Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filvig Géza

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filvig Géza képviselő óriási hibát követett el, amikor bedobta egy kis média nyilvánosságért cserébe a 72-es listát. A Kalohírek pedig még nagyobbat, amikor matekozásba kezdett. Értem én, hogy „nagy durranást” akartak, és ezért blöfföltek, hátha senkinek sem tűnik fel…..
Filvig Géza 2015.07.14 19:38:12
HAZUG EMBER ????

Tisztelt Angeli képviselő asszony!

Ön nekem esik, számonkér az egyik testületi ülésen, elferdített tényekkel engem már akkor rossz színben akart feltüntetni, le akar járatni. Mit vétettem én Ön ellen? Miért szúrom a szemét? Csupán összeszámoltam, hogy Önök hány embernek szüntették meg a munkaviszonyát. Képviselő asszony azt állítja, hazudok, de Ön elfelejtette számszerűsíteni az elbocsátottak létszámát, amivel cáfolni tudott volna.
Képviselő asszony nem mondta ki szerinte hány fő lett elbocsátva. Ezek után képviselő asszony, különböző fórumokon azt meri állítani rólam, hogy én hazudok!!!!!!!!!! Azt írja, hogy „eddig sem magas hitelességem tovább csorbul”!!!!!!!! Hogy veszi a bátorságot ezt állítani rólam?! Mi alapján jogosítja fel magát, hogy felettem ítélkezzen?!
Személyeskedik velem, mert ezt tanácsolják Budapestről? Az a politikai taktika, hogy már most elkezdi bemocskolni a becsületemet? Megpróbál lejáratni? Milyen jellemre vall ez?!
Engem, Szüleimet, a Családomat tisztességes embernek ismernek a Kalocsaiak, negyedik generációja vagyok itt a Filvig családnak. Dolgozunk sokat, közösségi munkát végzünk, közéleti tevékenységet is folytatunk. NEM HAZUDUNK!!!
Ön hazug embernek állít be a nyilvánosság előtt! Ezzel jó hírnevemet sérti, rágalmaz, becsületemet sérti! Remélem, ismeri ezeket a passzusokat és tisztában van ezek súlyával. Képviselői munkájával foglalkozzon és a választókerületével!
Ismét sajnálom, hogy ilyenekkel kell tölteni az időt, az érdemi munka helyett. A jövőben nem vagyok hajlandó ezen a szinten kommunikálni. Már szánalmasnak tartom ezt a személyeskedését!

Dr. Filvig Géza
Csütörtökön megszavazta a képviselő testület a KalocsaKOM Kft eladásának pályázaton történő meghirdetését. Dr. Bálint József polgármester úr az előterjesztésben kihangsúlyozta, hogy fájdalmas lépés az eladás gondolata, de sajnos nem lát más kiutat az Önkormányzat…..