Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szikszalag

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
szikszalag 2015.12.20 12:31:39
@-Szűcs Gyula-:

ez is lehet, talán egyszerübb is.
Az meg világos, hogy egész facebook oldal már megvolt az első több 100 kommenttel a müsor előtt (legfeljebb még nem rakták be), a képet a haver retusálva felnyomta, amikor meg az ujjával pörgette a zsüritag, akkor meg a laptopba már be volt programozva, hogy kinél álljon meg. Ez valójában nem is laptop volt, hanem egy saját maga fabrikált laptop utánzat a mutatványra gyártott szoftverrel.
szikszalag 2015.12.20 12:55:35
@Benke S.: "Badár Tamás trükkjéhez csak annyit, hogy egyszerűen ZSENIÁLIS volt!!! :-)"

Jaj ne, ez egy olyan gyenge észre írt trükk volt, hogy az majdhogynem szégyen a szakmára. 12 éven aluliaknak elmegy, dehogy egy felnőtt mit tud ezen bebambulni?

Még az bűvészet alapvető elemeit se tudta feltűnés nélkül elszarni:
nem állunk háttal a közönségnek különösen nem hosszú ideig
nem látják a kezünkön meg a testünkön, hogy babrálunk
odaadom a kártyacsomagot hogy ellenőrizd, de azért visszaveszem, hogy röviden erltakarva kicseréljem egy másik paklira
egy laptopból, Ipadból az jön ki amit beleprogramozok

Hol van itt a zsenialitás, ráadásul nagybetűvel? Csak nem hatéves vagy, hogy ennyire megbabonázott a látvány?
A nagy dráma elmaradt, a hetven napja tartó játék utolsó feladatában, a hűségpróbán a döntőbe jutott páros tagjai megbíztak egymásban, így riszteltek a húszmilliós fődíjon. Ez a bizonyos feladat egyébként annyiból áll, hogy a páros tagjai egymásnak háttal, a kezükben egy…..
szikszalag 2015.05.30 15:24:08
@ipari ivógéptanács:

Apukádról nem kell itt coming outolnod suttyóka.
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..