Regisztráció Blogot indítok
Adatok
habakuk000

0 bejegyzést írt és 5212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Nem vagyok orvos, nem fogok írni a koronavírusról, de ha valakinek fontos gondolatai támadnak, akkor idekommenteljen, ne egyenesen bele a levegőbe...
         Szép lesz, amikor majd megint jön a párttitkár. A munkahelyekről ki vannak tiltva a pártok. De legalább a főnök járjon körbe, hogy az illető kutató mire jutott a terveihez képest, megírta-e az elvárható számú cikket. Aki nem teljesít, repül? Szükség van fegyelemre. (interjú a 24.hu-n…..
     Szarka László Csaba akadémikus a következőt engedte meg magának Körösényi Andrással szemben.  "Lehetséges-e például az objektív tudomány képé­ben tetszelgő, kőkemény globalista értékrendszer hirdetése az akadémia mint nemzeti közintézmény keretein belül? Normális körülmények között,…..
habakuk000 2019.02.23 12:08:02
@taga20: Persze. Csak alkalmozkodott a vitakultúrám a nerhez, s így nem olyan nagyon vagyok szórakoztató, ezért általában megtartom magamnak a véleményemet. :)
A faéktől is egyszerűbb lett a gondolkodásom: Hiszel nekik vagy egyszerűen hasznot akarsz húzni a gazemberekből? Te is ugyanaz vagy, nem mocskolom be veled magam.
Azt hiszed, hogy jó szándékú megjegyzésekkel, hozzászólásokkal változtatsz valamit a lopósok gondolatvilágán? Ugyanolyan hülye vagy, illetve nem, hanem sokkal sokkal hülyébb, mint egy orbánt hájpoló laposföld hívő.
habakuk000 2019.02.24 21:09:55
@Kettes: A második megállapításoddal vitatkoznék. Az egészségügy szétzilálása, a pénz nélküli családok élethez való jogának lábbal tiprása a szememben ugyanolyan halálra ítélés, mint az 56 utáni vérbíróságok döntései.
Szerintem ugyanis előre megfontolt emberölés az, hogy megyei jogú város megyei kórházában nincs pl onkológia, a másik megyéből hetente odalátogató onkológus idejéből egy betegre kb 2 perc jut.
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
habakuk000 2018.04.10 16:07:04
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: azt hiszem, én szeretem a hazámat. Mégpedig azért, mert tegnap reggelre elsirattam.
Nem pártot, nem élőisten kedvencet, hanem a jó hírünket a világban, a szabadságunkat, azt a sok szerencsétlen gyereket, akik hazugságban fogannak és nőnek meg.

Úgyhogy elmégy te a büdösmocskosorbánseggébe leszel szíves!
habakuk000 2018.04.10 16:09:14
@Oxica: az életbe nem teszem be a lábam a székelyföldre, pedig szeretem azt a vidéket.

vasárnap este megfogadtam. Romániába megyek, de a három megye határát nem vagyok hajlandó átlépni
habakuk000 2018.04.10 16:15:31
@Oxica: nem, ez nagyon súlyos tévedés.

Kádár kommunista volt, elvekkel, célokkal, szociális érzékenységgel, egy kétpólusú világ egyik szövetségi rendszerének tagja, egy gazdasági-társadalmi kísérlet aktív résztvevője.

a mocsok egy tolvaj, elvtelen, cigánybűnöző.

Kádár épített. a tetyű rombol.

Soha, de soha nem lehetetett egy lapon említeni a kettőt.

Ez nem azt jelenti, hogy a Kádár-rendszert védeném, mert meggyőződésem, hogy a Kádár-rendszer hazugságai, szőnyeg alá csúsztatásai vezettek oda, hogy ilyen szarházi, becstelen, gerinctelen döntéshozók szocializálódtak benne.
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
habakuk000 2017.09.29 22:27:04
@látjátok feleim szümtükkel: nem éltem még akkor, amúgy bányászfamíliából származom - persze vissza tudom vezetni fejedelmi vérre - :)

katonaságnál, egyetemen pakoltunk almát orosz exportra is, ott tudtunk háromszor "termelékenyebbek" lenni, mint a szép papírdobozos NSzK exportalmák esetében
habakuk000 2017.09.29 22:29:14
@látjátok feleim szümtükkel: így bánnak, gondolj csak a Romániából áttelepült magyarul beszélő "románokra".

Az ő befogadásuk sem volt egy fáklyásmenet.

Ja, azok a köpködők is mi voltunk, a saját fajtánkat is útáltuk? Ezt elfelejtettem.:)
Fotó: Molnár Ádám Senkinek semarad nyugta,betáblázvaa sík puszta. Szépek itt anaplementék,de valakikkékre kenték. Megaposzterta ló rágja,kérődzné, dekiokádja .....
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
habakuk000 2017.06.06 14:22:34
@rdos: az a nagy büdös helyzet, hogy több mint harminc éve magamat - és másokat is - én fizetem.

Amúgy nem tudok felnőni eszmefuttatásod színvonalához, be kell vallanom, egészen egyszerűen nem értem, hogyan keverted be a pogányságot a klímaváltozásba és az általad vádként emlegetett hamisítási folyamatba.

Na fussunk neki még egyszer: nem szólok bele a különböző elméleteid vitájába, mert nem gondolom, hogy érdemes. Sem a szíriuszi magyarjaid, sem a matriarchátusod - bár ennek legalább van értelme - sem a klímaváltozásod, sem a hansági csatornáid - az akár még valódi elmélet is lehet- nem érik el az ingerküszöböm, bár érdekesek, ez tény. (Mondjuk a Piroska és a Farkas is az-)

Ugyanakkor a klímahisztizők meghamisítása kb azt jelenti a szememben,mint amikor lázár mond valami marhaságot sunyin vigyorogva, erre ugrok.

Mert aki kutatónemzedékeket vádol hamisítással az vagy rosszindulatú vagy ostoba majom esetleg rosszindulatú ostoba majom.

A másik alternatíva ha simán részeg.

Szóval részemről a reakció letudva, nem kérek elnézést - pedig elő szokott fordulni - mert nincs miért.

Ismétlem: nem az elméleteid hanem a vádaskodásod miatt álltam veled szóba.
habakuk000 2017.06.06 17:14:18
@eszti....: Sobotka fölvetette az € bevezetésének szükségességét, pedig az nem nagy népszerűségnek örvend, azaz föl van téve a kérdés, mit akarnak a csehek

érdekes választás lesz, minden Babis kezére játszik
habakuk000 2017.06.08 16:05:38
@rdos: nem nyaral, dolgozik. Mivel már nem Magyarországon adózik - gyáva nyúlként megfutamodott a mocskok közül - ezért úgy ítéli meg, nincs joga belepofázni az itteni eseményekbe.

Elköszönök, kívánok minden jót az íróknak és olvasóknak, az érdes modoromért elnézést a megsértettektől.

Üdv.

Ui. ( a jégkorszak és a globális felmelegedés semmilyen kapcsolatban nincs egymással, erre hivatkozni jól hangzó blődség. Csak, hogy ne tagadjam meg magam.:) )
A Legpohosabb Főmagyar pénteken ismét mélyen szántott a Királyi Rádióban. Világossá tette mennyivel jobban érzi magát a hasonszőrű kommunista rezsimeket vezető fél és egész diktátorok között, mint a hanyatló nyugaton, ahonnan a lőrincgazdagodás fizetve van. Gondolom a kínaiak elmondták neki…..
habakuk000 2017.05.27 17:03:18
@taga20: be aszna a szentkuti búcsú, ha Lenin-fiúval értenék egyet..
LeirtAm a enyomasaimat, ennyi.

Érzéseiről nincs mit vitázni.
Amúgy a Demszky érában sem vettem észre azt a kurva nagy lpozitiv változást.

De, hogy ne érezd azt, hogy nyomják Krahacsot, elmondanám, hogy pl Salgotarjant is lehetetlennek tartom, ha más okokból is.

Putyin. Biztos ő az oka az egésznek egyszerű gondolkodású kollegám.
habakuk000 2017.05.27 18:12:20
@eszti....: az első kettő

A kutya úr nagyon szereti a. Seresznyet. Nem túl halados együtt enni, úgy, hogy kimagozod az övét.
Biokutya, az eper is ízlik.
habakuk000 2017.05.27 20:51:56
@taga20: uhum, mert megfertőzött bennünket vidéken a pusztán a sztyeppének hangja Putyin szövegével.

Na minden jót, en vagyok egy nagy ókor, hogy mindig szoba állok veled minden baromság ürügyén.

Többet nem fordul elo, Angyal is sokkal elviselhetőbb, hogy nem látom. Ez azért dicsőség szó mi szó.
Minden jót, nincs harag részemről.
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi a napokban: töke nőtt egy szocialistának. Botka László - ifjúfideszeseknek Gábor - megfogalmazta orbánváltó programját, és ha hinni lehet a Magyar Időknek, akkor olyan keményre sikerült, mint a kád széle. Persze ez a keménység is relatív, mert kibaszni végre a…..
habakuk000 2017.05.16 00:00:28
@DarthVader: nem egészen értek veled egyet. Mert teszem fel egyszer ez életben tett - na mostanra fogytak el az e betűim- volna fontosat, pl bemutatta volna a bankszámla kivonatot, akkor pl en hajlamos volnék azt mondani, basszus tévedtem, ez az ember tényleg nem csupán egy vad marha pojáca, parlamentben a helye.

De egyenlőre meg csak ott tartunk, hogy van egy hős aki meg mindent tönkretett, megbukott.
habakuk000 2017.05.16 00:07:54
@látjátok feleim szümtükkel: ez korrekt:)@Ácsné Éva: az a helyzet, hogy néhányan szeretnénk élni azzal a jogunkkal, hogy ne legyen kötelező imadnunk Botkat, ha mar se orbant, se gyurcsanyt se vonat nem imádjuk.

Szóval speciel en drukkolok Botkanak, de szerintem alapvető hibákat csinált induláskor. A médiára és az új ellenségkép kialakítására gondolok.
habakuk000 2017.05.17 23:06:16
@Rodeo36 11: a kapcsolati halonk egy koztesre szűkült
Varánusz Orbán a bujdosó 2017.04.29 17:35:30
A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom…..
habakuk000 2017.05.07 14:45:48
@Rodeo36 11: valamit nagyon nem értesz...vagy rövid az emlékezeted

minden felzúduláskor, amikor ki akarták tiltani angyalt, a kitiltás ellen szóltam, sőt amikor téged pakolt ki Boli, még "sztrájkoltam" is

mert én komolyan hiszek az általad hivatkozott három szó erejében

ugyanekkor ez nem jelenti azt, hogy minden szemetet meg kell hallgatnom, el kell olvasnom, az én szuverén jogom, hogy mit olvassak, s ilyen szinten kivel álljak szóba

szóval ne próbálj visszaélni eszmékkel, főleg ne próbáld rosszindulatú csúsztatással mártírnak beállítani magad

nem szeretek beszélgetni oroszok, fideszesek, baloldaliak, amerikaiak folytathatnám még talpnyalóival

egyébként sokkal fotosabb dolgom van, mint orosz muzsiknak szegődött árvalányhajas lelkivilágával törődni, sül a spenótos pite
habakuk000 2017.05.07 21:09:31
@Oxica: a többes szám nem stimmel. Csak Magyarország ilyen
Varánusz Imádkozz, Orbán! 2017.04.28 13:20:01
Feri, Feri, bazmeg. Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni... Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer…..
Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára. Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben…..
habakuk000 2017.04.27 19:14:38
@habakuk000: ha már kettő, akkor elég az egyes szám fülből:(
habakuk000 2017.04.27 19:51:39
@rdos: nagy pénzt vagy a nagy volumenű folyamatos szállításokból - energia: sok kis fillér jól fial - vagy a nagy hozzáadott-értékű termékekből - amikhez pedig summásan mi magyarok hülyék vagyunk szó szerint tisztelet a sok kivételnek, orbán nem kivétel- lehet kiszedni.

Ezek a jutalékok, (a Kapolyi sem járt rosszul annak idején az ukrán villany centjeivel - ki is kezdték - ) biztosítják a fedezetét a föld, bank, gyár, szálloda megvásárlásához, aztán a tervek szerint majd automatikusan pörög magától.
A sajátlábú szállodanaccságos lehet, hogy megtanulja a szakmát, ez most még nem tudható, a többi nagy valószínűséggel majd becsődöl valamikor a szabad piacon.)

orbán érdekeltsége a jutalék, őt nem érdekli, az egész bolt nyereségessége, csak az, hogy pörögjön. Ez a legtöbb magyar ügynöknél így működik, nem egyedi specifikum.
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
habakuk000 2017.04.17 22:38:30
@guma: nem akarok kotozkodni. Az orbant utalok halmazaba en is beletartozom veletek együtt.
De nem vagyok hajlandó szekértábor szinten eldönteni ki a jo és ki a rossz.

Tudomásul veszem a ti kobaltas gondolatisagotokat is csak számomra nincs különbség a fidesznyikek libsizese között.

Mindkettő intoleráns, kirekesztő, ellenség kereső .
habakuk000 2017.04.17 22:58:53
@guma: meglehetősen vicces, hogy olyan emberek törnek pálcát más politikai beállítottságú emberek fölött, akik 15 éve nem tudtak saját kedvenceiket általános kritikai szemüvegen keresztül nézni.

Nem. Szumtuknek volt pár napja egy jo hozzászólása a mi generációnk elkurta, át kell adni a stafétát viszont kutya kötelességünk támogatni őket.

És egyet nagyon beneztetek, itt meg csak pár fiatal mozgolodasarol beszélgetünk, nem arról, hogy összeomlott az orban rendszer és megjelentek az ejtőernyősök. A ner meg stabil, ugyanakkor nem ti és a kedvenceitek gyengítik, hanem azok, akiket oly nagy erkölcsi pátosszal ugattok le.

Szép almokat.
habakuk000 2017.04.17 23:04:58
@Eszter68: mi lenne, ha egyszer érdemben szólnál hozza vagy csendben maradnal?

Ne félj a kobaltas eltűnik.
Feltamadas volt, új világ következik.
Varánusz Bazmeg, Viktor! 2017.04.13 17:09:23
- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták. - A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél…..
habakuk000 2017.04.15 16:27:00
@taga20: basszus, lassan csak összeáll a kép, mint Robert Langdonnak Mária Magdolna családfája

a tirpák vérvonal, látszódni látszódott ugyan, csak nehezen volt összeegyeztethető az érdi személykapuval:)
habakuk000 2017.04.15 17:35:24
@taga20: a kereszténydemokratáknak köszönheted, lélekben annyira megerősített a nagypénteki portörlés, hogy inkább szólok hozzád is, mint tüsszögjek és lessem bambán a napfényben kavargó porszemeket

remélem templomban voltatok,
habakuk000 2017.04.15 18:09:30
@taga20: na végre valami siker, .. én meg vizibombákat sem vettem, annyian voltak a boltok parkolóiban, hogy megfutamodtam
ahelyett, hogy ment volna a nép imádságos ábrázattal szórakozni templomba,
Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor…..
habakuk000 2017.04.13 14:42:26
@rdos: én speciel elégedett.

régen láttam már ilyen plasztikusan ábrázolni a bánya mélyén uralkodó sötétséget, amit neked ezzel a hozzászólásoddal sikerült szemléltetned.

Gratulálok tiszta szívből.
habakuk000 2017.04.13 14:44:05
@Oxica: szerintem lassan a tüntetéseken is föl fog merülni a szabad egyetem mellett a szabad köz-rádió és televízió iránti érdeklődés is.
habakuk000 2017.04.13 14:48:34
@Oxica: látod, mint este említettem, ezért kellenek a tüntik.
Mert eddig orbán mint legyet a válláról pöckölt le minden ilyesmit, hivatkozva a békák támogatására.

Most az EU hivatkozhat a magyar népre, s ez bizonyos körökben meglehetősen fontos legitimációt jelent.

S eljött mindenkinek, így neked is a sógórok szomszédságában a gyönyörűséges feladat, lehet elmondani két szomszédnak - orbántól tanultam - mi is történik a valóságban, a fiatalok Európában, európai módon akarnak élni, nem buggyos gatyában és lajbiban birkát hajkurászni.
Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk…..
habakuk000 2017.04.10 20:11:12
habakuk000 2017.04.10 20:46:12
@Gábris szomszéd: gyáva spion
habakuk000 2017.04.10 20:47:08
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez az ember nem Magyarország elnöke
Varánusz Agyarország erősödik! 2017.03.31 11:57:05
Abüdösrothadttetveskurvaéletbemárcsakugyan! Seggbe pocsékolta az Isten azt a világot, ahol már egy kis genyózásért is ekkora perpatvart képesek csapni! Nekem azt mondta az Árpi, hogy jól áll, ha kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába, erre mindenki azt mondja, épp annyira vagyok ízléses. De mi…..
habakuk000 2017.04.05 20:38:46
@Eszter68: azt mondjuk nem nagyon értem, mi közük a morváknak a Moldvához, az nem cseh vidék?

www.youtube.com/watch?v=uI8iTETiSqU
habakuk000 2017.04.08 09:58:46
@Eszter68: akkor miért a morvákkal példálóztál?

nem értem, persze fafejű vagyok, mint köztudott
habakuk000 2017.04.08 10:19:49
@Eszter68: osztrákozzak vagy németezzek? Krumlov nincs közel a morvákhoz, épp elégszer tapasztaltam fél napokat autózva
Varánusz Simicska visszavág 2017.04.03 21:25:30
A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha - vélhetően - az ő pénzén/segítségével fut a TI…..
habakuk000 2017.04.07 14:10:01
@Gábris szomszéd: patkány
habakuk000 2017.04.07 15:04:57
@Rodeo36 11: tudom, viszont angyal nem érti meg a dezinformátort, azt hiszi az valami kitüntetés, így marad a spicli, a fostalicskát nem kedvelem, egyébként a picli magában foglalja azt a tevékenységet, amit végez, a kém az magasabb rendű életforma
habakuk000 2017.04.07 15:07:55
@Rodeo36 11: szerintem nemigen jártál kgb iskolába, én tegnap is találkoztam orosz hírszerzésnek dolgozó kollégával, de ebből ne csináljunk versenyt:)

a szír ügy büdös a szó szoros értelmében is sajnos, s ebben mindegyik szagosodik
Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok! - IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!! Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül…..
habakuk000 2017.03.24 19:18:46
@evasanyoca: ebben a metró felújításában igaza van taganak, orosz koprodukcióban lett ilyen nagyon fajin, a magyaroknak, Tarlosnak nincs sok köze hozza, persze a munkavégzéshez, nem a megrendeléshez.
habakuk000 2017.03.30 18:39:10
@Gábris szomszéd: fostalicska

amennyiben cizelláltan szeretnéd: vadparaszt
habakuk000 2017.03.30 18:40:36
@Rodeo36 11: lásd, mint angyal: fostalicska ili vadparaszt

vagyok olyan liberális, hogy szabadon választhatsz
Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás: Nem az…..
habakuk000 2017.03.24 19:11:04
@evasanyoca: honnan tudod hogy kitiltotta?
habakuk000 2017.03.24 19:23:12
@evasanyoca: ha ez igaz, akkor sztrajkolok azonnal.

SEMMILYEN OROSZ PROPAGANDÁT NEM TOLT.

Boli, tényleg kilökted?

Szép estet és jo szórakozást a nagyerdemunek!
Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit. A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett.…..
habakuk000 2017.03.19 06:34:09
@punkfrog: lehet, de mit csináljak, ha hat rám a langlelku demokrata. Aki annyira demokrata, mint ide Lachaza.
Aki a nép minden rezdülését, legapróbb sohajtasat is szolgálni kívánja. Arról, hogy a nép az ő értelmezésében minden ötödik ember közül csak egyet jelent nyugodtan el feledkezhetünk a 98%-ok orszagaban.
De túl szép idő van gyurcsanyozni, amúgy is a másikon fajintosan lehet komcsizni.
habakuk000 2017.03.19 06:36:56
@punkfrog: nem is kellett kockáztatni. A gmk hivatalossá tette az állami tulajdon magáncélú használatát. Csak arra kellett vigyázni, fő munkaidőben ne fáradjon el túlságosan a jomunkas ember
habakuk000 2017.03.19 06:41:36
@gazoló: te jo ember lehetsz.