
Tényleg nem változott semmi?   A Málaga edzője azzal dobta be a téglát a kirakatba, hogy a Real Madrid elleni meccs előtt kijelentette: Benítez távozása óta nem változott semmi. Bár egyesek talán felháborodhatnak ezen a kijelentésen, Javi Graciának a jelek szerint legalább 90%-ban igaza van. És…..
Valami van, de nem az igazi    Arkagyij Rajkin jutott eszembe a tegnapi meccsen. Sok mindent megtudtunk a mérkőzés alatt arról, 1. hogy a sajtó hogyan generálja tökéletesen feleslegesen a feszültséget,  2. hogy Zidane rotál-e vagy sem, 3. hogy mely játékosok érinthetetlenek és melyek nem. Csak…..
Csak el ne aludjunk.....
Nincs itt semmi látnivaló.....
Zidane fejeléséről mindenki tud, de ezt talán már sokan elfelejtették.   Akartam írni egy cikket azzal a címmel, hogy Jöhetne Már?, utalva José Mourinhóra, ahol megvizsgáltam volna, hogy Benítez kirúgása után érdemes lenne-e visszahozni Zsozé mestert. A válasz az volt, hogy…..