Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Programozó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Nógrádi György szélhámos. Semmi sem igaz róla, amit állít magáról, nem nagyon ért semmihez, de tudja, hogy mit várnak el tőle a rezsimek. Bármelyik rezsim. Tudja, hogy úgy se érdekel igazán senkit az, hogy ért-e valamihez, dolgozott-e valaha, tényleg ott volt-e…..
Programozó 2015.10.23 16:11:00
@jotunder: Melyik rezsimről beszélsz? Amelyik üldözte? Az életrajza szerint 1981-től az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE BTK) magyar nyelvi tanszékén adjunktus, a nyelvtudomány kandidátusa címet pedig 1984-ben szerezte.

További adatok: benczelorant.blogspot.hu/

Melyek nem igazak ebből?
Európai Unión belüli szabad munkavállalás van - mondja a rezsim arca. “A család itthon marad, az ember hazautalja a pénzét, ez jelentősen hozzájárul a magyar nemzetgazdasághoz, és nem okoz semmiféle feszültséget.” Nézem az összepakolt bőröndöket, az üres szekrényeket,…..
Viták során a hívők előszeretettel hangoztatott "érvei" az argumentum ad populum, az argumentum ad antiquitatem, és a tekintélyre való hivatkozás különböző formáit merítik ki. Például nemrég kommentelte itt valaki ezen a blogon, hogy:"jó ahogy innen próbálja elmagyarázni hogy amiben többezer éve a…..
Programozó 2015.05.29 22:04:14
@Brendel Mátyás: Ja. Te mán csak olyan vagy, hogy mindent jobban értesz Marcsi néninél. De életedben még nem láttál csak a tévében élő állatot.

eriggyémá!
Na, feleim, az a helyzet, hogy én pasztafári valláshoz tartozok, és a mi szent napunk ugyanúgy a vasárnap, mint a katolikusokéi. Mink is vasárnap tartjuk a szent misénket, amelyhez a spagetti olyannyira elengedhetetlen, mint a misebor a katolikusoknál. Megfőzzük szép szertartásosan,…..
Programozó 2015.05.29 22:00:54
@Brendel Mátyás: Ja. Én meg olyan vallásról tudok, amiben nem friss spagettire van szükség, hanem szűzlányok vérére. Akkor holnap minden demokrácia összes Bill Gates-sze nyisson/nyithat szűzlányvér boltot?
Fishful thinking.:) Tegnap egy filozófiai konferencián vettem részt, Ütközéspontok II címmel, amely főként doktorandusz hallgatók előadásaiból állt. Nagyjából minden filozófiai műhely részt vett Budapestről, amely jeleskedik az antik, analitikus, logika-, kontinentális, etika,…..
Programozó 2015.05.29 21:53:30
@ipartelep: "az egyetlen, ám perdöntő dolog az, hogy a vallások falszifikálhatatlanok."

A falszifikálhatóság az élet nagyon kis területén mérvadó. Majd próbáld ki, ha mondjuk szomjas leszel és nincs víz a Szaharában. De még kb. százmilliárd ellenpélda van.
Általában a gonosz problematikájával kapcsolatban az az álláspontom, hogy: A) Ez egy olyan kérdés, ahol a hívő teológusok rendkívül sok, kacifántos teodiceát dolgoztak ki, emiatt elbonyolították a dolgot. B) Értelmes ember végül is nem juthat másra, mint, hogy a világ…..
Programozó 2015.05.29 21:47:55
@Brendel Mátyás: "a "szabad akarat" az egész Bibliában sehol nem jelenik meg, mint érték, és a korai keresztényeknél sem jelenik meg."

Ez egy hasra ütéses baromság. Kb. olyan, mint a nulla olvasottsággal írt posztod a feltámadással kapcsolatban. Millió helyen megjelenik a Bibliában és a korai kereszténységnél a szabad akarat mint érték. Már eleve a teremtéstörténetben az istenképmásiság is ezen alapszik. Isten megalkotta a világot, amelyet gondviselő módon kormányoz is. Ő alkotta az embert - a testét és a lelkét. A szabad akarattal és halhatatlansággal felruházott Ádámra Isten rábízta a teremtett világ feletti uralmat, ő azonban - a Sátán csábítására - visszaélt szabadságával és szembefordult teremtőjével. Így indul az egész sztori. Elmagyarázzam egyszer a Csillagok háborúját is?