Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agglegeny83

11 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Költözöm. Benéztem a fagyasztóba, mit kellene elpusztítani, hogy ne kelljen átcipelni a másik lakásba. Kezembe akadt két csomag. Drága édesanyám, Isten tartsa meg jó szokását, mindig bevásárol csirkecombból, ha akciós. Nekem is. Sőt, elő is készíti és ki is porciózza nekem. Általában egész combot…..
Az előző bejegyzés végén - még a statisztikák előtt - függőben hagytam, hogy mi is történt a baleset után közvetlenül. Nos, következzék akkor a folytatás, egészen addig bezárólag, hogy jó időre bevackoltam magam egy kellemes napsárgára festett kórházi szobába. Tehát a dodgemre egyáltalán nem…..
Hatalmas mázlival foglaltunk ingyenjegyet Máltára - árazási hiba miatt hatezer forint volt a jegy oda és vissza is főidényben, ezt inkább ötször ennyiért hirdetik alsó hangon, felső határ pedig a csillagos ég -, s összességében nem bántuk meg. Azt sem, hogy eljöttünk, s azt sem, hogy ennél többet…..
Kitty Genovese nevét hallva először általában az jut az eszünkbe, hogy egy olyan brutális gyilkosság áldozata lett, amit nagyon sokan láttak, mégse tett senki semmit. A New York Times akkoriban megjelent, durva túlzásokat tartalmazó beszámolójának, és a '60-as évek közepén uralkodó közhangulatnak…..
Agglegeny83 2016.05.28 16:45:02
@Lady Scarlett: Félreértés ne essék, valóban van, aki sokkot kap egy ilyes esettől. Lehet, hogy én is sokkot kapnék,, sőt biztos nem tudnám, mit kellene tennem. De az biztos, hogy nem a mobiltelefonom után nyúlnék és fotózgatnék össze-vissza.
Agglegeny83 2016.05.28 17:18:22
@gergonagy: Igen, elnézést, a kommentem az első hozzászólónak szántam, csak nem figyelmesen kattintottam a "Válasz erre" lehetőségre. :)
Van úgy, hogy az ember gyerekének minden fontosabb, mint amit csinálnia kellene. Hát valahogy én is így érzem államvizsgára készülve. Óránként találok valamit a lakásban, ami miatt teljes nagytakarítást kell csináni, minden apróságért azonnal a boltba szaladok, és ahelyett, hogy tanulnék, főzök és…..
Vannak, akik már a hivatali ügyintézés gondolatától is pánikrohamot kapnak, és őszintén szólva, meg is értem őket, általában annyi átláthatatlan szabály, bikfanyelven megfogalmazott tájékoztató és kiszámíthatatlansági faktor szegélyezi a feladatok kipipálásához vezető utat. De ma már legalább a…..
Agglegeny83 2016.05.02 10:48:26
@Terézágyú: Helyes, kedves helység Bonyhád, hol a konyhád helyiség.
:)
No hát ez történik ha a készítők nem tudják eldönteni mit is szeretnének. Dokumentumfilmet, ami játékfilmnek látszik, vagy Játékfilmet, ami dokumentumfilmnek hat. A magyar származású Stanley Milgram a 60-as években lett híres és hírhedt különböző pszichológiai kísérleteivel. Legemlékezetesebb a tíz…..
Oké, egy agglegény mindig szereti az egyszerű dolgokat, a jó ötleteket, amivel időt, pénzt és konyhai felfordulást lehet megspórolni.Na, de a fenti videón szereplő módszer nem ilyen.  Kezdjük ott, hogy egy kezdő agglegény lakásában általában nincs kéznél hajgöndörítő, de ezen most lendüljünk…..
Az eset valószínűleg úgy történt, hogy a levélírónkba egy pillanat alatt beleszerelmesedő biztonsági őr (mondjuk Attila) odasasszézott az információban Katikához, akivel amúgy is jóban van, elhomályosult tekintettel elővezette neki, hogy a Nő, az Igazi, a Nagy épp most vett egy sarokgarnitúrát, és…..
Agglegeny83 2016.04.10 14:17:30
@nagybalfasz: nemnem, most már az ismeretlentől érkező üzenetekről is jön jelzés, láthatod, mit irt, és dönthetsz úgy, hogy "elfogadod" és akkor látja, hogy elolvastad, vagy dönthetsz úgy, hogy "elutasitod" és akkor ott figyel olvasatlanként.
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Igyekszem nem csak nagy ünnepek során bejegyzést írni, de most ez így jött ki, sajnos :) Egy fonottkalács receptet hoztam nektek, amit húsvétra készítettem el, de természetesen más alkalomra is meg lehet csinálni. A hazai reakciókat eltekintve, nem csak évente egyszer kell megsütnöm. Nos, nem sok…..
Dirk Gerkens, a TV2 új vezérigazgatója a kinevezése után nem sokkal kilátásba helyezte, hogy fog elhozni szakembereket az RTL Klubtól, és tessék: Ábel Anita már át is igazolt az Andy Vajna (drótokat mozgatja: Habony Árpád) irányítása alatt működő tévéhez, ahol nem sokkal korábban a közmédia egyik…..
Agglegeny83 2016.02.19 08:39:32
Olmayan Türkçe konuşan kullanıcılar için önemli bilgiler. - egy ilyen felirat nagyon hasznos lenne a MÁV-honlap készítőinek, ha mondjuk a török vasúttársaság honlapján próbálnának meg tájékozódni? Vagy teljes töketlenség, vagy az évszázad trollkodása magyarul elhelyezni egy apróbetűs linket a nem…..
Csak pár rövidke részlet a Grace Klinika orvosáról, Meredith Greyről: (spoilerek ez elmúlt másfél évtizedből) meghalt az anyja meghalt az apja meghalt a nevelőanyja (apjának a felesége) meghalt a testvére és meghalt a férje is. Ezek után mit lehet kezdeni egy karakterrel? Természetesen el…..
Bear Gryllsnek van egy olyan műsora a Discoveryn, amiben celebeket visz el magával mérsékelten veszélyes túlélőtúrákra, és rajtuk keresztül mutatja be a szakma alapfogásait. Ez azért jó, mert a tévé előtt ülve az emberből önkéntelenül kiszakad, hogy ha Ben Stiller nem hal meg egy ilyenen, akkor ő…..
  A most következő étel nem egy csajozós étel, hacsak nem kínálod meg belőle a hölgyet is, mert rengeteg fokhagymát tartalmaz, hideg, hosszú téli estéken igazi felüdülés. Ezekért szaladj el a boltba: fokhagyma, egy szép nagy, vagy két kisebb fej egy közepes fej vöröshagyma csirke alaplé, vagy…..
Ha valami nélkül, akkor krumplisaláta nélkül számomra elképzelhetetlen a szilveszter. Jó, tavaly a máltai kaland miatt kimaradt, de idén ismét elkészítettem, már a hűtőben pihen. (Apropó, ha nem olvastátok a tavalyi, máltai szilveszteri pörköltreceptet, itt megtehetitek) No, de…..
Agglegeny83 2016.01.01 18:26:36
@Tökönrúgott Feleségek: köszi, javitottam :)
Minden kedves olvasómnak Eredményekben Gazdag Békés, Boldog Új Évet Kivánok!..
Mit csinál az ember gyereke szilveszter reggel, ébredés után? Felhívja drága édesanyját. Én is így tettem, és addig-addig mondta anyukám, hogy ő mit süt, amíg én is kedvet kaptam hozzá. Nem mondom, hogy ez a világ leggyorsabb tésztája, de még csak a legegyszerűbbnek sem…..
Hoppácsak, szereplőket keres a Viasat egy olyan műsorhoz, amiben le kell vetkőzni a gátlásokat, keresni kell a szerelmet, bevállalósnak kell lenni, mindezt egy trópusi szigeten. Ez így a leírás alapján simán lehet egy Éden hotel is, de azt a formátumot sajnos egy életre…..
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szerettem gyerekkoromban az igazi, hamisítatlan, menzás paradicsomlevest. Annyira egyszerű, hogy minden előkészülettel együtt legfeljebb 1 óra elkészíteni. Jah, és persze csak és kizárólag betűtésztával az igazi. Lássuk, mi is kell…..
Alapvetően nem szeretjük a szervezett kirándulásokat, mert indokolatlanul drágák, ráadásul alkalmazkodni kell másokhoz. Minél nagyobb létszámú a csoport, annál biztosabb, hogy idegesítő figurákkal lesz tarkítva és mindig lesz pár tahó, aki elkésik a szabadprogramok végén és…..
Agglegeny83 2015.09.22 14:31:20
@ZX71: Máltán kicsit gáz a tömegközlekedés, de egész jól el lehet evickélni vele. Arra figyeljetek,hogy a kiírt időpont előtt legalább 10 perccel legyetek kint a megállóban, mert nem mindig akkor jön a busz, amikor ki van írva. :) És leintéses rendszer van, ha nem integeted le a buszt, könyörtelenül ott hagy. Jah, és akkor is, ha tele van. :)
A-ból B-be jól el lehet jutni, de utána séta javasolt, nincsenek nagy távolságok.
Agglegeny83 2015.09.22 14:32:36
@ZX71: Most olvasom, hogy strand és apartman között használnád a kocsit. Felejtős. Séta, nincsenek nagy távolságok Máltán.
Agglegeny83 2015.09.22 15:27:36
@ZX71: kiépített strand nem sok van, Mellieha-ban van egy nagyon jó, homokos, lassan mélyülő strand. (Asszem 23-as busz megy oda, vagy bármyelik, amelyik Popeye Village felé megy) Az útfelújítás tényleg belerondít a képbe, össze-vissza van terelés, még a buszok is terelve vannak. Nem néztetek Bugibba-ban apartmant? Elég nagy település, viszonylag "fürödhető" partszakasszal.