Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funny and Myrtle

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig is az élénkebb színeké a főszerep <3  Sade felpróbálta a kedvenceit :) ..
Annyira boldogok vagyunk, mert sikerült egy tökéletes tüllszoknya fazont megalkotnunk nektek, amit nagyon imádtok azóta is töretlenül. Eltelt pár hónap és folyamatosan azon dolgozunk, hogy szebbnél  szebb ruhákkal lepjünk meg benneteket!  "Funny & Myrtle tüll szoknyaMinden kislány vágya, hogy…..
  Írta rólunk a Minipilli <3 Ha még nem olvastátok a cikket rólunk akkor tegyétek meg;) mert nagyon jól összefoglalja mit is szeretnénk adni nektek a ruháinkkal. http://minipilli.hu/funnymyrtle-az-uj-magyar-brand/  Mindent megteszünk, hogy minél több egyedi ruhát alkossunk…..
Funny&Myrtle Kitty&Bence 2015.06.24 11:54:54
Egy meleg nyári napon elindultunk, hogy elkészítsük a Blueberry Baby Style&Foto segítségével ezeket a csodás fotókat. A két kis modellünk Kitty és Bence sportosan érkezett a fotózás helyszínére, Kitty biciklivel, Bence pedig rollerrel. A fotózás helyszínei között elég…..
Funny&Myrtle Lorena elmondta .. 2015.06.04 13:50:46
Lorenát megkérdeztük, hogy érezte magát a fotózáson és mi a véleménye a ruháról. Egy cuki hangüzenetet küldtek nekünk mivel ők Máltán laknak. " A ruha nagyon szép volt, nagyon tetszett a színe és, hogy nagyon pörgős volt. A fotózás azért tetszett, mert nagylánynak…..
Funny&Myrtle Lorena.. 2015.06.01 11:42:31
A leanderek ihlették legelső ruhánkat, amit Lorena segítségével mutatunk be nektek. A fotózás helyszíne Málta ahol már számos alkalommal jártunk. A ruha muszlinból készült, hátán cipzáras, derékban szabott, elől rövid hátul hosszabb fodros…..