Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NGL

14 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világbajnoki- és Európa-bajnoki címek sora a hagyományos sikersportokban, két Bajnokok Ligája-trófea és számos bravúros győzelem csapatsportokban, és rég nem látott csodák jellemezték a 2017-es esztendőt. Bár 2017 a legutóbbi nyári olimpiai játékok utáni első esztendő, így egy négy éves olimpiai…..
Menjünk vissza a betárcsázós internet előtti időkbe, amikor a számítógépet csakis a floppyról indítható játékok miatt használtuk. Neked mik voltak a kedvenceid? Én ezeket szerettem a legjobban.  Mario Abszolút favorit! Imádtam eltűnni a csövekben, ráugrálni a teknősökre, és szétbombázni a gonosz…..
Továbbra is nagyon dinamikusan áraznak a derék ultra fapadosok, ami azt jelenti, hogy a jegyeik nagyjából fele irreálisan drága, 20 százalékuk simán drága, 20 százalék reálisan árazott és kábé 10 az, ami olcsó, amit érdemes megvenni. Ezekkel viszont szerencsére egészen tuti helyekre repülhetünk,…..
Van az úgy, hogy egy film megköveteli az egyszereplős történetet, vagy éppen a párokat, de jócskán akad olyan alkotás is, amiben egy csapat megpróbáltatásait látjuk viszont. Összeszedtünk pár csapatot, akik méltán kerültek be a legjobb csapat összeállításunkba. A Danny Ocean…..
NGL 2015.05.20 05:41:04
  Keressük a legjobb lángost! A blog indulása óta közel tíz piacot látogattunk már meg, ahol alap étel és kötelező program a lángos kóstolása. Mi is kóstoltunk egy kivétellel mindenhol. Ettük simán, sok fokhagymával, sajttal-tejföllel. Volt ahol rögtön el is…..
Kevés szexibb dolog van a világon, mint egy fúrógéppel a falnak támaszkodó káromkodó férj látványa. Csak úgy egymagunkban álldogálni a falnál nem annyira izgalmas, így célszerű fúrni is egy kicsit. Egyrészt feleségünk újra belénk szeret, mert végre felkerül a polc, amiért…..
NGL 2012.10.19 20:57:35
@KAMA3: Erre való a pontozó :)
A magyar kormány ismét szorít a présen. Már nem keres új alanyokat, az eddig "bevált", ideológiailag is megalapozott módon a bankokra és a multikra hárít nagyobb terheket, s úgy tesz, mintha a változások az emberek széles tömegeit "szinte nem is érintenék".Matolcsy György szerdai…..
NGL 2012.10.17 19:12:10
@Brendel Mátyás: Azért mert az olyan hülyék mint te olvassák és kommentelik :D
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
 A tegnapi nap folyamán Budapest egyik külkerületében bandaháború tört ki, melynek folyamán 8 nagy értékű autót vertek szét. A csetepaté a fémhulladékok tulajdonjoga feletti vita miatt tört ki. Egy embert kórházba szállítottak, további tizenkettőt meg…..
Futni jó. (Megfelelő cipővel és nem betonon, ha egy mód van rá, persze.) A futás egészen sok testrészt átmozgat (kockahasat azért ne várjunk tőle...), és az egyik legklasszabbul finomhangolható sport. Azaz, az egyéni teherbírásnak megfelelően szinte minden tényezőjét testre…..
Nagyon szeretjük a tócsnit, hagyományosan krumpliból szoktuk csinálni. Most azonban hallottunk egy új receptet, méghozzá azt, hogy csillagtökből (leánykori nevén patisszonból) milyen finom tócsnit lehet sütni. Kipróbáltuk, és tényleg! Sőt, még jobb, mint a krumplis, mert…..
Jégkorong Milyen legyen az OB I? 2010.07.30 11:29:00
Kedden délután fontos ligaülést tart a felnőtt első osztályban érdekelt hat egyesület. A két leglényegesebb megtárgyalandó kérdés a 2010/11. évi OB I. lebonyolításával kapcsolatos. Dönteni kell arról, induljon-e a Fehérvár EBEL-csapata az OB I.-ben, és arról is, hogy milyen…..
Új rovatunkban nem hagyományos nyelvtanulási technikákat veszünk szemügyre. Az első epizódban a kínai karaktereket vesszük górcső alá, és megnézzük, hogy valójában miért is NEM nehéz őket megtanulni.Akik követik a blogot, azok bizonyára tudják, hogy még az év elején…..
Zsuzsa 2 napot ült otthon arra várva, hogy a PPS futárja kiszállítsa a teszveszes matracait. Különösen bosszantó, hogy az ügyfélszolgálat azért mindig bemondott valami határozott időpontot: Kedves Homár, kérlek közöld az alábbi levelet a Blogon, mert nagyon-nagyon elegem van…..
Az RTL Klub a Barátok közt szünetére kitalált egy játékot a rajongóknak, hogy addig se érezzék magukat elhagyatottnak. Annyira azért nem tökös és bevállalós a csatorna, hogy csináljon három verziót, aztán a júzerek szavazhatják meg, hogy mi legyen a félbehagyott szálak…..
red savina paprika Július 20 2010.07.20 08:46:19
az igazat megvallva nem sok minden történik.a virágok nyílnak. a bimbók fogynak, de vannak még.levéltetvek a virágok környékén néhol találni.van 3 db kis paprikám. ebből kettő egy növényen.ha minden paprikán lenne 1-2 termés már jó lenne.kép1kép2..
Rájöttem! Noé bárkája 2010.07.16 11:30:00
Noé igyekezett minden értéket megmenteni bárkáján, így természetesen nem volt hely sem a mozgássérültek, sem a homoszexuálisok, sem bármilyen egyéb „hátrányos helyzetű" számára ezen a bizonyos kishajón. Ugyan sajnos sokan nincsenek ezzel tisztában, de egy normális…..
NGL 2010.07.16 14:26:14
@HPL: Én konkrétan nem a mozgássérültekről beszéltem, meg azokról sem akik tolókocsisak lettek.

Hanem a tényleg magatehetetlen emberekről akiket csak a család szeretete éltet és képtelenek bármit is tenni!
red savina paprika július 12 2010.07.12 09:40:00
aki nem olvasta a jul.7ikei kommenteket.a fórumon voltak kisebb problémák így egy régebbi mentés került vissza.ezért sajnos eltűntek hozzászólások. senki nem lett kitiltva, nem lett kimoderálva.aki tudja pótolja amit írt.félreértés ne essék, nem én csinálom a fórumot. csak…..
NGL 2010.07.13 09:15:22
@tommirra: igen a white-om
Még jobb teljesítménnyel rukkolhatunk elő a 2012-es lengyel-ukrán Európa-bajnokságon, ha a szövetség, a kapitány és a szlovák futballközeg egybetartja a csapatot és fiatal és mellőzött tehetéségekkel egészíti ki a keretet. A jelenlegi csapat tagjaiért egyelőre nagy az…..
Hollandia 32 év után ismét világbajnoki döntőt játszhat. Közel két éve veretlen az Oranje, a legutóbbi 10 mérkőzésüket megnyerték, mégis mindenki (még a narancsos drukkerek is) fanyalog, " ez a válogatott nem az igazi..." Megmondom őszintén, a vb kezdetén nem hittem…..
NGL 2010.07.07 10:38:01
Ez a két derék habanero szintén tescós cuccból kifejt magokból származik, ugyancsak január 30-án ültettem el őket, egy napos áztatás után. Látnivaló, hogy a két növény nem egyforma, így külön izgalom, hogy a termés végül sárga, narancssárga vagy piros lesz...