Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Példa Péter

11 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években a diszkont légitársaságok árversenyének hála fillérekért lehet eljutni Európában és Ázsiában szinte bárhova. Az olcsójánosok és filléreskedő mucuskák számának mennyiségi megugrása következtében az online világában megdöbbentően fejfájdító, de egyben szánalmasan vicces posztok és…..
Példa Péter 2017.07.03 11:38:05
Bevásárlás során gyakran tapasztaljuk, hogy a konkrét bevásárlási listánk ellenére nagyobb kosárral jövünk ki a boltból. A többletvásárlást rendkívül sok tényező befolyásolhatja (illatok, színek, kondíció stb.), így most kigyűjtöttünk 9 olyan trükköt, amit nem szívesen adnának tudtunkra a…..
Több olyan élethelyzet is adódhat, amikor átmenetileg alacsony keretből kell megoldani a lakás berendezését. Ilyen lehet az első bútorozatlan albérlet, az első saját otthon, de az első összeköltözéskor sem fekteted egyből az addigi megtakarításaidat bútorokba (hiszen ki tudja, meddig tart a románc,…..
Annak ellenére, hogy Vona Gábor a Jobbikot a Fidesz egyetlen alternatívájaként próbálja beállítani, és emiatt az elmúlt 2 évben a centrum irányába próbálta terelni a pártot, konkrét programot vagy tervet, hogy miben változtatnának a Fideszhez képest, ha hatalomra…..
Az alábbi grafikon azt mutatja meg, hány percet kell sétálnunk vagy futnunk ahhoz, hogy lemozogjuk a kedvenc gyorskajáink kalória mennyiségét. Ha például egy nagy pizzának megeszed a negyedét, amely 449 kalóriát tartalmaz, akkor 1 óra és 23 percet kell sétálnod vagy 43 percet kell…..
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
A Targetmap elkészítette Európa melltérképét, ami szerint Magyarországon az átlagos méret a D-s kosár, ami egyébként a közép-európai térségben átlagos, igaz, több szomszédunkban C-s az átlagos méret.  Az Ibériai-félszigeten B az átlag, míg az északi országokban és…..
Bizonyára sokan már nekiláttak újévi fogadalmaik megvalósításának, és annak rendje és módja szerint megvásárolták fittnesz-bérletüket, és lelkesen vagy kevésbé lelkesen de végzik a különböző gyakorlatokat egy sportosabb testalkat reményében. Ugyanakkor biztos vannak még…..
A rövid válasz az, hogy igen. Régi de igaz, hogy sok kicsi sokra megy. De nemcsak emiatt érdemes a pontgyűjtő kártyákat használni, hanem azért is, mert használatuk ma már egyre több extra kedvezményt is nyújt a kártyabirtokosoknak. Hosszú válasznak pedig következzék egy kis…..
1. Feküdj korábban, kapcsold le a lámpát hamarabb!Sokan vagyunk, akik ún. éjszakai bagoly típusúak vagyunk. Vagy önszántunkból - játék, csevegés, ne adj Isten blogolás miatt - vagy kevésbé önszántunkból, pl. munka miatt éjszakába nyúlóan ülünk a számítógép előtt. És…..
A fogyasztás fellegvárából, Amerikából származó Black Fridaynek nevezett őrület néhány éve már hazánkba is begyűrűzött, hogy a karácsonyi szezonhoz hasonlatos vásárlási lázat produkáljon. És ha bár itthon a kereskedőknek ezt is sikerült kissé "magyarosra" változtatni - továbbá a dátuma sem feltétlen…..
Spóroljunk! Tippek kezdőknek #5 2016.10.18 12:15:00
A közel lejáratú termékek. Igen, ezeket szeretjük nagyon, mondanom sem kell. Főleg, ha nem felejtik el valamilyen százalékos kedvezménnyel felhívni rájuk a figyelmet. Sajnos olyan is van, hogy már egy hete a polcon "felejtődött" egy lejárt termék, de most beszéljünk a jó…..
Spóroljunk! Tippek haladóknak #1 2016.10.13 20:34:22
Az egyszerű vásárlási tippek után jöjjön egy kicsit komolyabb dolog. Jöjjön valami, ami sokat segít abban - ami e blog mottója is -, hogy hó végén is maradjon a pénztárcában. Azoknak lesz igazán hasznos, akik azt vették észre magukon, hogy a hó eleji és hó végi életszínvonaluk közt túlzóan nagy a…..
Spóroljunk! Tippek kezdőknek #4 2016.10.10 19:51:37
Van egy nagy igazság, amit talán már tapasztaltatok Ti is, de nem árt néha elismételni, mert az ember hajlamos újra és újra elkövetni ezt a hibát: NE MENJ ÉHESEN VÁSÁROLNI. Ez az egyik legalapvetőbb hiba, amit el lehet követni. Ekkor ugyanis az elménk mindent megkíván, félre dobja (későbbiekben itt…..
Spóroljunk! Tippek kezdőknek #3 2016.10.07 16:00:00
  Egy több szempontból is fontos téma a kidobott étel mennyisége. Ha betartjuk például az előző posztban szereplő vásárlási stratégiát, akkor ez a mennyiség sosem lesz jelentős. Mégis ügyeljünk rá, hogy minél kevesebb étel landoljon a kukába nemcsak anyagi, hanem etikai…..
Spóroljunk! Tippek kezdőknek #2 2016.10.05 13:00:00
Előző bejegyzésemben futólag szóba került az étkezések megtervezése. Nos, ez az egyik legjobb és legkönnyebben kivitelezhető tudatos vásárlási technika. Arról van szó, hogy vásárlás előtt előre eltervezem, mit is szeretnék az elkövetkezendő 1-2 napban enni a főétkezések során. Reggelizni, ebédelni,…..
Spóroljunk! Tippek kezdőknek #1 2016.10.03 20:01:00
Első tippként egy alapvető dolgot kell tisztáznunk. Az akciós újságok bizony hasznosak számunkra, ha spórolni akarunk. Azonban manapság az internetnek hála, nem szükséges minden üzlet akciós szórólapját begyűjtenünk, elég ha felkeressük a megfelelő weboldalakat, ahol már idejében feltölti az adott…..
Spóroljunk! Start 2016.10.01 11:00:00
Kedves Olvasó!Itt most hosszan regélhetnénk, hogy kinek és miért íródik ez a blog, szidhatnám a rendszert, a körülményeket de a lényeg úgyis az lenne, hogy akit érint, olvassa, akit pedig (szerencséjére) nem, az ne olvassa!Így hát vágjunk is mindjárt bele egy kis útmutatóval, hogy mely posztok…..