Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ree-Tard

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először nem igazán érdekelt, hogy vasárnaponként bezárják a boltokat. Legalább eggyel kevesebb nap, amikor az asszony elráncigálhat vásárolni. A sok hülye meg majd megtanul egyetlen nappal előre tervezni, a hiszti pedig előbb-utóbb elmúlik. Aztán nem lett igazam, mert szombatonként kitört a pánik,…..
Ree-Tard 2016.04.17 12:52:27
@BircaHang Média: Igen az áram meg a konnektorból jön, nem az erőművekből. Ezt is sokan szeretnék elfelejteni...
Az ingatlankorszerűsítéshez kapcsolódó pályázatok eddig főleg a lakástulajdonosoknak kedveztek, ezeknek hála láthatunk egyre több színes, szigetelt és új nyílászárós panelt…..
Ree-Tard 2015.08.06 09:39:31
„Valahányszor… láttam az utcákon lézengő elkeseredett, végsőkig kimerült embereket, arra gondoltam: aki most valamilyen jövőképpel állna eléjük, aki a remény egy szikrácskáját is fellobbantaná bennük, annak nyert ügye volna” Albert Speer börtönnapló-bejegyzése –…..
Ree-Tard 2014.08.17 13:21:44
@STIRLITZ: Csak egyetérteni tudok, jól látod a valóságot.
Mit tudtok arról, hogy a bazilika népszerű köztéri lépcsőjét elkerítik? Tegnap este arra jártam és épül ki a kerítés, nem tudom mik a tervek, hogy tényleg el akarják zárni estére a söröző fiatalok elől, vagy csak "dísz" lesz. – dobta föl a hírt a Heti Betonos Smiló…..
A KARD Mi a bóvli? 2012.01.13 07:15:00
Az elmúlt hónapokban sorra bóvli-osztályzatokat adtak hazánknak a nemzetközi hitelminősítők. Mit osztályoztak? A kormányt? Ugyan már. Magyarországot? Hát... Igazából a politikai rendszerünket, a közösségi problémamegoldó képességünket sajnálták le - joggal. Az a…..
Ree-Tard 2012.01.13 16:48:38
Ree-Tard 2012.01.13 16:49:19
Az Áram Ára Csillagok energiája 2012.01.11 16:55:00
  Fúziós technológián alapuló energiatermelés, tokamak és a hidegfúziós technológiák. Az 1980-as évek elejétől zajlik a vita arról, hogy áltudományos szenzációhajhászásról van-e szó, vagy valóban az emberiség energiaproblémáit végletesen megoldó tudományos…..
Örömmel jelentem drága Feleim, hogy kormányunk szívós és kitartó munkával elérte a gödör alját. Innen már a bányászbéka segge alja is csak barnásan derengő apró csillag a sztatoszférában. De örvendjünk, mert tovább ásva is már fölfelé megyünk, legfeljebb kiássuk…..
Ree-Tard 2012.01.11 13:44:56
@irógép:
"A benzin ár, ugye azért nem csak a kormánytól függ, ezt hagyjuk már."

Ne, ne hagyjuk...

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=59337
Úgy tűnik, hogy a Trident Twist rágógumi munkatársai kicsit sokszor ülhettek le a TV elé megnézni Luc Besson Taxi c. filmjét, mert legújabb kampányukban az ott látott jelenetek elevenednek meg elég komoly szinten. Mexikó második legnagyobb városában, Guadalajara-ban amúgy sem…..
A Twitter egy amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás. A regisztrációnál egy emailcímet kér, és meg kell adni egy felhasználónevet, ezután nyomathatod a rövid üzeneteidet. Egy ismeretlen Semjén Zsolt néven regisztrálta be magát, fényképnek kirakta a…..
Ree-Tard 2011.10.20 10:49:45
Sipos Péter blogja Fogják meg! 2011.06.19 15:20:00
Értetlenül nézem a melegekkel szembeni gyilkos indulatokat. Elfogadom, hogy  egy csókolódzó meleg pár látványa egyeseknek zavarba ejtő lehet, de úgy tudom, hogy a smárolók bámulása amúgy is illetlenség, tehát a kérdés egyszerűen megoldható a fej elfordításával. (Csak…..
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..
 „Itt van május elseje,Énekszó és tánc köszöntse!Zeng és dalol az élet,Szállj csak, zeneszó, ének,Ébreszd fel a magyar népet!” Ma véget ért a 21 éves rémálom: vége van annak a csúnya, 1989 óta tartó kapitalizmusnak!Éljen május harmincadika! Sajnos nem…..
Ree-Tard 2011.05.30 19:40:47
@JohnHenry: Köszönjük a témát alaposan körbejáró, ellenérveket felvonultató véleményedet a posztról...
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Biztosan mindenki látta a Kapj el, ha tudsz c. filmet, amelyben Leonardo DiCaprio egy zseniális csalót, Frank William Abagnale-t alakítja, miközben Tom Hanks, a történetbeli FBI nyomozó többszörösen átverve próbálja lekapcsolni. Ma róla és kisded játékairól lesz szó. Arról,…..
Magyarország három sávos autópálya állomány meglehetősen gyér, viszont van egy hosszabb szakasz ami legalább az egyik irányba az. A Székesfehérvár-Budapest vonal az, pontosabban csak az Érdig tartó szakasza. Az M0 elérésénél újra két sávra szűkül ami néha nem is baj. Miről…..
Ree-Tard 2010.10.27 18:38:41
@porthosz:" a baleseti statisztikák szerint a gyorshajtás és a követési táv be nem tartása okozza a legtöbb balesetet."

Teljesen egyetértek, szerintem ez súlyosabb probléma..
Bálint barátom - aki már eddig is jó pár remek tippel látta az Urbanistát - a múlt héten az ARC kiállításra sétált ki, ahol jól felhúzta magát az 56-osok terének és mindenek előtt a Műcsarnok környezetének állapotán. Megkértem pár sorban írja már le, mi bántja -…..
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Igen, nem meglepő módon sörkoktélok is léteznek. Bizonyára már hallottatok róluk. Ezeket arra találták ki, hogy a férfiak is ihassanak valamilyen koktélt, ne csak a nőknek készüljön mindenfajta kis rózsaszín sárga piros mix. Bár a sörkoktélok itthon még nem annyira…..
Ree-Tard 2009.12.29 20:50:16
Wesley "Penge" Snipest végül nem egy vámpír kommandó, hanem az adóhivatal vadászta le, ezért egy hatalmas űr tátongott a vámpírvadászos filmek területén. Erre a piaci résre mozdult rá az aikido és a mangalicazsír hivatalos reklámarca: Steven Seagal, aki immáron nem…..
autózz! Édes hármas 2008.08.29 06:18:00
Lassan kioszthatjuk /A\-nak a törzslevélírói címet, hisz időről-időre megörvendeztet bennünket egy-egy új sztorival. A maiban lesz idióta, felelőtlen buszsofőr, meg bónusz puttonyos Toyota is. Múlt szombaton sikerült megtekintenem a egy olyan előzést, amelyet egy szóval még…..
kacatvilág BKV Gyalog galopp 2008.05.09 10:51:00
Kell bárkinek is bemutatni azt a jelenetet, amikor a Gyalog galopp című örökérvényű műremekben addig küzd a lovag erőszakosan a párbajban, amíg le nem vágják az összes kezét és lábát, hogy aztán még akkor is, már torzóként úgy ahogy ugrálva , na egye fenyő,…..