Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecs2010

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára tegnap Debrecenben újabb kormányzati mozgalmat jelentett be: Május 26-án "Táncválasztó, párválasztó" címmel mozgalmat indítanak egyetemista korú fiataloknak, hogy…..
A mára hetedik napja tartó konfliktus Izrael és a Gázai övezetet uralma alatt tartó Hamasz palesztin terrorszervezet között kritikus szakaszba lépett, nagy az izraeli haderő szárazföldi beavatkozásának esélye Gázában, amennyiben a Hamasz nem adja fel új, iráni gyártmányú…..
pecs2010 2012.11.19 14:09:01
Régi-új elnöke van az Egyesült Államoknak, és most Kína is „választ". A ma kezdődő kongresszus több mint 2000 fős delegációja fogja eldöntetni, hogy ki lesz 1,3 milliárd ember vezetője az elkövetkezendő 10 évben. Izgulásra nincs okunk, nem kell végignéznünk Obama-Romney…..
pecs2010 2012.11.08 14:15:45
GFG Blog A trezor 2012.10.04 07:32:36
„A kurva anyukat. Sem pókerezni, sem rakaszolni nem tudnak.” (Hajnóczy Péter: A rakaszolás)     Van egy trezor. Úgy hívják, hogy IMF. Mindig ugyanúgy nyílik.  A pénzkihelyezésnek a válságban is ugyanazok a feltételei, mint korábban. Mindegy, hogy Görögországról,…..
pecs2010 2012.10.24 12:29:46
@aww:

"Mindebből pedig az következik, hogy nem a magyar kormánynak, hanem az IMF-nek kell változtatnia politikáján, ha pénzt akar adni Magyarországnak"

ÍGY VAN! A KUTYA ÚR ISTENIT!

Hogy ez a köcsög IMF nem odvassa a GFG blogot!
Nem?!

Bezzeg ha olvasná!
Holnaptól ingyen hitel lenne, meg hármasmérce Brugyi-brugyi szigetekkel szemben és Lagarde lecumizná Orbánt a Kossuth téren!
pecs2010 2012.10.24 12:30:40
@Csacsicska:

Csípi, mert nem ért hozzá.
Nekem is csípné.
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Az európai Celsius fokhoz képest Magyarország Celsius foka erősödött, és ez biztató – jelentette be tegnap Orbán Viktor. „Büszkék lehetünk a magyar °C nyári teljesítményére: amíg Európában 30-32 Celsius fok körüli a hőmérséklet, addig nálunk akár a 40 °C-ot is…..
INTERJÚ A család csakis egy férfi és egy nő közötti kapcsolat lehet, amelyben a felek potenciális szülők is egyben. Az egyik legtekintélyesebb német alkotmányjogász nyilatkozott nekünk. Paul Kirchhof az Andrássy Egyetemen - kas.de     Paul Kirchhof a német…..
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
pecs2010 2011.11.08 09:31:20
@zotyikaa: Még egyszer:

KÖZE NINCS HOZZÁ.

Kössél biztosítást!

Itt még senki sem olvasott utazási szerződést.

Blogból:

"ugyanis az utazási szerződésben azt vállalja, hogy egyben odaviszi az utast, ott jóltartja és egyben hazahozza." - pontosan.

Ha ez nem így történik, akkor nyekereghetsz az utazási irodánál azért amit befizettél.

Ha a transzferbusz fejreáll, az a busztársaság felelőssége, őket lehet perelni, tőlük várhatsz kártérítést.

Ha esetleg az utazási irodát pereled, akkor ők úgyis a busztársaságot fogják perelni, ugyanis az Ő FELELŐSSÉGÜK és nem a BR-é.

Az lehet, hogy a BR esetleg fizet az utasoknak vagy hozzátartozóknak kártérítést, mert egyedi esetről van szó - de akkor mi van azokkal akik kötöttek biztosítást? Hm?
Van akik 4en mentek ki, egy család, fejenként kifizettek napi 500 ft biztosítást, ez 8 napra összesen 16000.- ft, akkor mi van azokkal akik ezen spóroltak? Mi jár Nekik? Biztosítási összeg talán a semmire?
pecs2010 2011.11.08 09:31:51
@Muad\\\'Dib:

Pontosan!
pecs2010 2011.11.08 13:40:12
@zotyikaa:

Figyi.

Befizetsz BR-nél egy utat., de a Lufthansa elrepít Berlinbe, de lezuhan, te elveszted a karodat.
Kit perelsz? BR-t??????

Ne csináld már!!

Nyilván a Luftit kéne, mert ők hibáztak.
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
pecs2010 2011.08.25 14:33:18
Nem akarok szemét lenni, de:

Idióta a posztíró.

Két weboldalt kell figyelni, SEMMI MÁST:

www.malev.hu és www.bud.hu

Hova mész? Helsinki. Akkor vagy malev.hu vagy finnair.com.

Ezeken kell foglalni, nem lesz sehol olcsóbb. Ezen-azon a szar semmitmondó oldalakon keresztül való járatfoglalás bukta.

Mégsem rutinos az utazó, hanem balfasz.
Vastagbőr Baráti tagozatok közt 2011.06.01 09:01:00
Tegnap a Véleményvezér értékelte a kormány minisztereit, a kormány második emberéről, Semjén Zsoltról ezt írta: "Bölcs és szerencsés döntésnek bizonyult, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesként politikailag láthatatlan portfóliót kapott, hiszen így a lehető…..
pecs2010 2011.06.01 09:22:22
@laspalmas: ne szakadjon meg, az a kb. 1000.- forintos tagdíj el lesz számolva költségtérítésbe, azt is te fizeted.
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
A hír: Liszt Ferenc repülőtér lesz Ferihegy. Egy mondatban: A köznyelv persze az idők végezetéig Ferihegynek fogja hívni, már csak azért is, mert hogy hangzik a „Liszt Ferenc 2/A-ra legyen szíves”?..
Az Országgyűlés 231 igen és 71 nem szavazattal határozott a ferihegyi repülőtér névváltozatásáról. Ezzel kívánnak emléket állítani Liszt Ferencnek. Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a ferihegyi légikikötő neve az Országgyűlés szerdai döntése szerint. A…..
Megnyílt a SkyCourt, azaz a Légi udvar nevű új utasterminál pénteken a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. A szerdán Ferihegyi repülőtérről átkeresztelt légikikötő új csarnoka a 2-es terminál A és B épülete között kapott helyet, benne éttermekkel, duty-free shopokkal…..
A budapesti reptér átnevezésével egy időben megváltozik a reptér arculata is.   Egyrészt megnyílik az egyik legszebb reptéri épület, de erről már írtam. Másrészt lecseréli a Budapest Airport a régi logóját.  …..
Számítások szerint lesz pénz a pierek (a repülőgépekhez vezető épületrészek) megépítésére a SkyCourt átadása után, sőt, akkor csak igazán.   (A Malév új, 250 négyzetméteres várót épített a SkyCourtban)   Péntek délelőtt átadták a SkyCourtot a Ferihegyi…..
Laci vagyok SkyCourt 2011.03.20 16:41:00
A mai kirándulásunk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (született ferihegyi repülőtér) 2A és 2B terminálját összekötő csarnok területére vezetett, ahol a megnyitás előtti nyílt nappal szórakoztatták a nagyérdeműt.De ne szaladjunk ennyire előre. A hivatalos kiírás…..
 Földrajzi nevekről döntő bizottság tagjait rúgták ki munkahelyükről, miután úgy vélték, a buzi kormány által javasolt Budapest Liszt "Dikkmá" Ferenc Nemzetközi "Xavér" Repülőtér név bonyolult, és nem menne át a köztudatba. Szakmai…..
Ideg Nem adom fel.. 2011.03.21 10:08:00
Bár láthatóan elképesztő mennyiségű pofátlanságot követ el a kormányunk, amik közül ha akár egyet is az előző követett volna el, a csürhe már ostromolná a Parlamentet, én nem adom fel, hogy leglább ezek egy részét összegyűjtsem.Arról van szó tehát, hogy drága…..
A gesztusok és szimbólumok kormánya lassan inkább emlékeztet természeti katasztrófát okozó elemi csapásra, mint felelős vezetőkből álló emberek gondolkodni képes csoportjára. A kiforgatjuk a világot sarkaiból mentalitás az egyetlen, amit egy durcás ötéves homokozó…..
Fel nem fogom, hogy mik zajlanak itt helyenként az országban. Lassan 400 forint felé megy a benzin, megszorítási terv megszorítási terv hátán, de drága vezetőink hirtelen nekiálltak valami másik nagyon fontos dolognak: Nevezzünk át minden szart. Hogy minek? Igazából ők…..
A kerület és az ország lakosságának megkérdezése nélkül megváltoztatták a Ferihegyi repülőtér nevét, Liszt Ferenc repülőtérre.A hivatalos indoklás szerint Liszt Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából. Igaz, Liszt Ferenc semmilyen módon nem köthető a…..