Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klasszikus

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisvárosban a hétvégén kiderül, hogy mennyire lehet az embereket behülyíteni, zsarolni, megfélemlíteni. A Fidesz kirakta a faszát az asztalra Hódmezővásárhelyen, megmutatta, mire képes. Ocsmány hazug lejáratókampány az ellenzéki jelölt ellen, helyben tisztelt polgárok listázása és bemocskolása,…..
Mind elméleti, mind gyakorlati lehetőség van arra, hogy az ország leváltsa az immár túlságsoan is régóta regnáló Fidesz és KDNP irányította kormányt. Persze még a béka segge alatt sincs az ellenzék, de a lehetőség már adva van. Nemcsak a valamilyen módon koordinált jelöltállításra vagy a józan ész…..
klasszikus 2018.02.04 16:54:04
@Kivlov: Hát ezért nem váltódik le, mert ilyenek vannak mint te!
klasszikus 2018.02.04 16:54:15
@megamedve: Milyen igazad van! De jó lenne ha nem lenne igazad!
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
klasszikus 2018.02.03 10:48:28
@Muad\\\'Dib: Igazad van!
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
klasszikus 2017.07.08 13:23:53
Miközben Európa vezetői igyekeznek a lehető legnagyobb távolságot tartani a keleti kényuraktól - mint Putyin és Erdogan – Orbán épp hozzájuk próbál veszettül dörgölőzni. Olyannyira, hogy önmagával is hajlandó ellentmondásba keveredni a kedvükért...
Mostanában az újságírók és elemzők is inkább csak kérdéseket tesznek fel írásaik címeként, ugyanis van egy csomó jelenség Magyarországon, melyek ép ésszel (és nyugati gondolkodásmóddal) szinte megmagyarázhatatlanok. Ezért lett egy feltörekvő közép-kelet európai kis országból Abszurdisztán, ezért…..
klasszikus 2017.06.27 22:10:00
Remek írás! Az a szerencséje, hogy az uniós pénzek léteznek ,és ebből sikerül a stábját ,sőt távolabbra is, anyagiakat nyújtani,amivel megszilárdította a hatalmát,elfogadtatta a diktatúrához szükséges minden létező elemet amelyek most folyamatában zajlanak,ez még nem a totalitás,az a befejezése lesz ha 2018-ban megválasztják! Mi lenne ha nem lennének ezek az uniós pénzek? Belegondolni is rossz, hogy hogyan sarcolná meg még jobban a kisembereket,ebben a vállalkozókat, hogyan lehetetlenítené ,szegényítené el az életformát Magyarországon,és mindezt azért, hogy meggazdagodjon-janak,valamint hogy a hobbijait finanszírozni lehessen! De talán az utóbbi felvetés lenne a jobb, mert akkor az elégedetlenség olyan társadalmi méreteket öltene, ami biztos bukását eredményezné! Ma, ezzel a migrációs kérdéssel, meg a néhány,uniónak való odamondogatással igyekszik nagy lenni azok szemében, akik nem tudják vagy nem akarják felismerni az igazi énjét, mert nem mindenki részesül a pénzből, de nekik akkor olyan szólamot kell
hinteni,hogy elhiggyék, hogy ő a magyar nép atyja, aki tévedhetetlen,amit csinál az az érdekükben történik! Itt csak egy gondom van, hogy ezek a fizetetlen hívők,hogy tudták elfogadni az oroszok felé való fordulást, hogy nem értik a gazdasági növekedés lényegét, hogy nem veszik észre az ilyen mértékű korrupciót, amelynek mérete még a balosokét is jóval meghaladja, a kivándorlásokat, a vidéki szegénységet,sorolhatnám!
Kevesen tudják, hogy a köztévé nem Magyarország lakosságának készít tévéműsorokat, hanem Orbán Viktornak. Emiatt is lehet fájdalmas a legutóbbi köztévés szereplése, amiben nyilvánvalóan beszélt hülyeségeket a szívnek kedves magyar fociról - az Andorra elleni vereség…..
Putyin legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor immár valóban Simicska Lajos teljes és totális megsemmisítésére adott parancsot. Ahogy azt Oroszországban is láttuk sokszor: az állami erőszakszervezetek teljes súlyukkal nehezednek az egykori legjobb barátra. De mi lehet a válasz?..
Nem szeretjük az "ezt látni kell" típusú szövegeket, mert ez olyan, mintha mi fújnánk a passzát szelet, de van egy ország, amelynek természeti szépségeit egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet mérni. Teljesen bejárni egy kisebb vagyon, de egy kisebb csodakörre mi is beneveztünk. A helyszín:…..
Február 20-án kezdetét vette az országgyűlés tavaszi ülésszaka, amely Orbán Viktor a 2017-es év teendőiről című napirend előtti beszédével kezdődött.  A miniszterelnök néhány látványos hantával és csúsztatással lényegében megismételte két héttel ezelőtti évértékelőjét.  Nem esett viszont szó a…..
Veszprémből szabotálták Orbán interjúját - írtuk tegnap itt a B1 blogon - és többen átvették írásunkat. Így a Magyar Nemzet is...
Persze hogy mi is kéjes vigyorral szemléltük a részvételi adatokat, jó látni a zavart az erőben. Eddig soha nem mentek helybe ennyire a lófaszért a fiúk, örömteli, hogy az ordenáré hazugságokat és uszításcunamit egyre kevesebben kajálják be. Az okostojás kutatók által várt billegés helyett alig 40…..
Eddig nagyjából egy dolog biztos. Szombat éjszaka, alig néhány nappal a fenyegető migránsokról szóló népszavazás előtt, robbanás történt Budapesten, súlyosan megsebesítve két rendőrt, az egyébként igen zsúfolt környéken...
klasszikus 2016.09.28 13:25:05
Több szempontból is hibás kampánystratégiát választott a Fidesz a mostani kvótanépszavazáshoz. Úgy nyomja ugyanis a kampánymantrát, ahogy egy országgyűlési választás idején sem igen szokás, ugyanakkor egyre görcsösebb azért, mert nem biztos a dolgában. A nyár közepén még úgy tűnt, hogy sétagalopp…..
Bejött a Fidesznek a menekültpara – írja az Index. Az emberek kétharmada csontra benyalta a habonyi gyűlöletpropagandát és retteg a menekültektől. Mert azok majd felrobbantják/elveszik a munkáját/kultúráját. Mindezt úgy, hogy az országban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Nem voltunk, nem vagyunk…..
klasszikus 2016.08.08 20:24:10
@Sir Galahad: egyet felejtesz el! Uniós tagok vagyunk! A sokmilliárd euró kötelez! Többek között 1300-at! Igaz, megvárják a végösszeget, osztoznak,azután már nem kiabálnak a plakátokkal! Akkor azt se bánják ha bejönnek-ők akkor kimennek! Van nekik miből!Tényleg hülyék vagyunk!