Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azigeretfoldje

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egészséges zsidózásra mindig van alkalom. Ürügy pedig bőven akad. A legutóbb az, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szeptembertől bevezeti "a holokauszt és emlékezete" című tárgyat. A kommentáradat pedig a legsötétebb korszakokat felidézően indult be. Szívesen…..
Azigeretfoldje 2015.05.29 12:44:13
ÜdvÉn egy második generációs Holokauszt túlélő vagyok, a apámat, és anyámat Auschwitz gázkamráiban ölték meg 1945 elején, miután dr. Mengele megkínozta őket, mert 1944 nyarán megpróbáltak megszökni sikertelenül, és bár a náci őrök felét (kb 40 náciról van szó) sikerült kettejüknek örökre kiiktatni a forgalomból (a macesz nagyon jól működik ha torkot kell átvágni), de elkapták őket.
1947-ben amikor megszülettem már nem kellett félnem a gonosz birodalmától, de úgy érzem ez változik. Félelem és rettegés fog el amikor látom, hogy a bűnös magyar nemzet újfent az antiszemitizmus, rasszizmus, és gyűlölet posványába gyalogol, így nagyon is szükség van a Holokauszt oktatására, nagyon is!
Az egyet nem értő kirekesztő antiszemita nácik véleményével pedig nem kell foglalkozni, hiszen arra nem érdemesek. Az egyetlen amire érdemesek az ilyen gyűlölködő állatok az a kínhalál.

Nem csak az egyetemeken, mindenhol be kellene vezetni a Holokauszt oktatást, sőt szerintem naponta 10 percben, azonos időpontban, minden magyar TV adón be kellene mutatni egy epizódot a szörnyűségekből, hogy lássa mindenki, és ne tudjon elkapcsolni.
Kezdeményezem a hatóságnál, hogy ilyenkor ne is lehessen kikapcsolni a televíziót, és ha valaki megteszi nevelőtáborba kerüljön, ideje már egy kis toleranciát tanulnia ennek a bűnös nemzetnek, mert mindenki sáros a Holokauszt-ban.