Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerék

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/cukor_utca_lazitas/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/polgarok_haza_eredmenyvaro/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/kampanyzaro_csepel/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/kulker/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/pazmany_setany/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/corvin_koz/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); ..
A népszavazási kampány keretében zajló "Szánj időt magadra" tandíj ellenes alkampány immár több mint 10 napja zajlik sikeresen egyrészt a budapesti egyetemek és plázák előtt, másrészt a szanjidotmagadra.com honlapon és a sajtó beszámolókban. A sajtóvisszhangnak az…..
Országjárásának egyik állomásaként a 17. kerületben Orbán Viktor jogász- és orvostanhallgatókkal találkozott. A rendezvény előtt meglátogatta a standunkat is. ..
Kedden az ELTE jog előtt folyt a fiatalok szavazásra való buzdítása. Ebben nagy segítségünkre volt Pokorni Zoltán volt oktatási miniszter, aki elmondta, hogy a Fidesz egyszer már eltörölte a tandíjat ’98-ban, és most is azon van, hogy visszaálljon az esélyegyenlőség a…..
Hétfő este a Nyugati téren voltunk, ahol a tavaszi idő beköszöntével már kezdtek gyülekezni a motorosok. Többükkel hosszan elbeszélgettünk egyrészt a tandíjról, másrészt a budapesti motoros kalandjaikról.  INDAFOTO.slideshow.run({…..
Hétfő napközben a Pázmány jog előtt standoltunk, ahol sok hallgató már ismerősként fogadott minket. Egyikük érdekes gondolatmenetet mondott el nekünk: a szadesz-szoci egoista logika szerint a középiskolákba is be kell majd vezetni a tandíjat, (mint ahogy a második világháború…..
Hétfő reggel a SOTE előtt kezdtünk, de az eső miatt lehúzódtunk az aluljáróba. Közben elkészültek a Budapesti Fidelitast bemutató tagtoborzó szórólapok is, amiket itt teszteltünk először élesben. Szerencsére a sok munkának meglett az eredménye, mert a standunknál érdeklődő…..
Péntek napközben különleges performansz kezdődött: kb 20-an öltönyben és gyurcsány maszkban indultak egy belvárosi körútra, miközben táblákon hírhedté vált gyurcsány idézeteket tartottak maguk előtt. Például volt „El lehet menni az országból”, „Nem…..
Péntek reggel a Károlinál kezdtünk, ahol talán nem meglepő módon igen baráti volt a fogadtatás. Legtöbben azt mondták, hogy inkább tartogassuk másnak a szórólapot, mert ő mindenképpen elmegy 3 igennel szavazni, őt már nem kell meggyőzni. Közben sajnos a parkolóőrök…..
Csütörtök este újra a Mammuthoz mentünk, ahol a lányok már az esti kampánycsapatos bulira készültek. Korán be is fejeztük, hogy még legyen idejük készülődni ;)  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gkerek/mammut_ii/feed", "width":"470", "height":"215",…..
Csütörtök reggel újra a Pázmány Péter sétány bejáratánál standoltunk, ahol egy műszakis diák elmesélte, hogy a tandíjat jövőre hitelből tudja majd csak fedezni. És ahhoz, hogy a hitelt visszafizesse, és mellette még családot is tudjon alapítani, el kell majd hagynia az…..
Csütörtök napközben a Keleti pályaudvar bejáratánál állítottuk fel a standot. Itt több vidéki egyetemista is elmesélte, hogy az albérletet és az utazási költségeket éppen fedezni tudják a tanulás melletti munkából. Ha jövőre már tandíjat is fizetniük kell majd, akkor nem…..
A mai napot az ELTE BTK épülete előtt kezdtük, ahol az eddigi helyszínekhez hasonlóan sok pozitív visszajelzést kaptunk a diákoktól. Volt, aki elmesélte nekünk, hogy őt már nem érinti a tandíj, és orvoshoz sem nagyon jár. De a testvére miatt, aki jövőre kezdi az egyetemet,…..
Este az ÁRKÁD előtt zártuk a napot, ahol többen is elmondták nekünk, hogy remélik a három IGEN elsöprő többségével és magas részvéttel zárul majd a népszavazás, mert szerintük ellenkező esetben még idén jelentősen megemeli a kormány a vizitdíj, a kórházi napidíj és a…..
Napközben a Deák téren standoltunk, ahol fájó emlékként gondoltunk vissza 2006. október 23-ára, amikor Orbán Viktor bejelentette a népszavazási mozgalom elindítását, majd öt perccel később ebből az irányból megindulva a megvadult rendőri(?) rohamosztagok véresre verték a…..
A negyedik kampánynapunk a SOTE előtt találta a lelkes csapatot. Pontosabban csak az egyik felét, mivel némi félreértés alakult ki: a társaság egy része a SOTE másik campusához ment először, de hála a mobilkommunikáció csodájának, gyorsan megoldódott a probléma. Kicsit később…..
A estét a Nyugati téri aluljáróban fejeztük be, ahol több fiatal is elmesélte, hogy mennyire felháborítja őket a kormányzati propaganda, ami ingyenélő lusta „trógereknek” állítja be őket, miközben a fiatalok ellen próbálják hergelni az időseket. Kérdésünkre…..
Napközben az ÁVF előtt voltunk. Külön pikantériát adott a helyszínnek a „dicső múlt”, hiszen a rendszerváltás előtt még a PÁRT politikai iskolája – avagy a foxi-maxi – működött az épületben. Szerencsére mostanra nagyot változott a világ, és a…..
A napot a Gellért téren indítottuk, ahol a Műegyetem hallgatói alkották az elsődleges „célcsoportunkat”, akik közismertek a racionális gondolkodásukról. Örömmel vettük, hogy a megszólítottak nem csak hogy egyetértettek a tandíjellenes érveinkkel, hanem maguk is…..
Sikeresen halad Budapesten a Fidelitas „Szánj időt magadra!” kampánya. A kampány több hetes előkészítés után február 15-én kezdődött el, amikor a budapesti kampánycsapat hivatalosan is megalakult a 11. kerületi Fidesz irodában, ahol egyben megtörtént az…..