Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adofizeto

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Guller Zoltán miniszteri biztos korábbi cégét, a Commitment Zrt.-t tavaly nyáron kigolyózta az állam a közoktatásban elfoglalt piacvezető helyéről, mikor egy másik, ám szintén nem baloldali konzorciumtól vette meg az iskolákban használt adminisztrációs szoftver egy éves…..
Csütörtökön 11-kor valóban magyarul szólalt meg a Euronews, ráadásul nemcsak a tévében, hanem online és a Euronews Express mobilappon is. Ahogy az Indexen már kedden már megírtuk, a világ 155 országában fogható nemzetközi hírtelevízió a görög után 13. nyelvként magyarul…..
adofizeto 2013.05.31 09:32:32
@fran7: szomorú zseniálisnak nevezni, hogy 2002ig annyit loptak, hogy futotta belőle nyolc évig médiára és annyit kunyeráltak Simicskatol hogy meg ma is folyamatosan lapatolni kell a Kozgepnek a forintokat.

A mi forintjainkat...
Ha azzal jönne haza a gyerek, hogy idén nem kilencből bukott, hanem csak hatból, lehet hogy megdicséred, de biztosan nem lesz őszinte a mosolyod. Tegnap a szabad szoftver konferencián a kormányzat előadóját hallgatva valami ilyesmit éreztem. Előre kell bocsájtani, hogy valóban…..
adofizeto 2013.03.27 09:54:22
@erik ssonfan:

Elképesztő, hogy mekkora közhelyeket puffogtatsz.

1. GIZIKE AZ MS Office-t SEM TUDJA használni.

2. Már évek óta ezt kántálta az MS lobbi, hogy az átképzés így meg az oktatási költségek úgy. Azóta bejött egy szalagmenü, egy komplett interface-váltás és tessék: GIZIKE nem kapott képzést, elboldogul, pedig azóta sem ért az MS-OFFICEhoz rendesen.

3. Miért lenne baj, ha a Libre Office bevezetés kapcsán Gizike végre kapna egy értelmes oktatást?!
EU pénzből persze, merthogy az MS licencekkel ellentétben erre az EU adna pénzt!!!!
adofizeto 2013.03.27 10:04:37
@Naaaa!:

Mellélbeszélsz kisbarátom!!!

Engem nem érdekel, hogy a saját pénzén ki mit vásárol, tőlem, ha valaki annyira hülye, tömje tele billgétsz zsebét vagy vegyen photoshop-ot, gyönyörködjön a Sztív Ballmer fejében.

DE

AZ ÉN PÉNZEMBŐL az állam:
- ne vegyen Májkroszoft-ot Gizikének
- ne toljon évente 20+ milliárdot a Microsoft írországnak
- BIZTOSÍTSA, hogy bárki ingyenes szoftverekkel elérhessen minden közszolgáltatást, azaz engem ne kényszerítsen arra, hogy billgétsz zsebét tömjem.

Ha a németeknek, franciáknak, dánoknak, hollandoknak, lenegyeleknek, spanyoloknak, norvégoknak, svédeknek, braziloknak, oroszoknak stb. stb. stb. ez egyértelmű, akkor a magyar közigazgatás is TEGYE A KÖTELESSÉGÉT!

a közigazgatásban dolgozom, NINCS EGYETLEN olyan szempont sem, ami miatt szükség lenne MS-re.
Ja, de: az ingyenesből nem lehet politikusok zsebét tömni.

Ahogy egy kedves politikus fogalmazott négyszemközt:
"többszázmillió érv szól a májkroszoft mellett"
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Ez egy rövid poszt lesz. Egyetlen gondolat, néhány mondatban. Nem az a gond, ha az ízlések nem egyeznek, ha esztétikailag, ideológiailag nem ért egyet valaki valamivel. A gond kurvára az, amikor valaki be akar tiltani valamit, amikor meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi nem. A…..
adofizeto 2012.12.04 16:55:53
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Kedves Tündérke,

Ön nem egyszerűen téved, Őn komolyan fére van vezetve.

Akarta bárki betiltani 2010 előtt pl. a hírTV-t vagy a Lánchíd rádiót? Meg lett tiltva hogy a vallásos, hithű tanulók keresztet hordjanak a nyakukban? Be lett tiltva a templombajárás? Kiírtották a táncházakat? bezúzták a népdalos könyveket? Volt razzia a Magyar Szigeten? stb stb...

Nem.

Ehhez képest az Ön által istenített jobboldal minden eszközzel azon munkálkodik, hogy eltüntessen mindent ami nem magyarszínű, nincsen rajta legalább egy kereszt és nem lóg rajta legalább egy református lelkész.

Mi ez? Valami kultúrkommandó?
Jönnek és kiírtanak mindenkit aki nem tetszik maguknak?

Kik azok a "nemzeti érzelmű művészek", akikről beszél?

Ők netán nem elég tehetségesek ahhoz hogy felvegyék a versenyt másokkal?

Állami támogatásra szorulnak, mert senki nem veszi meg az alkotásaikat?

El vannak nyomva, mert a csapból is a Való Világ folyik?

Kedves Tündérke! Maga szerint tényleg az a megoldás, hogy be kell tiltani mindent ami maguknak nem tetszik? Ki kell takarítani a múzeumokat? Ne legyen Klubrádió? Esetleg legyen kötelező a Nemzeti színű kereszt viselése?

Ez maga a diktatúra kedves Tündérke!!!

Amit maga akar, az színtiszta diktatúra!
adofizeto 2012.12.04 17:20:53
@Radio Silicon:
Hát, legyen igazad... de azt világossá teszi, hogy államilag finanszírozott múzeumban nincs helye nem keresztény, nem nemzeti dolognak...

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a fősodorból kikerül mindenki, aki nem az ő nemzetiszínű fenekét kényezteti...
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
adofizeto 2012.10.03 16:41:09
@2345:
Öröm lesz nézni, ahogy ráesel a nagy arcodra 2014-ben.

Lehet hogy még nem éltél 2002-ben ugyhogy elmondom, Viktorka és az ex-komcsi haverjai ugyanilyen óriási arccal mondogatták, hogy úgyis nyernek.

Csak tudod elfelejtették, hogy a baloldaliak nem az utcán hőzöngenek meg pusztítanak a focihuligán haverjaikkal, hanem szép csendben kiszavazzák azt aki bebizonyította, hogy alkalmatlan.

Minél nagyobb az arcod, annál biztosabb lehetek benne, hogy elbukjátok 2014-ben a választásokat.
A magyarok eddig minden alkalommal jól szavaztak (ha kellett Viktor is ment, ha kellett a szocik is mentek), most pedig megérett az idő, hogy ezt az unortodox abszurdisztáni brigád is a kukába kerüljön.

Szóval hízzon csak az arcod, hogy még jobban röhöghessek.
„Olyat kellene mondani, amit maga Tüzoltó Riberra is mondhatna, aki – mindenki tudja – egyszer megrágott és megevett kilenc söröskorsót.” (Hajnóczy Péter: Ki a macska?) „Nincs mód jogorvoslatra; fejet hajt; nincs mód, hogy a törvény nevében hozott igazságtalan…..
Kettős Mérce A fenébe is, Milla! 2012.06.04 14:46:17
Én kedvellek titeket, sokszor nem értek egyet azzal, amit csináltok, de azt gondolom a cél, a társadalmi aktivizmus segítése, az egyik legfontosabb dolog, amelyet ma Magyarországon tenni lehet! Csináltok számtalan hülyeséget, de mindenki hibázhat. Viszont azt a képet és szöveget,…..
adofizeto 2012.06.05 10:40:41
@Tojglitojas: Nem mondod!?!

Orbán PIktor kinek az érzékenyégére volt tekintettel, amikor:

- hagyja, hogy a párttársa náci-rehabilitációsdit játsszon az erdélyiek rovására (mert ennek minden kárát az erdélyiek fogják megtapasztani),
- úgy döntött, hogy a határon túliak is részt vehetnek a parlamenti szavazáson (engem pl. ez irritál!),
- teleszarta az alkotmányt a Fidesz bebetonozására szolgáló passzusokkal,
- minden fontos pozícióba havert ültetett, azaz nem tudsz úgy opponálni, hogy ne ütközz egy hithű narancsuralmistába,
- soha nem ismerte be, hogy tévedett és hazudott, pedig az utóbbi 2 évben szinte folyamatosan tévedett és hazudott,
- kirabolta a magánnyugdípénztárakat,
- az EU képébe röhögve hazudott,
- ellenzékben mindent megvétózott, amit aztán kormányon megvalósított,
- és akkor ma még nem is Simicskáztam meg Oligarcháztam!

és megcsinálta a kétharmadot

Akkor kinek a milyére kell tekintettel lenni és miért is?
adofizeto 2012.06.05 10:54:34
@Kandeláber:

Hogy mi lett volna, ha a Központi Hatalmak nyernek?!?!?

Úristen, Te ilyen hülyeségeken járatod az agyadat?!?! Hát hogy boldogulna ez a nemzet, ha intelligens fiai intellektuális faszveréssel múlatják az időt?!
De most őszintén: KIT ÉRDEKEL EZ AZ OSTOBASÁG?

ÚÚú, nagyhatalom lehetnénk, ha Mátyás király fedezte volna fel Amerikát. Miénk lehetne Moszkva, ha visszaverjük a tatárokat! Közös magyar-kínai határt! De jó lett volna, ha a hártom tenger mellé beszereztünk volna egy negyediket. ÁÁÁÁ cska Mohácsnál kellett volna nyerni: Szapolyai áááárulóóóó, Görgei áááárulóóóó, Nagyimre áááárulóóóó, Kádár áááárulóóóó, Gyurcsány takaroggy Gyurcsány takaroggy!!!

Nem elég hogy egyenesági neandervölgyi vagy (tudod, Homo neanderthalensis) még büszke is vagy rá!

...és tényleg, hogy megmondtad a frankót!
nincs igazságos béke, mert mindig a győztes diktál! Woooov, esküszöm sokat tanulok tőled! Te mondd, a Föld tényleg nem lapos?!
Irigylem a barátaidat, biztos nagyon feltöltöd őket intellektuálisan.
adofizeto 2012.06.05 10:59:07
@TH:
A Trianon probléma akkor tekinthető lezártnak, ha:
- lesz közös történelemkönyv a Kárpát medencében (ne tudd meg, hogy mi mennyire másképp tanítjuk mint a szlovákok, románo stb...)
- lehet közös megemlékezés és közös összeborulás
- tökét exportálunk az erdélyieknek, nem pedig Kövérlászlót
- nem az számít tisztességes magyarnak, aki szélsőjobbos, hanem az, aki befizeti az adóját és EURÓPAI értékrend szerint képes létezni.
A Nyirő József újratemetése körüli történések, Kövér László szavai, valamint az a kérés Victor Ponta román miniszterelnök részéről, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csatlósa szavaiért Magyarország nevében kérjen bocsánatot, különösen bizarr események láncolata,…..
Tegnap Orbán Viktor lelabancozott. Egész pontosan, amikor a Fidesz közeli oligarchák nyomulásával kapcsolatban vontam kérdőre a parlamentben, akkor a viszontválaszban a következőket mondta: „amikor a magyar tőke ellen beszél, akkor labanc politikát folytat.” Mivel erre a…..
adofizeto 2012.05.22 01:04:39
"...
Orbán Úr!
Ön véletlenül sem értelmezi jól az oligarcha kifejezést. Az oligarcha ógörög szó, jelentése önhatalmú főnemes, hatalmaskodó főúr, kiskirály, aki királyi privilégiumokat is használ.
E definíció alapján Magyarországon MA vannak oligarchák.
Miniszterelnök Úr a választási győzelme éjszakáján harcot hirdetett az oligarchák ellen.
Most mégis azt mondja, hogy nincsenek oligarchák. Ezek szerint azóta eltűntek? Hova tűntek? Kik voltak azok? Vajon Orbán Viktor tudja? Ha nem tudja, honnan tudhatná, hogy eltűntek?

Ha valóban akarna harcolni az oligarchákkal, rögtön megkérdezhetné például a pártok egykori pénztárnokait, hogy vajon kik voltak azok a kiskirályok, akik az elmúlt 20 évben milliárdok értékekkel tartották életben a pártot.
Kezdhetné a sort saját egykori pénztárnokával, aki jelenleg épp a KÖZGÉP egyik fő tulajdonosa. Épp azé a vállalaté, amely 250 milliárd forintnyi munkát nyert el állami tendereken. Lehet hogy Simicska Lajos tudja hogy valójában kit illet ez a konc, tudhatja, hiszen
nála jobban senki nem ismerheti a párt valódi finanszírozóit, a kampányok titkos szponzorait és
nála jobban senki sem tudhatja, hogy mit várnak korábbi adományaik fejében?

Ha Orbán Úr egy pillanatig is komolyan venné a hazafias küzdelmet a kiskirályok ellen, akkor
lehetővé tenné, hogy megtudjuk a válaszokat ezekre a mindannyiunkat nyomasztó kérdésekre.
lehetővé tenné, hogy a pártok pénzügyei átláthatók, tiszták és nyilvánosak legyenek,
lehetővé tenné, hogy a pártfinanszírozásból származó, évi 400 milliárdosra becsült, köznyelven lopásnak minősítő károkozás végleg megszűnjön Magyarországon!

De Orbán úr
hallgat,
nem foglalkozik a pártfinanszírozás átláthatóvá tételével,
nem hagyja, hogy parlamenti bizottság vizsgálja egykori pénztárnoka és kollégiumi társa birodalmát,
nem tisztázza a mindnyájunkat nyomasztó kérdéseket,

csak
elmaszatolja a kérdést, kurucokat és labancokat emlegetve,
szőnyeg alá próbálja rejteni a mindenki számára látható igazságot

és ezzel
egyértelműen értésünkre adja, hogy
valójában mit képvisel,
valójában kikhez tartozik,
és hogy valójában mikor mond igazat.

Miniszterelnök úr, kérem Önt vegye komolyan a feladatát!..."
Tisztelt Dániel úr!Aligha vagyok azzal vádolható, hogy különösebben rajonganék Horthy Miklósért, művéért, koráért, szelleméért, az ön tette mégis szomorúsággal tölt el. Én ugyanis hiszek az emberi nagyságban, a nemes erényben, az értelemben, a jóságban, a belátásában,…..
Nem is tudom, sokat vívódtam, hogy illik-e még Gyurcsány Ferencről bármit is írni, hiszen meghalt már szegény, drága jó ember volt, mégsem szép dolog a holtakat gyalázni, no. De aztán azt gondoltam, hogy mégiscsak fontos dolgokat mutat meg nekünk az ex miniszterelnök úr. Majális…..
adofizeto 2012.05.06 16:15:20
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!:

Látod, pont erre a szánalmas-paraszt-focidrukker gondolkodásmódra utaltam :)

Érvek nélkül fingasz kettőt aztán meg hőbörögsz hogy miért van büdös.

Puszuljon az Újpest, Hajrááá Fraaadi.
Te és a hasonló tuskók kúrjátok el az országot valójában, mert nektek köszönhetően uralkodhat itt hozzád hasonló jobb vagy baloldali tuskó.

Gratulálok apádnak is, megérdemli!
adofizeto 2012.05.07 15:50:55
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!:

Ez egy igazán komoly, intelligens érvelés. Sokat elárul az IQ-d mélységéről.

Örülhetsz, hogy írni megtanultál, szép teljesíŧmény :D
adofizeto 2012.05.07 15:57:30
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!:

Bolsi stílus? Mire gondolsz? tudod mit, ha te vagy az ellentétem, akkor ezt simán bóknak veszem.

Bolsi = primitív állat ellentéte

Érdekes, én nem mocskosnáciztalak le, csak azért mert kiteregeted az ostobaságod!
Vagy nálad ez egyfajta általános jelző? és nyilván akkor használod amikor valaki/valami feldühít vagy amikor egy érvet egyszerűen nem tudsz felfogni?

Bolsi volt a tanárod (már ha volt), a főnököd, a rendőr, az ügyvéd meg persze a főbérlőd...

Minek a gondolkodás, mi?
Bolsizol egyet zsidózol kettőt, a többit meg a Turulra fogod :D
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
adofizeto 2011.10.21 15:46:05
Ekkora ostobaságot régen olvastam.

Látszik hogy nem láttál még tüntetést nyugat-európai országban. Elmondom hogy ott hogyan megy:

- a tüntetés meghatározott módon, útvonalon és ideig tart.
- a tüntetők élhetnek a jogaikkal: szólhatnak, mehetnek, transzparenseket cipelhetnek stb.

Namármost ha tüntetés ürügyén egy csoport pl. megostromol egy középületet, akkor ők már bőven nem tüntetők - hiszen nem tartották be a demokratikus játékszabályokat - hanem egyszerű randalírozók, huligános, akiktől a többséget meg kell védeni. Igen, akiket el kell takarítani az utcáról könnygázgránáttal, vízágyúval stb. és ha ezek az ostobák ennek ellenére is ott maradnak, majd megsérülnek, az kizárólag az ő problémájuk.

Ha követted nemrég pl. a londoni eseményeket, ott többezer(!) embert tartóztattak le napok alatt és senki se kezd el szabadságharcról meg egyéb fasságokról romantikázva prédikálni!!!! csak mi vagyunk megáldva a Morvai féle csakrombolnitudó demagóg ostobákkal.

Ja és az írásod végéhez:

1. Liberális jogállam?!?! :D :D :D
hát ilyet meg hol hallottál??! demokratikus jogállamot akartál írni nyilván... ezt így szokták mondani. Értem én, persze, lehet így is mondani, csak nem szokták, mert nincs semmi értelme. Komolyabb társaságban ne használd ha nem akarsz azonnal nevetségessé válni!

Amúgy Budaházy nemrég szabadult, tehát a Fidesz-kormány alatt is börtönben volt majdnem másfél évet. Akkor ez mégsem pusztán politikai nyomásra történt nem gondolod? Másrészt meg az Erzsébet híd kapcsán szerintem már simán megérdemelt volna 2-3 év letöltendőt. Én ki se engedném s szittya fattyát a rácsok mögül.

2. Barátom egyet tanácsolok: tanulni tanulni tanulni!!! Röviden az alkotmányból: az erőszak állami monopólium. A magyar gárda ezt már a megalakulásakor csúnyán megsértette, tehát maga az alapvetésed ostobaság. A betiltás teljesen jogos. Viszont az már kétséges hogy egy betiltott szervezet szimpátiatüntetése mennyire lehet legális.

3. Szétrombolt budapesti közterületek, barikádok, bejelentés nélkül tüntetők... nem értem hogy jön ide a szólásszabadság?!?! ami ott volt az színtiszta huliganizmus!!! A tüntetők már otthon voltak este nyolckor!

FÉLEK, hogy neked fogalmad sincs arról hogy mit jelent a demokrácia, mi az a liberalizmus és teljes zűrzavar uralkodik a fejedben.

FÉLEK, hogy nem vagy annyira nyitott, hogy képes legyél ezen mélyebben elgondolkodni... és így maradsz egész életedben.
Sajnállak ha így lesz.

Javaslom a blogod címét módosítani, íme pár ötlet:

- Zavaros beszéd
- IQ nélkül is van élet
- Segget beszélek a szádba
- Agyargárda
- Észnélkül, gondnélkül, ostobán, de boldogan
- Nemcsak az IQsoké a világ
adofizeto 2011.10.21 19:56:32
@Mohamed: :D :D :D
Tehát ha az egész csürhét bezsupolták volna 2006-ban, akkor most azt mondanád, hogy a rendőrség profi módon járt el?

neeeem, akkor nyilván az lenne a most topic, hogy "itt nincsen szabadság, lábbal tiporják a jogainkat".

Amúgy igazad van, Európa némileg civilizáltabb részein ritkábban tiltanak be rendezvényeket. Főleg azért, mert kulturáltabb országokban Magyargárda-szerű förmedvény (akinek a rendezvényeit utána be kéne tiltani) jogilag létre se jöhetne.

Ja, és kulturált tüntetéseken a tüntetők együttműködnek a rendőrökkel (azaz a szervezők emberei folyamatosan kommunikálnak a kíséretet biztosító rendőrökkel), nem pedig kővel dobálják őket. Kulturált tüntetők a céljaikat artikulálják, nem pedig épületeket rohamoznak meg.
(a huligánokat a szervezőkkel együttműködve szeparálja el a rendőrség a tüntetőktől.)

ja és: nyugaton meg azért nem küldenek rendőröket tüntetők ellen, mert ha nem engedélyezik, akkor nincs is tüntetés.

Töklogikus, nem? :)
adofizeto 2011.10.21 20:09:07
@Mohamed:
@123456789123456789:
2 link

1. feljebb irod h ostobaság h az erőszak állami monopólium. Az egyszerűség kedvéért ez azt jelenti, hogy ha az állam gykorol erőszakot, az rendben van, ha te vagy én és a többi állampolgár, az pedig büntetendő. Link:
hir3.hu/magazin/1/60475/lazar_az_allami_eroszak_monopolium_szent_es_serthetetlen

( @123456789123456789: ez neked is szól)

2. Írod hogy "jobbhelyeken nem utasíták el élből,politikai okokból egy tüntetés bejelentését"

mi is történt most szeptemberben?
az én álláspontom szerint lenyomták a vandálokat, akik képtelen voltak kulturáltan artikulálni a véleményüket.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=471605&referer_id=toplist#null

hoppá, alig egy hónapja egy SZAKSZERVEZETI TÜNTETÉST TILTOTTAK BE politikai okokból! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁaaaaaaa, ilyet a világ nem látott!!! Egy kormány, aki betilt egy szakszervezeti tüntetést! Diktátooooooor!!!!

Mohamed!
Ha 2006-ban kint voltál az utcán, akkor most miért ülsz a seggeden? Ha akkor felháborodtál, akkor ezen mér nem akadsz ki?

Ilyenkor hova dugod az elveidet?
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
Nagy fába vágná a fejszét a kormány a korrupció ellenes hivatal felállításával. Lehet így-úgy magyarázni a létrejöttét, meg már előre vizionálni, hogy ez lesz a legkorruptabb banda, de ami tény, hogy a korrupcióban élen járunk és ez fertőzi meg legjobban a társadalmunkat.…..
avagy hogyan mossa fel a Microsoft az EU-val a padlót.Miután a médiaplayermentes windowst már sikerült elérnie az EU-nak, ráhajtott a böngészőkre, versenyjogi aggályok alapján. Itt kérdésként persze felmerül az, hogy hogyan határozzuk meg a terméket és a piacot, amelyen a…..
És Richard M. Stallman előadásán jártam ma. Tetszett az előadás, RMS-t is jó volt látni, hiszen mégis csak ő a szabad szoftver mozgalom alapítója és vezéralakja. Angolul nem igazán tudóknak volt tolmácsolás, az előadás során RMS egy könyvét is elárverezték, a befolyó…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..
adofizeto 2008.09.12 12:01:49
Öszintén: nem teljesen mindegy?!
Lopik a bal, lopik a jobb, lopik a libsi, bolsi... még a KiDNaPperek is... mindenki aki csak bejut a lopósházba!

Nem teljesen mindegy minden, amig:
- a pártfinanszirozosdi egy legálisan ellenorzes nélkuli mutyi?
- négyszer akkora az Állam, mint kellene (és bizony a pofám leszakad, olyan nehéz)
- a multik diszkrimináció nélkül megkennek minden pártot
- olajozók, székházazók, Ibrahim-Tocsik Strabag-Tokaj szoval amig a legnagyobb gazemberek a legkedveltebb politikusok...

és eljátsszák, mintha egy picit is számítana - mármint nekunk - hogy éppen ki dirigál a bírónak, a közbeszerzőnek, ki figyelteti a jogi lukakat...

de tényleg: nem mindegy?

ja, hogy nekik fontos? mer aki ép a Jani az többet nyúl, arcátlanabbul hazudhat, megnyúlt arccal magyarázhatja hogy éppen miért nem lehet kisebb az állam, kevesebb a korrupt tisztiviselő és hogy miért kerül ez nekünk évről-évre egyre többe.

Szerintem ez Nekem totál érdektelen!

Mi az ami Nekem érdekes?

Valódi oknyomozás, az ügyek tisztességes megvizsgálása, a közjavakat hanyagul és hűtlenul kezelő köztisztviselők meghurcolása, perek és ítéletek, civil kurázsi, még több civil kurázsi...

merészebb sajtó, amelyik pert indít, kivzsgálást kezdeményez, felvállal ügyeket - mintha egy kicsit maga is civil lenne, adófizető, akit érdekel, hogy ki mit hol hogyan akar ellopni.

... ja és a sajtó (including you TótaW) ha már úgyis képben van... csak ignoráljon és legyintsen, amikor ezekről a számunkra valóban fontos dolgokról el akarják terelni a figyelmünket a történelem és a gyűlület mocskával (ki a fasiszta, kommunista, kulák, zsidó, cigány, turul, rabbi) kihasználva párszáz megtévedt örök loosert...

Ezt lécci kérd ki magadnak! az én nevemben is! írásban, szóban, üvöltve halkan... ahogy jónak látod!