Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nathas

0 bejegyzést írt és 3039 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában az olasz válogatott biztosította helyét a jövő nyári kontinensviadalon, a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz, s így folytatódhat a bajnoki küzdelem. A tabella második helyén álló Juventusra rögtön egy rangadó vár, a zebramezesek vasárnap…..
Nathas 2023.11.26 22:57:33
@babo0410: nagyon adom! A Juventus edzője hogy ejthet ki ilyet a száján? Bár ennél sokkal szörnyűbb, hogy ezt tényleg így gondolja, ráadásul ennyi pénzért. Azt gondoltam, hogy nem tud megbirkózni a feladattal, de sajnos fejben is rettenetesen kevés a Mister, sikereink kovácsa.
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
Nathas 2023.11.05 22:38:23
@venember83: sajnos igazad van, így van nem csak ezen az oldalon, hanem világszinten
Nathas 2023.11.05 22:52:07
@MdewC: "merünk védekezni" - Ilyen haláltmegvető bátorságot egy fiorentina ellen ? mindegy, nyertünk, minden a legeslegnagyobb rendben
Nathas 2023.11.05 22:54:11
@MdewC: hiszti? Igazad volt, nem értelek ?
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Nathas 2023.05.18 23:11:25
A Juventus egy újabb támadóval erősíti meg keretét, az Olympique Marseille csapatától érkező Arkadiusz Milik tegnap megérkezett Torinóba, s sikerrel teljesítette a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat, ma pedig hivatalosan is az Öreg Hölgy szolgálatába szegődött. "A Juventus Football Club…..
A tabella negyedik pozícióját már korábban bebiztosító Juventus szombat este a Fiorentina otthonába látogat, s ezzel a mérkőzéssel búcsúzik a 2021-2022-es szezontól. Massimiliano Allegri keretéből Mattia De Siciglio, Danilo, Arthur Melo, Denis Zakaria, Kaio Jorge és Federico Chiesa hiányoznak majd,…..
Nathas 2022.05.21 22:50:25
@Apuleius: idén?
Nathas 2022.05.21 22:52:01
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
A Juventus hét közben rendkívül szerencsés körülmények között aratott 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Vasárnap kora este a csapat a bajnokságban, egy olyan mérkőzéssel folytatja, amelyen a zebramezeseknek kötelező mind a három pontot Torinóban…..
A Sassuolo csapatában rendre az egyik legjobb teljesítményt az elefántcsontparti középpályás, Hamed Junior Traorè nyújtja. A 22 esztendős játékos csapata mindkét találatából oroszlánrészt vállalt az AS Roma elleni, 2:2-es döntetlennel végződő bajnoki mérkőzésen, de az Olasz Kupában betalált a…..
Nathas 2022.02.24 20:41:53
@steven.h: +1
A Juventus hazája bajnokságában harcban van azon helyezésekért, amelyek biztosítják helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, de kedd este a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjében szerepel. Az ellenfél a Villarreal lesz, amely hazai pályán fogadja a zebramezes csapatot. A keretből…..
Nathas 2022.02.22 21:01:09
A Juventus nem csupán komoly igazolásokkal erősítette keretét a januári átigazolási időszakban, de sikerült megszabadulnia olyan játékosoktól is, akiknek nem volt jövőjük a torinói klubnál. Ezen játékosok egyike Aaron Ramsey volt, aki több angol érdeklődőt kikosarazott, majd az utolsó napon…..
Nathas 2022.01.31 22:41:13
A Juventus ma este bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a nyolcaddöntőben a Sampdoria együttese látogat Torinóba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, a győztes a negyeddöntőben a Sassuolo-Cagliari párharc továbbjutóval találkozik majd. A Juventus keretéből sérülés miatt Federico Chiesa,…..
Az előző szezon kupagyőztese, a Juventus, valamint a bajnoki cím védőjeként az Inter együttese csapnak össze szerda este az Olasz Szuperkupa fináléjában, melynek helyszíne a milánóiak otthona, a San Siro lesz. Massimiliano Allegri keretéből hiányzik majd az AS Roma elleni bajnoki mérkőzésen súlyos…..
A Tuttosport értesülései szerint a torinói klub a januári célpontokat öt személyre szűkítette, az első a listán pedig nem meglepetésre Mauro Icardi. A PSG csatára elégedetlen a kevés szereppel, amihez Párizsban jut, bármennyire is próbálja Mauricio Pochettino az egész keretet fontosnak tekinteni,…..
Nathas 2021.12.23 21:59:30
@Juventino86: A 4-3-3 is jól működött most szerkezetileg, más kérdés, hogy nem volt meg benne a kellő minőség

Ez pontosan mit jelent?
Nathas 2021.12.23 22:02:08
@giorgio007: Scamacca fiatal és olasz, ennek elégnek kell lennie :)
A helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára már biztosító Juventus a csoportkör utolsó mérkőzésére készül, amelynek csak abban az esetben maradt tétje, amennyiben az első helyen álló Chelsea nem gyűjti be mind a három pontot a Zenit Szentpétervár otthonában. Szerda este a zebramezesek…..
Nathas 2021.12.08 20:34:07
@Apuleius: life is made of black and white
Nathas 2021.12.08 20:38:22
Nathas 2021.12.08 20:39:43
Az európai kupaporondon mindeddig nagyszerűen szerepelt a hazája bajnokságát régen látott bukdácsolással kezdő Juventus, s ennek köszönhetően már biztosan továbblépett a Bajnokok Ligája csoportköréből, melynek utolsó két fordulójában már csak az a kérdés, hogy az első helyet is sikerül-e…..
Nathas 2021.11.23 22:48:26
@ZED!: pedig hányan odáig voltak a döntéstől!
Nathas 2021.11.23 22:51:38
@Zizou_empereur: nem hibáztatod???
A Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini szót emelt a reformok szükségessége mellett, így véleménye szerint szűkebb Serie A indokolt, illetve a Szuperligára is jogos az igény. „Pár éve már beszéltünk erről az elnökkel.” - mondta Giorgio Chiellini a DAZN Italia munkatársának. „A futball jövője…..
Nathas 2021.11.11 09:25:19
@GodPiero: csak példának hozta fel, nem az a nyilatkozat lényege, hogy ezt szeretné.
A Juventus a nyáron több újságcikk szerint a csapatépítés útjára lépett, sok szakember új, komolyan felfrissített csapatot vizionált fiatal olaszokkal az Öreg Hölgynél, a csapat élén pedig a sokat látott sikeredzővel, Massimiliano Allegrivel. A frissítés és fiatalítás részben sikerült, hiszen…..
A Juventus zsinórban négy győzelmet aratott a bajnokságban, s ezzel megkezdte a felzárkózást a tabellán. A zebramezesekre azonban a bajnoki szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár, hiszen a zebramezesek vasárnap este a címvédő Inter otthonába látogatva próbálják folytatni a győzelmi sorozatot. A…..
Nathas 2021.10.24 22:45:52
@Rikoo: ne mondogasd már folyton a minőséget, ha tavaly csak az edző volt hülye. Gyenge volt ez az inter, csak szarul rakta fel a csapatot a Mister.
Massimiliano Allegri a Milan elleni döntetlen után rendkívül kritikus volt játékosaival szemben, szerda este azonban már egy határozottabb Juventust láthatott. „Szerencsére szenvedve nyertünk a meccsen.” - kezdte értékelését a mester a DAZN számára. „Ellenkező esetben azt hihetnénk, hogy jól…..
Nathas 2021.09.23 09:51:30
@alexGicamo: "Ha szórakozni akarsz, cirkuszba kellene járnod!" - Massimiliano Allegri
A Juventus igencsak nehéz szakaszt él meg jelenleg, és úgy tűnik, a játékosok között és a játékosok és az edző között sincs meg egyelőre a százszázalékos összhang. A Corriere della Sera beszámolója szerint Wojciech Szczęsny igencsak dühös volt, amiért Adrien Rabiot szögletet ajándékozott a…..
A Juventus komoly gödörből szeretne kilábalni, hiszen mindössze egyetlen bajnoki ponttal szerénykedve várja a negyedik fordulót, amely során a mindeddig magabiztos teljesítményt mutató AC Milan látogat Torinóba. A héten mindkét csapat megmérette magát a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a Juventus…..
A Juventus számára igencsak döcögősre sikerült a bajnoki rajt, a csapat előbb egy lényegében megnyert meccset és két pontot engedett ki a kezéből az Udinese otthonában, majd nehezen értelmezhető és elfogadható vereséget szenvedett a Torinóba látogató Empoli ellen. A zebramezeseknek most egy…..
A Serie A izgalmas, ám a Juve számára korántsem a kötelező győzelmet hozó első fordulója után a következő ellenfél az Empoli lesz az Öreg Hölgy számára, méghozzá Torinóban.  Massimiliano Allegri csapatából természetesen hiányozni fog a minap távozó Cristiano Ronaldo, azonban ezen kívül nagyjából…..
Massimiliano Allegri visszatér a Juventus padjára, megszületett a megállapodás, erről egyöntetűen számolt be nemrég Fabrizio Romano, Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio. A közzétett részletek szerint az elmúlt napokban gyorsultak fel a tárgyalások Massimiliano Allegri és a Juventus között, és ennek…..
Nathas 2021.05.27 21:44:51
@m.martin91: igen, hiszen egyedül rajta múlott minden
Andrea Pirlo nem sok jó hírrel szolgált a Porto elleni 2-1-es vereség után, amin a csapat borzasztóan teljesített, dekoncentrált játékosokkal. „Amikor egy perc után ilyen gólt kap egy csapat, ilyen furcsát, természetes, hogy a játékosok önbizalma elvész, különösen olyan csapat ellen, amelyik tudja,…..