Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lílitu

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, létezik-e pszichodelikusabb dolog annál, mint amikor egy állat hihetetlenül emberszerűnek tűnik. A gorillák speciel pont jók abban, hogy rádöbbentsenek, mennyire közel is állunk hozzájuk, de ami sok, az sok, még Japánban is. Shabani a Higashijama Állatkert gorillája,…..
„Figyelj, akkor itt egy koponya lesz, amiből így kimászna a kobra, és még arra gondoltam, hogy az egészet körbenőhetné egy rózsa, a közepén meg lenne egy szalag, ami azt mondja, hogy Ildi. Meg tudod csinálni?"   Nem sokat járok tetoválószalonba, de gondolom, hogy az ehhez…..
Válts teljes képernyőre, indítsd el a videót, és tedd az ujjad a pöttyre. Szívesen. ..
Kate Parker egy amerikai anyuka, aki fotókat készít a lányairól, hogy aztán megossza őket egy közösségi oldalon. Ezzel persze valószínűleg rengetegen vannak még így, a különbség azonban az, hogy Kate nem rózsaszín tüllbe csomagolt, tökéletes loknikat csavargató…..
Akrofóbiásként én attól is rosszul vagyok, ha valaki egy kilátóban a korlát fölé tartja a telefonját, hogy elkattintson egy képet, akiket pedig esetleg a fulladásos halál gondolatától ráz ki a hideg, azok kétszer is gondolják meg, hogy a fenti videóra kattintanak-e. Mindenki…..