Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kétkedő Anna

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban újra reneszánszukat élik a retró sorozatok a tévében! Ami nem meglepő: a nosztalgia, életünk fontos része. És van is rá igény.  Holnap például a Julieta -indul a Tv2-n, 14:45-től. Főszerepben az Esmeralda sztárja, Leticia Calderon A közmédia M3-as csatornája több százezres nézőtábort…..
A minap írtam valamit itt a blogon arról, hogy mit jelent számomra, liberális feminista férfiként apának lenni. A bejegyzés megjárta az Index2-t is és egy kommentelő is megtisztelt azzal, hogy közölje, hogy pont leszarja, hogy mit gondolok a nemi szerepekről, de sajnos nem tudom pontosan felidézni a…..
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Kétkedő Anna 2016.02.08 14:10:23
@k_dave: Félreértés ne essék, nem azért jegyeztem meg, mert bárkit is meg kívánnék bántani vele. Én ezt a részt inkább a valóban az utcán rohangáló, milliónyi élő példa közül hoztam volna képet, bár igaz, az nem lett volna ilyen jó minőségű.
Kétkedő Anna 2016.02.08 14:14:54
@k_dave: Hopp eltűnt a kommentem. Szóval, ismét: nem akartam én megsérteni ezzel a megjegyzéssel senkit. Bár én inkább más példát hoztam volna fel az alacsony V-nyakra, sajnos nagyon sokan járnak így az utcán. Igaz, az nem lett volna ilyen jó minőségű kép.
Kétkedő Anna 2016.02.08 14:30:19
@Kétkedő Anna: Na tessék, én meg fogalmazni nem tudok :D

Egyébként a cikk szerintem nagyon jó. Pontosan a legalapvetőbb dolgok ezek, amiket egy jó ízlésű ember nem követ el. Csak hát a jó ízlés hiánycikk. Olcsón is lehet ízlésesen és csinosan öltözködni.
Ezúttal Szegeden. Több hírportál is megírta, hogy az édesanya facebookra tette ki, mi történt a 17 éves lányával, akit állítólag egy fekete furgonba két férfi próbált berángatni. A sztori szerint két piaci árus kergette el a támadókat. A kép csak illusztráció Ezzel még…..
A szószerinti jelentés: beugratás, megtévesztés, átverés, álhír. Rengeteg fajtája van, hoaxnak számítanak például a pár évvel ezelőtt terjedő e-mailes lánclevelek, de a legnagyobb példa rá a Facebookon keringő álhírek.   Hogy hogyan születnek? Ki tudja. Van amikor…..
Anna a kétkedő Osho a bölcs 2015.05.29 17:37:58
Népszerűsége máig töretlen, köszönhetően a könyvkiadóknak, akik még a mai napig rendesen kaszálnak egy ilyen ember tanaiból. Facebookon és akár máshol is futótűzként terjednek az idézetei, a népszerű közösségi oldalon a követőinek száma közel 2 millió körül van. Sokak…..
Anna a kétkedő Ez az első 2015.05.29 16:21:37
Sok ismerősöm osztogatja meg a lejárt szavatosságú, de most mégis hasznosított hoaxokat a facebook üzenőfalán. 2-3 éves vagy esetleg még régebbi rémhírek, amiket kicsit felmelegítve újra tálalnak a hiszékenyeknek. És sokan, csupán aggodalomból, vagy tényleg birkaságból…..