Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátyus Viktor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lanciát az egyik leginnovatívabb autógyártóként ismerték a 20. század első felében, rengeteg ma is használt találmányt mutattak be, a Lancia volt az olasz stílus, olasz autógyártás tökéletes definíciója, mára azonban eljutottak oda, hogy csupán egy városi kisautót árulnak, azt is csak…..
A német autópályákon nincs sebességkorlátozás. Ezt mindenki tudja, ezzel kapcsolatosan azonban rengeteg a tévhit a világban.Nagyjából az autópályahálózat 70 százaléka korlát nélküli, a többi különböző mértékű, de állandó sebességhatárral rendelkezik, ebbe nincsenek beleszámolva az építkezések vagy a…..
1986. április 26-án hajnalban az ukrajnai (akkor Szovjetunió) Csernobili Atomerőműben baleset történt. Az erőmű reaktorát a hirtelen fejlődő nagymennyiségű gőz szétvetette. Felrobbant, és 25 ezer tonna grafit kapott lángra. A hatalmas tüzet két hét alatt sikerült teljesen eloltani. A baleset miatt a…..
Mátyus Viktor 2017.04.27 19:36:35
Az alfa nem nehezítette meg a dolgunkat: a várakozásoknak megfelelően, itt az új Alfa a legdinamikusabb szegmensben. Az új jövevény egy félszívű 156 Crosswagon, és a Kamal tanulmány után az első igazi SUV az olasz prémiummárkától. Ha ez nem duplázza meg a márka eladásait, akkor semmi. Dögös,…..
Az első rész végén valahol ott hagytam abba, hogy a két óriáscég és a prémiumgyártók pavilonjai után egy tekintélyes séta árán juthatunk el a hazai gyártók pavilonjába. Az 1. Pavilon a vásárváros legnagyobb csarnoka, amely tavasszal a Retromobile-nak is helyt adott, és valóban hatalmas...
Belsőség Heti merítés 2015.05.31 09:52:43
Aztán megláttam ŐT Egyvalami biztos volt, hogy kupét szeretnék. Ehhez képest lett egy 5 ajtós, zöld Peugeot 207-esem, 1.6VTI motorral, "sporty" felszereltséggel, ami kb. kimerül egy amúgy tetszetős fehér számlap, króm kipufogóvég, krómkeretes ködlámpa összeállításban…..
Mátyus Viktor 2015.05.31 15:50:40
@akos696:

Igen, a Bosch meg adja minden szarhoz a nevet? :D
Imadom ezt a reakciot,erre a kijelentesre, de vegig kene gondolni.
Marchione rendel a Boschtol gyenge minosegu pl szenzort, ami pont a gyenge minosege miatt nem lesz tartos, a Bosch sem hulye, ilyet nem fog gyartani.