Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaM

0 bejegyzést írt és 556 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY A külföldön élő Vera saját blogjában írta meg pesti nyaralásának történetét, amivel a turisták mellett az Óbudai Egyetem hallgatóinak figyelmét is szeretné felhívni a Tavaszmező utca 13. szobáinak veszélyeire. Ugyanis a szállást nyáron a City Hostel hálózatán keresztül találták, de…..
DaM 2019.09.03 16:22:14
@Darth Revan: a problem inkább ott van, hogy ha nem kapok értelmeset a belvárosban, akkor nem az a B-terv, hogy Hostelbe viszem (a világon bárhol) a családomat. Ha vékony a zsebem (miért ne lehetne, hátha nem amiatt mentek nyugatra), akkor a lokációt variálom meg, inkább. A közlekedés is megszervezhető, nem kötelező ám autót bérelni, mert ugye az sem kis pénz. Vonat, HÉV, stb. Persze ettől még nem feltétlen kötelező elkárhozniuk, de itt bizony felmerül az ész/életösztön mellőzésének vétsége is az utazó részéről.
DaM 2019.09.03 16:25:43
@DaM: hozzátenném gyorsan Hostelvédelmi záradéknak - ha a lokációban elhúzol a fertőzött nagyvárosokból, azért normális (bár kritizálható) szintre tudnak emelkedni. Magánutazóként is tapasztalom, hostelt nem üzemeltetek. :D

Azt figyeltétek amúgy, hogy a blogon írja, hogy próbálkozott más oldalakkal, de trollok voltak a "tulajdonosok"? Feketézők, árduplázók, stb. - legalábbis az elmondás szerint. Ez mondjuk reflexből hihető, mivel szerintem sokan tudják, hírekből is, hogy a belvárosi árak a couch-surfing és társai miatt elszálltak, minden idióta pénzt akar az ingatlanból. Még egy ideig, amíg a NAV megy vért szívni - gondolom. A hiénákra is kb. annyi az ellenszer, hogy fertőzött területre nem megyek. Mert lelőni nem hagynák uccse.
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
"Hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük". Tragikomikus módon ezzel a felkiáltással került ki nemrég a Homárra az extrém nagyértékű, 81 000 forintos csomagot elhagyó Trans-O-Flex sztorija. Erre nem telt bele egy hét, és ránkcáfolt az élet meg a Magyar Posta. Szomorú, de igaz történet…..
DaM 2018.01.09 10:48:14
@Laredo: Nehogy asz'idd! Nekem a DPD a favoritom, a GLS pedig a legalja (ami persze a jelen Postához képest még mindig nívó). Akkora fíling, hogy a DPD futárt percre pontosan lehet várni, mivel a nyomkövetés STOP-szintű! (Írja a tracking, hogy hány db csomag van még előttem kézbesítésre és hol vannak azok a címek - így helyinek pikkpakk összeáll, mikor fut be a Peti-Béla-Józsi futár) - továbbá kártyás fizetés a futárnak már nem egyedülálló, de jó dolog.
via GIPHY Mikit a pukkasztott nulla számba menő kényelmi- , átvételi- és egyéb díjak akasztották ki. Némileg érthető is, tök logikusnak hangzik, hogy "Ha 1300 Ft a szállítás és nincs személyes átvétel ingyen, akkor egy doboz gyufára 1330 Ft-ot írjanak ki, ne 30-at.". Vagy nem?  Sziasztok, Ez az…..
B)..
DaM 2017.06.28 11:39:33
@megmondó kapitány: rendeltem hozzá a Rambókésből is!
DaM 2017.06.28 11:40:40
@Lilith.Inanna.1: erre mondják, hogy az kevés, mint apácazárdában a fitymacsattogás :D
DaM 2017.06.28 11:41:20
@Georges: Valami desszert nem-e kell mellé? Vagy rögtön jöhet a számla?
Hirtelen nem találtam nyomát, de rémlik valami olyan szabály, hogy a sofőr csak a megállóban nyithatja ki az ajtót, különben ő a felelős egy esetleges balesetért. Mindenestre rákérdezünk a BKV-nél a dologra. Helló Homár, Ma reggel az 5-ös busz nagy dugóba került az Astoriánál, és kb 5 perc egy…..
A hazai gasztroforradalom részeként az utóbbi években egymást érik a különféle akciókkal megünnepelt vendéglátós napok. Torkos ez, Falánk az csábítja a kis- és nagyobb pénzűeket, nem beszélve a Kézműves Minden Dolgok napjairól. Ezen a héten a fagyinak volt ilyenje, ami nyilvánvalóan extra terhelést…..
autózz! Kis kerékpároshatározó 2011.09.09 08:21:00
Örök viták tárgya az autós-kerékpáros viszony, holott nem ellenségeskedésről, hanem partnerségről kellene, hogy szóljon. Való igaz, messze vagyunk Hollandiától, de nem gondolom, hogy zsigerből kellene utálni a kerékpárosokat autósként, főleg, hogy sokan használják mindkét…..
Itt a november, végérvényesen beléptünk a karácsonyi akciók és reklámok időszakába. Ennek terméke az alábbi Tesco-akció is, amiben megpróbálják ugyan a Mikulás segédeire tolni azt az ókonzervatív hozzáállást, ami szerint a nőknek szóló karácsonyi ajándékcsomag főleg onnan ismerhető fel, hogy…..
Subba Nyomigyökér 2016.11.05 12:46:37
Amióta megvettem otthonra a két bonszájomat, szinte élni sincs időm. De egyébként nem miattuk nem nézem az X-Faktort, csak nagyképűsködni akartam. Végül is van mire. De ez a poszt most nem erről szól. Az X-Faktorban volt ez a Petics Kristóf nevű gyökér kis fasz gyerek, akit kibasztak a gecibe, mert…..
Megrázó élettöredék az alábbi levél, mely egy elkeseredett iparostól érkezett. Mi Jánosnak a Pénzügyi Békéltető Testületet tudjuk ajánlani, ahol biztosítási ügyekkel kapcsolatos fogyasztói jogvitákban döntenek, ha valakinek más ötlete van, ne tartsa magában. 2012. ápr. másodikán a…..
Vajon milyen mocskos titkokat rejthet az az Yphone 6? Ha valami kiszivárog, küldjétek el nekünk bizalommal!..
DaM 2015.12.15 14:24:31
@SunyiSanyi: nem ismered Gogolák Jánost? Hiba. Tessék az olvasónapló, ha már kihagytad a teljes művet: www.youtube.com/watch?v=l-2GZ1UEnEs
Balfaszkány Hajdú beperelte Puzsért, mert leszarhalmozta: Úristen, engem is befog B)..
DaM 2015.04.08 09:37:42
@Benedek_Úr: Felvetésed jogos. Bár nekem ez ahhoz hasonlít, hogy valaki éhezés miatt elmegy kurválkodni - az interjúalanyokon talán nem az intimitás (magánélet) kiteregetésével kéne segíteni, legyen Hajdú Alapítvány! Viszont ez már a Subbához magas, nem illik erről filózni.

Subba on: Puzsér szintén nem százas, de megtalálta a misszióját! Faszán érvel és közben még 28x lövi be a szarkupac dolgot, büntetlenül (utolsó szó jogán), személyesen. Hajdú műsorából a reklám is sok, nemhogy az adásidő. Bomlasztja a társadalmat. Nem kéne még mélyebbre lökni a TV konzumereket. Így is gyanakszom, sokan már menthetetlenek..
Subba Péntek!!!!! 2015.02.27 07:27:00
DaM 2015.02.27 09:54:43
Subba Pénteki toporgó 2015.02.27 08:00:00
Hisztérikus örömökbe :D..
DaM 2015.02.27 09:52:59
Sallangmentes, tömör, érthető. ..
DaM 2014.03.26 12:08:55
@Zsuzsikám (the 4th): tiszta borosta a csaj - naná kogy k.ronda
Ferenc közbenjárásával a Versenyhivatal kiderítette, hogy az Oscillococcinum elnevezésű gyógyszertárból vény nélkül is kiadható gyógyszert a Laboratoires Boiron SA 2011. november 1. és 2012. július 8., a Boiron Hungária Kft. 2012. július 9. és 2013. április 17. között nem az…..
DaM 2014.03.26 11:25:51
@Zergus: Ez összeszedett érvelés volt. De tényleg. Mondjuk nálam már az is kimeríti a trágyaagyú fogalmát, aki a reklámokból a termék nevén kívül bármit megpróbál elhinni, anélkül, hogy magának alakítana ki véleményt. Fulladjon meg minden marketinges - különösen aki az átlagembereknek szolgáltat "eredményterméket".
DaM 2014.03.26 11:27:43
@NekemNemEzKell: Ah, mevan! Lassan itt van Amerika, egyre több egyéni hitet felkavaró dolgot lehet perre/feljelentésre vinni. Bár ott legalább kapsz valami lóvét is érte, magyarul megélhetésből is csinálhatják. :)