Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greo (törölt)

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégi események után (durva magyarverés a stadionban) nem igazán a legbölcsebb válaszlépés volt a szlovák zászló elégetése, meg a szlovák helységnévtábla ledöntése és összefirkálása. Minek kellett ezt csinálni? Haszna nulla volt, de remek támadási felületet dobtak…..
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..
Bár a közösségi szájt alapverziója ("WiW") még valamikor 2002 áprilisában indult el, a ma ismert változat, vagyis a Virgo által fejlesztett iWiW 2005 október 26-án élesedett. És az új funkcióknak köszönhetően (emailértesítés, rendszerüzenetek, üzenőfal,…..
comment:com Bezárják a Bár 2.0-t 2008.10.20 16:43:00
Úgy tudjuk, hogy a Bár 2.0 alacsony nézettsége miatt a csatorna az eredeti időpontnál jóval hamarabb lehúzza a rolót, felpakolják a székeket, és a mosatlant elegánsan a konyhában felejtve lelépnek. December 7-e helyett már most vasárnap, vagyis október 26-án véget ér a…..
Az lett, amit vártunk. Gyomorremegés, minimumelőny-féltés, másodperc visszaszámlálás. A máltai lovagok Monty Python-i groteszkséggel rontottak ránk. Rozsdás bökőjükkel végig nyaki ütőerünk környékén hadonásztak. Égi csoda, hogy egy könnyed huszárvágással rést találtunk…..
 „Egyik hétvégén leugrottunk a Velencei tóra strandolni.Tiszta hering strand fogadott minket.Vettünk egy üveg pezsit, és megpróbáltunk egy vízhez közeli helyet találni.Sehogy nem fértünk el normálisan hárman, ezért nagyon szorosan kellett feküdnünk a mellettünk lévő…..
Szerencsére az alábbi incidensnek nem én voltam az áldozata, csupán szemtanúja voltam. Egy ismerősöm leinvitált vidékre egy hétvégére és jöttek a haverjai is, akiket előzőleg nem ismertem. Nem egy értelmiségi társaság, de amíg józanok voltak, egész kedvesnek, normálisnak…..
autózz! Kóstolgatós BMW-s 2008.07.11 12:06:00
Úgy tűnik véget nem érő a Netuddki sztorijához hasonló esetek száma, mert tömegével külditek az ilyen kis történeteket és egyik-másik kísértetiesen egyforma. Mi annak rendje és módja szerint közzé is tesszük ezeket, de jó volna valahogy közösen megoldást is találni. Van…..
Ma ellenőrös napot tartunk, ami annyit tesz, hogy ellenőrös történeteket teszünk csak ki. Jöjjön következő olvasónk levele, akinek volt jegye, mégis meg akarták szívatni: Kedves BKV Figyelő! Régóta olvasom a blogot, de nem gondoltam, hogy egyszer írni is fogok nektek! Ami…..
Vallomás! A nyár a sok külföldi vendégszerepléséről szól, akik levadásszák a honleányainkat, mi meg bambán bámulunk bele a corvintetői naplementébe. Igazságtalan világunkban olyan lovagokra van szükség, mint a levélíró. pár hete, szerdán vagy pénteken (már nem…..
"A hétvégén egy házi buliba vitt a párom.Semmi kedvem nem volt, egész nap piszkált, veszekedtünk.Az ajtóban úgy zártuk le a liftben kirobbant vitát, hogy odabent nem szólunk egymáshoz, mert képtelenek vagyunk kultúráltan beszélni a másikkal.Én nem akartam égni.Egész este…..
 Sokféle tesztet ismerek, néhányat alkalmazok is, például az IKEA fagyigépét, ha valaki nem tudja kezelni, lapát. De a genya-tesztet nem ismertem. Van ez így. Az igazságszolgáltatás most elég nehéz, mert szegény kapálózó fiút is megértem, egy picit. Iciri-picirit. Mivel…..
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
Mandiner blog Ünnepeljen a magyar! 2008.06.19 14:01:00
 A magyarságkutatók számára evidencia, hogy magyarnak lenni jó, de nagyon nehéz. Jó, mert bármely pillanatban elménk mozivászna előtt ezeréves hősöket tudunk ellovagaltatni, vad csaták szilaj hősei csapnak szét német lovagok, ázsiai tatár hordák, vagy éppen turbános…..
A szakítósblog sokat adott az emberiségnek, de igazán sokat a nyelvnek adott, amikor azt olvasom egy levélben (5 éve tartó kapcsolatban a lányv félrewiwezett, a csávó meg versben mondta el, hogy ez neki így annyira nem), hogy Rólam ne beszéljünk, tudom, h MNK vagyok, akkor azért…..
barrera Mindenható bankok 2008.06.12 16:35:00
Sms jön...Feladó R. bank. Aszongya:Önnek az XYZ-123 frsz személyautón nagy összegű felhalmozott tartozása van.Haladéktalanul lépjen kapcsolatba a behajtási csoporttal.Tényleg?Van pár probléma...1. nincs ilyen kocsim.2. tartozásom sincs3. nem vagyok kapcsolatban az R. bankkal.De rendes…..
Mit kell tenni két lánnyal, ha az egyikkel csókolózunk, a másik meg a farkunknál simogat? Mit kell tenni? Idejönni egy pofonért, hogy kihagytad a ziccert, pedig biztosabb helyzetben voltál, mint Ruud Van Nistelrooy az olaszok ellen. Istenem, te voltál a diáktanács elnöke? Pénteki…..
Újabb fontos tanulsággal számolunk mindazon kezdő csókkirályok számára, akik még inkább esznek, mint csókolnak. Kéretik a jegyzetfüzetbe felírni, h hagyma és csípős nélkül, különben magányos estéken hízhatunk kedvünkre. Ez maximum nagyon vicces lesz,nem is szánom…..
Három szolgálati közleménnyel indítok:1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a kéziratot, úgyhogy a szakkönyvbe illő szakításokat addig küldjétek. Meg utána is, de az már csak a javított karácsonyi kiadásba…..