Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hadrianus

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már sokszor arról szó, hogy az elfogyó sávban szabad-e és illik-e előremenni, ha a másikban szép libasorban gurulnak előre az autósok. Erről megoszlanak a vélemények, sokszáz kommentben feszültetek már egymásnak. László most egy érdekes dologra figyelt fel. Amikor egy…..
hadrianus 2009.07.23 04:58:33
@Sancho P.: ....aztán felébredtél, hogy a bilibe lóg a kezed ugye? Na, hozzám jönnél oda comboskodni motoregér, mert nem engedlek pofátlankodni, elvernélek, mint buzi a farkát.
Én is visszatartom az ilyen férgeket és hiába rázod a lábad nincs igazad,jobbról nem mehetsz előre a kresz szerint! Szívesen találkoznék veled egy hasonló szituációban, csakhogy letörjem a szarvad, köcsög!
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
hadrianus 2009.07.21 05:59:31
@Kalmár: Fikázó kisköcsög!
Kíváncsi lennék, hogy négy év múlva is ezt írod e?
Valahol a Csendes-óceánon: Lendvai kapitány: Mocskos, uram! Mocskos, Orbán úr! Még mindig mocskos! Nézze! Orbán első tiszt: Nem látok semmit, asszonyom, csak az ön ujját. Lendvai kapitány: Nem fogom hagyni, hogy hitvány viselkedésüket a hajóra is magukkal hozzák, uram!…..
Csak tudnám, miért kell pont annak az egyetlen magyar embernek a Szomszédok pár szereplőjével beszélgetni, aki egy részt sem látott a sorozatból?Értjük, hogy a szerkesztőbácsik és nénik kigondolták, jópofa lenne, az m1-en újfent ismételt teleregény pár emblematikus figuráját…..
Valaki szólhatna már a pártoknak, hogy bő egy hét múlva nem magyar parlamenti választások lesznek, hanem ep-s voksolás.Persze a széles látókörrel rendelkező, külföldi politikát is jól ismerők figyelmeztetnek, a Lajtán túl sincs másképp, a pártok ott is kicsinyes, belpolitikai…..
„Ha ilyen barátaink vannak, akkor ellenségekre már nincs is szükségünk!” –jutott eszembe a régi mondás, amikor néhány napja azt a hírt hallottam egy ismerősömtől, hogy a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal jogászai egyelőre nem javasolják a feljelentés…..
hadrianus 2009.05.26 16:09:23
@Mr. Acid:
Kedves Mr. Acid!

Írásodból ítélve jómagad is a régészetben dolgozol, engedd meg, hogy "megpengessem a húrt" irányodba is. Szóval kevéske szabadidőm terhére felajánlom fizikai és detektoros segítségem a múzeum, vagy akár a régészek számára!!
Szeretném, ha eltűnne végre a szakadék régészek és a segíteni akaró "amatőrök" között. Ha leépülne végre a hibás beidegződés, hogy minden detektoros sírrabló, meg tolvaj és hogy lógniuk kéne.
Talán sikerül egyszer.
hadrianus 2009.05.26 16:14:58
@buvarkund:

Félreértett Kedves búvárkund!
Arra a kommentre írtam válaszként, amelyben valaki azt javasolta, hogy ne a régészek tegyenek feljelentést, hanem akár egy civil, ismeretlen tettes ellen..
Többen kérdezték tőlem, honnan jön és hová megy az a rengeteg pénz, kik a rendszer haszonélvezői a szcientológián belül.  Ezzel a bejegyzéssel megpróbálom kielemezni és bemutatni az egész szcientológia hálózat pénzügyi oldalát.Alappillérek Kezdjük az alapoktól. Az itt…..
hadrianus 2009.05.06 06:00:24
@BISMARCK: Több ezer gyermeki csontváz egy olaszországi kolostor kazamatáiban, ahol papok és apácák élvezték egymást és az életet! Aztán gondoljunk a papok által, isten nevében harcba küldött milliókkal a történelem folyamán.És szerintem stb...
Bár a hír pontos valóságtartalmát még ellenőrizni kell, a szlovákiai Új Szó a következőt írja: Morvaországi leletrablókat juttattak rendőrkézre elszánt polgárok a turócszentmártoni járásban található Katova Skala régészeti lelőhelyen. A helybeliek önként járőröznek…..
Tavaly ősszel ajánlottuk kedves olvasóink figyelmébe Bíró Szilvia kolléganőnk, a Xántus János Múzeum régészének fantasztikus, képes blogját, amelyben a Győr szívében található Széchenyi tér átépítese előtti feltárások eredményeiről számolt be részletesen. Az elmúlt…..
hadrianus 2009.04.09 06:02:57
@Dr.Hook: "Csak nem gondoljátok, hogy pár száz, esetleg több ezer éves leletek, überelhetik, néhány hitvány helyi bürökrata-üzletember szaros kis érdekeit. A melósok nem is értik miről van szó, nem feltétlen önhibájukból, bár itt is vannak fenntartásaim, általában elég sötétek, de nem full hülyék. Múlt, emlékezet, kultúra, ugyan kérem, minek ide a sok jobbágynak, még a végén észbekapnak. Jól néznénk ki. "
- Sötétnek és jobbágynak nevezed az átlagembereket, azokat, akiktől átvitt értelemben a munkád kapod, te majom! Beleszarsz abba a tányérba, amelyből eszel? El tudom képzelni azt az agyon olvasott értelmiségi köcsög ábrázatod.. Te olyan buta vagy barátom, hogy ha pontszerű megvilágítást alkalmaznánk veled szemben, akkor is hat árnyékod lenne! Én egy általatok sokat szapult hobbi detektoros vagyok, akit a magadfajta legszívesebben bitófán látna, na persze nem szakmai érvek alapján, csupán irigységből meg "szerelemféltésből", mert féltitek a privilégiumotokat. Érdekes, hogy minden régésznek okos kis magángyűjteménye "jött" össze az évek alatt, na persze nem árveréseken, hanem az "egy a zsebbe, egy a tárcára" elv következetes alkalmazásával. A magadfajta haragban van az egész világgal, tombol a felsőbbrendű érája (mindenki sötét jobbágy".. Én egy ács vagyok, két diplomával és szívesen beszélgetnék veled régészeti vonatkozású témákról is. Gondolom te nem süllyedsz ilyen mélyre.
Autófília Malaysia 2009.04.06 15:00:00
Bár Omm tavalyi F1 szösszenetei meglehetősen olvasottak voltak, idén már minden blogon akad az aktuális futamról szóló post, így nem feltétlen folytatjuk idén a sorozatot. Három gondolat azonban megkerülhetetlen: - Tavaly év végén elsirattuk az F1-et, szerencsére nem lett igazunk.…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
hadrianus 2009.03.14 07:03:51
@MACISAJT: nem tudom mit hallottál a Bokros csomagról, de ha nyakonvágásnak nevezed, téged jól "félrehomályosítottak"!
Ma annak a levét isszuk,amit akkor nem fejezhetett be. Ami megvalósult belőle, az is hozzájárult az akkori gazdasági stabilizációhoz. Miután "kiüldöztétek" lengyelországba, ez a hozzá nem értő, semmitérő Bokros a húszfilléres zlotyiból hatvan forintosat varázsolt a nálunk "üldözött" stabilizációs progjamjával!
Dióhéjban ennyi talán kell a tisztánlátásodhoz...
Most pénteken este lesz a Gladiátor névre hallgató történelmi csoda film, amit nincs olyan élö ember a földön aki még ne látott volna, legyen az akár szomáliai kalóz, vagy bébifókát bottal agyonverő eszkimó. De vajon észrevetted a filmes bakikat eddig? Vagy csak csorgattad a…..
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
hadrianus 2009.03.06 07:23:24
@Wonderland: Mi a franc utal a hatalomittasságára OV-nak?
Nem a hatalomittasságára, hanem a hatalomvágyára! Csodálkozom, hogy nem látod. Minden nyilatkozata,mozdulata, reakciója,gesztikulációja. Nézz meg egy Hitler beszédről készült dokumentum filmet,vesd össze egy Orbán beszéddel, aztán megérted.
A jelenlegi cigányellenes közhangulat hatására Győzike, hazánk legnevesebb roma előadóművésze, úgy döntött, hogy etnikumot vált, és mától zsidó származásúnak vallja magát. "Sukár vagyok így is, úgy is, szóval mindegy, hogy zsidó vagyok-e vagy cigány" - árulta…..
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
hadrianus 2009.02.20 06:06:42
@fckyou2: @hadrianus: Nem értem mi köze az ott dolgozóknak ehhez. A munkájukat végzik. Ne magyarázd hogy én biztos ott dolgozom, mert nem:)

Nem zsidók csak szemfülesek, az emberek meg hülyék. Ha van egy bolt, ahol 100 forint egy kockacukor, és veszik, akkor az nem egy köcsög drága bolt, hanem egyszerűen egy jó profitot hozó üzlet.


Ide jössz és anyázol azért, mert van akinek van miből és felháborítónak tartod, hogy ezek az emberek kitaláltak egy üzletet.

Senki nem kötelez, hogy felvedd a hitelt, ha olyan ostoba vagy hogy felveszed, ez nem bűn, de nem is a hitelt kínáló hibája.

1. Nem érdekel hol dolgozol, jó érzésű ember el sem vállalna ilyen munkát.

2. Nem szemfülesek, hanem ki használják az elesett emberek nyomorúságát, tudatlanságát és abból élnek. (ettől már cak az önálló bírósági végrehajtó "munkája" gyomorforgatóbb")

3. Nem anyáztam, de mindentől függetlenül felháborítónak tartom, amit csinál.

4. Egyébként pedig bűn! Ha nem hiszed barátom, próbáld meg te magad, magánemberként ugyanezt csinálni, aztán majd megtudod hány évet kapsz.

5. Bizonyítottan zsidó pénzügyi csoportok "sarja",
nem tudom, mi a problémád a tegnapi írásommal.
HamPLÓ Szép régi világ: a posta 2009.02.11 19:30:00
Megint szerencsém volt ajánlott küldemény átadása végett sorban állni negyven percet (de lehet, hogy negyvenöt volt). Eredetileg már tegnap este el akartam menni a hivatalosított papírárúért a nagy szürke házba, de láttam, hogy nem lehet beférni (kilóg a sor a sorbanállós…..
Sajnos nem az ötösön vagy a hatoson, hanem kihúzták az emailcímemet a londoni City Lottón. Erről levelet kaptam, rögtön kettőt is és a nyeremény nem kevesebb, mint 500,000.- angol font, azaz 166 millió forint. Azt hiszem, elrollerezek Kalkuttába, és útközben mindenhol azt hirdetem,…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..
hadrianus 2009.02.06 06:45:12
@Mylady: Ezentúl majd a rendőrök rabolnak bankot, hisz' minden alaprajt a fejükben lesz.
hadrianus 2009.02.06 06:46:20
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
hadrianus 2009.01.17 09:13:22
@Egy tanár: Nem nyitok vitát, kit mi szórakoztat, de szegénységi bizonyítvány, hogy a mai gyerekek Pákón, Kiszel Tüncin, meg Győzikén-gratulálok!

Kik ezek itt hárman? Csak nem az a három rémbuta ember, akik annyira sötétek, hogy ha pontszerű megvilágítást alkalmazunk velük szemben, akkor is hat árnyékuk van?? (:
hadrianus 2009.01.17 09:20:54
@ufocska: Igazad van! Egyébként pedig,ha nyűgös nekik, hogy valaki az etnikai hovatartozásukat is számba veszi, akkor ügyeljenek rá, hogy főnökeik ne villogjanak még néha sem a kamerák előtt sábesszel a fejükön...
hadrianus 2009.01.17 09:21:42
@ufocska: Nagy kaland.. (:
A Seuso-kincsekről és az elképesztő forgalmat bonyolító illegális műkincskereskedelemről, köztük a régészeti leletek csempészéséről készített egy órás filmet a brit Channel 4 tévécsatorna híres Time Team nevű régészeti ismeretterjesztő adása.A karácsonyi ünnepeken…..
hadrianus 2009.01.14 06:38:09
"LEGYEN VÉGRE EGY IGAZI ÉS BÁTOR HAZAFI AKI FELAJÁNLJON EGY TÁRGYAT AMI A KINCSBŐL SZÁRMAZIK!! MINDEN TOVÁBBI PERESKEDÉST ÉS ISZONYÚ CSALÓDÁST SPÓROLNA MEG A HAZÁJÁNAK ÉS NEKÜNK AKIK SZIVBŐL DRUKKOLÚNK A KINCSÉRT!!! "
És óriási problémát okozna magának, meghurcoltatást, fenyegetést börtönnel, hogy hogyan jutott hozzá, törvénytelen stb. csupán a megtalálói jutalmazásáról nem esne szó.
Törvények kellenének, amelyek lehetőséget adnak a talált régészeti leletek tisztességes úton történő múzeumba helyezésére és a megtaláló ugyancsak tisztességes díjazására! Az amatőr régészeket nem üldözni, hanem elismerni kellene, hisz' ők, mivel többen vannak, potensebbek, mint hivatásos társaik, ezáltal sok olyan lelőhelyre, dologra hívhatnák fel a hivatásos régészet figyelmét, amire egyébként soha nem derülne fény. Amennyiben elismert tevékenység lenne hazánkban is az amatőr régészkedés, az természetes módon kivetné magából azokat, akik nyerészkedni, kereskedni akarnak megtalált leleteikkel. Rengeteg fékereső detektoros amatőr régész tevékenykedik ma magyarországon és néhány év alatt teletömnék a hazai múzeumokat, persze ehhez partnerként és nem ellenségként kéne kezelni őket, bennünket! Nem beszélve arról, hogy ma a múzeumnak, vagy a KÖH helyi szervezetének leadott leleteid nagy eséllyel láthatod később valamelyik régiség kereskedőnél, vagy piacon!!
Na ez is megérne ám egy vaskos cikket...