Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szamóca67

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tótkomlós 19km-re található Orosházától Délre. A 260 éves település, 1993 óta város. Az itt élő szlovákok (akárcsak Békés megye többi szlovák településén) készítik a legjobb kolbászokat az országban. Valamint Tótkomlóson forgatták a Jadviga párnája című filmet.…..
Ez az írás egy töltőceruzákkal foglalkozó sorozat része. A golyóstoll mellett a 2 mm-es töltőceruza véleményem szerint a legsokoldalúbb írószerek egyike, azonban használata régen kiment a divatból. Ezért célul tűztem ki, hogy bemutassak néhány minőségi töltőceruzát. Ha érdekel, kövesd 2018-ban is a…..
Hogy a klasszikus izzót megéri LED-es fényforrásra cserélni, manapság már nem kérdés. Már napi pár óra használat elég, hogy a kompakt fénycsőnél is jobban jöjjünk ki egy LED-es lámpával anyagilag. Belátható időn, egy-két éven belül megtérül a LED magasabb ára, utána…..
Szamóca67 2017.03.11 16:56:10
@... zöld levelecske, ... (törölt): Ez nem igaz. Nézz utána, és linkeld be a M.H.SZ. idevonatkozó szabályát.
Magyarországon ma mindenki dühös. Háborog a futballhuligán, a migráns, a kormánypárti szavazó, a jobbikos, a liberális, a baloldali, a civil, az együttérző, a kirekesztő, az eddig semleges szemlélő, és dühös az is, aki egyszerűen felelősséget érez ezért a hányatott sorsú…..